-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Gün parası ve maaştan birikime ayırdığım para ile toplamda 94 gram altın aldım
B Buffalosos canım listeye ekleyebilir misin ?
B Buffalosos 3 ve 4 ocak tarihlerinde aldığım toplam 19 gramı unutmuşum
Bugünkü aldıklarımla birlikte ocak ayı için 113 gr yazarsan sevinirim
Maşallah ne kadar zenginsinizAy siz ya da eşiniz ne iş yapıyorsunuz
Öğretmenim deyince dikkatimi çektiMerhaba canım
Öğretmenim
Altınların kaynağı
19 gram altın bir miras meselesi
77 gr 2 adet altın günümün hasılatı
17 gr maaştan birikime ayırdığım
Devlette çalışıyorum 23 seneyi geride bıraktımÖğretmenim deyince dikkatimi çektiözel sektörde mi, devlette mi öğretmensiniz? Devletse eğer maaşa dokunmuyorsunuz sanırım değil mi? Ben şu an doğum izninde olduğum için ek dersim yok, e bir de yeni doğum/bebek masrafı derken ele avuca pek bşr şey kalmıyor Allah paranızın bereketini artırsın
ben bekarken daha iyi para biriktiriyordum. Sizinki de buna iyi örnek olduDevlette çalışıyorum 23 seneyi geride bıraktım
Evim var ,küçük bir ilçede yaşıyorum, kocayı tek kuruş almadan boşadım
Amin ,Allah razı olsunben bekarken daha iyi para biriktiriyordum. Sizinki de buna iyi örnek oldubekarken 25 gr altın alıyordum girdiğim günle, şimdi aylık 5 gr anca tabi İstanbul’da yaşamanın da etkisi var ama Allah bereketini versin
Çok doğru. İstanbul'da yaşayıp mümkün değil maaşa dokunmamakAmin ,Allah razı olsun
Elbette küçük ve de hayat şartlarının günlük koşullarımızla kıyaslandığında oldukça iyi seviyede olduğu bir yerde yaşamak bir avantaj birikim yapabilmek açısından
Çok doğru. İstanbul'da yaşayıp mümkün değil maaşa dokunmamakİki kişi bile anca bu kadar oluyor bizde
Merhaba canım yanlış anlaşılacak bir durum yok kesinlikle art niyet aramıyorum ve de kimseye art niyet beslemiyorum önce bunu belirterek yazıyorum bütün samimiyetimle...Varyemez peki bizim gibi dolar Euro hisse de alayım demiyorsun.acaba özel bir nedeni yoksa sadece altına yönelmenin sebebi nedir.sakın beni yanlış anlama benimkisi sadece merak
Allah gönlüne göre daha cok versin inşallahMerhaba canım yanlış anlaşılacak bir durum yok kesinlikle art niyet aramıyorum ve de kimseye art niyet beslemiyorum önce bunu belirterek yazıyorum bütün samimiyetimle...
Bazı hassasiyetlerim doğrultusunda hareket etmeye çalışıyorum birikim konusunda
Dolar ve euro' ya ihtiyaç duymadıkça almam bunlara yatırım yapmam (ihtiyaç duyma nedenim şunlar olabilir yurt dışına kurban bedeli , birisinden döviz borçlanmış olmak gibi)
Tl ya da döviz olarak bankada para bekletmem
Bankadan altın alım satımı yapmam
Borsadan hisse senedi ve coin alım satımı yapmam
Faizli işlem yapmam
Borç paraya ihtiyacım olduğunda altın ya da döviz borcu alırım
Altını fiziki olarak kuyumcudan alırım
Yatırım yapabileceğim bir seviyeye geldiğinde farklı bir kulvarda değerlendirmeye çalışırım (gayrimenkul ,toprak vs gibi)
İşte böyle
Amin Allah razı olsun canımAllah gönlüne göre daha cok versin inşallah
Bereketli olsun canım150 euro ekliyorum kendime bereket versin , bir iş yaptım karsılıgında euro aldım onu atıyorum birikime
Ben hic elimde para tutamazdım bu grup cok iyi oldu tesvik etti sükürler olsun kimbilir birikim yerine ne bos seylere gidecekti bu biriktirdiklerimBereketli olsun canım
Önemli olan birşeylerin farkına varmak , yanlış olduğunu düşünüyorsan yaptıklarının düzeltme gayretinde olmakBen hic elimde para tutamazdım bu grup cok iyi oldu tesvik etti sükürler olsun kimbilir birikim yerine ne bos seylere gidecekti bu biriktirdiklerim
Bereketli olsun canımGözümü karartıp 200 Euro daha aldım , hasta olduğum için hep evdeyim doğuma kadar da giderim olmazbirikim olarak dursun