• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersumcum gecmış olsun kızına. Allah acil şifalar versin. ahh ah biz bu yıl ne çektik bu gripten, çocuklar eşim kayınvalidem (çocuklara ben işe gidince kayınvalidem bakıyor) hep tekrar tekrar dödü. Bir tek bana uğramadı neyseki.
gerçekten çok ağır geçirdiler hepsi. Kayınvalidem 15 Marttan beri hasta hala tam olarak iyileşemedi. Neyse canım gecıcı hastalıkla olsun.

dün giremedim. şuan işteyim. geçmişide okuyamadım. uamarım herkes iyidir. :54:
sağol canım..grip de bulaştımı gitmek bilmez sizlere de geçmiş olsun:5::5:
Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkan :17::17::17: Neyseki rahatladım :9::9::9::9:
ben her sabah tartılıyom ayrıca her tuvalete gittiğimde de tartılıyom..:27::27::27:
:1::1::1::1:
Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyor:37: ben de pek yapmıyorum sanırım:9:

Sersum geç oldu ama geçmiş olsun arkadaşım, Dualarına da amin diyorum:16:
sağol canım..:16::16:
ümidimi yitirmeye başladım ya :43:
:20::20::20::20::20::20:
selam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam:43:

bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....
ah o simit insan nasıl dayanır..neyse yarımla atlatmışsın:ssz::ssz:

sağol canım:16::16:

Sabırrr sabır canım. Ne diyor karatay hoca kilolarımızı bir günde almadık bir günde gitmeyecek o yüzden :8::8::8:

:9::9::9::9: Bende aynıyım bende. Hatta bazen gün içinde gidip bakıyoum. bide yatmadan önce :27::27::27: Kafayı yemişim bu konuda heralde :9::9::9::9:
kesinlikle katılıyorum:kkk::kkk::kkk:

ben de ben de:27::27:

ek olarak bugun protein günü ilan ettim ama zor geçiyor yaa
neydi o kahvaltını ustune bugun sadece
2 yumurtadan omlet
1 bardak süt

aralarda limonlu cay

:((

basım agrıdı ya pro yaptıgım zamanlarda hep boyle olmakta..
umarım aksama kadar sürmez

bir kaç gün yapmak isterim

bugunlerde protein için başka alternatif menu / yada yiyeceği olan var mıdır?

eve gittim oglen şimdi geldim onceki mesajı attım diye dusunmustum atmamısım.
oglen de sucuklu yumurta yiyip süt içtim..

ben gecen sene dukan diyeti yapıp sekiz kilo vermiştim ancak bırakınca bi 4 kilo geri geldi gibi.
nerde karatay'ım arıyorum su an.:((
ben de bugün protein yaptım..akşam menüm çılbır ve az fırında tavuk:56::56:
canım kaçamak bi başlayınca sürüp gidiyor zaten sağlıksız karbonhidratlarla insülin denen şey fazlaca salgılanıyor sonra düşüyor yine kaçamak sonra yine aynı kısır döngü :43::43:o yüzden hiç yapmamak en iyisi :43:bi de sabretmek lazım ya bu diyetle kilo verilebildiğini kanıtlamış herkes yani gül63ü hatırlarsın şu an olduğu kilodan daha fazla kilo vermişti biz niye veremeyelim sadece sabır lazım :24::24:bi de bence duygu durumu ve düşünce de etkiliyor yani inanmak da lazım zihin gücü denilen şeye çok inanıyorum ve nasıl düşünürsek öyle hissediyoruz bu nedenle düşüncelerimizle kendimizi programlarsak bu iş olur diye düşünüyorum :28:ama işte alışkanlıklarda zor değişiyor ama bu bizim elimizde :31::31:
ayy ne çok konuştum :1:bana sor yapıyon mu diye daha bu sabah nerdeyse ağlıyordum :43::43:çok mu takıntı haline getiriyoruz acaba diye düşünüyorum yani akışına bıraksak bu kadar iatçı olmaz gibi geliyo :31:diyet değil de yaşam şekli olarak:34:
ben inanıyorum hepimis istediğimiz kilolara ulaşacağız ama SABIR :kkk::kkk:
kendi cevabını kendin vermişsin.:46::46::46:.ha şöyle aklını başına al bakiimm:20::20::20:
Ya biliyorsunuz diye dusunuyorum ama kriptik tonsilutde batikonu spanca batirip direk tonsiller uzerine pansuman yapiliyo gerci cocuk kabul edermi bilmiyorum ama yapmak mumkunse iyi geldigini soyleyenler var buyuk gecmis olsun:(
asla ve kat a yaptırmaz canım.:50::50:.kbb uzmanı benimkini ilaçlı çubuklarla patlatıyordu..ama çok iğrenç birşey..:37::37:
tavsiye için sağol..:16:

