• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam:43:

bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....
canım kaçamak bi başlayınca sürüp gidiyor zaten sağlıksız karbonhidratlarla insülin denen şey fazlaca salgılanıyor sonra düşüyor yine kaçamak sonra yine aynı kısır döngü :43::43:o yüzden hiç yapmamak en iyisi :43:bi de sabretmek lazım ya bu diyetle kilo verilebildiğini kanıtlamış herkes yani gül63ü hatırlarsın şu an olduğu kilodan daha fazla kilo vermişti biz niye veremeyelim sadece sabır lazım :24::24:bi de bence duygu durumu ve düşünce de etkiliyor yani inanmak da lazım zihin gücü denilen şeye çok inanıyorum ve nasıl düşünürsek öyle hissediyoruz bu nedenle düşüncelerimizle kendimizi programlarsak bu iş olur diye düşünüyorum :28:ama işte alışkanlıklarda zor değişiyor ama bu bizim elimizde :31::31:
ayy ne çok konuştum :1:bana sor yapıyon mu diye daha bu sabah nerdeyse ağlıyordum :43::43:çok mu takıntı haline getiriyoruz acaba diye düşünüyorum yani akışına bıraksak bu kadar iatçı olmaz gibi geliyo :31:diyet değil de yaşam şekli olarak:34:
ben inanıyorum hepimis istediğimiz kilolara ulaşacağız ama SABIR :kkk::kkk:

Sabırrr sabır canım. Ne diyor karatay hoca kilolarımızı bir günde almadık bir günde gitmeyecek o yüzden :8::8::8:

:9::9::9::9: Bende aynıyım bende. Hatta bazen gün içinde gidip bakıyoum. bide yatmadan önce :27::27::27: Kafayı yemişim bu konuda heralde :9::9::9::9:
kıs ne çok benziyos senle ya :16::16::29::29:kafaya taktım mı takıyom işte ne yapiim :27::27:

doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..:31:

işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım.:37:.uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın:5::5:

neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..

hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..:16::16::52::52:

Ya biliyorsunuz diye dusunuyorum ama kriptik tonsilutde batikonu spanca batirip direk tonsiller uzerine pansuman yapiliyo gerci cocuk kabul edermi bilmiyorum ama yapmak mumkunse iyi geldigini soyleyenler var buyuk gecmis olsun:(

Ya biliyorsunuz diye dusunuyorum ama kriptik tonsilutde batikonu spanca batirip direk tonsiller uzerine pansuman yapiliyo gerci cocuk kabul edermi bilmiyorum ama yapmak mumkunse iyi geldigini soyleyenler var buyuk gecmis olsun:(

Batikonnnn aynı zamanda çok bakteri içeren bişey. Eczaneden alıp götür uygulanacaksa bile ama uygulanması çok zor. Gargara daha iyi. Karbonatlı suyla. 3 günde beyazlıklar döklüyor benimm de sık sık olurdu. Hep öyle yapıyorum. Hatta ara ara ağzımda bişey yokken de yapıyorum ki oluşmasın falan :53::53:

canım kaçamak bi başlayınca sürüp gidiyor zaten sağlıksız karbonhidratlarla insülin denen şey fazlaca salgılanıyor sonra düşüyor yine kaçamak sonra yine aynı kısır döngü :43::43:o yüzden hiç yapmamak en iyisi :43:bi de sabretmek lazım ya bu diyetle kilo verilebildiğini kanıtlamış herkes yani gül63ü hatırlarsın şu an olduğu kilodan daha fazla kilo vermişti biz niye veremeyelim sadece sabır lazım :24::24:bi de bence duygu durumu ve düşünce de etkiliyor yani inanmak da lazım zihin gücü denilen şeye çok inanıyorum ve nasıl düşünürsek öyle hissediyoruz bu nedenle düşüncelerimizle kendimizi programlarsak bu iş olur diye düşünüyorum :28:ama işte alışkanlıklarda zor değişiyor ama bu bizim elimizde :31::31:
ayy ne çok konuştum :1:bana sor yapıyon mu diye daha bu sabah nerdeyse ağlıyordum :43::43:çok mu takıntı haline getiriyoruz acaba diye düşünüyorum yani akışına bıraksak bu kadar iatçı olmaz gibi geliyo :31:diyet değil de yaşam şekli olarak:34:
ben inanıyorum hepimis istediğimiz kilolara ulaşacağız ama SABIR :kkk::kkk:

