- 17 Ağustos 2011
- 22.270
- 139.233
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Bana atabilirsin öyle bir yer arıyorumBu arada her bir şey aldığımda param bereketlensin diye aynebilim 'in aşevine bir sefertasi bağışlıyorum
Herkese tavsiye ederim , iban almak isteyen ona yazabilir ya da bana da yazabilirkendimden com güvendiğim bir isletme
Hedeflerine ulaşırsın inşallahBugün hesap yaptım kitap yaptım, kendime hedef koydum:)
2024'e girene kadar hedefim 10 gram altın, 800 Euro, 900 dolar almak*. Ayın sonundan sonuna maaş alıyorum. O zamana kadar 3 maaş alacağım, birikmiş biraz param var, bir arkadaşımin epey bir borcu var, bir sürü de bozduracagim halka arzim var.
Biraz zor olur ama hedefi yüksek tutayim diye düşündüm.
Ocak ayında çalıştığım projemin devam edip etmeyeceği belli olacak, inşallah devam ederse yeni yıl için kendime yeni bir hedef koyacağım.
Devam etmeme ihtimalini şimdilik düşünmek istemiyorum , işimi çook seviyorum, inşallah devam eder
Aldıklarımi buraya yazarım.
*İşimin devam edip etmeyeceği belli olmadığı için kendimi ekonomik moda aldım, yemeğimi evden getiriyorum, ihtiyacım olmayan alışverişleri yapmıyorum, seyahat , tiyatro,kedi mamasi ve sevgilim dışında neredeyse hiç bir şeye para harcamiyorum ve paramın neredeyse üçte ikisini biriktiriyorum.
Maşallah kasim ayını sen açtın biz de devamını getirelim inşallah berektli olsun birikimlerimiz ,kasım ayı için 250 eyroo ekleyelim ordanbir kaç gün erkenden yapmıs oldum
Şöyle grupta birileri bilenzikler alsa da gözümüz gönlümüz açılsa damlaya damlaya bekliyoruzMerhaba fakirler nasılsınız
Bilenzik alacağımız gunler de olur mu ki gram altını zor denklestiriyorumŞöyle grupta birileri bilenzikler alsa da gözümüz gönlümüz açılsa damlaya damlaya bekliyoruz
İki evim bir arabam olsa kendime yatırım yapar bol bol seyahat ederdim. Daha ne yapacagimKızlar 2 eviniz bir arabanız olsa yatırım konusunda nasıl bi yol izlerdiniz maaşınızdan ne kadar harcamaya ayırırsınız siz olsanız
Öyle deme dünyanın bin bir türlü hali varİki evim bir arabam olsa kendime yatırım yapar bol bol seyahat ederdim. Daha ne yapacagim
Benim de ruhum fakir hem de fasfakirÖyle deme dünyanın bin bir türlü hali varruhum fakir harcayamıyorum böyle sere serpe
Fakir yaşayıp ahirette zengin gibi hesap vermekte var mal biriktirmenin sonu yok kiÖyle deme dünyanın bin bir türlü hali varruhum fakir harcayamıyorum böyle sere serpe
Aynısını yazacaktımİki evim bir arabam olsa kendime yatırım yapar bol bol seyahat ederdim. Daha ne yapacagim
Ekimi anlamadım 1 çeyrek ve 1 yarım mıB Burhan Burhanitto grubu sessiz takip edenlerdenimmaaştan bir şey koyamıyorum, bebek Alışverişi vs. Kasımda da doğum olacak inşallah ancak her ay düzenli gelen bir miktar param var.
Eylül ayında 1 çeyrek 1 gram 24 ayar
Ekim ayında 1 çeyrek 1 yarım gram 24 ayar
Listeye eklersen sevinirim
Ekimde 1 çeyrek bir de yarım gramEkimi anlamadım 1 çeyrek ve 1 yarım mı
Yoksa 1 çeyrek 1 yarım 1 gram mı
Ay başımıza bir de yarım gramlar çıktı.Ekimde 1 çeyrek bir de yarım gram