Batikonnnn aynı zamanda çok bakteri içeren bişey. Eczaneden alıp götür uygulanacaksa bile ama uygulanması çok zor. Gargara daha iyi. Karbonatlı suyla. 3 günde beyazlıklar döklüyor benimm de sık sık olurdu. Hep öyle yapıyorum. Hatta ara ara ağzımda bişey yokken de yapıyorum ki oluşmasın falan :53::53:
canım karbonatlı da yapıyor adaçayıylada yapıyor..çok ilerledi maalesef..keşke ilk penisilin başlasaydık..ama geçti artık..bu antibiyotikle devam edecez..:5::5:
Sabah 11 de yumurta zeytin yeşil çay az önce iki erik akşam da tavuk ve ciğer sote yaninda salatayla ayran içmeyi planlıyorum. Saat 13 te 1 saat step yaptım. Bende menü bildirimi yapiciyim artık. :) Sersum çok gecmis olsun canim...
sağol canım:16::16:..sen de tam düzene girersin menü bildirimine katılırsan:34::34:
sersumum tekrar geçmiş olsun,doktora göstermekle iyi ettiniz aklınızda soru kalmadı en azından:31:havalar ısınıyo ama bana bi tembellik çöktü:50:bu hafta yine yürümedim...pro yapıyorum ben de 2 gün bakalım ama tartılmadım korkudan,regl şişliğim var,zaten iri olan göğüsler birer süt güğümüne döndü:51::51:
:34:
sağol canım:16:.dedim ya bildiğimiz dışında birşey demedi ama güzel muayene oldu çok şükür..kullandığımız ilaçları da beğendi aynen devam dedi.:9::9:.kızım hasta ola ola kendi kendimizin doktoru olduk iyice:5::5:

tombul tombul memeler..:24::24:

ben tualetten önce ve sonra yemekten önce ve sonra olmak üzere günlük en az 2 seans yaıyorum :27::27:çok iyi denge bozuyor :27:bazen 2 kilo bile oynuyo yuh yaa ne çok yemişim diye kendimle kavga ediyorum :27::27:

ne çektik beee kafayı da yedik sonunda:60::60::60:
:60::60::60:

canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar bugün giremedim kızın iyidir inşallah ayrıca bıkılrmı estağfurullah acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşıyoruz burada iyi geceler canımmmmm:16:
aynı canım..heralde ilaçların etkisi yarın olacak.:5:.sağol:38::16:
Kızlar selam , tam girdim ama şimdi de yemek muhabbeti var.Sonra gelicem inşallah....

ye de gel bebişş..:23::23::23:

sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 hurma

öğle:
tavuk budu
yarım kase cacık

akşam:
1 tabak mercimek yemeği
2 parça kokoreç

2. öğünüm
:56::56::56:
3 yumurtayla bol yoğurtlu çılbır
2 kk kadar fırında tavuk
:56::56:

şimdi de kocişle çay çay..:7::7::7:

sabah :56:
2 yumurta avuçiçi peynir zeytin fındık domates salatalık çay
akşam 2 öğün yaptım bugün:56:
fırında karnıyarık 1 büyük bardak ayran 2 küçük parça helva salata
birazdanda çay keyfi yatmadan öncede ayran içiyorum
öptüm sizi kızlar
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sersum kızının ateşi ve boğazı şiddetlenmiş tekrar dr a götürmüşün şimdi daha iyidir umarım, tekrar geçmiş olsun canım dediğin gibi allah

başka dert vermesin :38: çay için afiyet olsun :7: bende çok içerim ama 5 den sonra içtimmi sabaha kadar uyuyamıyorum sizi

etkilemiyomu allasen :31:

Sersum kızının ateşi ve boğazı şiddetlenmiş tekrar dr a götürmüşün şimdi daha iyidir umarım, tekrar geçmiş olsun canım dediğin gibi allah

başka dert vermesin :38: çay için afiyet olsun :7: bende çok içerim ama 5 den sonra içtimmi sabaha kadar uyuyamıyorum sizi

etkilemiyomu allasen :31:

evet canım..3 gündür ateşi düşmüyor..anca etkileceyek ilaçlar sanırım..çok şiddetli geçiriyor..:5::5:sağolasın..:16:

çay beni etkilemiyor..pek takip etmedim gerçi..:44::44:

kizlar ben geldimmmmmm :32: menüm gelsin en önce:

kahvalti:
1 haslanmis yumurta + zeytin,peynir,salatalik,domates,maydonoz + yogurt + iki dilim ekmek

ögle yemegi:
2 haslanmis yumurta + domates,salatalik + 1/2 cb findik + yogurt

aksam yemegi:
8 köfte + bir kase yogurt

kizlar ben bir de kurabiye yedim birkac tane ama yemekle birlikte, arada degil yani insülin dengesini bozmamisimdir :17::17::17:

kizlar ben geldimmmmmm :32: menüm gelsin en önce:

kahvalti:
1 haslanmis yumurta + zeytin,peynir,salatalik,domates,maydonoz + yogurt + iki dilim ekmek

ögle yemegi:
2 haslanmis yumurta + domates,salatalik + 1/2 cb findik + yogurt

aksam yemegi:
8 köfte + bir kase yogurt

kizlar ben bir de kurabiye yedim birkac tane ama yemekle birlikte, arada degil yani insülin dengesini bozmamisimdir :17::17::17:

hoşgeldin:16::16: 2 dilim ekmek :22::22: kurabiye.:22::22:

ama yemekle de yesen o kurabiye yasak..vee çabuk acıkmanı sağlar..insülini pik yaptırıp aniden düşürür şeker ve karbonhidrat sonuçta..ama olan olmuşş.:ssz::ssz:..önümüze bakıyoruz bundan sonrasında ve birdaha yapmamaya çalışıyoruz canım:20::20:

Kulak canım kulak uyku tutmadı :18:
Heee sen ne arıyon iğneoyası :23::23::23::23:

Eşim bir teklif hazırlarken beni de çalıştırıyordu. Ben de sıkıldım. Bakayım kimse var mı demiştim.

Şimdi nasıl kulağın?

doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..:31:

işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım.:37:.uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın:5::5:

Niye bıkalım canım ya... Ne yaşıyorsak, onu paylaşıyoruz. Hastalığı da, mutluluğu da...

Bu arada kırmızı benekli terliklerini yesinler senin :9::9::9:

Kız nasıl gördün??? Sen söyleyince özellikle baktım da, zar zor görebildim. Hani duyularından biri gerileyenlerin diğer duyuları keskinleşir derler ya... Senin de kulaklar çaptan düşünce, gözler devreye girmiş galiba:52::52:

Çok güldüm buna ya...60 lık olmuş bu...:60::60::60::60:

Son düzenleme:
Eşim bir teklif hazırlarken beni de çalıştırıyordu. Ben de sıkıldım. Bakayım kimse var mı demiştim.

