- 17 Ağustos 2011
- 22.255
- 139.168
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Yapi kredi - sifir faizli kredi övdüğüm herkese not, bugün itibariyle pişman oldumBen yapı krediden aldım ama aynı olsa gerek. Taksitli avans yaz arama butonuna, bak bakalım ne diyor. Onda 15000 * 6 ay ya da 20000 * 6 ay olarak bak,inşallah çıkar sıfır faiz.
Bu geri alınabiliyordu tam nasıl bilmiyorum amaYapi kredi - sifir faizli kredi övdüğüm herkese not, bugün itibariyle pişman oldum
Tam 404 tl kart aidatı geldiEki Görüntüle 3355823
Bir şekilde çıkartıyorlar paralarını, banka kimseye kar ettirmez
Nasıl olur trendyoldan almadım daha önce a ma kuyumcudan bu markanın altınını almıştımkızlar trendyolda ahlatcı dan altın alanlar vardı sitede , instagramda denetle sayfası ifşa etmiş eksik gram yolluyorlarmıs şok oldum
Nasıl olur trendyoldan almadım daha önce a ma kuyumcudan bu markanın altınını almıştım
Yengenc benden de bu kart aidatı adı altında ücret aldılar.Yapi kredi - sifir faizli kredi övdüğüm herkese not, bugün itibariyle pişman oldum
Tam 404 tl kart aidatı geldiEki Görüntüle 3355823
Bir şekilde çıkartıyorlar paralarını, banka kimseye kar ettirmez
Kaç gr oluyor o şekilde yazayımKristaila Aralık ayına 6000 TL lik gram altın yazabilirmisin?
3 gram yaz istersen tam net hatırlamıyorumKaç gr oluyor o şekilde yazayım
Bizim de ekdersler yatırılmadı, nasipse bugün yatırılacakmış okulda müdür bey söylediMerhaba arkadaşlar aramizda ogretmen olan arkadaslara soruyorum ekdersleriniz yattı mı.ayin 31 ine kadar yatması gerekiyordu ama bugün de yatmadi
Bizimkide yatmadiMerhaba arkadaşlar aramizda ogretmen olan arkadaslara soruyorum ekdersleriniz yattı mı.ayin 31 ine kadar yatması gerekiyordu ama bugün de yatmadi
Hangi bnaka sizin.bizim ki halkbank geçen ayda ta ayın 9 unda yatırdıBizimkide yatmadi
Bizimki de halkbankHangi bnaka sizin.bizim ki halkbank geçen ayda ta ayın 9 unda yatırdı