- 1 Aralık 2021
- 12.118
- 40.730
- 34
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Bana da bir çeyrek eklermisin dün aldım 3100 tl yeMaşallahhhekliyorum
Maşallahhhekliyorum
Maşallah maşallah kirkbinkere
oyy altın fırlamıs resmenBana da bir çeyrek eklermisin dün aldım 3100 tl ye
Bana da Kasım ayı 5 gr altın- 200 gr gümüş ekler misin. Para biriktirmeye öyle alıştım ki yakında cimri olacağım diye korkuyorum :)))oyy altın fırlamıs resmenbirimiz bin olsun
Öncelikle işin hayırlı olsunHanımlar merhaba ben iş hayatında yeniyim, ilk maaşım ay ortasında başladığım için yarım maaş olacak onu kendime harcayacağım fakat Aralık sonunda ilk tam maaşımı alacağım allah kısmet ederse. Asgariden biraz fazla alacağım ama nasıl biriktirmem gerektiğini bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Altınlar bereketli olsunSelam kızlar. Hafta sonu oğlumun doğum gününü kutladık, perşembe akşamı kutlamaya karar verdik. Telaşla falan hazırlandık ettik güzel geçti. Gelen paralarla da bugün oğluma 1.20 gram aldım. Onu da bankadan aldım. Bankalardaki makas aralığı da geçen zamanlara göre azalmış gibi hissettim. Bu ay alamam gibi geliyordu nişan, şehir dışına git gel, ev sigortası araba muayenesi aynı aya denk gelmişti. Çok şükür 3 gram alabildim. Darısı diğer ayların başına. Allah hepimize bereket versin
Hanımlar merhaba ben iş hayatında yeniyim, ilk maaşım ay ortasında başladığım için yarım maaş olacak onu kendime harcayacağım fakat Aralık sonunda ilk tam maaşımı alacağım allah kısmet ederse. Asgariden biraz fazla alacağım ama nasıl biriktirmem gerektiğini bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Altınlar bereketli olsun
Oğlunun da yeni yaşı hayırlı olsun
Teşekkür ederimm.Öncelikle işin hayırlı olsun
Biraz kendinden bahseder misin ?
Evli bekar çocuk vs gibi
1 yılda 10000 tl nin yatırım araçlarındaki getirisi bu şekilde hesaplanmışTeşekkür ederimm.
25 yaşındayım, ilk iş deneyimim. Bekarım, ailemle yaşıyorum. Sevgilimle evlilik planı yapıyoruz ama ikimizin de ilk iş deneyimi o başka bir yere girdi ama ikimiz de yeni başladık sayılır işe. Birikim yapmamız lazım. Acele edip parayı hiç etmek istemiyorum ama uzun vadede en mantıklı ve karlı yatırım aracını arıyorum. Ben çok az bir parayla geçinmeyi göze alıp direkt bir tam altın alıp kenara atmayı düşündüm. Ama yarım alıp ayırdığım bütçenin kalanıyla başka bir şeyler de mi yapsam diyorum
Peki sizce bir tam alıp kenara atmak mantıklı mı1 yılda 10000 tl nin yatırım araçlarındaki getirisi bu şekilde hesaplanmış
Ben şahsen uzun yıllardır altına yatırım yapıyorum
Evet elbette ister 1 tam al ister gram altın alPeki sizce bir tam alıp kenara atmak mantıklı mı
Evet bana da eşim veriyor arada ekliyorum hibe çünküAnnem çocuğunuz olursa kullanırsınız diye altın verdi sayılır mı ben almışım gibi?
En güzel altın hediye gelen altındır zaten bence. Size de hayırlı olsun :)Annem çocuğunuz olursa kullanırsınız diye altın verdi sayılır mı ben almışım gibi?
Bilmem ki hiç anlamadım. Yüzde bir olan vergiyi yüzde kırk mi yapacaklrmis , ne olmuş? Zaten alım satım arasında makas çok olduğu için ben bırakmıştım bankadan alma işini@yenGEnC sen bilirsinşimdi bizim Euro , dolar hesaplarına vergi mi gelecekmiş