tesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yanii
Dil konusuna gelince belki de oyle biraz yatkinligim var
Bu konuda annemden bilimsel bir aciklama ; Biz Selanikten gelmeyiz ya ondan oluyormus bu dil yatkinligi( sigmund freudun annesi ile filoloji )
geç olsun güç olmasınmelexinim kurtulsun bu illetten de bak yine bilgisayar gitti heralde..
büyük mü küçük mü tam hatırlamıyom hangisiydi çekmece gölünde yeşil kıvamlı oluşumlar çıkmıştı orası da olabilüürr..zannımca ganj kadar kirlidir..etkisi aynı olacaktır..eşimin arkadaşını zorla sokmuşlar ganj a adam tifo olmuştuu
geç olsun güç olmasınmelexinim kurtulsun bu illetten de bak yine bilgisayar gitti heralde..
büyük mü küçük mü tam hatırlamıyom hangisiydi çekmece gölünde yeşil kıvamlı oluşumlar çıkmıştı orası da olabilüürr..zannımca ganj kadar kirlidir..etkisi aynı olacaktır..eşimin arkadaşını zorla sokmuşlar ganj a adam tifo olmuştuu
O kadar tadilat bile evimdeki kapalı yüzme havuzumu bozduramadı yani.Herkülüm her daim görevine devam edecek.Yanarım yanarım .hortumumu atmıştım ,ona yanarım işte.Hoş zaten o olsada (balkondaki çeşmemizi süper zeka mimarımız yok etmiş olduğundan )işime yaramazdı artık :2:
oh beee kese atcan dimiyalnız ne olur ne olmaz ayrı uçaklarla gidelim.Kıyamam ben sana yahu.Risk alamam .Bildiğin üzere benim banyo zatii hala havuz vazifesi görüyor.
evet canım di mi risk yok
Ciidden delireceğim .Yazamıyorum,yollayamıyorum,okuyamıyorum ....Kirli suda mı şansım açılacak.Kanalizasyona girsem ben direk :18::18::18:Napak yapcaz artıkın.Başıma bi o gelmediydi.Olsun bakalım.Yeter ki şansım açılsın.
olsun kıss herkül kurtarır senii..amma seni ööle bornozla çeşmeyi açmaya gidip gelirken hayal ediyom da halaa gülüyom. .
kızım bu mimarı sevmediğin herkese tavsiye et sen
kıss nekaa güzel..artıkın güççük beden bakıcan daha ne istiyon..alemsinbi cikamadim netten heee ....
Faik Sonmeze bakiyorum kzlar ne ciciler var ne guzel seyler var yaw .. ama artik ben kendime dore birsey bulmaiyorum orada bedenim yok .. Hep bunu buyuk bedenden sikayet ederken kullanirdim simdi boyle birseyden sikayet etmek bi garipsedim yaw .. amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neyse kizlar bi goz atin fikrimiz olsun yaz geliyor dugun sezonu acilacak .. Satis temsilcisi gibi de oldu biraz ..
Ciidden delireceğim .Yazamıyorum,yollayamıyorum,okuyamıyorum ....Kirli suda mı şansım açılacak.Kanalizasyona girsem ben direk :18::18::18:Napak yapcaz artıkın.Başıma bi o gelmediydi.Olsun bakalım.Yeter ki şansım açılsın.
benim de hala o mesajı aklıma geliyo çok gülüyom sersumum
olsun kıss herkül kurtarır senii..amma seni ööle bornozla çeşmeyi açmaya gidip gelirken hayal ediyom da halaa gülüyom. .
kızım bu mimarı sevmediğin herkese tavsiye et sen
benim de hala o mesajı aklıma geliyo çok gülüyom sersumum
valla sasirma canim .. beyaz ekmek yiyordum , cignemeden lop lop gidiyordu annemde magrifetli kadindi .. hamur isi falan derken ben hep ucunu kaciriyordum .. ve yaninda hergun mutlaka annemden babamdan gizli kola ... sonra bu 2,5 luklar cikti onlara baslamistim .. durduramiyordum kendimi.. lisedeydim bir gun kuzenim ile tartilalim dedik o 40 kilo idi ben 120 o gun karar verdim .. nasil o kiloya gelmistim aradaki sayilari nasil atlamistim hic farkinda bile degildim .. iyiki o karari vermisim .. cok kisa bir surede 3 ay icinde bol spor ekmeksiz kolasiz bir yasam ile 80 e dustum 5 yil ayni kiloda kaldim yine bu sure icinde ekmek yemedim .. sonraaaaaaa evlendim .. evliligin verdigi heyecan .. yemek yapma ese begendirme gayreti ve ben yemek bilmiyordum hepsini bir anda ogreneyim dedim her aksam davet sofralari kurunca hoooop 2 yilda oldummu 95 dedim kendine gel bacim ... geldim bir gece haber turk de hocamizi dinledim ismini not aldim arastirdim diyete basladim 84 oldugumdaa kitaplarini siparis ettim kadinlar klubune uye oldum .. hikayem bu yani insallah simdi 65 olup artik bu kilomu koruyacagim .. InsallahTatminkar bir açıklama gerçekten , annen iyi tutturmuş
Demek senin düşmanın ekmek...Ama ne kadar yiyodun ki kesince 40 kilo verdinYani günde 5-6 ekmek yesen ancak o kadar fark edebilir sanırım Şuan şaşkınım valla...
Kızlar şimdi farkettim ki ben de kaçamamışım ama kaçıyorum lakin ;
Melexin ; Yavrucum hortumu dert etme , ev hediyesi olarak ben sana 25m hortum getiricem , uzunluğu uygun mudur?