Kızlar bende de baskul takıntılı bir sapığım:27::27:
Bazen sabahları baskule çıkacağım diye erken bile uyanıyorum.:53:
Ama şu da bir gerçek ki yoğun olduğum için diyette olduğumu unuttuğum zamanlar (tabii karatay kuralarına uymak şartıyla) daha çok kilo veriyorum. ama kafamdan atamıyorumki.

ben iki aydır karatayı yapıyorum. ne olursa olsun her sabah o baskule çıktım. hastayken bile.
şimdi çıkmam lazım hepnizi :54::54::54:

Kızlar bende de baskul takıntılı bir sapığım:27::27:
Bazen sabahları baskule çıkacağım diye erken bile uyanıyorum.:53:
Ama şu da bir gerçek ki yoğun olduğum için diyette olduğumu unuttuğum zamanlar (tabii karatay kuralarına uymak şartıyla) daha çok kilo veriyorum. ama kafamdan atamıyorumki.

ben iki aydır karatayı yapıyorum. ne olursa olsun her sabah o baskule çıktım. hastayken bile.
şimdi çıkmam lazım hepnizi :54::54::54:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: Vallahi kendimi aynada gördüm şuan :27::27::27:

Sabah 11 de yumurta zeytin yeşil çay az önce iki erik akşam da tavuk ve ciğer sote yaninda salatayla ayran içmeyi planlıyorum. Saat 13 te 1 saat step yaptım. Bende menü bildirimi yapiciyim artık. :) Sersum çok gecmis olsun canim...

:17::17::17::17: Napalım ya başka türlü olmuyor :30::30: Seninde bayrmın kutlu olsunnnnnnnnnn :72::72::72:
:16::16::16:çiğdemcim sen ilaç için arada yoğurt yiyosun ya kilo vermen arttı mı,kıyas yapabilirmisin:29:
arastircam canim bulmak istiyorum yaa insallah tasininca bi balkonum felan olursa domates salatalik da yetistircem insallah :16:
bulursun inşallah canım...evin de gönlüne göre olur inşallah:16:
biz de seni yiyelim canım :33::33::16::16::16:
senin de bayramın kutlu olsun
kız beni yemeye kalksanız 1 hafta yeterim alimallah:52::52:ıssız adaya düşenin yanında isteyeceği türdenim:9::9::9:
Özlemkartal : Keemlenyekün diyerek beni benden nasıl aldın bilemezsin , bunu üniversiteden beri duymamıştım valla :60::60::60::60: Keemlenyekün kısss , dile kolay :52::52::52::52: 24 yıl sonra hatırlattığın için sonsuz teşekkürler :38::38::38::38:

ne demek canım,sen iste yeterki muhabbeti lügatla yaparız..bizde bol bunlardan:9::9::9:

sersumum tekrar geçmiş olsun,doktora göstermekle iyi ettiniz aklınızda soru kalmadı en azından:31:havalar ısınıyo ama bana bi tembellik çöktü:50:bu hafta yine yürümedim...pro yapıyorum ben de 2 gün bakalım ama tartılmadım korkudan,regl şişliğim var,zaten iri olan göğüsler birer süt güğümüne döndü:51::51:

:60: :60: :60: :60: :60: :60: Yok mu artıran :9::9::9::9: Makbuş koptum şuan kıs :60: :60: :60: :60:
ben tualetten önce ve sonra yemekten önce ve sonra olmak üzere günlük en az 2 seans yaıyorum :27::27:çok iyi denge bozuyor :27:bazen 2 kilo bile oynuyo yuh yaa ne çok yemişim diye kendimle kavga ediyorum :27::27:

ne çektik beee kafayı da yedik sonunda :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bugünkü menü

:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtalı kaşarlı omlet,1 kk peynir,2 çatal biber,10 badem,omega3
:56:öğle 14.00;6 köfte,1 bardak ayran
:56:akşam 18.30;1 büyük kase yoğurt,bir bardak sütlü kahve..

