- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
iyi geceler tatlım..sersumum ficansım kızlar hepinize huzurlu uykular...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seyyyy bulamadim ki :26: hazir aliyorum ben :26::26::26: sadece taze yumurta satanlar var onlari biliyorum, telefon numarasini bulayim siparis vercem.. ama yogurt süt peynir hak getire pastörüze sütle de olmaz ki dimi
kuzum sizler önceden tanistiginiz icin konuya tam hakim olamiyorum, arada katilaiym barim ben de
nöbet möbet yok canım..ohhh mis gibi evdeyiz..ben zaten tutmuyorum..gönüllü çok [/COLOR leylekim..bidenemmm
bugün alttakımları(birdy nin tabiriyle ) yoldurdum..enemmm çok acıyoriii...oturamıyom bile...:122::122::122:
hak hukuk guguk muguk işte yaahımm çok karizmatik olur top sakalçantamı isterim diyosun yaniii,ama 3 çatalla yetindiğin için çanta yerine kınama verdim sana albuldum buldumlüzumsuz işler şerifiyim kıss..dedim ya yaşlanıyorum mirim,bizim kuşak böööle eski laflarla büyüdü...mütemmim cüz,keenlemyekun filan..sen de bilirsin aramızda fazla yaş farkı yok zatibelim ağrımış benim yavv
oh oh ne kaaa güsel evdesin
leylek deyince bunu buldum bak sersumum
Eki Görüntüle 692808
ben de kaaa yoruldum,sonra baktım üstüne bir de reglim gelmişdaha iyi olmana sevindim canım..ben iyiyim şimdilikpolenler havada uçuşuyo ama ben de bişey yok bakalım...sanırım bu sene ağır geçirmiycem öyle görünüyo ficanscım
kınama cezamı altım kenara koydum mersii
biara kayar gibi oldum ama toparladım sonra..masaüstünde sağa tıklıyosun yeniye gelip metin belgesi açıyorsun o dosyanın içine kopyala yapıştır yapıyosun aplacım..ben onu yazan arkadaşa kibar bi cevap yazmıştım zannımca
haydi sor sor..
Ah o boğaz yok mu, hepimizi tuş etti bu sene, çok geçmiş olsun canım bebişine
Burun tomo çekildim, ah bak sen yazınca aklıma geldi, unuttum ben onu sormayı, Çarşamba sonuçları gösterirken sorcam inşallah:18:
Selam canım, oo süpermiş bu haber,zaten baş ağrısından da pek bakamadım bu ara, sen daha da seyrek geliyorsun, tabi bu özet sana iyi olur meslektaşım
benim kafa ne kafası bu ara bilmem,boşa bakıyorum nedense:111::111::111:
İyibari bi gün bigündür heleki hasta varsa çok daha iyidir, meraklısı genelde bekarlar ve evin tek çalışanıdır dimi?
23 nisana hazırlık yaptın yanee güle güle kullan canım
Ha demek öyle, bilgi için çok merci o kibar cevabı görmedik duymadık bilmiyos biz laga luga anlamazuuuk azalar ne derse o
Bademcikleri aldırın kurtulun siz en iyisi bu yaşta bu ne be yaa hala bademcikle uğraşıyonuz ,evet canım ben genelde seyrek geliyorum ama işallah bundan sonra daha sık gelip cumartesileri kilomu yazcam yoksa şımarıp coşuyorum ay biz meslekdaşmıydıııık valla kusuruma bakma hatırlıyamadım
Valla bak bende sarı kafaları yanlış yerleştirmişim iyimi okadar kusur kadıda var demi ama
kıss ne gaddarsın seeennn...kafamı gözümü yardın beistesem de yiyemem zati...aldım suyu önüme film izlicem lakin aklım burda olunca filmi durdurup bakınıyorum
sağol tatlım
tükkanı kapatalım barii.herkese iyi geceler bol leptinlerr...
