anamm o perşembe çok sakat o zamanlakin kilo bildirim günümüz cuma..ama belki de iyi olur senin için ertesi gün ++ çıkarım korkusundan yemezsin fazla
ben genelde persembeleri yedigim zaman 12 gibi yiyiorum aksamada bir kahve icip daha yemiyorum :) dengeliyo sanirim :)
yeni topiğimizde yeni bir başlangıç yapabilirsin o zaman..hoşgeldin
bende sizin komsu hollanda bende 3 yildir buradayim bende evlenip de geldim ..
Sersumum , yarın liste işi n'olucak ? Kim yapacak , ya yapıcı eski topikte kaldıysa :18::18::18::18:
bak ölümü öp dinle şarkını kayınço lütfennn
gerim gerim gerdirilir..gerdirici geldi hanımmmm
Bir ara 6 dan sonra yememek ile ve günde 45 dk yürüyüş ve zaman zaman ebru ile plates yaparak fıstık gibi olmuştum
sonra yavaş yavaş akşam yemelerim başladı,
yürüyüş azaltıldı
pilates bırakıldı
ve bildiğin siirt fıstığı gibi oldum
Cenne şanühü kıssss , dinlicem sözzzz
heee gererizz büzerizz depresyonu yenerizz...enemm bana da bulaştı kayınçodan
Evet Leylakım , sen benim Gerdiricim (Adeta bir Arnold Schwarzenegger film ismi gibi oldu kısss...Gerdiriciii...pek yakındaaaa) ol ve beni gerdir , lütfen bak , Allasennnnnn
Çok pis bulaşıcı ve aşısı da henüz bulunmadı kayınço
bak ölümü öp dinle şarkını kayınço lütfennn
gerim gerim gerdirilir..gerdirici geldi hanımmmm
bende zamaninda 2 defa 20 kiloya yakin verip,daha sonra salip neredeyse hepsini geri aldim
Hoşgeldin hayatım ...Valla "evet sitede bi yavaşlık var " demek isterdim ama yok be bacım , gene senin şahsi düztabanlığın tabii kiYoksa site vızır-vızır çalışıyo , de mi kıssslar
Bekliyoruz , hadi selametle git-gel , burdayım ben...Çok ösledik valla seninle muhabbet etmeyi...
Ganj Nehri'nde yıkanırsa belki bi nebze kurtulur bu şansızlıktan , yoksa hiç ümidim kalmadı artık
gererim kıss,lafı mı olur
halı kenarına paspas kenarına overlok yapılır gibi oldu
yarın ben yaparım sen merak etme kayınçooo bende..11.30 da evdeyim ben..
karatay derdine derman olacaktir arkadasim . .
yeni topiğimizde yeni bir başlangıç yapabilirsin o zaman..hoşgeldin
ne güzel kilo vermişsin halbuki.:26:.ama karatayla verip bu şekilde beslenmeye devam eden arkadaşlarımız çok memnun canım..inşallah hepimiz vericez ve birdaha almıyacağız bu kiloları
olamaz ya pc tamircisi oldum resmen.Delireceğim yazamıyorum 1 saattir.Bu arada iyi ki lazımlığı ve de herkül 70 lt mi atmadımÖldürdünüz beni gülmekten .kayınçolar
şUan yazabilmişken komple yazayım ben.Sersumcuğum bildirimlerimizi bu sayfaya mı yapacağız ? Yoksa eski sayfaya mı ? Ben 2 hafta bildirim yapıp öyle mi gireyim listeye ?Kız iki hafta bekletme beni o zamana ideal kiloma kavuşup emekli olabilirimAllahımmmmm bak Allah söyletti demek Ganj nehri fikri aklıma yattı.Benim bineceğim uçağın düşme riskinden dolayı biraz para biriktirip önce uçmayı öğrenmem gerek. sonra da lotoyu tutturup bir uçak kiralamam gerek.Bu arada daha önce söylemişmiydim.Özel bir sigortam var.Benim kutup ayusuna söylüyorum ama o unutur.Başıma birşey gelirse paraları kırışırsınız.
