- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Satmak isteyen 50 bin ucuza koyar, anında satılır .Evet fiyatlarda yarı yarıya düşüş var bazı evlere fotoğraf bile eklenmemiş ama satılacak öyle mi Cook zor daha geçen hafta gördüm bulursam atayim piyasa sandığınız kadar atesli değil ztn krediler durmuş insanlar oturmak isterse 6 ay beklemez kira için alacaksa eski fiyatı niye kabul etsin
Tabii ki biliyorum. Asıl size sormalı. %25’ten bi kuruş yukarı zam yapmayıp max 5 sene bu şekilde sürdürebilecek olmak da aynı şekilde eğlendiriyor mu.Aa sen yasal falan bilir miydin? Kiracı yasalara uygun davransa diyorsunuz ki nau nau. Ama ev sahibi yasal hakkını kullanınc oo ye şukela.
Yok niye aciyim kendime yüzde 25 veririm bende eh o zamana kadar kendim de çalışmaya başlarim zaten kendi evimi alirim benim tuzum kuru asgari ücretle de çalışmam çok şükür o yiyemedigi yüzde 25 i de biriktiririmNeye acıyosunuz yahu. Ev sahibinizin 2 senesi kalmış sonra emsal değer davası açar fiyatı emsaline çeker zaten yapabileceğiniz bişi yok istediğiniz yere dava açın. Hepsi de yasal hiçbişi yapamazsınız. Bence kendinize acıyın o yüzden.
Fiyatları da hergun takip ediyorum, düşmeyi bırak aynı kalanı bile görmedim hala çıkıyor fiyatlarEvet fiyatlarda yarı yarıya düşüş var bazı evlere fotoğraf bile eklenmemiş ama satılacak öyle mi Cook zor daha geçen hafta gördüm bulursam atayim piyasa sandığınız kadar atesli değil ztn krediler durmuş insanlar oturmak isterse 6 ay beklemez kira için alacaksa eski fiyatı niye kabul etsin
Yoo hiç zorunda olmam daha iki yılım var .Neden acidiginizi bende anlamadım. Evi var evi, gider satar, başka yerden alır, siz de 6 ay içinde boşaltmak zorunda kalırsınız. 2 bin vermezken 6 bin, üstüne taşınma parası, emlakçı komisyonu verirsiniz.
Aşağılamak mı? Hanımefendi yıllarca para biriktirip ev alan bir insan ev üzerinde hakları nelerdir araştırmıyor demek aşağılamak mı oluyor? Özellikle de kanunlar çok açıkken. Tahliye davaları ne kadar uzun sürüyor haberiniz var mı? Kanundan nizamdan haberiniz olmadığı için yorumlarım size garip gelebilir. Kiracıya telefon ederim çık derim o da çıkar sanarak tarafsız bir şekilde yatırımlarınızı yönlendirmeye devam edebilirsiniz.Bu konuda çok tarafsızim iki tarafta haklı ama sizin yorumlar bi garip. Resmen ev sahiplerini asagilayio duruyorsunuz. Sonra da o evsahiplerinin evinde oturuyorsunuz. Öyle ya da böyle evlerini almışlar, asagilamayin bence, ev almak o kadar kolaysa siz de alın madem. Farkında değilsiniz belki ama kiracıların yaşam kalitesi düştü, çoğu eskisinden daha kötü evlerde oturuyor. Kiracılı evin alınmadığını nerden cikariyorsunuz onu da anlamadım.
Ev satılırsa dedimYoo hiç zorunda olmam daha iki yılım var .
