- 6 Ağustos 2010
- 38.908
- 68.509
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Merhaba canım hiç üzülme önce insan şok oluyor üzülüyor vs ama her şerde bir hayır vardır öyle düşünMerhaba arkadaşlar ben gamlibaykush 2023 yılı benim icin biraz zor geçti maddi manevi kayiplarim oldu dahası olmuş eş ailesi tarafından somuruldugumu çok sonradan farkettim eşimle boşanma aşamasına bile geldik ara tatil döneminde
Onlar hala beni kusurlu görüyor ikiyüzlü olduğumu düşünüyor ama geçti artık
Ben ailesine oglunuza söyleyin kartımı aldım karışmasın bana dedim
Ara ara onlara para gönderiyormus ve benim haberim farkındalığım yıllar sonra oldu malesef
Artik kendime yeni yol cizecegom kendimi ve çocuklarımı düşüneceğim
O yüzden nickimi de değiştirmeye karar verdim
Herşey yeniden başlasın
Amin canım çok sağolasınMerhaba canım hiç üzülme önce insan şok oluyor üzülüyor vs ama her şerde bir hayır vardır öyle düşün
En azından farketmeni Allah nasip etmiş arkadan çevrilen işlere iradeni koyarak son vermişsin bu da emin ol büyük nimet
Bundan sonrası için bol bereketli birikimlerin olsun
Zamanında benim de birkaç dönüm noktam oldu farkındalık açısındanAmin canım çok sağolasın
Zaten tek tesellim farketmek ve tepkimi ortaya koymak oldu ama inanin giden rakamlar az uz değil
Daha düne kadar biz gelin değil kız almışiz diyen insanlar bir anda selam sabahı kesti
Benim alnım ak artik önce çocuklarim sonra ben
Aralığa eklemiyorum bu oğluşun altınları dimi canım senin birikim değilKüçük oğlan pazar günü okuluna giderken altın alıvermem için para bırakmıştı
Bereketli olsun kuzucuğuma
Benim değil canım o nedenle eklenmiyecekAralığa eklemiyorum bu oğluşun altınları dimi canım senin birikim değil
Merhabalar benide gruba alırmısınız? Bu ay 11 gram bilezik aldım.Bu sene toplamda iki bilezik aldım 10 gram biri 11 gram biri üç tanede çeyrek var başka bişi yokSevgili arkadaşlar
Grubumuzun öncüsü Burhanımızbirikimimize vesile oldu başa yazmak istedim.
Her ay Altın, Euro, Dolar, Döviz, TL hiç farketmez ne bulursak kenara atıyoruz. Kazançlarınız bol olsun.
Grubumuzun amacı ; “ İyi gün parası “
Kötü gün parasıolumsuzu çekiyor. Çekim yasasında olumlu cümleler kurmak her zaman kazandırır..
NOT:Her ay bildirim yapılmalıdır.
ÜYE
ADIEYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN Kısmetli Burhan 1 çeyrek 1 çeyrek 1 çeyrek Y Yenidenbashlasin 2 gram altın
2gram altın ve
50 Dolar50 Dolar 1Çeyrek 1 gram altın
100 dolar@Rprnn 2 çeyrek 3 çeyrek altın @Amarylliss 15.27 gram altın 3 Çeyrek 1 gram altın @gulayb 3 gram altın B Buffalosos 100 Euro 230 Euro 275 Euro
50 Kanada doları500 Euro @lilyummm 1çeyrek 1gram Altın 2 gram
1.20 gramCemoos 1 Gram Altın
1Çeyrek1 Çeyrek 2 Çeyrek 1 gram altın @ailurophile 5 Gram Altın 50 gram Altın @KIZLARIMCANLARIM 10 Gram bilezik 5 Gram Altın
50 euro@yenGEnC 5 gram Altın
730Euro
100 Dolar10 Gr Altın
300 Euro
400Dolar330 euro @darkideas 50Dolar
50Sterlin
50Euro
2 gram Altın
150 Gr Gümüş5 Gr Altın
200 gr Gümüş@XXVeronicaXX 300 Euro 250 Euro @Nane limon kabugu 1 Gr altın 1 Çeyrek @sifirdanhayatcokmuzor 1 çeyrek 1çeyrek @sehribann16 1 gram Altın @Sulukuleli 1 Çeyrek
1Gram Altın1 çeyrek 1 gram Varyemez 6 gram Altın 1 gram Altın 13 gram Altın 2 gram Altın @Redpanda11 1Çeyrek 1Gram Altın @yiitee 4 gram Altın 170 Euro G Gudugudu 6.59 gram altın
Bankada euro hesabımdan alıyorumB Buffalosos sen dovizlerini fiziki olarak mi aliyirsun bankada hesabın mi var
Ekledim listemize bereketli olsun biriniz bin olsunMerhabalar benide gruba alırmısınız? Bu ay 11 gram bilezik aldım.Bu sene toplamda iki bilezik aldım 10 gram biri 11 gram biri üç tanede çeyrek var başka bişi yok
Gruba aldığın için çok teşekkür ederimEkledim listemize bereketli olsun biriniz bin olsun
Masallahh çok iyi giriş yaptın vallaB Buffalosos cım dayanamadım 0,5 gram altın ve 1,5 dolar aldım
yani toplam da bu ay 7.09 gram altın almış oldum günceller misin sana zahmet
Bu grup için de çok teşekkür ederim çok motive ediyorsun iyiki varsın birikimin ve mutluluğun cokkkkk olsun
Masallahh çok iyi giriş yaptın vallabol bol altın dolar olsun