- 3 Haziran 2023
- 773
- 1.194
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Halka arzlarla katilabilirsinO da olabilir ama bebekler çok masraflıymış ben bu ayrıntıyı atlamışım Burhancığım. Çok özeniyorum bu işlere tl biriktiriyordum o da kaldı. Borsaya da girmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum.
İsrail Filistin savaşı borsayı çok etkiledi ama.Halka arzlarla katilabilirsin
Halka arzlar ilk başta tavan gittigi için borsa düşse bile halka arzlar kazandırıyor.gerci halka arzlara katılım çok olduğu için eskisi gibi kâr ettirmiyor ama yine de damlaya damlaya göl olur diyelimİsrail Filistin savaşı borsayı çok etkiledi ama.
Çalıştığım bankayla yapabilir miyim?Halka arzlarla katilabilirsin
Olur hangi banka kiÇalıştığım bankayla yapabilir miyim?
AkbankOlur hangi banka ki
Akbank tanda olur.ama yatırım hesabı açman gerekiyorAkbank
Eviniz aracınız olduğuna göre kendini sıkmadan hayatın tadını çıkarın ama bir yandan da zor günler için para ayırın derimÇok doğru da fakir gibi yaşamıyorum sadece bazı şeylere nasıl karar vermeliyim mesela memur maaşımın ne kadarını gönlümce harcamalıyım ona karar veremiyorum
Düzeltme yapayım 5000degil 50000 lotmus 50gram fiziki alabilmem için.daha 191lot oldu benim acaba kaç senede 50000 lot olurHayırlı olsun.gule güle kullan.Borsada ben de altın sertifikası biriktiriyorum 2 haftada 180 lot oldu 5000 lota tamamlayınca bankadan 50gr fiziki altın talep edebiliyor musun.ne ozendim ben de şimdi.insaallah seneye ben de kizlaaar 50 gram altın yazın bana diyebilirim.
Y Yenidenbashlasin tam karnımın ağrısından kıvranır bir halim vardı beni güldürdün ilahiDüzeltme yapayım 5000degil 50000 lotmus 50gram fiziki alabilmem için.daha 191lot oldu benim acaba kaç senede 50000 lot olur
Belki ummadığın bir yerden para geçer eline.Düzeltme yapayım 5000degil 50000 lotmus 50gram fiziki alabilmem için.daha 191lot oldu benim acaba kaç senede 50000 lot olur
Yok yok eşim yanlış biliyormuş 5000 lotmus nasıl sevindim anlatamam
İnşallahBelki ummadığın bir yerden para geçer eline.
Ablam sgklı çalışan ama aldı canım. TC vatandaşı olman yeterli alırsın tabii kiKızlar doğum parası diye bir şey varmış ben yeni duydum 8 yıldır bağkurluyum acaba ben de alabilir miyim ilaç gibi gelir vallainşallah vardır bana da
Kızlar doğum parası diye bir şey varmış ben yeni duydum 8 yıldır bağkurluyum acaba ben de alabilir miyim ilaç gibi gelir vallainşallah vardır bana da