- 6 Ağustos 2010
- 38.904
- 68.491
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
B Buffalosos canım bugün 14 günlük maaş farkı yatırılmış, bir kısmı ile 2 gram altın aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kKristialia biraz masraf çıktı ben ya az birikim yapacagim ya yapamayacağım canım.
Ocak ayı için altın alamıyorum ama Şubat ayında aksilik çıkmazsa alacağım.
Boş geçmeyecek olmana çok sevindim böyle zamanlarda 5-10 Euro , dolar bile olsa atalım kenara maksat enerjisini bozmayalım ayın birikiminin muhtemelen şubatta benim de pek olmaz gibi en olmadı 5-10 bisey atayım şubat başında diyorumAyy k
Kizlar düzenleme yapmaya geldim
Eşim altın alamayacagimi anlayınca ben borç ödedim sen al çeyreğini dedi
Pazartesi Ocak ayı için bir çeyrek alicam artık da şubata Allah büyük
Anneannem de bir çeyrek vermişti onu da eklerim olmazsa tüm altınları ata yada başka altına çeviririm.
Fiyatlar ne oldu bilmiyorum ama bu ay az da olsa kenara koymuş oldum biraz sevindim ya
Evet haklısın canım ben az almayı sevmiyorum tüm tüm olsun diyorum ama hiç almamaktan iyidir.Boş geçmeyecek olmana çok sevindim böyle zamanlarda 5-10 Euro , dolar bile olsa atalım kenara maksat enerjisini bozmayalım ayın birikiminin muhtemelen şubatta benim de pek olmaz gibi en olmadı 5-10 bisey atayım şubat başında diyorum
İnşallah hiç gerek kalmaz hiçbirimiz için büyük büyük alırızEvet haklısın canım ben az almayı sevmiyorum tüm tüm olsun diyorum ama hiç almamaktan iyidir.
Bende 5-10 dolar alırım ya senin dediğini yapicam böyle durumlarda.
şu an aynı moddayımSon yazdigimdan beri 160 dolar, 100 Euro aldım.Eki Görüntüle 3375083
O 160'in üstüne 40 daha koyup düz hesap yapmak isterdim ama ayın 30una kadar 700 lira param kaldı
Yarın yeni ay başlıyor şubat ayı bolluk bereketiyle gelsin muhtemelen ben atamayabilirim ama Allah büyük bebek geliyor haftaya rızkı bereketi ile gelirse atmak nasip olsun diyelim
Haftaya hafta içi planlanıyor bakalım Erkek bebiş geliyor şubatta az bisey de olsa atarım belki maksat boş geçmesin enerjisini kaybetmeyelim diyeHer ay önümüzdeki aya rahatız inşallah diyerek başlıyorum ben de haftaya mı doğum, cinsiyeti ne