- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
sağol canım..grip de bulaştımı gitmek bilmez sizlere de geçmiş olsunSersumcum gecmış olsun kızına. Allah acil şifalar versin. ahh ah biz bu yıl ne çektik bu gripten, çocuklar eşim kayınvalidem (çocuklara ben işe gidince kayınvalidem bakıyor) hep tekrar tekrar dödü. Bir tek bana uğramadı neyseki.
gerçekten çok ağır geçirdiler hepsi. Kayınvalidem 15 Marttan beri hasta hala tam olarak iyileşemedi. Neyse canım gecıcı hastalıkla olsun.
dün giremedim. şuan işteyim. geçmişide okuyamadım. uamarım herkes iyidir.
ben her sabah tartılıyom ayrıca her tuvalete gittiğimde de tartılıyom..Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkan Neyseki rahatladım
sağol canım..
Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyor ben de pek yapmıyorum sanırım
Sersum geç oldu ama geçmiş olsun arkadaşım, Dualarına da amin diyorum
ümidimi yitirmeye başladım ya
ah o simit insan nasıl dayanır..neyse yarımla atlatmışsınselam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam
bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....
sağol canım
kesinlikle katılıyorumSabırrr sabır canım. Ne diyor karatay hoca kilolarımızı bir günde almadık bir günde gitmeyecek o yüzden
Bende aynıyım bende. Hatta bazen gün içinde gidip bakıyoum. bide yatmadan önce Kafayı yemişim bu konuda heralde
ben de ben de
ben de bugün protein yaptım..akşam menüm çılbır ve az fırında tavukek olarak bugun protein günü ilan ettim ama zor geçiyor yaa
neydi o kahvaltını ustune bugun sadece
2 yumurtadan omlet
1 bardak süt
aralarda limonlu cay
(
basım agrıdı ya pro yaptıgım zamanlarda hep boyle olmakta..
umarım aksama kadar sürmez
bir kaç gün yapmak isterim
bugunlerde protein için başka alternatif menu / yada yiyeceği olan var mıdır?
eve gittim oglen şimdi geldim onceki mesajı attım diye dusunmustum atmamısım.
oglen de sucuklu yumurta yiyip süt içtim..
ben gecen sene dukan diyeti yapıp sekiz kilo vermiştim ancak bırakınca bi 4 kilo geri geldi gibi.
nerde karatay'ım arıyorum su an.(
kendi cevabını kendin vermişsin..ha şöyle aklını başına al bakiimmcanım kaçamak bi başlayınca sürüp gidiyor zaten sağlıksız karbonhidratlarla insülin denen şey fazlaca salgılanıyor sonra düşüyor yine kaçamak sonra yine aynı kısır döngü o yüzden hiç yapmamak en iyisi bi de sabretmek lazım ya bu diyetle kilo verilebildiğini kanıtlamış herkes yani gül63ü hatırlarsın şu an olduğu kilodan daha fazla kilo vermişti biz niye veremeyelim sadece sabır lazım bi de bence duygu durumu ve düşünce de etkiliyor yani inanmak da lazım zihin gücü denilen şeye çok inanıyorum ve nasıl düşünürsek öyle hissediyoruz bu nedenle düşüncelerimizle kendimizi programlarsak bu iş olur diye düşünüyorum ama işte alışkanlıklarda zor değişiyor ama bu bizim elimizde
ayy ne çok konuştum bana sor yapıyon mu diye daha bu sabah nerdeyse ağlıyordum çok mu takıntı haline getiriyoruz acaba diye düşünüyorum yani akışına bıraksak bu kadar iatçı olmaz gibi geliyo diyet değil de yaşam şekli olarak
ben inanıyorum hepimis istediğimiz kilolara ulaşacağız ama SABIR
asla ve kat a yaptırmaz canım..kbb uzmanı benimkini ilaçlı çubuklarla patlatıyordu..ama çok iğrenç birşey..Ya biliyorsunuz diye dusunuyorum ama kriptik tonsilutde batikonu spanca batirip direk tonsiller uzerine pansuman yapiliyo gerci cocuk kabul edermi bilmiyorum ama yapmak mumkunse iyi geldigini soyleyenler var buyuk gecmis olsun
tavsiye için sağol..
canım karbonatlı da yapıyor adaçayıylada yapıyor..çok ilerledi maalesef..keşke ilk penisilin başlasaydık..ama geçti artık..bu antibiyotikle devam edecez..Batikonnnn aynı zamanda çok bakteri içeren bişey. Eczaneden alıp götür uygulanacaksa bile ama uygulanması çok zor. Gargara daha iyi. Karbonatlı suyla. 3 günde beyazlıklar döklüyor benimm de sık sık olurdu. Hep öyle yapıyorum. Hatta ara ara ağzımda bişey yokken de yapıyorum ki oluşmasın falan
sağol canım..sen de tam düzene girersin menü bildirimine katılırsanSabah 11 de yumurta zeytin yeşil çay az önce iki erik akşam da tavuk ve ciğer sote yaninda salatayla ayran içmeyi planlıyorum. Saat 13 te 1 saat step yaptım. Bende menü bildirimi yapiciyim artık. :) Sersum çok gecmis olsun canim...
sersumum tekrar geçmiş olsun,doktora göstermekle iyi ettiniz aklınızda soru kalmadı en azındanhavalar ısınıyo ama bana bi tembellik çöktübu hafta yine yürümedim...pro yapıyorum ben de 2 gün bakalım ama tartılmadım korkudan,regl şişliğim var,zaten iri olan göğüsler birer süt güğümüne döndü
sağol canım.dedim ya bildiğimiz dışında birşey demedi ama güzel muayene oldu çok şükür..kullandığımız ilaçları da beğendi aynen devam dedi..kızım hasta ola ola kendi kendimizin doktoru olduk iyice
tombul tombul memeler..
ben tualetten önce ve sonra yemekten önce ve sonra olmak üzere günlük en az 2 seans yaıyorum çok iyi denge bozuyor bazen 2 kilo bile oynuyo yuh yaa ne çok yemişim diye kendimle kavga ediyorum
ne çektik beee kafayı da yedik sonunda