güneydoğuda miydin sen?
oralarda altina vs cok onem verirler.
kalabalik arkadas grubu dedigim mesela is arkadaslari grup olarak birlesir takar, eski is arkadaslari dugunden once birbirine yazar "sen gidecek misin? ne takacaksin? he ayse ve fatma da gelecekmis. istersen beraber bir sey alalim" falan derler.
bu arada ben genelde onlara da katilmam
cok sevdigim arkadaslarima tamamen icimden gelerek ve karsilik beklemeden takarim ama bana ne is arkadaşımdan. evlense bana ne bosansa bana ne
normal arkadaslarimin giderim hem kinasina hem nikahına- hatta bazen sehir disina (eger guzel bir sehirdeyse kendime tatil ayarlayabiliyorsam bana da bahane olur) beceremesem de çikar oynarim, neşeli neseli sarilir cok guzel olduğunu soylerim. dugunden sonra konuşursak yalandan "her sey cok guzeldi" derim arkadasim mutlu olur falan filan. benim gorevim bu yani.
belki insanlari 3-5 arkadasi vardir onlara da takarlar ama ben cok sosyal bir insanim. devamli bulustugum, yazistigim, evine girip ciktigim cok insan var. her sevdigim insana ceyrek taksam ay sonunu getiremem:)
kendim de yakin gelecekte evlenmeyi planliyorum. davet ederken ozellikle belirtecegim henuz evlenmemis olanlara "lutfen hediye getirme- beni sıkıntıya sokma" diye :) zaten evlenmis olan da akli varsa bana bir sey takmaz ben ona takmadiysam
ne bileyim, hayat böyle daha kolay