Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım..grip de bulaştımı gitmek bilmez sizlere de geçmiş olsun
Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkan Neyseki rahatladım
ben her sabah tartılıyom ayrıca her tuvalete gittiğimde de tartılıyom..

Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyor ben de pek yapmıyorum sanırım

Sersum geç oldu ama geçmiş olsun arkadaşım, Dualarına da amin diyorum
sağol canım..
ümidimi yitirmeye başladım ya

ah o simit insan nasıl dayanır..neyse yarımla atlatmışsın

sağol canım

kesinlikle katılıyorum

ben de ben de

ben de bugün protein yaptım..akşam menüm çılbır ve az fırında tavuk
kendi cevabını kendin vermişsin..ha şöyle aklını başına al bakiimm
Ya biliyorsunuz diye dusunuyorum ama kriptik tonsilutde batikonu spanca batirip direk tonsiller uzerine pansuman yapiliyo gerci cocuk kabul edermi bilmiyorum ama yapmak mumkunse iyi geldigini soyleyenler var buyuk gecmis olsun
asla ve kat a yaptırmaz canım..kbb uzmanı benimkini ilaçlı çubuklarla patlatıyordu..ama çok iğrenç birşey..
tavsiye için sağol..

canım karbonatlı da yapıyor adaçayıylada yapıyor..çok ilerledi maalesef..keşke ilk penisilin başlasaydık..ama geçti artık..bu antibiyotikle devam edecez..
sağol canım..sen de tam düzene girersin menü bildirimine katılırsan

sağol canım.dedim ya bildiğimiz dışında birşey demedi ama güzel muayene oldu çok şükür..kullandığımız ilaçları da beğendi aynen devam dedi..kızım hasta ola ola kendi kendimizin doktoru olduk iyice

tombul tombul memeler..

canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar bugün giremedim kızın iyidir inşallah ayrıca bıkılrmı estağfurullah acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşıyoruz burada iyi geceler canımmmmm
aynı canım..heralde ilaçların etkisi yarın olacak..sağol
Kızlar selam , tam girdim ama şimdi de yemek muhabbeti var.Sonra gelicem inşallah....

ye de gel bebişş..

sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 hurma

öğle:
tavuk budu
yarım kase cacık

akşam:
1 tabak mercimek yemeği
2 parça kokoreç

2. öğünüm

3 yumurtayla bol yoğurtlu çılbır
2 kk kadar fırında tavuk

şimdi de kocişle çay çay..

sabah
2 yumurta avuçiçi peynir zeytin fındık domates salatalık çay
akşam 2 öğün yaptım bugün
fırında karnıyarık 1 büyük bardak ayran 2 küçük parça helva salata
birazdanda çay keyfi yatmadan öncede ayran içiyorum
öptüm sizi kızlar
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sersum kızının ateşi ve boğazı şiddetlenmiş tekrar dr a götürmüşün şimdi daha iyidir umarım, tekrar geçmiş olsun canım dediğin gibi allah

başka dert vermesin çay için afiyet olsun bende çok içerim ama 5 den sonra içtimmi sabaha kadar uyuyamıyorum sizi

etkilemiyomu allasen

evet canım..3 gündür ateşi düşmüyor..anca etkileceyek ilaçlar sanırım..çok şiddetli geçiriyor..sağolasın..

çay beni etkilemiyor..pek takip etmedim gerçi..:44::44:

kizlar ben geldimmmmmm menüm gelsin en önce:

kahvalti:
1 haslanmis yumurta + zeytin,peynir,salatalik,domates,maydonoz + yogurt + iki dilim ekmek

ögle yemegi:
2 haslanmis yumurta + domates,salatalik + 1/2 cb findik + yogurt

aksam yemegi:
8 köfte + bir kase yogurt

kizlar ben bir de kurabiye yedim birkac tane ama yemekle birlikte, arada degil yani insülin dengesini bozmamisimdir

hoşgeldin 2 dilim ekmek kurabiye.

ama yemekle de yesen o kurabiye yasak..vee çabuk acıkmanı sağlar..insülini pik yaptırıp aniden düşürür şeker ve karbonhidrat sonuçta..ama olan olmuşş...önümüze bakıyoruz bundan sonrasında ve birdaha yapmamaya çalışıyoruz canım

Kulak canım kulak uyku tutmadı :18:
Heee sen ne arıyon iğneoyası

Eşim bir teklif hazırlarken beni de çalıştırıyordu. Ben de sıkıldım. Bakayım kimse var mı demiştim.

Şimdi nasıl kulağın?

