Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yok bu olayda incirler kaynatılmıyo sadece küçük küçük kesip sıcak sütü üstüne koyarak macunumsu kıvama getiriyosun eziyosun okadar :)

Oooooooooooooo o da iyiymiş bak. İçine ceviz falan koyarak da kıvamı artırabilirsin Badem madem bne var ne yok koymak lazım Acaba dondursan nasıl olur ki. :44::44:

Sonra çıkarıp kesip kesip yersen mesela . Hatta içine kakao falan da koyulabilir.

valla dondurmak iyi fikir aslında çünkü içinde süt olduğu için dolapta ne kadar dayanır bilmem dediğin gibi ceviz badem de konabilir sadece ,ncirlerin ballı olması lazım biraz gayet de sağlıklı süper fikirmiş valla dondurmak:)9

Hem yaptığında çok da yememiş olursun dondurursan Çok sıcak değilde ılık sütle yapsak belki daha mı iyi olur. Korkuyore ben sıcak süt şekeri translara mıranslara sokarsa diye

Yapıp çırpıcıyla çırpıp sonra diğer malzemeleri ekleyip buzluğa rulo şeklinde koylabilir bence mozaik pasta mantığı . Sonra içine kurt düşünce tatlı tatlı diye hemen çıkarıp bir dilim

sanıyorum sana parlak bir fikir verdim:)) 10 tane incirden yarım kavanoz fln oldu biraz daha fazla yapılıp dondurucuya konabilir

sanıyorum sana parlak bir fikir verdim:)) 10 tane incirden yarım kavanoz fln oldu biraz daha fazla yapılıp dondurucuya konabilir

Fikrim geldi Sağol canım benzeri diğer meyvelerle de pek tabi yapılabilir. Mesela muz çok da leziz çok da şahane olur. Ben bu tarifi daha da geliştiriyim. İğrenç bişeye dönene kadar

Güzel arkadaşlarim çok mesaj yazamıyorum ama hergün uyandigimdan yatana kadar mutlaka yazdıklarinizi okuyorum. Sizinle gulup sizinle endişeleniyorum. Hatta kaçamak yaptigimda kafama cantayida vuruyorum. Sözün kısası hep aranizdayim paylasimlariniz benim icin cok değerli bilin istedim sakin beni yok saymayin :) hepinizi cok seviyorum... :) Şimdi bir sorum olacak hani ben 79 a inmistim ya bi aralar hah işte hala o kilodayim gram gitmiyor kilolarim başlayalı 3 hafta oldu. Acaba gece gec uyumamdan kaynaklanıyor olabilir mi? Leptin hormonum benim niye yok acaba ne dersiniz? Öpüyorum hepinizi... :)

arastircam canim bulmak istiyorum yaa insallah tasininca bi balkonum felan olursa domates salatalik da yetistircem insallah

Merak ettim valla Kutu boş canım artık

Ataammm

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız KUTLU OLSUUUNNNNN........

:124::124::124::124::124::124:

topik kankalarimin milli degerlerimizi de unutmamasi ayri bi güzel

Uykun gelince yatman lazım canım az uyumak da kilo aldırıyor. Bir de zaman geçince birz menülerinin miktarını azalt daha önce doyduğun şey fazla geliyorsa daha az yemeye başla.

Fikrim geldi Sağol canım benzeri diğer meyvelerle de pek tabi yapılabilir. Mesela muz çok da leziz çok da şahane olur. Ben bu tarifi daha da geliştiriyim. İğrenç bişeye dönene kadar

ya işte benim dondurmamda o yüzden patladı. aynı bu fikirle hurmaları sütle karıştırdım dondurma tatlı olsun diye busefer muhallebi kıvamı aldıramadım dondurmaya:))

Çok yiyemiyorum zaten canim ,haftada2 saat step yapıyorum fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum ,omega 3 alıyorum ,yogirdumuda kendim mayaliyorum ama tek sorun işte geç saatte uyuyorum 1 gibi yani. O da eşimin gec geliyor olmasindan kaynaklaniyor. Leptin hormonunun salgılanması için daha erkenmi uyumam gerekiyor acaba? Kaçamak desen onuda hemen hemen hiç yapmiyorum. Suyumu yeşil cayimida iciyorum fazlasıyla. Ha troitlerimede baktirdim insafa bir sorun yokmuş. Cokmu umutsuz vakayim ne? :)

ya işte benim dondurmamda o yüzden patladı. aynı bu fikirle hurmaları sütle karıştırdım dondurma tatlı olsun diye busefer muhallebi kıvamı aldıramadım dondurmaya:))

Yaaaaaaaa Ben denicem yinede Bişeye benzer elbet. Pişirmeyecem ki az az eklerim sütü de

O zaman evet erken yat. Anahtar ver eşine öyle girsin

hayırlısı canım inşallah yaa

canım maalesef erkeklerde kas oranı fazla olduğu için biz onlardan fazla çabalamalıyız senin de bayramın kutlu olsun

sanıyorum ben de bu dertten muzdaribim oturunca sofranın başına yiyorum sakıncalı değil yediklerim ama cok galiba((
canım valla benim de öyle ama gram oynamadı protein de bile bi de kilo alıyoruım üstelik o yüzden porsiyonları çatlayana kadar değil de doyana kadar yemeye karar verdim
biz de seni yiyelim canım
senin de bayramın kutlu olsun

hımmm güzel tarif ama bal olmasa daha iyi bal katiyyen yasak
bunun adı yaratıcılık

Selam karatayın şekerleri

sabah
1 muz beyaz peynir fındık günkurusu 2 çeri 1 salatalık zeytin ve çayyyyy

İyi geceler canım
:

Olmaaaaaaaaaz sözleşmeyi ömürlük yaptık canım , pazara kadar değil mezara kadar yanee
:

olmamıştır de mii

evet cicim sen olayı fazla abartmışsın..

akşam öğünlerini azaltmalısın.

güzel denemeliyim ben de

canım hala kötüü..boğazı bembeyaz..offf bu kızz beni çıldırtacak

tatlı fikrinize bayıldım kızzlar..

ben de deniyecem..

geç yatman etkiliyordur canım..ama arada zaten durgunluk oluyor..üzülme..sabır ve sabır
Selam karatayın şekerleri

sabah
1 muz beyaz peynir fındık günkurusu 2 çeri 1 salatalık zeytin ve çayyyyy

Eki Görüntüle 693333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…