- 17 Ağustos 2011
- 22.266
- 139.215
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Yok yok denizbankin altın satışı kuyumcudan biraz daha fazla. Ama senden altın alişi yüz lira daha az. Yani bence bankaların artık bir karı kalmadi, en azından madeni altının alım satımı arasında bu kadar oynama yok.Denizbank’ta mı var sıfır faiz ay bende çekeyim
Ha ilk kredi kartınaaa okey bir bakayım çok mantıklı geldi o şekilde sıfır faizli çekmekYok yok denizbankin altın satışı kuyumcudan biraz daha fazla. Ama senden altın alişi yüz lira daha az. Yani bence bankaların artık bir karı kalmadi, en azından madeni altının alım satımı arasında bu kadar oynama yok.
Banka Akbank ve yapı kredi , ilk kredi kartına sıfır faizle 15 bin veriyor
Yani bence de mantıklı, her ay artan fiyattan ikişer ikişer alacağına, bir kerede on al TL TL ode :) zaten bir dahaki ay zam da gelecek maaslaraHa ilk kredi kartınaaa okey bir bakayım çok mantıklı geldi o şekilde sıfır faizli çekmek
B Burhan Burhanitto Ekim bitmiş haberim yokkk5 çeyrek aldım 2 tane borcuma verdim. Sen oraya 3 çeyrek yaz sana zahmet burhanimm
Leoparcım ben kasım ayının altın birikimini 15 kasımdan sonra topluca yazarım nasipse uğraşma benim için
Bana sadece
Eylül 6 gram
Ekim 1 gram yazarsan sevinirim
Bugün 1 ceyrek aldım 3000 tl idi.
1 tane de 24 ayar 1 gr aldım o da 1860 tl idi.
Buhrancim bana sadece şimdilik 50 dolar yaz
Ekledim kontrol edin ZengolarYa zaten bizim onbeş bin liramiz masak'a takılmazaslında ben bankadan almak için yapacaktım bu işlemi. Çünkü evde altın saklamaya korkuyorum. Ama saat 13.30da denizbakta alış 1879du , benim de iş için gittiğim ilçede isim bitmişti, şoförün gelmesini bekliyordum. Dedim bir de kuyumcuya sorayım, o 1870 deyince aldım .
Olay tam olarak böyle gelişti
Akbankta da var yapi kredide de
Teşekkürler canım eline emeğine sağlıkEkledim kontrol edin Zengolar
Benimkini yazmamışsın.Ekledim kontrol edin Zengolar
Yazdım kız ikisine de 1 çeyrek 1 gramBenimkini yazmamışsın.
Ekim var,Kasım yok
DüzelttimBenimkini yazmamışsın.
Ekim var,Kasım yok
Taam canım.Yazdım kız ikisine de 1 çeyrek 1 gram
Kasımda dursun ekimin sonunda aldın sanırım. Farketmez ya önemli olan birikimlerinizi görebilmenizB Burhan Burhanitto benimkiler Ekim ayınındi sen kasıma yazmışsınvaktin varsa değiştirirsin yoksa da canın sağolsun kalsın öyle, Kasım ayında birşeyler alabileceğimi de sanmıyorum zaten
Yeni mi çıktı bu kampanya. Ben 2 ay önce ilk Kredi kartı başvurusu yaptım Akbanktan geldi de elime tabi ama daha hiç 1 lira harcamadm faydalanabilir miyim acabaYok yok denizbankin altın satışı kuyumcudan biraz daha fazla. Ama senden altın alişi yüz lira daha az. Yani bence bankaların artık bir karı kalmadi, en azından madeni altının alım satımı arasında bu kadar oynama yok.
Banka Akbank ve yapı kredi , ilk kredi kartına sıfır faizle 15 bin veriyor
Aynen çokda şeyyy değil. Zahmet görüyorsn hakkını helal etKasımda dursun ekimin sonunda aldın sanırım. Farketmez ya önemli olan birikimlerinizi görebilmeniz
Estf.Aynen çokda şeyyy değil. Zahmet görüyorsn hakkını helal et
Ben yapı krediden aldım ama aynı olsa gerek. Taksitli avans yaz arama butonuna, bak bakalım ne diyor. Onda 15000 * 6 ay ya da 20000 * 6 ay olarak bak,inşallah çıkar sıfır faiz.Yeni mi çıktı bu kampanya. Ben 2 ay önce ilk Kredi kartı başvurusu yaptım Akbanktan geldi de elime tabi ama daha hiç 1 lira harcamadm faydalanabilir miyim acaba
SüpersinnnnnnKonu ile ilgili bulduğum kampanyalar bunlar
Eki Görüntüle 3329365 Eki Görüntüle 3329366 Eki Görüntüle 3329367 Eki Görüntüle 3329368
Baktım googleden 20 bin olan çıktı ve form doldurulması Lazm öyle başvuru yapılıyor. Öyle mi yaptn acaba. Bankacılıktan yapılmıyor mu ?Ben yapı krediden aldım ama aynı olsa gerek. Taksitli avans yaz arama butonuna, bak bakalım ne diyor. Onda 15000 * 6 ay ya da 20000 * 6 ay olarak bak,inşallah çıkar sıfır faiz.
Benim eski maaş kartım için açtığım bir yapı kredi vardi, hiç kullanmıyordum. Kredi kartını da zorla vermişlerdi ama onu da hiç kullanmamistim kart aidatı odememk için..bunu görünce hemen başvurdum:) taksitlerim bitince kartı iptal edeceğim ki aidat odemeyeyim.Baktım googleden 20 bin olan çıktı ve form doldurulması Lazm öyle başvuru yapılıyor. Öyle mi yaptn acaba. Bankacılıktan yapılmıyor mu ?
Bı kaç banka çıktı olmasa hesap açar sonra başvuru da bulunuruz