Buyursun satsın satabiliyorsa bu piyasadaEv satılırsa dedim
A haber izliyorsunuz sanırım.Evet fiyatlarda yarı yarıya düşüş var bazı evlere fotoğraf bile eklenmemiş ama satılacak öyle mi Cook zor daha geçen hafta gördüm bulursam atayim piyasa sandığınız kadar atesli değil ztn krediler durmuş insanlar oturmak isterse 6 ay beklemez kira için alacaksa eski fiyatı niye kabul etsin
Ee herkes ektiğini biçer ülkenin yarısı bu yönetim tarzını onaylıyordu şimdi bedel ödeme zamanıYok niye aciyim kendime yüzde 25 veririm bende eh o zamana kadar kendim de çalışmaya başlarim zaten kendi evimi alirim benim tuzum kuru asgari ücretle de çalışmam çok şükür o yiyemedigi yüzde 25 i de biriktiririmama bu ülkenin çoğu asgari ücretle geçimini sağlayan insanlar bir süt alırken iki kere düşünüyor eşleri daha önce çalışmamış zaten o kadar çalışacak iş yok . O insanlara üç kat zam yapmaya çalışıyorsunuz birde bunu elbise fiyatıyla kiyasliyorsuniz ne diyim insanlar sizin gibi düşünen çok insan yoktur
Yo benim evden yatırım yapmak gibi bir derdim yok zamanında yemedim içmedim başımı sokacak bir ev aldım yeter o bana. Siz resmen insanları asagilayorsunuz evet. Bu kanunlara çok güvenmeyin bence burada ne olacağı belli olmaz.Aşağılamak mı? Hanımefendi yıllarca para biriktirip ev alan bir insan ev üzerinde hakları nelerdir araştırmıyor demek aşağılamak mı oluyor? Özellikle de kanunlar çok açıkken. Tahliye davaları ne kadar uzun sürüyor haberiniz var mı? Kanundan nizamdan haberiniz olmadığı için yorumlarım size garip gelebilir. Kiracıya telefon ederim çık derim o da çıkar sanarak tarafsız bir şekilde yatırımlarınızı yönlendirmeye devam edebilirsiniz.
Valla çatır çatır satılıyor. Nasıl oluyor bende bilmiyorum ama pek çok arkadaşım sizin gibi düşünüp ev sahibine rest çekti, anında gitti evler.Buyursun satsın satabiliyorsa bu piyasada
Ben kanunlara güveniyorum hanımefendi siz de neye güveniyorsanız onunla devam edin.Yo benim evden yatırım yapmak gibi bir derdim yok zamanında yemedim içmedim başımı sokacak bir ev aldım yeter o bana. Siz resmen insanları asagilayorsunuz evet. Bu kanunlara çok güvenmeyin bence burada ne olacağı belli olmaz.
Peki kolay gelsin o halde size. Ben sizin kadar iyimser olamıyorum bu ülkede.Ben kanunlara güveniyorum hanımefendi siz de neye güveniyorsanız onunla devam edin.
Versin bana satayım. Ortalama bir ayda satıyorum. En son 24 saat içinde daire kiraya verdim. Gayet de satılıyor kiralanıyor, her zaman alıcı vardır. Kiralar da ödeniyor takır takır.Buyursun satsın satabiliyorsa bu piyasada
Ben de tarafsızım. Kiracı değilim, kiraya verdiğim evim de yok. Ve ev almak hiç de kolay değil.Bu konuda çok tarafsızim iki tarafta haklı ama sizin yorumlar bi garip. Resmen ev sahiplerini asagilayio duruyorsunuz. Sonra da o evsahiplerinin evinde oturuyorsunuz. Öyle ya da böyle evlerini almışlar, asagilamayin bence, ev almak o kadar kolaysa siz de alın madem. Farkında değilsiniz belki ama kiracıların yaşam kalitesi düştü, çoğu eskisinden daha kötü evlerde oturuyor. Kiracılı evin alınmadığını nerden cikariyorsunuz onu da anlamadım.
Ne sicilinden bahsediyosunuz ?Bunu kanıtlarsa kiracı ev sahibinin de sicili bozulur. Cidden değer mi ?
Benim ev sahibim normal bir insan çok şükür biz orta yolda bulusabiyoruz makul insanlar olduğumuz için o beni mağdur etmiyor ben onu ha bir gün evi satmak isterse tutacak değilimVersin bana satayım. Ortalama bir ayda satıyorum. En son 24 saat içinde daire kiraya verdim. Gayet de satılıyor kiralanıyor, her zaman alıcı vardır. Kiralar da ödeniyor takır takır. Eki Görüntüle 3131510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?