- 9 Mart 2023
- 3.480
- 6.172
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Para değer kaybettikçe çeyrek gramlar bile çıktıAy başımıza bir de yarım gramlar çıktı.
0.1 gram bile var geçen gördümAy başımıza bir de yarım gramlar çıktı.
Kötü zamana denk geldik düğünümde herkes 0.1 gram takacak of yaa0.1 gram bile var geçen gördüm
Çok doğru da fakir gibi yaşamıyorum sadece bazı şeylere nasıl karar vermeliyim mesela memur maaşımın ne kadarını gönlümce harcamalıyım ona karar veremiyorumFakir yaşayıp ahirette zengin gibi hesap vermekte var mal biriktirmenin sonu yok ki
Kaç para verdin buna?Ben 50 g aldım beni birkaç ay yok yaz pampaEki Görüntüle 3326875
Dün almıştım 90 bin dokuzyüz kırk küsüratı da vardı yengenç. Bence yapabilirsin muhafazası da pratik oluyorKaç para verdin buna?
Benim evde bozuk bozuk 20-5er gram falan var. Acaba onları verip üstüne katıp bundan alabilir miyim kiözendim ne tatlı duruyor
Ben biriktirip biriktirip tümletiyordum yaparlar yaniKaç para verdin buna?
Benim evde bozuk bozuk 20-5er gram falan var. Acaba onları verip üstüne katıp bundan alabilir miyim kiözendim ne tatlı duruyor
Hayırlı olsun.gule güle kullan.Borsada ben de altın sertifikası biriktiriyorum 2 haftada 180 lot oldu 5000 lota tamamlayınca bankadan 50gr fiziki altın talep edebiliyor musun.ne ozendim ben de şimdi.insaallah seneye ben de kizlaaar 50 gram altın yazın bana diyebilirim.Ben 50 g aldım beni birkaç ay yok yaz pampaEki Görüntüle 3326875
Aaa o nasıl iş ya:) anlatsana birazHayırlı olsun.gule güle kullan.Borsada ben de altın sertifikası biriktiriyorum 2 haftada 180 lot oldu 5000 lota tamamlayınca bankadan 50gr fiziki altın talep edebiliyor musun.ne ozendim ben de şimdi.insaallah seneye ben de kizlaaar 50 gram altın yazın bana diyebilirim.
Sende nazar enerjisi sezdim
O da olabilir ama bebekler çok masraflıymış ben bu ayrıntıyı atlamışım Burhancığım. Çok özeniyorum bu işlere tl biriktiriyordum o da kaldı. Borsaya da girmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum.Sende nazar enerjisi sezdim
Şaka şaka. Alınca soylersin ekleriz. Maalesef çocuk çok masraflı oluyorO da olabilir ama bebekler çok masraflıymış ben bu ayrıntıyı atlamışım Burhancığım. Çok özeniyorum bu işlere tl biriktiriyordum o da kaldı. Borsaya da girmek istiyorum ama beceremem diye korkuyorum.
Teşekkür ederim gamlı baykuşHayırlı olsun.gule güle kullan.Borsada ben de altın sertifikası biriktiriyorum 2 haftada 180 lot oldu 5000 lota tamamlayınca bankadan 50gr fiziki altın talep edebiliyor musun.ne ozendim ben de şimdi.insaallah seneye ben de kizlaaar 50 gram altın yazın bana diyebilirim.
Kasıma yazdımBen 50 g aldım beni birkaç ay yok yaz pampaEki Görüntüle 3326875
Kasım ayı için aldım zaten hemşo.Kasıma yazdım
İyi yapmışsın özlemim, önceliğimiz iyi hissetmekKasım ayının ceyrek parası ile gidip rofle yaptırıyorum.
Ay sonuna kadar inşallah yine biriktirir.
Borsada normal hisse alır gibi aliyorsun kodu altins1Aaa o nasıl iş ya:) anlatsana biraz