- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.982
- 748
- Konu Sahibi eylulfitinasi1980
Evet, şükürler olsun hayalim gerçek olduPsikiyatri kazandınız galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, şükürler olsun hayalim gerçek olduPsikiyatri kazandınız galiba
Neden ifşa ettiniz? @Mune hiç vermiyor böyle bilgileri, kurallar ihlal edilmediği sürece ikinci üçüncü üyelikler yasak değil deyip söylemiyor
Aaa ben espri yapmıştım hayırlı uğurlu olsun o zaman, başarılarınızın devamını dilerim.Evet, şükürler olsun hayalim gerçek oldu
Hangi kural ki? Başka yedek üyeliklerle de yapıldı kural ihlali özelden yazayım mıkural ihlali yapmayan kimseyi ifşa etmedim. İfşa ettiğime göre kural ihlali var değil mi?
Cherry, fenasın. beyninden fosfor ışıltıları çıkıyor an itibariyle. Çok mantıklı.
tayin isteyip gidip çocuğuyla ayrı hayat yaşayacak adamda gelecek rahat rahat iyi plan he,olan adamın eşine olacak yaniTeorimde iddialı değilim ama bu hindili nickte tedavi olduğu doktorun adını yazmış, o da İstanbulda bir kliniikten bir doktor. Evli olmasaydı oraya kabul edilmezlerdi zaten.
Önceki konusunda, bir arkadaşım benden çocuk yapabilirsiniz fikriniz nedir demişti. Millet de uzak dur demişti. Orda da Kıbrıs demişti, adam Kıbrısa gidelim, bence o arkadaş bu evli adam ama tepki çekmemek için adam evli yazmamıştı. Yoksa Kıbrısa ne gerek var, İstanbulda da doktorlar var işte. Konu sahibesinin kıbrısla kafayı bzoma sebebi yeni baba adayının evli olması diyorum.
Hangi kural ki? Başka yedek üyeliklerle de yapıldı kural ihlali özelden yazayım mı
Hangi kural ki? Başka yedek üyeliklerle de yapıldı kural ihlali özelden yazayım mı
Benim bildiğim, banlanınca tekrar üyelik Alıp gelmek yasak. Bu üye de banlanınca hep yeni üyelikler almış. Kural ihlali kısmı burası diye düşündüm.Hangi kural ki?
Evet şimdi anladım. Banlanmadan alanlarda sıkıntı yok demek.Benim bildiğim, banlanınca tekrar üyelik Alıp gelmek yasak. Bu üye de banlanınca hep yeni üyelikler almış. Kural ihlali kısmı burası diye düşündüm.
Böyle rahatsız görmedim.şu mesajda açık açık kendini de deşifre etmiş ;
Candostumuz gitti
O eski bir üye imiş çok ağır bir konuydu :KK43: bir üye vardı insanların ölmesini istiyordu o mu yoksa :işsiz:www.kadinlarkulubu.com
K Kupecicegi hesabını hatırlayan var mı?
ya da gamzelihaller
Benim eleman banlanmadan aldığı için sorun olmadı demek kiözelden yazmanıza gerek yok, site kuralları çok net. Cezalı iken kimse üyelik alamaz, yasaklanmış üye geri dönemez bu gizli saklı bir bilgi değil. Emin olmamakla birlikte eski 2 tane baş belası üyeliğinde bu olduğuna eminim ama ispat edemiyorum.
Evet şimdi anladım. Banlanmadan alanlarda sıkıntı yok demek.
Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.şu mesajda açık açık kendini de deşifre etmiş ;
Candostumuz gitti
O eski bir üye imiş çok ağır bir konuydu :KK43: bir üye vardı insanların ölmesini istiyordu o mu yoksa :işsiz:www.kadinlarkulubu.com
K Kupecicegi hesabını hatırlayan var mı?
ya da gamzelihaller
Benim eleman banlanmadan aldığı için sorun olmadı demek ki
Evinden mi aldırdınız polise?Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.
Sizin oradan derken?yine yanlışsınız ben IP adresine asla bakmıyorum öyle olsa sizin oradan çok sayıda üyelik gözüküyor.
Bu üyelikler de mi aynı kişiye ait??? Hayvan düşmanı, şok cihazı, silah alıp hayvanlara uygulamak isteyen kişi. Nasıl unuturum. Evinden aldırdığımızda pek mutlu olmuştuk. İnanamıyorum ya. Bu nasıl bir olay. Aylarca yeni yeni üyeliklerle burada bulunmuş. Gerçekten yardım alması gerekiyor, düşünceleri çok tehlikeli çünkü.
Evet. Polis ifadesini almak için almıştı hanımefendiyi. Sonra ne oldu bilmiyorum amaEvinden mi aldırdınız polise?