- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.193
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Bu grup beni de çok motive ediyor her ay alacağım ekdersi ve maaşımi dört gözle bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee bı fotoğraf isteriz hayırlı olsunB Buffalosos selam canım..Bu ay için bana 10 ge aida bilezik yazarmısınBu ayki birikim bu:)Şükür
Eee bı fotoğraf isteriz hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu bereketli olsun canımEki Görüntüle 3353427
Teşekkür ederim..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..Ekimde aldığımızla beraber ..Amacım inşallah 3 lemek:)Rabbim kısmet ederse tabiki
Çok teşekkür ederim canım..Dahaiyileri sizlerin olsun herkesin olsun inşallahHayırlı uğurlu bereketli olsun canım
bereketli olsunB Buffalosos selam canım..Bu ay için bana 10 ge aida bilezik yazarmısınBu ayki birikim bu:)Şükür
Amin canım.. Teşekkür ederim..bereketli olsun
Her şey çok daha iyi ve güzel olur inşallahMerhaba arkadaşlar ben gamlibaykush 2023 yılı benim icin biraz zor geçti maddi manevi kayiplarim oldu dahası olmuş eş ailesi tarafından somuruldugumu çok sonradan farkettim eşimle boşanma aşamasına bile geldik ara tatil döneminde
Onlar hala beni kusurlu görüyor ikiyüzlü olduğumu düşünüyor ama geçti artık
Ben ailesine oglunuza söyleyin kartımı aldım karışmasın bana dedim
Ara ara onlara para gönderiyormus ve benim haberim farkındalığım yıllar sonra oldu malesef
Artik kendime yeni yol cizecegom kendimi ve çocuklarımı düşüneceğim
O yüzden nickimi de değiştirmeye karar verdim
Herşey yeniden başlasın
Ekledimm bakalım benim doğum da şubatta bebeğe ne gelecek merakla bekliyorumB Buffalosos ben grubu bayadır takip edemiyorum, yönetici bile değişmiş
Ekim ayında aldıklarımı yazmıştım ama listeye eklenmemiş. Bir çeyrek bir de 0,5 gram altın almıştım.
Kasım da doğum yaptım, kendim bir şey alamadım ama beş çeyrek, bir de 1 gram hediye olarak geldi, koydum kenara.
Bu ay da 1 yarım altın, 1 tane de kızıma küpe aldım.
Eklersen sevinirim
Ekledimm bakalım benim doğum da şubatta bebeğe ne gelecek merakla bekliyorum
küpeyi eklemedim takı oldugu için yatırımlıksa ekleyeyim onu da