Kurbağaları dert etme , bir nev'i adak gibi düşün , yeter ki senin bahtın açılsın...
Muhtar ; Rüyamdasın , şartladım bilinçaltımı...
Leylakım ; Tamam çocuk tifo olmuş olabilir ama bahtı açılmadı mı , günahlarından arınmadı mı sonuçta ...Yani bir tifonun ne önemi olabilir bu kadar kazanca karşılık ....
Kızlar valla görmüyorum artık , kaçtım derhal , öptüm çoook çoook
gozun aydin canim .......... ve aramiza hos geldin ........Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun yeni topik çok şükür sonuçları temiz çıktı hepinize çok teşekkürler
karataya uymaya çalıştım ama ne kadar uydum oda meçhul
kilo bildiriminde varım bende
seni takip etmemiz mümkün mü gülümmm..ben de çok güldüm ayyyy bayılcam..kız aklıma getirdiniz var ya ölüyom gülmekten ,Ayyyyyyyyy Allahım ne günlerdi beee.Bakalım yakında tadilatlı bu evimde maceralarım başlar.Beni takip edin anacığımmm
hoşgeldin canım.Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun yeni topik çok şükür sonuçları temiz çıktı hepinize çok teşekkürler
valla sasirma canim .. beyaz ekmek yiyordum , cignemeden lop lop gidiyordu annemde magrifetli kadindi .. hamur isi falan derken ben hep ucunu kaciriyordum .. ve yaninda hergun mutlaka annemden babamdan gizli kola ... sonra bu 2,5 luklar cikti onlara baslamistim .. durduramiyordum kendimi.. lisedeydim bir gun kuzenim ile tartilalim dedik o 40 kilo idi ben 120 o gun karar verdim .. nasil o kiloya gelmistim aradaki sayilari nasil atlamistim hic farkinda bile degildim .. iyiki o karari vermisim .. cok kisa bir surede 3 ay icinde bol spor ekmeksiz kolasiz bir yasam ile 80 e dustum 5 yil ayni kiloda kaldim yine bu sure icinde ekmek yemedim .. sonraaaaaaa evlendim .. evliligin verdigi heyecan .. yemek yapma ese begendirme gayreti ve ben yemek bilmiyordum hepsini bir anda ogreneyim dedim her aksam davet sofralari kurunca hoooop 2 yilda oldummu 95 dedim kendine gel bacim ... geldim bir gece haber turk de hocamizi dinledim ismini not aldim arastirdim diyete basladim 84 oldugumdaa kitaplarini siparis ettim kadinlar klubune uye oldum .. hikayem bu yani insallah simdi 65 olup artik bu kilomu koruyacagim .. Insallah
seni takip etmemiz mümkün mü gülümmm..ben de çok güldüm ayyyy bayılcam..
hoşgeldin canım..ohh çok sevindim tahlillerin iyi çıkmasına maşallah canım
canımsın seninki çok büyük bir başarı öyküsü valla..o cola yok mu bağımlı yapıyor resmen..tekrar tebrik canım..
Melexin ; Yavrucum hortumu dert etme , ev hediyesi olarak ben sana 25m hortum getiricem , uzunluğu uygun mudur?
Kurbağaları dert etme , bir nev'i adak gibi düşün , yeter ki senin bahtın açılsın...
Leylakım ; Tamam çocuk tifo olmuş olabilir ama bahtı açılmadı mı , günahlarından arınmadı mı sonuçta ...Yani bir tifonun ne önemi olabilir bu kadar kazanca karşılık ....
kız aklıma getirdiniz var ya ölüyom gülmekten ,Ayyyyyyyyy Allahım ne günlerdi beee.Bakalım yakında tadilatlı bu evimde maceralarım başlar.Beni takip edin anacığımmm
Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun yeni topik çok şükür sonuçları temiz çıktı hepinize çok teşekkürler
valla sasirma canim .. beyaz ekmek yiyordum , cignemeden lop lop gidiyordu annemde magrifetli kadindi .. hamur isi falan derken ben hep ucunu kaciriyordum .. ve yaninda hergun mutlaka annemden babamdan gizli kola ... sonra bu 2,5 luklar cikti onlara baslamistim .. durduramiyordum kendimi.. lisedeydim bir gun kuzenim ile tartilalim dedik o 40 kilo idi ben 120 o gun karar verdim .. nasil o kiloya gelmistim aradaki sayilari nasil atlamistim hic farkinda bile degildim .. iyiki o karari vermisim .. cok kisa bir surede 3 ay icinde bol spor ekmeksiz kolasiz bir yasam ile 80 e dustum 5 yil ayni kiloda kaldim yine bu sure icinde ekmek yemedim .. sonraaaaaaa evlendim .. evliligin verdigi heyecan .. yemek yapma ese begendirme gayreti ve ben yemek bilmiyordum hepsini bir anda ogreneyim dedim her aksam davet sofralari kurunca hoooop 2 yilda oldummu 95 dedim kendine gel bacim ... geldim bir gece haber turk de hocamizi dinledim ismini not aldim arastirdim diyete basladim 84 oldugumdaa kitaplarini siparis ettim kadinlar klubune uye oldum .. hikayem bu yani insallah simdi 65 olup artik bu kilomu koruyacagim .. Insallah
bak giderayak altıma ettirdin sağol kayınço..
allahım sana geliyorummm
benim de
kıss nekaa güzel..artıkın güççük beden bakıcan daha ne istiyon..alemsin
yok yok kesin ben gelince birdyle beraber sana kurşun dökücemm
kıss bi de itfaiyeyi biz gelince çağır ekkşınnn olsun..