• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi kiracının evine taşınabilirim?

giphy.gif

Cherry, fenasın. 😱🔥 beyninden fosfor ışıltıları çıkıyor an itibariyle. Çok mantıklı.

Teorimde iddialı değilim ama bu hindili nickte tedavi olduğu doktorun adını yazmış, o da İstanbulda bir kliniikten bir doktor. Evli olmasaydı oraya kabul edilmezlerdi zaten diye dusunuyorum.

Önceki konusunda, bir arkadaşım benden çocuk yapabilirsiniz fikriniz nedir demişti. Millet de uzak dur demişti. Orda da Kıbrıs demişti, adam Kıbrısa gidelim, bence o arkadaş bu evli adam ama tepki çekmemek için adam evli yazmamıştı. Yoksa Kıbrısa ne gerek var, İstanbulda da doktorlar var işte. Konu sahibesinin kıbrısla kafayı bozma sebebi yeni baba adayının evli olması diyorum.

Son düzenleme:
Teorimde iddialı değilim ama bu hindili nickte tedavi olduğu doktorun adını yazmış, o da İstanbulda bir kliniikten bir doktor. Evli olmasaydı oraya kabul edilmezlerdi zaten.

Önceki konusunda, bir arkadaşım benden çocuk yapabilirsiniz fikriniz nedir demişti. Millet de uzak dur demişti. Orda da Kıbrıs demişti, adam Kıbrısa gidelim, bence o arkadaş bu evli adam ama tepki çekmemek için adam evli yazmamıştı. Yoksa Kıbrısa ne gerek var, İstanbulda da doktorlar var işte. Konu sahibesinin kıbrısla kafayı bzoma sebebi yeni baba adayının evli olması diyorum.
tayin isteyip gidip çocuğuyla ayrı hayat yaşayacak adamda gelecek rahat rahat iyi plan he,olan adamın eşine olacak yani

ne tayiniyse bende baya inanmışım ylnız

Hangi kural ki? Başka yedek üyeliklerle de yapıldı kural ihlali özelden yazayım mı

Bu hindili üyeliini ben bilmiyordum şimdi açtım, evli eşten Kıbrısta bebek konusunda :bicak: o kadar çok küfür ve hakaret var ki sitede kural kalmamış:KK51:Adamın eevli olduğu kadın için gurusuz, gitmiyor, tuvalette sifonu çekiyorsun içindeki gitmiyor bu kadının o kadar değeri yok yazmış. Konu sahibesi ağır hasta yani. Şu kadına tüp bebek tedavisi yapan doktorlar da şikayet edilmeli bence, kör müsünüz kadın hasta işte bipolar psikoloijk tedaviye yönlendirmek yerine parasını almışlar anca:KK51:Umarım çocuk falan asla olmaz sabiye çok yazık olur.

Son düzenleme:
Hangi kural ki? Başka yedek üyeliklerle de yapıldı kural ihlali özelden yazayım mı

özelden yazmanıza gerek yok, site kuralları çok net. Cezalı iken kimse üyelik alamaz, yasaklanmış üye geri dönemez bu gizli saklı bir bilgi değil. Emin olmamakla birlikte eski 2 tane baş belası üyeliğinde bu olduğuna eminim ama ispat edemiyorum.

özelden yazmanıza gerek yok, site kuralları çok net. Cezalı iken kimse üyelik alamaz, yasaklanmış üye geri dönemez bu gizli saklı bir bilgi değil. Emin olmamakla birlikte eski 2 tane baş belası üyeliğinde bu olduğuna eminim ama ispat edemiyorum.
Benim eleman banlanmadan aldığı için sorun olmadı demek ki 😂

Evet şimdi anladım. Banlanmadan alanlarda sıkıntı yok demek.

lütfen ikinci üyelik kurallarını okuyun çok esnektir, kurallar nerede yazılı bilmiyorum. Çok basit kural ; bir derdiniz varsa derdiniz ile ilgili konu açar o konuda yazar çizer sonra o hesabı başka konularda kullanmazsınız, cezalı iken onla giremezsiniz. Bunun amacı hesabınızı deşifre etmemektir.

şu mesajda açık açık kendini de deşifre etmiş ;

K Kupecicegi hesabını hatırlayan var mı?

ya da gamzelihaller gamzelihaller
Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.

Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.
Evinden mi aldırdınız 😳 polise?

o olduğunu sadece düşünüyorum ama buna emin değilim. Yukarıda da yazdım bunu... O olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem

Back