:16::16::16:çiğdemcim sen ilaç için arada yoğurt yiyosun ya kilo vermen arttı mı,kıyas yapabilirmisin:29:

Canım normalde ben bir hafta veriyorum diğer hafta veremiyorum. Bu hafta protein yaptım. Şuan hala yapmaktayım. 3 gün olucak şekilde yapıyorum onun etkisi mi yoksa yoğurdun mu bilmiyorum ama kaçamaklarıma engel olduğu kesin. Sürekli tokluk hissim var. Şuan elimden gelse akşam yemeyeceğim yani o derece :44::44: Bakalım proteinden sonra hala devam ediyorsa kilo vermem yoğurtla ilişkilendiricem ama kaçamak yapmadığım için de otomatikmen ilişkilendirebilirim. Öyle işte :31:

ben tualetten önce ve sonra yemekten önce ve sonra olmak üzere günlük en az 2 seans yaıyorum :27::27:çok iyi denge bozuyor :27:bazen 2 kilo bile oynuyo yuh yaa ne çok yemişim diye kendimle kavga ediyorum :27::27:

ne çektik beee kafayı da yedik sonunda :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:9::9::9::9::9: Ayyy makbuşşşş alemsin he :60: :60::60::60::60::60: Herkese böyle olmuştur heralde ilk başlada valla bazen bende yapıyorum itiraf ediyim :60: :60::60:

bugünkü menü

:56:kahvaltı 08.30;2 yumurtalı kaşarlı omlet,1 kk peynir,2 çatal biber,10 badem,omega3
:56:öğle 14.00;6 köfte,1 bardak ayran
:56:akşam 18.30;1 büyük kase yoğurt,bir bardak sütlü kahve..

Afiyet olsun canım :16::16::16::16:

günaydın hanımlar :16::16:

bugün kalktım her zamanki gibi ilk iş soyunup basküle çıktım:9::9:ama hala artıdayım dün dünyanın suyunu içtim yürüyüş yapmım yemekleri azıcık azıcık yedim bugün de 65.4 çıktım :14::14::14::14:çok moralim bozuldu kahvaltı bile hazırlamadım hala :43::43:niye böyle oluyor ya bu hafta hiç dikkat etmediğim kadar ettim üstelik :43:anlayamadım gitti :31::31:
makbulecim bence sabret cuma sabahı tartıl o zamana kadar cuma için dikkat etmeye çalışıyosun artı bile gelsen bi kere üzülüyosun canım sen hergün tartılınca hergün moralin bozuluyo ve ya seviniyosun motivasyonunda düşüyo tatlım üzme canını hepimiz bi ileri bi geri yol alıcaz yaşasın karatay

doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..:31:

işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım.:37:.uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın:5::5:

neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..

hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..:16::16::52::52:
canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar bugün giremedim kızın iyidir inşallah ayrıca bıkılrmı estağfurullah acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşıyoruz burada iyi geceler canımmmmm:16:

Kızlar selam , tam girdim ama şimdi de yemek muhabbeti var.Sonra gelicem inşallah....

Soda yasak değil ama hocamız önermiyor. :50: İllaki içilecekse yemekten 4 saat sonra içilebilir diyor. :34:

Çınn çınnn çınnn . Kıs zaten kulaklar hasarlı bde sen çınlatmışsın :27::27:

Dediğim gibi yasak değil ama hoca önermiyor canım. :50:
hımmm o zaman alışkanlık haline getirmemek lazım

Back