Niye bıkalım canım ya... Ne yaşıyorsak, onu paylaşıyoruz. Hastalığı da, mutluluğu da...

Kız nasıl gördün??? Sen söyleyince özellikle baktım da, zar zor görebildim. Hani duyularından biri gerileyenlerin diğer duyuları keskinleşir derler ya... Senin de kulaklar çaptan düşünce, gözler devreye girmiş galiba:52::52:

Çok güldüm buna ya...60 lık olmuş bu...:60::60::60::60:

çok çalıştırıyor bu kocişin seni..fazla mesai alıyon mu barii..:27::27:

:38::38::38::16::16::16::16:

ben de şok oldum ben bile farkında değildim o söyleyene kadar terliklerimin çıktığının..:53::53::53:

kıss ben hala gülüyom..almış eline velet kırmızı hattı..eferim..:60::60:

Son düzenleme:
Sersum, inşallah bu geceyi daha iyi geçirirsiniz. Doktora gidince için rahatlamıştır yine de...Bundan sonrası zaman meselesi... Allah çaresiz dert vermesin.

Bugün Heybeliadaya gittik çocuklarla.9 anne, 17 çocuk. Sabah kahvaltım klasik karataydı. Yalnız kuruyemiş yemedim. Öğlen köfte yedim. Akşam da tavuk çorbası. Yalnız 2 sorun var: 1-Saatler kaydı. Akşam yemeğim 8'i geçti. 2-Öğleden sonra kızlar bira içtiler sahilde bir cafede. Biliyorsunuz ben içki içmiyorum ama yanındaki patates kızartmasından bolca yedim:(. Bu arada faytona binelim dediler, ben atın poposuna baka baka seyahat etmem dedim. O zaman sırtını dön otur dediler. Ensemde atın poposunu hissederek de oturamam dedim. Tam bu noktada okkalı küfürler yedim. Sonuçta yürüdük. O kadar çok yürüdük ki, önümüzdeki 6 ay yürümeyi düşünmüyorum:37:

çok çalıştırıyor bu kocişin seni..fazla mesai alıyon mu barii..:27::27:

:38::38::38::16::16::16::16:

ben de şok oldum ben bile farkında değildim o söyleyene kadar terliklerimin çıktığının..:53::53::53:

kıss ben hala gülüyom..almış eline veler kırmızı hattı..eferim..:60::60:

Almam mııııı... Medeni kanunda madde 3ün 1.i fıkrasına göre mesai alıyorum:37:

Son düzenleme:
hoşgeldin:16::16: 2 dilim ekmek :22::22: kurabiye.:22::22:

ama yemekle de yesen o kurabiye yasak..vee çabuk acıkmanı sağlar..insülini pik yaptırıp aniden düşürür şeker ve karbonhidrat sonuçta..ama olan olmuşş.:ssz::ssz:..önümüze bakıyoruz bundan sonrasında ve birdaha yapmamaya çalışıyoruz canım:20::20:

ya canim kahvaltiya arkadasa gittim o yüzden fire verdim, kurabiye de dedim artik yiteeeeerrrrr bi de ben bozayim diyeti :9::9::9: ama bolca yürüdüm yine. o kurabiyeleri yiyince öyle bi pisman oldumki :17::17::17: sirf o pismanligi tekrar yasamamak icin bir daha yemem yani... suc islemis gibi hissettim kendimi :9::9::9:

yalniz bende bir sey oluyor, mesela ögünlerime yazinca bakiyorum cok bi abartili ögünler degil dimi??? yani domates salatalik ya da karisik salatayla dolduruyorum menüyü, ama yiyince sanki dünyalari yemisim gibi oluyorum :44: diyorum acaba biraz daha mi azaltsam ama nerden azalticamki :44::44::44:

Sersum, inşallah bu geceyi daha iyi geçirirsiniz. Doktora gidince için rahatlamıştır yine de...Bundan sonrası zaman meselesi... Allah çaresiz dert vermesin.