Niye bıkalım canım ya... Ne yaşıyorsak, onu paylaşıyoruz. Hastalığı da, mutluluğu da...

Bu arada kırmızı benekli terliklerini yesinler senin

Kız nasıl gördün??? Sen söyleyince özellikle baktım da, zar zor görebildim. Hani duyularından biri gerileyenlerin diğer duyuları keskinleşir derler ya... Senin de kulaklar çaptan düşünce, gözler devreye girmiş galiba

Çok güldüm buna ya...60 lık olmuş bu...

Son düzenleme:

çok çalıştırıyor bu kocişin seni..fazla mesai alıyon mu barii..

ben de şok oldum ben bile farkında değildim o söyleyene kadar terliklerimin çıktığının..

kıss ben hala gülüyom..almış eline velet kırmızı hattı..eferim..

Son düzenleme:
Sersum, inşallah bu geceyi daha iyi geçirirsiniz. Doktora gidince için rahatlamıştır yine de...Bundan sonrası zaman meselesi... Allah çaresiz dert vermesin.

Bugün Heybeliadaya gittik çocuklarla.9 anne, 17 çocuk. Sabah kahvaltım klasik karataydı. Yalnız kuruyemiş yemedim. Öğlen köfte yedim. Akşam da tavuk çorbası. Yalnız 2 sorun var: 1-Saatler kaydı. Akşam yemeğim 8'i geçti. 2-Öğleden sonra kızlar bira içtiler sahilde bir cafede. Biliyorsunuz ben içki içmiyorum ama yanındaki patates kızartmasından bolca yedim. Bu arada faytona binelim dediler, ben atın poposuna baka baka seyahat etmem dedim. O zaman sırtını dön otur dediler. Ensemde atın poposunu hissederek de oturamam dedim. Tam bu noktada okkalı küfürler yedim. Sonuçta yürüdük. O kadar çok yürüdük ki, önümüzdeki 6 ay yürümeyi düşünmüyorum

Almam mııııı... Medeni kanunda madde 3ün 1.i fıkrasına göre mesai alıyorum

Son düzenleme:

ya canim kahvaltiya arkadasa gittim o yüzden fire verdim, kurabiye de dedim artik yiteeeeerrrrr bi de ben bozayim diyeti ama bolca yürüdüm yine. o kurabiyeleri yiyince öyle bi pisman oldumki sirf o pismanligi tekrar yasamamak icin bir daha yemem yani... suc islemis gibi hissettim kendimi

yalniz bende bir sey oluyor, mesela ögünlerime yazinca bakiyorum cok bi abartili ögünler degil dimi??? yani domates salatalik ya da karisik salatayla dolduruyorum menüyü, ama yiyince sanki dünyalari yemisim gibi oluyorum :44: diyorum acaba biraz daha mi azaltsam ama nerden azalticamki :44::44::44:

inşallah canım..aminn

çok komiksin kıss..valla küfürleri haketmişsin bence...lakin biz de 4 yıl önce gittiğimde eşimin tavsiyesiyle tüm yokuşu yürüyerek çıkıp faytonla geri inmiştik..tam tersini yapmamız gerektiğini zirveye ulaşınca anlamıştım emmee çok geç kalmıştım

Almam mııııı... Medeni kanunda madde 3ün 1.i fıkrasına göre mesai alıyorum
akıllı kadınsın vesselam
Gidip küçüğümü uyutayım. Çocuk da çok yoruldu. Ben de uyumazsam yine gelirim.

uyut bakalım zuzuyu o seni uyutmazsa tabii

olmuş olan artık canım üzülme..

ama insan kendini çok suçlu hissediyor haklısın:18:..ama menülerin gayet güzel..akşam kuruyemişi de çıkarmışsın daha ne olsun..

evet canım..3 gündür ateşi düşmüyor..anca etkileceyek ilaçlar sanırım..çok şiddetli geçiriyor..sağolasın..

çay beni etkilemiyor..pek takip etmedim gerçi..:44::44:

Takip edicek bi tarafı yok kıss, geç saatlerde bile uyuyamıyorsan etkilemiş demektir tabii sabah erken kalkıp işe gittiysen yoksa tabiki uyku gelmez

Takip edicek bi tarafı yok kıss, geç saatlerde bile uyuyamıyorsan etkilemiş demektir tabii sabah erken kalkıp işe gittiysen yoksa tabiki uyku gelmez

hep 6.30 da kalktığım için genelde uyku sorunum olmaz tabii ki..sızıyorum ..ondan ötürü takip edemedim dedim..demek benim erken kalkışlarım çay kahve dinlemezük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…