• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:9::9::9::9::9: Bencede kuzum. Ah ah bazen benimde gözüm dönüyor :27::27::27: Bende 66.9 u gördüm uzun uzun baktım belki bida göremem diye :60: :60: Resmini çekesim geldi :9::9:
Evet ama bünyesel canım birazda kilo verme işi. Eğer bünyen çok yavaş veriyorsa işte kaçamaklarını sınırlayacaksın vs vs amaaann ne zor iş. :37: Ama insan 1 kilo bile verse ne kadar hafif hissediyor dimi :31: Bayılıyorum o hissi yaşamaya :62:

yok kız ööle metabolizma çok yavaş sayılmaz benim azalttım mı hemen farkediyor ama işte hiç kaçamaksız ben kendimde şunu farkettim şeker bünyeme girerse o hafta hiç kilo veremiyorum :50::50:yani 1 parça çikolata bile :43::43:benim de en büyük zafım hiç şekerli bişi yemezsem haftada 1 kilo rahat gidiyor tabi az az yemekle yani kilo vermem hızlı olmasa da yavaş da sayılmaz :37::37:ama işte nefis :44:ama yok yok bundan sonra bu ayın sonuna yani önümüzdeki hafta bildirime 63 olmalıyım yaa sonra da hazirana en azından 60 yani mezuniyet var kıss ben o bizim sınıftaki çelik çöplerinin içinde fotolarda kocaman mı olcam bi de hayatım boyunca o fotolara bakcem hem atamadan sonra inşallah bi aksilik çıkmas sa erkek arkadaşımla ikimiz de atanırsak 15 tatile düğün olcek ve ben balık modeli gelinlik istiyooomm onun için de 36 bedene girmeliyim :12::12:

yok kız ööle metabolizma çok yavaş sayılmaz benim azalttım mı hemen farkediyor ama işte hiç kaçamaksız ben kendimde şunu farkettim şeker bünyeme girerse o hafta hiç kilo veremiyorum :50::50:yani 1 parça çikolata bile :43::43:benim de en büyük zafım hiç şekerli bişi yemezsem haftada 1 kilo rahat gidiyor tabi az az yemekle yani kilo vermem hızlı olmasa da yavaş da sayılmaz :37::37:ama işte nefis :44:ama yok yok bundan sonra bu ayın sonuna yani önümüzdeki hafta bildirime 63 olmalıyım yaa sonra da hazirana en azından 60 yani mezuniyet var kıss ben o bizim sınıftaki çelik çöplerinin içinde fotolarda kocaman mı olcam bi de hayatım boyunca o fotolara bakcem hem atamadan sonra inşallah bi aksilik çıkmas sa erkek arkadaşımla ikimiz de atanırsak 15 tatile düğün olcek ve ben balık modeli gelinlik istiyooomm onun için de 36 bedene girmeliyim :12::12:

Ayyyy kıyamam balık gelinliğe girersin canım haziranda 60 olursan sıkıntı yok :16::16::16: Yani dimi bazı kızlar 34 bedenlerde falan oluyor. Ama ciddiyim çok zayıflık da yakışmıyor ya. Bazılarına yakışıyor ama onlarında beli 34 altı 36 olursa ve memeleri de kalçayla orantılıysa. Yoksa olmuyor olmuyor. Çocuk gbi oluyorlar. Hele de kalın bel proporsiyona sahipsen hiç olmuyor.:50:

Evet canım bence kesinlikle bir tarih koy kendine ve o tarihe kadar yapmayacağım de o zaman aklından siliniyor. Malesef bende şekerli bişey yersem o gün gün boyu sürüyor. Yiyorum da yiyorum:18: Bu hafta listeyi ben yapıyorum kendi yaptığım listede kilo vermezsem ev sahibi olarak ayıp etmiş olurum dimi. Bu da benim motivasyonum. Tabi ayın 5 ine kadar da 62.5 olmam lazım :18::18: 63 olursam da şükretcem ama napim :18::18: İnşallah atanırsınız canım. Gençler evlensin çoluk çocuk sahibi olsun :16::16::16:

Beğendirebildiysem ala efem :42::42::42::42::42: No kaçamak , no stres :kkk:

Çiğdem çok geçmiş olsun, hazır tarçınlı yoğurt yiyorken; 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı zencefil (silme olacak) yoğurduna bu ölçülerde karıştır ve ye 1 gün bak bakalım tartıda bir fark oluyor mu? Eğer yiyebilirsen ve metabolizman da cevap verirse çok güzel yardımcı oluyor zayıflamaya.. Günde 500 gr verdiren kür şeklinde geçiyor, kkdan okumuştum ben de.. İlaç etkileşimleri olmazsa dennemeni öneririm..:nazar:

günaydin kizlaaarrr :3::3::3::3: nasilsiniz bakalim nerelerdesiniz??

hemen kahvalti bildirimimi yapayim:

kiymali yumurta + salatalik + 6 zeytin + bir kase yogurt + yesil cay + 1/2 cb findik

:72::72::72::72: 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun kizlar, icimizdeki cocuga izin verelim bugün :16::16::16::16:

Pardon yumurtaymış şimdi hatırladım,birisi isviçre yakınlarındaysanız oraların sütü daha güzeldir demişti siz yakınmıydınız ? pastörize sütde bir nevi işlenmiş ama kutu süte nazaran daha iyi tabi ama astarı yüzünden pahalı en iyisi güvendiğin bi markanın yoğurt ve peyniri en iyisi :34:

İyibari bi gün bigündür heleki hasta varsa çok daha iyidir, meraklısı genelde bekarlar ve evin tek çalışanıdır dimi?

23 nisana hazırlık yaptın yanee :23: :23: güle güle kullan canım :23: :27:

Kaç yaşındasın bakem, ağır ol molla desinler :23: burda en dinazor benim :23: yavlum.

Nerden buluyosunuz karkatürleri yaw bizede söyleyin bakalım, sende güle güle pislet canım evini :21:

Ha demek öyle, bilgi için çok merci :16: o kibar cevabı görmedik duymadık bilmiyos biz laga luga anlamazuuuk azalar ne derse o :27:

Bademcikleri aldırın kurtulun siz en iyisi bu yaşta bu ne be yaa hala bademcikle uğraşıyonuz ,evet canım ben genelde seyrek geliyorum ama işallah bundan sonra daha sık gelip cumartesileri kilomu yazcam yoksa şımarıp coşuyorum :23: ay biz meslekdaşmıydıııık valla kusuruma bakma hatırlıyamadım :5:

Valla bak bende sarı kafaları yanlış yerleştirmişim iyimi okadar kusur kadıda var demi ama :51:

yok canim aksine cok uzagiz, sehirde oturdugumuz icin taze seyler bulmasi zor oluyor. yakinlarda köyler var, oradaki ciftciler yapiyor, ynai gidip tavugunu bile orda kesip getirebilirsin, ciftlik tavugu, bi keresinde arkadasimda yedim coook lezzetliydi :56: mutlaka süt felan satanlar da vardir. bi etrafa sorayim bakalim. simdilik marketten aliyoruz mecburen :31: kaynanam kutu sütlerden alip yogurt yapiyor ama cok civik ve tadi da eksi olyuor :50:

Bişey olmaz 3 çataldan bee bol bol tutsaydın çatalları :52::52::52:

Yiirmi üç nisaaaan kuuutluuu ollllssuuuuuunn. Layla lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaa :52:

Dimi dimi. :53::53: Ben de ilk tattığımda bu tadı nasıl kaçırırım demiştim. Burda okudum bende canım :16::16: Afiyet olsun. :16::16:

:46::46::46::46::46: Proteinin yanında tüketebilirsin canım. Karbonhidrat yanında yeme akşam :16:

Bugun bnde uyku modundaydım valla hep :37:

İstifaları severim :27::27: Bazen işten. Bazen eşten bazen yemekten istifa ediyorum :27::27: Yemek yapmayınca bugun istifa ettim ben diyorum. :60:

Alemsin he

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Az yemişsin ve akşamki cıs da ne öyle :53::53::53::53: Yarın + 30 dakika daha spor yap :18::18:

:10: Eveeeeet gelip bir göz atayım dedim. Attım :53: gidiyorum :10: Yarın ola hayrola nisan ola çiğdem ola :27::27: Yav sırf 66 nın hatrına bu hafta 3 gün proya dayanabilirsem daha da bişey istemiyom :18::18::18::18:

valla canim uyku bana öyle bi bastirdi ki direk yataga gittim :10:

Çiğdem çok geçmiş olsun, hazır tarçınlı yoğurt yiyorken; 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı zencefil (silme olacak) yoğurduna bu ölçülerde karıştır ve ye 1 gün bak bakalım tartıda bir fark oluyor mu? Eğer yiyebilirsen ve metabolizman da cevap verirse çok güzel yardımcı oluyor zayıflamaya.. Günde 500 gr verdiren kür şeklinde geçiyor, kkdan okumuştum ben de.. İlaç etkileşimleri olmazsa dennemeni öneririm..:nazar:

Çok teşekkür ederim canım. :46::46: Ama tarçınlı yoğurt konusunda bile endişeliyim. Kontrole gitiiğimde doktorumla görüşeyim diyecem ama bileceklrini:46: de çok sanmıyorum açıkçası :37:

Eczacıya sormak daha mantıklı bence. Sonuçta ilacın içeriğini biliyorlar ve bitkileri de bilirler diye düşünüyorum. Birçok ilaç bitki yardımıyla yapıldığı için. telefonla görüşücem bir eczacıyla. Okeylerse hemen denicem. Eksik malzemelerimi alıp teşekkür ederim canım :16::16:

günaydin kizlaaarrr :3::3::3::3: nasilsiniz bakalim nerelerdesiniz??

hemen kahvalti bildirimimi yapayim:

kiymali yumurta + salatalik + 6 zeytin + bir kase yogurt + yesil cay + 1/2 cb findik

Günaydınnn :16::16: Ohhh kayvaltın güzelmiş cnım afiyet olsun :16::16:

:72::72::72::72: 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun kizlar, icimizdeki cocuga izin verelim bugün :16::16::16::16:

:72::72::72::72: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::72::72::72::72::72::72:

yok canim aksine cok uzagiz, sehirde oturdugumuz icin taze seyler bulmasi zor oluyor. yakinlarda köyler var, oradaki ciftciler yapiyor, ynai gidip tavugunu bile orda kesip getirebilirsin, ciftlik tavugu, bi keresinde arkadasimda yedim coook lezzetliydi :56: mutlaka süt felan satanlar da vardir. bi etrafa sorayim bakalim. simdilik marketten aliyoruz mecburen :31: kaynanam kutu sütlerden alip yogurt yapiyor ama cok civik ve tadi da eksi olyuor :50:

valla canim uyku bana öyle bi bastirdi ki direk yataga gittim :10:

Bol leptin olmuştur inşallah o uyku sana :16::16::16:

Yoğurdun eksi olması içine koyulan yoğurdun çok fazla olmasından kaynaklarınyor canım. 1 lt süte 1 kaşıktan fazla konmaması gerekiyor. Birde çok uzun süre bekletirsen eksi oluyormuş. İdeal süre 4 - 6 saat dedi annem. Gel 5 te anlaşalım :1::1: Ya madem köylerde var gidip alın getirin bence sonra buzluğa atıverin işte :30:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım. :46::46: Ama tarçınlı yoğurt konusunda bile endişeliyim. Kontrole gitiiğimde doktorumla görüşeyim diyecem ama bileceklrini:46: de çok sanmıyorum açıkçası :37:

Eczacıya sormak daha mantıklı bence. Sonuçta ilacın içeriğini biliyorlar ve bitkileri de bilirler diye düşünüyorum. Birçok ilaç bitki yardımıyla yapıldığı için. telefonla görüşücem bir eczacıyla. Okeylerse hemen denicem. Eksik malzemelerimi alıp teşekkür ederim canım :16::16:

Günaydınnn :16::16: Ohhh kayvaltın güzelmiş cnım afiyet olsun :16::16:

:72::72::72::72: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::72::72::72::72::72::72:

Bol leptin olmuştur inşallah o uyku sana :16::16::16:

Yoğurdun eksi olması içine koyulan yoğurdun çok fazla olmasından kaynaklarınyor canım. 1 lt süte 1 kaşıktan fazla konmaması gerekiyor. Birde çok uzun süre bekletirsen eksi oluyormuş. İdeal süre 4 - 6 saat dedi annem. Gel 5 te anlaşalım :1::1: Ya madem köylerde var gidip alın getirin bence sonra buzluğa atıverin işte :30:

kuzucum öncelikle mesaj kutun dolmus onu bildireyim :9::9::9: günaydin bu arada :16::16::16:

insallah leptin olmustur cünkü tartida fazla cektim bugün :18::18::18: adet yaklasiyo diye ona veriyorum :5:

tamam canim kendim yogurt yaparsam tarifi senden alirim :9::9::9: ya vaaar cok temiz taze yerler var ama burda söyle bir sey var. ya da dur ben bu konuyu sana özelden yazayim, burda yazarsam belki ban yerim emin degilim ama en iyisi özel :30::30::30:

