Hep kiracılar mı haklı ev sahiplerinin hakkını kim koruyacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Satmak isteyen 50 bin ucuza koyar, anında satılır .

Aa sen yasal falan bilir miydin? Kiracı yasalara uygun davransa diyorsunuz ki nau nau. Ama ev sahibi yasal hakkını kullanınc oo ye şukela.
Tabii ki biliyorum. Asıl size sormalı. %25’ten bi kuruş yukarı zam yapmayıp max 5 sene bu şekilde sürdürebilecek olmak da aynı şekilde eğlendiriyor mu.

Yok niye aciyim kendime yüzde 25 veririm bende eh o zamana kadar kendim de çalışmaya başlarim zaten kendi evimi alirim benim tuzum kuru asgari ücretle de çalışmam çok şükür o yiyemedigi yüzde 25 i de biriktiririm ama bu ülkenin çoğu asgari ücretle geçimini sağlayan insanlar bir süt alırken iki kere düşünüyor eşleri daha önce çalışmamış zaten o kadar çalışacak iş yok . O insanlara üç kat zam yapmaya çalışıyorsunuz birde bunu elbise fiyatıyla kiyasliyorsuniz ne diyim insanlar sizin gibi düşünen çok insan yoktur

Fiyatları da hergun takip ediyorum, düşmeyi bırak aynı kalanı bile görmedim hala çıkıyor fiyatlar

Aşağılamak mı? Hanımefendi yıllarca para biriktirip ev alan bir insan ev üzerinde hakları nelerdir araştırmıyor demek aşağılamak mı oluyor? Özellikle de kanunlar çok açıkken. Tahliye davaları ne kadar uzun sürüyor haberiniz var mı? Kanundan nizamdan haberiniz olmadığı için yorumlarım size garip gelebilir. Kiracıya telefon ederim çık derim o da çıkar sanarak tarafsız bir şekilde yatırımlarınızı yönlendirmeye devam edebilirsiniz.

A haber izliyorsunuz sanırım.

Ee herkes ektiğini biçer ülkenin yarısı bu yönetim tarzını onaylıyordu şimdi bedel ödeme zamanı

Yo benim evden yatırım yapmak gibi bir derdim yok zamanında yemedim içmedim başımı sokacak bir ev aldım yeter o bana. Siz resmen insanları asagilayorsunuz evet. Bu kanunlara çok güvenmeyin bence burada ne olacağı belli olmaz.

Ben kanunlara güveniyorum hanımefendi siz de neye güveniyorsanız onunla devam edin.

Ben de tarafsızım. Kiracı değilim, kiraya verdiğim evim de yok. Ve ev almak hiç de kolay değil.
Eskiden olsa bir evin kirasını almak çok da ondurmazdı insanı. Ama şu anki durumda, ev sahipleri de kendilerini düşünmek durumundalar. Gemisini yürüten kaptan artık. Ne ev sahibi kiracıyı ne de kiracı ev sahibini düşünmek zorunda.
Oldukça sevimsiz ve acımasız bir durum, katılıyorum. Ama elden önce kendini düşündü diye kimseyi kınayamayız şu durumda. Kiracı da kendi cebini düşünecek elbette, ona da sözüm yok.

1000 liranın %25'i 1250 lira yapıyor.
Kiraciniz %50 zamlı, 1500 lira göndermiş.
'En azından' 3000 lira dediğiniz zam da tam olarak %200 zam oluyor.

Versin bana satayım. Ortalama bir ayda satıyorum. En son 24 saat içinde daire kiraya verdim. Gayet de satılıyor kiralanıyor, her zaman alıcı vardır. Kiralar da ödeniyor takır takır. Eki Görüntüle 3131510
Benim ev sahibim normal bir insan çok şükür biz orta yolda bulusabiyoruz makul insanlar olduğumuz için o beni mağdur etmiyor ben onu ha bir gün evi satmak isterse tutacak değilim satabiliyorsa satar ben haklarimi sonuna kadar kullanırım

Ey ev sahipleri evinizi satmayın. Evin değeri 300 binden 1 milyon oldu diyenlere aldanmayın. 300 bine dolar altın alsaydınız ya da var olanları bozmasaydınız onlar da bir o kadar ederdi. Yeni ev alsanız ev bulana kdar bu defa fiyatlar artacak. Önemli olan 1 milyona sattığınız evin değerinde başka bir yatırım aracı bulup bulamayacağınız. Daha iyi bir yatırım aracı varsa satın.

Eviniz boş kalsın. Aile bireyinizin yaşadığı ilde ise eviniz daha iyiyse bari onlar faydalansın. 1000 lira olmuş bisküvi çerez masrafı. Sigara içen birinin aylık sigaraya masrafı. Kiralık evin olmadığı piyasada ev kiraları değil 5bin 15bin olur.Bu defa paranızı alamayabilirsiniz. 1000 liraya eviniz dolu duracağına eğer site aidatı çok yüksek değilse boş tutun. Aklınıza yatan bir kiracı gelirse, ya da piyasa dengeye oturursa kiralarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…