Bugün Heybeliadaya gittik çocuklarla.9 anne, 17 çocuk. Sabah kahvaltım klasik karataydı. Yalnız kuruyemiş yemedim. Öğlen köfte yedim. Akşam da tavuk çorbası. Yalnız 2 sorun var: 1-Saatler kaydı. Akşam yemeğim 8'i geçti. 2-Öğleden sonra kızlar bira içtiler sahilde bir cafede. Biliyorsunuz ben içki içmiyorum ama yanındaki patates kızartmasından bolca yedim:(. Bu arada faytona binelim dediler, ben atın poposuna baka baka seyahat etmem dedim. O zaman sırtını dön otur dediler. Ensemde atın poposunu hissederek de oturamam dedim. Tam bu noktada okkalı küfürler yedim. Sonuçta yürüdük. O kadar çok yürüdük ki, önümüzdeki 6 ay yürümeyi düşünmüyorum:37:
inşallah canım..:5:aminn:16::16:

:60::60::60::60: çok komiksin kıss..valla küfürleri haketmişsin bence...lakin biz de 4 yıl önce gittiğimde eşimin tavsiyesiyle tüm yokuşu yürüyerek çıkıp faytonla geri inmiştik..tam tersini yapmamız gerektiğini zirveye ulaşınca anlamıştım emmee çok geç kalmıştım:37::37:

Almam mııııı... Medeni kanunda madde 3ün 1.i fıkrasına göre mesai alıyorum:37:
:46::46::46: akıllı kadınsın vesselam:27::27:
Gidip küçüğümü uyutayım. Çocuk da çok yoruldu. Ben de uyumazsam yine gelirim.

uyut bakalım zuzuyu o seni uyutmazsa tabii:9::9::9:

ya canim kahvaltiya arkadasa gittim o yüzden fire verdim, kurabiye de dedim artik yiteeeeerrrrr bi de ben bozayim diyeti :9::9::9: ama bolca yürüdüm yine. o kurabiyeleri yiyince öyle bi pisman oldumki :17::17::17: sirf o pismanligi tekrar yasamamak icin bir daha yemem yani... suc islemis gibi hissettim kendimi :9::9::9:

yalniz bende bir sey oluyor, mesela ögünlerime yazinca bakiyorum cok bi abartili ögünler degil dimi??? yani domates salatalik ya da karisik salatayla dolduruyorum menüyü, ama yiyince sanki dünyalari yemisim gibi oluyorum :44: diyorum acaba biraz daha mi azaltsam ama nerden azalticamki :44::44::44:

olmuş olan artık canım üzülme..:34::34:

ama insan kendini çok suçlu hissediyor haklısın:18:..ama menülerin gayet güzel:46:..akşam kuruyemişi de çıkarmışsın daha ne olsun..:34::34::16:

evet canım..3 gündür ateşi düşmüyor..anca etkileceyek ilaçlar sanırım..çok şiddetli geçiriyor..:5::5:sağolasın..:16:

çay beni etkilemiyor..pek takip etmedim gerçi..:44::44:

Takip edicek bi tarafı yok kıss, geç saatlerde bile uyuyamıyorsan etkilemiş demektir tabii sabah erken kalkıp işe gittiysen yoksa tabiki uyku gelmez :34:

Takip edicek bi tarafı yok kıss, geç saatlerde bile uyuyamıyorsan etkilemiş demektir tabii sabah erken kalkıp işe gittiysen yoksa tabiki uyku gelmez :34:

hep 6.30 da kalktığım için genelde uyku sorunum olmaz tabii ki..sızıyorum :37:..ondan ötürü takip edemedim dedim.:9::9:.demek benim erken kalkışlarım çay kahve dinlemezük..:27::27:

Back