"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir yıldızı, bir mutluluk pırıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."
-Mustafa Kemal Atatürk-:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

kuzucum öncelikle mesaj kutun dolmus onu bildireyim :9::9::9: günaydin bu arada :16::16::16:

insallah leptin olmustur cünkü tartida fazla cektim bugün :18::18::18: adet yaklasiyo diye ona veriyorum :5:

tamam canim kendim yogurt yaparsam tarifi senden alirim :9::9::9: ya vaaar cok temiz taze yerler var ama burda söyle bir sey var. ya da dur ben bu konuyu sana özelden yazayim, burda yazarsam belki ban yerim emin degilim ama en iyisi özel :30::30::30:

:53::53::53::53: Merak ettim valla :53::53: Kutu boş canım artık :16:

"Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler hepiniz geleceğin bir yıldızı, bir mutluluk pırıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."
-Mustafa Kemal Atatürk-:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

:72::72::72::72: Ataammm :16::16::16::16:

günaydın kızlar:16:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:46:bugün 23 nisan dolayısıyla kapalıyız:52:birazdan çıkacağız ne zaman döneriz bilmem...
kahvaltıda 3 yumurtalı kaşarlı omlet,4 zeytin,6 ceviz,5 kuru kayısı,2 kk peynir şeklinde bol bol bi karatay kahvaltısı yaptım:27::27:

sersumum kızın bugün daha iyidir inşallah:29:
öylesarhoşolsamki bacım yaş 42.5...henüz menapoz yok ama yakındır...
makbule ve çiğdem..sizin diyet planlarınızı yesinler..harikasınız:46::46:
regen canım boşver kaynananı sen bul günlük şişe sütü yap yoğurdunu:ssz::ssz:
akasya marko paşa gibi çok dinleyip az ve öz konuşuyosun,avatarın da muhteşem..daha çok gel:7:

ben de sabahtan yoğurdumu mayaladım:21::21:görüşmek üzere canlarım:16::16:

günaydın kızlar!!! 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutluolsun :))))
ya ben anlamıyorum 2 haftadır 64 kilosunun içinde gidiyorum geliyorum 64.1 oluyor oh diyorum yarın artık 63 ü görürüm öteki sabah 64. oluyo sil baştan nese gidecek gidecek diyorum biz eşimle yapıyoruz o 89 lardan başladı arada da kaçamakları oluyor tabi :)) adam bu sabah kalktı 84.6 bağırasım geldi valla benim günahım ne:)))

hanımlar günaydın düşündüm taşındım kaşındım ve karar verdim galiba ben karnım doyana kadar kısmını patlayana kadar yaptığım için kilo veremiyorum son zamanlarda

mesela geçen gün 1 tane tavuk aldım 1800 grm falandı ben onu fırına attım yarısını yedim yani 900 gr falan :30::30::30:akşam ymeğinde hemde

bende karar verdim porsiyonlarımı 2. öğündeki özellikle küçültücem su şişesini de koydum yanıma en az üç litre bugün yarısı limonlu bitecek 1 saat yürüyüş de yapılacak bakelim nolcek

hemen kahvaltımı paylaşıım
yarım çb kurruyemiş 3-4 incir tahin 2 yumurta 2kk peynir 10 zytin :39::39:ohh be karatay gibi var mı ya üç gün protein yaptım öğk geldi valla nasıl özlemişim kuruyemişlerimi zeytinlerimi incirlerim :8::8:

akşama da bi sebze :8:yapıcım ama ne yaparım bilmiyorum ıspanak ya da pırasa diye düşündüm ama bakalım artık :24::24:

sanıyorum ben de bu dertten muzdaribim oturunca sofranın başına yiyorum sakıncalı değil yediklerim ama cok galiba:(((

enemmmm topicte benden başka kimse yok mu yahu. bir geldim herkescikler gitmiş. bende menümü yazıp çıkaym bari.

dün akşam;
tarhana çorbası
tavuk
yoğurt
salata
yasak mıydı bilmiyorum ama 3 kaşık da keşkek yedm

sabah kahvaltısı;
domates
salatalık
2 haşlnmış yumurta
şekersz çay
yoğurt.

