6000 TL piyasası olan bir eve yarısı kadar olan 3000 tl kira istemek mi insafsızlık anlamıyorum ki.Orta yolu bulmaya çalıştım sadece. O evin kredisini öderken biz de çok zor zamanlar yaşadık tek ev sahibi olalım diye 4aylık bebeğimi bırakıp işe dönmek zorunda kaldım .kiracımızın eşi çalışmıyor ben de ona mı deyim yani ödeyemeyecekseniz eşinde çalışsın diye ne haddime Anlayacağınız fırsatçılık yapmıyorum emeğimin karşılığını istiyorum .Bu pahalılığı ev sahipleri yapmadı acısını ev sahiplerine düşmanca saldırarak çıkarmaya çalışmak niye.Evi satıyorum zaten inanın bir hafta oldu satılığa çıkardığımız 30 kişi evi görmek istedi satılması zor diye bir şey yok.Ama neden Konu buraya kadar gelsin.Kiracı da satılınca kanunen 6 ay.içinde çıkmak zorunda hadi desin yeni ev sahibine de %25 hakkım var diye.Ben 2020 de 1000 TL ye kiraya verdim 2021 de korona var diye sadece 150 TL zam yaptım .yani 1150 TL den 1500 e çıkardı kirayı.O zaman insaflı ev sahibiydim şimdi vicdansız mı oldum evimin edersin yarısı kadar kira istedim diye