Her an annem intihar edecek, beni terk edecek diye korkuyorum

Allah yardımcınız olsun.Annenizi düşünün o kendisinden geçmiştir çoktan . Sabır edin her zorlukla bi kolaylık vardır. Beyaz masa diye bi merci vardı sanırım.

Canım benim ...söyleyecek söz yok...ben de bu sınav demeyeceğim zira sınav dediğin adil olur bu yasadiklarin hiç adil değil ama belli ki herseyin farkında ve cok guclusun. Annene yine de destek ol kuzum çok haklısın ama inan annene kin kusulacak bir durum yok....dilerim geçer bu günler ..sesini heryerden duyur kızım. ....

Çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi, bunu söylemeden gecmek ıstemıyorum.
Ve ınsallah hersey bundan sonra guzel olsun sızın ıcın

Konu derin bir “OF” çektirdi...
Konu sahibi burayı okuyorsanız lütfen 170 i arayın...
Nasıl bir üzüntü duydum,utanç duydum anlatamam.
Hayatımızda ki şeylerden şikayet ederken , sizin hayatınızı yaşamak zorunda olan insanları ve sizi düşünmemiz gerekiyor.
Mune lütfen cezayı kaldırır mısın ? Gerçekten durum çok vahim...

Anneden çok sen korkutuyosun güzelim .. çok çok zor yaşadıkların ne desek boş ama kendini bırakma sakin hayatın bi kırılma noktası olacaktır allah yardımcın olsun . Ayrıca devlet kurumlarından yardım isteyin hakkınız çünki umarım herşey bi an önce düzelir çok üzüldüm

Allah'ım size hayırlı kapılar açsın inşallah bu mübarek günde..
Mutlaka arkadaşların da önerdiği gibi devletten destek isteyiniz.

Devletten yardım alın yaşadıklarınız çok kötü size cok üzüldüm kaymakamlık olur belediye olur maddi yardım talep edebilirsiniz devletimiz yardıma muhtaç çoğu aileye yardım etmektedir. Banlanma olayını anlamadım ama inş çözüme kavusur sizde yazdıklarımızı okursunuz
Mübarek cuma gününde allahım yar ve yardımcınız olmasını diliyorum
Muhtaç olan Sağlık Sıkıntısı olan rabbim herkesin şifasını versin derdiı Olana derman olsun inşallah
İçim parçalandı gözyaşlarımı tutamadım umarım bu sıkıntılarınız tez vakitte sonlanır Hayatınızda Hayal ettiğiniz gibi sağlıklı huzurlu bir şekilde geçer

Neden geri geldi ki
Kaymakamlığa gitsen 200 tl verip gönderiyorlar aynı bırakmış şeyleri yaşayan ben her yolu denedim kimse yüzüne bakmıyor 1 ay sokakta yattım kadın halimle eşimle beraber şuan kv lerde sığıntı gibiyiz.esim daha önce isyeri iflası nedeniyle 18200 tl pos makinasının birini kaybettiği ici zimmet borcu nedeniyle aranması var bende eşimin borçları nedeniyle işimi bırakmak zorunda kaldım tazminat alabileyim diye oda gitti bir ekmege muhtaç haldeyiz.cimere defalarca yazdım ama düşenin yüzüne kimse bakmıyor intiharı denedim defalarca Allah korkumdan yapamadım eşimin bu duruma düşmesi eşimin ailesi kardeşlerinin dolandırmasi nedeniyle. ALLAH yardımcımız olsun

Ah kuzum benim keşke ulaşabilmemde yardım edebilsem sana maddi olarak herkes yarım ederde maneviyatta size nasıl yardımcı olacağız msjımı görürsen mutlaka ulaş rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…