• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi kiracının evine taşınabilirim?

İlk 2 si aynılarmış. Kesin olarak. Alttaki ikisi de muhtemelen aynı kişi, kazen bey öyle düşündüğünü söyledi. Bu tarz konularda hiç emin olmadan konuştuğunu görmedim kendisinin. Yani demem o ki muhtemelen hepsi aynı kişi.
Kimbilir böyle ruh hastası kaç kişi daha var ve biz bilmeden akıl verelim yardımcı olalım diye satır satır fikir döşüyoruz🤦🏼‍♀️

şu mesajda açık açık kendini de deşifre etmiş ;

K Kupecicegi hesabını hatırlayan var mı?

ya da gamzelihaller gamzelihaller

Gamzelihaller i duyunca içim ürperiyor kötülüğün el kol sahibi olmuş maddelesmis hali...

Son düzenleme:
konuyu şu mesajla kişisel olarak kapatıyorum ;

E eylulfitinasi1980 ( S sarkilikadin88 ), S Solukiklimler ve D delihindi ( Y yeditepebirdurak ) bu 3 hesap aynı kişiye ait olup site kurallarına aykırı hesap kullandığı için deşifre edilmiştir. KVK gereği hiç bir kişisel veri paylaşımı vb durum değildir bu sebeple öküz altında buzağı aramayın. 3 hesap ayrı kişilere ait diye bir iddiada bulunuyor ise bizimle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilir.
Yalnız nickler de pek ilginç. Eylül fırtınası, soluk iklim gibi hava olaylarından girip de hindiye hem de deli hindiye bağlamak, inanılmaz. Çok yaratıcı 💁🏻‍♀️

Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.
Nasıl ? Polis evine mi gitmişti?

Back