- 28 Ocak 2013
- 8.598
- 18.710
- 448
- 33
canım kaçamak bi başlayınca sürüp gidiyor zaten sağlıksız karbonhidratlarla insülin denen şey fazlaca salgılanıyor sonra düşüyor yine kaçamak sonra yine aynı kısır döngü o yüzden hiç yapmamak en iyisi bi de sabretmek lazım ya bu diyetle kilo verilebildiğini kanıtlamış herkes yani gül63ü hatırlarsın şu an olduğu kilodan daha fazla kilo vermişti biz niye veremeyelim sadece sabır lazım bi de bence duygu durumu ve düşünce de etkiliyor yani inanmak da lazım zihin gücü denilen şeye çok inanıyorum ve nasıl düşünürsek öyle hissediyoruz bu nedenle düşüncelerimizle kendimizi programlarsak bu iş olur diye düşünüyorum ama işte alışkanlıklarda zor değişiyor ama bu bizim elimizdeselam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam
bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....
ayy ne çok konuştum bana sor yapıyon mu diye daha bu sabah nerdeyse ağlıyordum çok mu takıntı haline getiriyoruz acaba diye düşünüyorum yani akışına bıraksak bu kadar iatçı olmaz gibi geliyo diyet değil de yaşam şekli olarak
ben inanıyorum hepimis istediğimiz kilolara ulaşacağız ama SABIR