özlemişim muhabbetimizi yavvv..
sorma depent taksaydım keşke..özlemişiz kıss...enemm herkül duruyoo yaşasın..iyi saklamışın kız kocandan eferimm..olamaz ya pc tamircisi oldum resmen.Delireceğim yazamıyorum 1 saattir.Bu arada iyi ki lazımlığı ve de herkül 70 lt mi atmadımÖldürdünüz beni gülmekten .kayınçolar
şUan yazabilmişken komple yazayım ben.Sersumcuğum bildirimlerimizi bu sayfaya mı yapacağız ? Yoksa eski sayfaya mı ? Ben 2 hafta bildirim yapıp öyle mi gireyim listeye ?Kız iki hafta bekletme beni o zamana ideal kiloma kavuşup emekli olabilirimAllahımmmmm bak Allah söyletti demek Ganj nehri fikri aklıma yattı.Benim bineceğim uçağın düşme riskinden dolayı biraz para biriktirip önce uçmayı öğrenmem gerek. sonra da lotoyu tutturup bir uçak kiralamam gerek.Bu arada daha önce söylemişmiydim.Özel bir sigortam var.Benim kutup ayusuna söylüyorum ama o unutur.Başıma birşey gelirse paraları kırışırsınız.
Aaaa ne güsel kayınço , erkenden gelicen eve....Tamam o vakit , haftaya da ben yapiimm o zaman...Yalnız benim 13.30-14.30 arası pilates var Cumaları.Eve gelmem falan 15.00...Bu durumda 15.30-16.00 civarı yapabilirim listeyi...Caiz midir muhtar?
allam sandalyede diilim koltuktan düşçem şimdi..seninle ilişkimizi çok güzel özetliyo
gererim kıss,lafı mı olur
halı kenarına paspas kenarına overlok yapılır gibi oldu
Hoşgeldin kayınço , valla sen ideal kilona gelmiş bile olabilirsin çünkü ben gördüğümde dahi zayıf idin.Ayrıca bir cenne şanühü (bunun yazılışı bööle mi ki ) de sana kayınço ...Daha gençsin-güzelsin...Gerek yok o kadar zahmete.Ben şanslı bi insan olduğum için beraber gideriz Hindistan'a , böylece hem uçak düşmez , hem paran cebinde kalır , hem de Ganj da doyasıya yıkanırsın hatta ben de sana kıyak yapar kese atarım bi deolamaz ya pc tamircisi oldum resmen.Delireceğim yazamıyorum 1 saattir.Bu arada iyi ki lazımlığı ve de herkül 70 lt mi atmadımÖldürdünüz beni gülmekten .kayınçolar
Oyyyy kısssımm ne iyi ettin bu topiği açtın da...Manyak eğleniyorum vallaözlemişim muhabbetimizi yavvv..
doğru yerdesin canım..burada kalırsan gerekli motivasyonu bulursun merak etmeçalışıyordum ben, çalışırken öğlen arkadaşlar ile hazır ve sohbet ile genişledim, evdeyim şimdi
eliptik bisikletim var,
boyum 154
kilo ise geçen seneye kadar 65 civarıydı ki 10 kilo kadar vermek istiyordum
derken 74 oldum
şimdide motivasyon eksikliğim var
istikrarlı olmamı engelliyor
valla hepimiz aynı dertten muzdaribiz canım:26:..kararlı olmak yeter ..burada olmak bile bir başarıdır inan..vermek bende srun degildi ama korumak problemdi ,simdi ise vermekte sorun artik,fenalik geldi artik diyetten ama bu sekilde mutluda degilim bir daha zayiflamaya basarabilirsem bu sefer almiycam artik,sanirim artik akilandim :)
ben de bende
bende aranıza katılmak istiyorum karatayın iki kitabını da okudum fakat başlayamadım herşey iyi ama motivasyon eksik
geçen hafta tartıldım 91 kiloyum, boy 156, yaş 25,
hafta sonu için havuza yazıldım cumartesi-pazar 1'er saat yüzüyorum, eve de eliptik bisiklet aldım bir haftadır her gün 45 dk yapıyorum.
her gün ne yediğimizi yazacak mıyız? yoksa haftalık liste mi oluyor? bir de her cuma tartılıp saat kaça kadar buraya giricez 13 diye gördüm doğru mu?
diyet arkadasi yaninda bide kader arkadasiyiz ozaman :) Allah sabir versin 3 yil daha yeniymissin :)
ewet canim.bende zamaninda 2 defa 20 kiloya yakin verip,daha sonra salip neredeyse hepsini geri aldim