Geçenlerde ankaraya gitmem gerekiyordu 1 haftalığına annemin bir arkadasımda kaldım. O da karataya başladı :)) nese bu bir ayrıntı :))) tatlılardan bahsediyoduk da iç anadolu da bir tatlı varmıs ballı incirleri küçük küçük doğrayıp kaynamıs sütü yavas yavas ekliyorsunuz incirleri de yavaş yavaş sütün içinde eziyorsunuz sonraoluşan macunumsu karışımı bir kavanoza koyup buzdolabında 1 gün bekletiyorsunuz şekerşiz bir tatllı dün yaptım cok da iyi cok da güzel oldu hatta sanıyorum su anda bitiyor eşim eline geçirdi biraz önce:))) bilmiyorum canı tatlı çekenler yapabilir diye düşünüyorum:)))

evet ben de menü bildirimi yapıyım:
klasik karatay kahvaltısı
sekersiz çay
1 hurma
1 tatlı kaşığı söylediğim incir tatlısı

günaydın kızlar:16:
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun:46:bugün 23 nisan dolayısıyla kapalıyız:52:birazdan çıkacağız ne zaman döneriz bilmem...
kahvaltıda 3 yumurtalı kaşarlı omlet,4 zeytin,6 ceviz,5 kuru kayısı,2 kk peynir şeklinde bol bol bi karatay kahvaltısı yaptım:27::27:

sersumum kızın bugün daha iyidir inşallah:29:
öylesarhoşolsamki bacım yaş 42.5...henüz menapoz yok ama yakındır...
makbule ve çiğdem..sizin diyet planlarınızı yesinler..harikasınız:46::46:
regen canım boşver kaynananı sen bul günlük şişe sütü yap yoğurdunu:ssz::ssz:
akasya marko paşa gibi çok dinleyip az ve öz konuşuyosun,avatarın da muhteşem..daha çok gel:7:

ben de sabahtan yoğurdumu mayaladım:21::21:görüşmek üzere canlarım:16::16:

:17::17::17::17: Napalım ya başka türlü olmuyor :30::30: Seninde bayrmın kutlu olsunnnnnnnnnn :72::72::72:

günaydın kızlar!!! 23 nisan ulusal egemenlik bayramınız kutluolsun :))))
ya ben anlamıyorum 2 haftadır 64 kilosunun içinde gidiyorum geliyorum 64.1 oluyor oh diyorum yarın artık 63 ü görürüm öteki sabah 64. oluyo sil baştan nese gidecek gidecek diyorum biz eşimle yapıyoruz o 89 lardan başladı arada da kaçamakları oluyor tabi :)) adam bu sabah kalktı 84.6 bağırasım geldi valla benim günahım ne:)))

Erkeklerin kas oranı bizimkinden fazla olduğu için onlar çok daha hızlı verebiliyor canım :52: Yapacak bişey yok daha çok çabalayacağız :33:

sanıyorum ben de bu dertten muzdaribim oturunca sofranın başına yiyorum sakıncalı değil yediklerim ama cok galiba:(((

Az ye az :22::22::22:

enemmmm topicte benden başka kimse yok mu yahu. bir geldim herkescikler gitmiş. bende menümü yazıp çıkaym bari.

dün akşam;
tarhana çorbası
tavuk
yoğurt
salata
yasak mıydı bilmiyorum ama 3 kaşık da keşkek yedm

sabah kahvaltısı;
domates
salatalık
2 haşlnmış yumurta
şekersz çay
yoğurt.

Sen gitiin biz geldik :1::1::1: Keşkek yasak değil canım :16::16: Ama tabi çok fazla yememek gerekiyor :16::16:

Geçenlerde ankaraya gitmem gerekiyordu 1 haftalığına annemin bir arkadasımda kaldım. O da karataya başladı :)) nese bu bir ayrıntı :))) tatlılardan bahsediyoduk da iç anadolu da bir tatlı varmıs ballı incirleri küçük küçük doğrayıp kaynamıs sütü yavas yavas ekliyorsunuz incirleri de yavaş yavaş sütün içinde eziyorsunuz sonraoluşan macunumsu karışımı bir kavanoza koyup buzdolabında 1 gün bekletiyorsunuz şekerşiz bir tatllı dün yaptım cok da iyi cok da güzel oldu hatta sanıyorum su anda bitiyor eşim eline geçirdi biraz önce:))) bilmiyorum canı tatlı çekenler yapabilir diye düşünüyorum:)))

Meyveler kaynatınca işlenmiş gıda gibi oluyor canım. Yani karatayda meyveleri kaynatmak yasak. :20::20::20:

Back