- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
2024 bereketli başlasınİnşallah aralıkta toparlıyorum aralıkta haneme altın yazdırcam kızlar
Hazır elinizde ise bence fiziksel saklayın bankada vergisi cartı curtu olmasınArkadaşlar ben iki tam altın almıştım kuyumcudan ama iş arkadaşlarım altın hesabı açmamı onerdiler ve memnunlar uzun süre icin hepsi başka bir bankadan açmış güncel olarak makas aralığı düşük ve güvenilir hangisi mesela yapikrd den açılsa iyi midir bir öneriniz var mi
Hazır elinizde ise bence fiziksel saklayın bankada vergisi cartı curtu olması
Evet ama artık kuyumcular da pahalidan veriyorlar yani aslında altının orijinal fiyatından çok daha fazlaya aldım hepsi de anlaşmış gibi aynı fiyatı söylediler mecbur oldum kuyumculara uğraşmak istemiyorum makas aralığı düşük güvenilir banka hangisidir mesela halkbn nasıldır şu anHazır elinizde ise bence fiziksel saklayın bankada vergisi cartı curtu olmasın
Ben nedense fiziki altın olarak tutmak istiyorum altını canlı canlı görmek hoşuma gidiyor daha da motive ediyorArkadaşlar ben iki tam altın almıştım kuyumcudan ama iş arkadaşlarım altın hesabı açmamı onerdiler ve memnunlar uzun süre icin hepsi başka bir bankadan açmış güncel olarak makas aralığı düşük ve güvenilir hangisi mesela yapikrd den açılsa iyi midir bir öneriniz
Evet ama artık kuyumcular da pahalidan veriyorlar yani aslında altının orijinal fiyatından çok daha fazlaya aldım hepsi de anlaşmış gibi aynı fiyatı söylediler mecbur oldum kuyumculara uğraşmak istemiyorum makas aralığı düşük güvenilir banka hangisidir mesela halkbn nasıldır şu an
Arkadaşlar ben iki tam altın almıştım kuyumcudan ama iş arkadaşlarım altın hesabı açmamı onerdiler ve memnunlar uzun süre icin hepsi başka bir bankadan açmış güncel olarak makas aralığı düşük ve güvenilir hangisi mesela yapikrd den açılsa iyi midir bir öneriniz
Evet ama artık kuyumcular da pahalidan veriyorlar yani aslında altının orijinal fiyatından çok daha fazlaya aldım hepsi de anlaşmış gibi aynı fiyatı söylediler mecbur oldum kuyumculara uğraşmak istemiyorum makas aralığı düşük güvenilir banka hangisidir mesela halkbn nasıldır şu an
Merhaba arkadaşlar borsadaki altın sertifikası sayım 415 oldu 5000 lota 4585 lot kaldı
Okuldaki arkadaşlarımla çeyrek altın gününe girdik haziranda sıra ceyrekleri tumletip 25 gram bilezik almak istiyorum belki o zamana kadar biriktirdigim sertifikaları da satar üzerine biraz daha ekler bir bilezik daha alırım hedefim şimdilik bu
Maşallah Aralık ayını sen açtınAralık ayına sağ ayakla giriş yaptım250 Euro aldım
Hadi bakalım alırsın inşallahGünaydın kızlar.
Aralık için bir çeyrek alicam daha sonra belki gram alalirim daha bütçeme bakamadım
En geç pazartesi almış olurum güncel fiyatlara da bakamadım daha.
Bu aralar fazla açıldığım üçün sizi ihmal ettimMaşallah Aralık ayını sen açtın
Allah bereketli kılsın kazanclarimizi
B Burhan Burhanitto hiç gorunmuyorsun kuzum ihmal etme bizi
Olmaz grup ruhuna aykırı 10-20 dolar al bari kenara atBu aralar fazla açıldığım üçün sizi ihmal ettim
En azından uğra selam sabah bari verBu aralar fazla açıldığım üçün sizi ihmal ettim
AynenEn azından uğra selam sabah bari ver
Selam veririm borçlu çıkarım diye mi korkuyon yoksa,
Ekledim hayırlı olsun devamı gelsinB Buffalosos canım Aralık ayı için bir tane çeyrek altın aldım
3225 lira olmuş altın eee yuh yani
Anneannem gram aldım 24 ayar 1995 lira olmuş.
Benim çeyreği listeye eklersin
Geçen ay yine aynı zamanda 3 bine almıştım 50-100 bekledim ama bana da fazla geldiEkledim hayırlı olsun devamı gelsin
ay altın fırlamıs o zaman fenaaaa