Pardon yumurtaymış şimdi hatırladım,birisi isviçre yakınlarındaysanız oraların sütü daha güzeldir demişti siz yakınmıydınız ? pastörize sütde bir nevi işlenmiş ama kutu süte nazaran daha iyi tabi ama astarı yüzünden pahalı en iyisi güvendiğin bi markanın yoğurt ve peyniri en iyisi
İyibari bi gün bigündür heleki hasta varsa çok daha iyidir, meraklısı genelde bekarlar ve evin tek çalışanıdır dimi?
23 nisana hazırlık yaptın yanee güle güle kullan canım
Kaç yaşındasın bakem, ağır ol molla desinler burda en dinazor benim yavlum.
Nerden buluyosunuz karkatürleri yaw bizede söyleyin bakalım, sende güle güle pislet canım evini
Ha demek öyle, bilgi için çok merci o kibar cevabı görmedik duymadık bilmiyos biz laga luga anlamazuuuk azalar ne derse o
Bademcikleri aldırın kurtulun siz en iyisi bu yaşta bu ne be yaa hala bademcikle uğraşıyonuz ,evet canım ben genelde seyrek geliyorum ama işallah bundan sonra daha sık gelip cumartesileri kilomu yazcam yoksa şımarıp coşuyorum ay biz meslekdaşmıydıııık valla kusuruma bakma hatırlıyamadım
Valla bak bende sarı kafaları yanlış yerleştirmişim iyimi okadar kusur kadıda var demi ama
ayynen jhon vayynen...iyi ki onlar var.. nefret ediyom nöbetten.. ee 12 yıl nöbet tutunca ööle oluyorii 23 nisan kutluu olsun bu nasıı teşekkür.. istifa mı etsem neevalla annem aldırdı şimdi de faranjit oluyor..kurtuluş yok yanee
Eskiden çok dedimdi doktorlar da bizimkiler aldırtmamıştı, bu yaştan sonra aldırılır mı ki:26:
Gelcanımdaha sık gel, ben de valla öyle bi coştum ki bi de hasayım yiyim dedim, şu an baya bi artıdayım ama hareket sıfır, yakında yürüyüşlere başlarsam eksilirim umarım
Evet öyleyiz
Olmaaaaaaaaaz sözleşmeyi ömürlük yaptık canım , pazara kadar değil mezara kadar yanee
Haklısınız yetişkinlikte daha büyük ameliyat gibi oluyor ama aldıran arkadaşım var çok şükür bi problem yaşamadı allah çaresiz dert vermesin
Bende hem harekesizlik hemde tatlı ve karbonhidratları bilokmadan bişey olmaz diye diye yiye yiye 62 den 66 ya çıkmıştım şimdi 64-65 arası oynuyor temmuza kadar 60 olmam lazım daha sık gelcem işallah görüşürüz canım
akşam ne yapptım beennnnn
önce.
kızıma bisküvili pudinkli pasta yapmıştım 3 çatal yedimmm
yorum yokk
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız KUTLU OLSUUUNNNNN........
:124::124::124::124::124::124:
çiğdemcim tarçınlı yoğurdunu denedim ne kadaaaa güzelmiş çok şey kaçırmışım ya huuu bundan sonra yerimmm onu
hiiiiiii :26::26::26: bilmiyodum canim cok sagol.. o zaman aksamlari artik karbonhidrati oldugunca düsük tutuyorum, kuruyemis yok..
