- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Altin.s1 diye geçiyor normal hisse alır gibi aliyorsunBorsada nasıl alınıyor ben bilmiyorum ismi ne olarak geçiyor en mantıklı oradan olur sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altin.s1 diye geçiyor normal hisse alır gibi aliyorsunBorsada nasıl alınıyor ben bilmiyorum ismi ne olarak geçiyor en mantıklı oradan olur sanırım
ALTIN 23,28 tl olan var darphane ve damga matbaası.Darphane sertifikasıAltin.s1 diye geçiyor normal hisse alır gibi aliyorsun
Evet oALTIN 23,28 tl olan var darphane ve damga matbaası.Darphane sertifikası
yazıyor
Aslında aynı bozuk tümletiyor gibi oluyor, yapılıyor yaniMerhaba sizlere bir sorum olacak hanımlar. Benim bir miktar Ata borcum var. Ama bugünün altin fiyatı üzerinden konuşuyorum her ay bir Ata alıp kenara atamıyorum. Mesela yarım Ata alsam, 2 yarım ata olduğunda kuyumcuya gidip tam Ata yaptirabiliyor muyum. Ya da 4 Ata ceyrek yaptım diyelim bunu gidip tam Ata yaptırabiliyor muyum? Herhangi bir ücret alıyorlar mı böyle birsey yaptığımda?
Şu hale bak ya 150 Euro’nun geldiği noktaya bak…Yılbaşında tatildeydim, olan eurolarimi da harcadım:)
Bugün de pegasusun büyük indiriminden yeni biletler aldım.
Bence bu da bir çeşit yatırım
Sonra açılmayayim daha fazla diye gittim bugün 150 Euro aldım, neredeyse 33 liradan Eki Görüntüle 3367437
Hedefim bu ayı 200 Euro 200 dolar , bir gram altın ile kapatmak.
Daha maaşa 19 gün var. Ayın sonunu getirememekten korktuğum için parça parça alacağım
Şu hale bak ya 150 Euro’nun geldiği noktaya bak…
Acil dolar Euro maaş manifesti yapıyorum
Maşallah bereketli olsun canım.. Süper bir motivasyon harikaa..Gün parası ve maaştan birikime ayırdığım para ile toplamda 94 gram altın aldım
B Buffalosos canım listeye ekleyebilir misin ?
Allah razı olsun canım benimMaşallah bereketli olsun canım.. Süper bir motivasyon harikaa..
A z çok demeyelim.. Rabbim bereketini versin canım..B Buffalosos bana da 5 gr yazar mısın? Maaştan artanla anca bu kadar oldu
Bence gayet güzel maşallahB Buffalosos bana da 5 gr yazar mısın? Maaştan artanla anca bu kadar oldu