- 6 Ağustos 2010
- 38.908
- 68.509
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
hay masallahhhEki Görüntüle 3347616
Bugün 10.360 TL verip 330 Euro aldim.
Yıl sonunda yurtdışına seyahatim var inşallah, biletler alındı.
Bozuk 1-2-5-10-20 eurolarimi da çıkardım, yanıma onları alacağım minik minik bozdurmak için (her ülkede 1-2 gün anca kalacağım hepsinin para birimi farklı) amacım her şeyi kredi kartından çektirip dönünce asgari- asgari kendimi zora sokmadan ödemek, gidince olabildiği kadar az döviz bozdurmak.
Hayırlı olsun bereketini görBugün 2 gram altın aldım
Maaş günü gelince nasipse biraz daha alıp Aralık ayını kapatmayı düşünüyorum hayırlısı
Dün 1990 tl den almıştımHayırlı olsun bereketini gör
Ne kadar olmuş 24 ayar gram.
Bende gidip almak istiyorum ama vaktim yok.
Geçen hafta anneannem için 1995 den almıştım 5 lira düşmüşDün 1990 tl den almıştım
İnşallahhay masallahhhyengencc sana kendimi cok yakın hissediyorum ya aynı kafadayız vallaaaa belki bir gün yurtdısında bulusuruz bir seyahat sırasında
Merhaba 2 gun önce 24 ayar gramı 1960 a almıştım altın bu aralar ne yükseliyor öyleDün 1990 tl den almıştım
Bereketli olsun canımMerhaba 2 gun önce 24 ayar gramı 1960 a almıştım altın bu aralar ne yükseliyor öyle
B Buffalosos kuzum bana 1 gram altın 100 dolar yazabilir misin
İnşallahdünya küçük, Mart 2020'de Milana22 'nin ulkesine gidecektim, gitmisken bir kahvesini icecektim ama işte Mart 2020 olunca malesef biletler iptal oldu.
Bakarsın karşılaşırız ^^
Koronanin 4. Senesine gireceğiz abla, zaman valla çooook hızlı. benim de zaman algim şaştıHey gidi günler, 3 sene olacak neredeyse