oyyy kizlar benim simdiden uykum geldi yaa... yatma saatime de iki saat var. kocacim yatti kestiriyo kaldim buralarda böyle.. sohbet edelim atin bi laf da ortaya
ayynen jhon vayynen...iyi ki onlar var.. nefret ediyom nöbetten.. ee 12 yıl nöbet tutunca ööle oluyorii
23 nisan kutluu olsun
bu nasıı teşekkür.. istifa mı etsem nee
valla annem aldırdı şimdi de faranjit oluyor..kurtuluş yok yanee
Ben gelene kadar herkes gitmis
Bende bugunku menumu yazayim bari
sabah
1 muz
1 cay bardagi kadar ceviz fistik
aksam
2 biber dolmasi pirincli (x)
1 kase yogurt
hanımlar günaydın düşündüm taşındım kaşındım ve karar verdim galiba ben karnım doyana kadar kısmını patlayana kadar yaptığım için kilo veremiyorum son zamanlarda
mesela geçen gün 1 tane tavuk aldım 1800 grm falandı ben onu fırına attım yarısını yedim yani 900 gr falan akşam ymeğinde hemde
bende karar verdim porsiyonlarımı 2. öğündeki özellikle küçültücem su şişesini de koydum yanıma en az üç litre bugün yarısı limonlu bitecek 1 saat yürüyüş de yapılacak bakelim nolcek
hemen kahvaltımı paylaşıım
yarım çb kurruyemiş 3-4 incir tahin 2 yumurta 2kk peynir 10 zytin ohh be karatay gibi var mı ya üç gün protein yaptım öğk geldi valla nasıl özlemişim kuruyemişlerimi zeytinlerimi incirlerim
akşama da bi sebze yapıcım ama ne yaparım bilmiyorum ıspanak ya da pırasa diye düşündüm ama bakalım artık
tebrik ederim canım azmine hayranım diyet konusunda valla azaltcam bende bi de et yiyince çok seviyorum hep öyle yiyorum 8-9 köfte mesela biftek yersem 5 -6 parça bundan sonra en fazla üç yicem bende bu iki gün normal iyetimi yapayım da perşembe protein cuma inşallah yüzüm güler yarım kilo gitse çok mutlu olcam ya şu 64. görüyüm artık yeter çok sallandırdım bu diyeti kıs senin ikinci ayn benim şurda 2 gün sonra 3 ay doluyor şu halime bak 2 ileri bi geri üç ayda millet 10 kilo verir ben bu yemeyle iyi bile vermişimGünaydın makbuşummm Evet vardır bi terslik bencede yarım tavuk mu Azalt kuzum onları yoksa veremezsin. Bu arada proteinden olumlu sonuç almaya başladım. Gram gram da olsa 2 gün daha devam edicem. Bugun2. pro günüm Akşam öğünlerimi bende cidden çok azalttım. Dün 5 but demiştim ya 4 yedim. Eşime verdim bir tanesini de 12 gün sonra 2. ayımı doldurmuş olucam :18::18::18: Bu hafta da vermezsem hedefimi tutturamayacam :18::18: Bende planladığım gibi gitmediği için motivasyon kaybı yasayacağım :18::18: O yüzden bundan sonra 5 mayısa kadar her hafta 3 gün pro yapıcam. Bu gün aşırı da olabilir tabiki :18::18::18::18:
tebrik ederim canım azmine hayranım diyet konusunda valla azaltcam bende bi de et yiyince çok seviyorum hep öyle yiyorum 8-9 köfte mesela biftek yersem 5 -6 parça bundan sonra en fazla üç yicem bende bu iki gün normal iyetimi yapayım da perşembe protein cuma inşallah yüzüm güler yarım kilo gitse çok mutlu olcam ya şu 64. görüyüm artık yeter çok sallandırdım bu diyeti kıs senin ikinci ayn benim şurda 2 gün sonra 3 ay doluyor şu halime bak 2 ileri bi geri üç ayda millet 10 kilo verir ben bu yemeyle iyi bile vermişim
fevkaledenin fevkinde bir menü08:00 İlaç
1 kase tarçınlı yoğurt
11:00 1. öğünüm
10 dilim sucuk
2 yumurta + 1 kk kaşar ile yapılmış omlet
1 kk ezine peynir
1 kase maydonoz
16:00
1 kase tarçınlı yoğurt
18:00 2. öğünüm
1 kase et sote
1 bardak ayran