• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hep 6.30 da kalktığım için genelde uyku sorunum olmaz tabii ki..sızıyorum :37:..ondan ötürü takip edemedim dedim.:9::9:.demek benim erken kalkışlarım çay kahve dinlemezük..:27::27:

Maşallah maşallah ben son zamanlarda artık geç saatte içmiyom valla, menopozla başlamıştı uykusuzluk bari bide çay etkilemesin didim :44:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: senden bi daha var cigdem :9::9::9::9::9:

akşam

kırmızı biberli kaşarlı köfte yanına bol akdeniz yeşillikleri ile yapılmış salata :56::56::56::56:

birazdanda çay keyfi başlar :52::52::52::52:

:60: :60::60::60::60::60: Deme be sende mi brütüs :60::60::60::60::60:

hımmm o zaman alışkanlık haline getirmemek lazım

Evet canım :16::16:
ben her sabah tartılıyom ayrıca her tuvalete gittiğimde de tartılıyom..:27::27::27:

ben de ben de:27::27:[/I][/SIZE][/COLOR]

canım karbonatlı da yapıyor adaçayıylada yapıyor..çok ilerledi maalesef..keşke ilk penisilin başlasaydık..ama geçti artık..bu antibiyotikle devam edecez..:5::5:

:60: :60::60::60::60: Topiccek takıntılıymışız da haberim yokmuş :60::60::60:

Olsun yine de mutlaka faydası olur kuzum :16::16: Dualarımız kızınla :16::16::16:

Eşim bir teklif hazırlarken beni de çalıştırıyordu. Ben de sıkıldım. Bakayım kimse var mı demiştim.

Şimdi nasıl kulağın?

Kız nasıl gördün??? Sen söyleyince özellikle baktım da, zar zor görebildim. Hani duyularından biri gerileyenlerin diğer duyuları keskinleşir derler ya... Senin de kulaklar çaptan düşünce, gözler devreye girmiş galiba:52::52:

:60: :60::60::60::60::60: Aynen canım Kulağım daha iyi canım teşekkürler :)

Maşallah maşallah ben son zamanlarda artık geç saatte içmiyom valla, menopozla başlamıştı uykusuzluk bari bide çay etkilemesin didim :44:

aman aman içmeyiver .:ssz:.ziraa biara benim gece 3 nöbetlerim tutuyordu saat kurulmuş gibi 3 de kalkıyordum bidaha cinn..:53::53::53:

uykusuzluk berbat birşey:5::5:

İlginç :53:niyeydi ? acaba :44: ben de öyle olmadı hiç zor sızıyorum geç uyuyunca sabah zor kalkıyorum ama uykuya dalınca nadir uyanıp uykum kaçar yani
valla stres olabilir..ben de çözememiştim.:44::44:.aman birdaha gelmesin:18::18:
Bende hemde bi dijital bide klasik baskülle ve sabah ve akşam evde yemek öncesi sonrası su içme öncesi sonrası wc öncesi sonrsı.:27:

sende mi brütüs..:60::60::60:

selam millet 3 gundur hic giremedim.menu bildirimide yapamadim...Kusura bakmayin.Isler biraz karisik neyse saglik olsun....Bu karisklikta da olsa karatay kahvaltisi kuralinca yapildi...

Ara ogun ogle yemegi yiyemedigim icin aksamlari kacamaklar olsada kurallara uyulmaya calisildi...Hayat normal akisina donunce insallah daha siki bir sekilde karataya devam edilecek..Yararina inanmis ve yararini gormus birisi olarak.Geriye donuk sayfalari okuyamadim.Hasta yakinlari vardi onlara kolayliklar dilerim.Hastalara da acil sifalar..Sersumun yeni avatarini farkettim ilk giriste guzel olmus sevimli gule gule kullan sersum herkese tekrar iyi aksamlar nasil diyorsunuz siz BOL LEPTINLI GECELER.........

selam millet 3 gundur hic giremedim.menu bildirimide yapamadim...Kusura bakmayin.Isler biraz karisik neyse saglik olsun....Bu karisklikta da olsa karatay kahvaltisi kuralinca yapildi...

Ara ogun ogle yemegi yiyemedigim icin aksamlari kacamaklar olsada kurallara uyulmaya calisildi...Hayat normal akisina donunce insallah daha siki bir sekilde karataya devam edilecek..Yararina inanmis ve yararini gormus birisi olarak.Geriye donuk sayfalari okuyamadim.Hasta yakinlari vardi onlara kolayliklar dilerim.Hastalara da acil sifalar..Sersumun yeni avatarini farkettim ilk giriste guzel olmus sevimli gule gule kullan sersum herkese tekrar iyi aksamlar nasil diyorsunuz siz BOL LEPTINLI GECELER.........

hoş geldin canım dediğin gibi yararını görünce insan fazla kilo almaya başlayınca tekrar kolayca başlayabiliyor,önümüz yaz malum mayo mikini mevsimi (tesettürlüler kızmasın hee), tam gaz devam,bide kilo ve tarih hedefi koyunca insan daha iyi oluyor dimi :34:

Sanada iyi geceler bol leptinler

:9::9::9::9::9::9:
Aman gelmesin strestendir doğru tespit.

He kıs bi tane daha geldi aklıma; her farklı kıyafet giydiğimde de tartılıyorum ne kaa fark var diye :9: :60: :60:
alemsin...:1::1::1:
Bende sabaları tartılırken önce üstümdekini çıkarıp tartılıyom sonra altımdakini çıkarıp :60: :60::60::60:
ben bi kere atletimi de çıkardım etkiliyo mu diye..:60::60::60::60:
Eşofmansa 400 gr şortsa 200 :60: :60: :36::36::36::36:

benim alt üst hepisi 400 gr ediyoo..:27::27::27:

sağol canım..arada değişiklik iyi oluyor..:34:

sen de o kadar yoğunlukta bile karataya uymuşsun bravo:46::46:

Back