Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tatminkar bir açıklama gerçekten , annen iyi tutturmuş
Demek senin düşmanın ekmek...Ama ne kadar yiyodun ki kesince 40 kilo verdin Yani günde 5-6 ekmek yesen ancak o kadar fark edebilir sanırım Şuan şaşkınım valla...

bi cikamadim netten heee ....
Faik Sonmeze bakiyorum kzlar ne ciciler var ne guzel seyler var yaw .. ama artik ben kendime dore birsey bulmaiyorum orada bedenim yok .. Hep bunu buyuk bedenden sikayet ederken kullanirdim simdi boyle birseyden sikayet etmek bi garipsedim yaw .. amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neyse kizlar bi goz atin fikrimiz olsun yaz geliyor dugun sezonu acilacak .. Satis temsilcisi gibi de oldu biraz ..

Ciidden delireceğim .Yazamıyorum,yollayamıyorum,okuyamıyorum ....Kirli suda mı şansım açılacak.Kanalizasyona girsem ben direk :18::18::18:Napak yapcaz artıkın.Başıma bi o gelmediydi.Olsun bakalım.Yeter ki şansım açılsın.

olsun kıss herkül kurtarır senii..amma seni ööle bornozla çeşmeyi açmaya gidip gelirken hayal ediyom da halaa gülüyom..

kızım bu mimarı sevmediğin herkese tavsiye et sen

olsun kıss herkül kurtarır senii..amma seni ööle bornozla çeşmeyi açmaya gidip gelirken hayal ediyom da halaa gülüyom..

benim de hala o mesajı aklıma geliyo çok gülüyom sersumum

kıss nekaa güzel..artıkın güççük beden bakıcan daha ne istiyon..alemsin

yok yok kesin ben gelince birdyle beraber sana kurşun dökücemm

kıss bi de itfaiyeyi biz gelince çağır ekkşınnn olsun..

Kızlar şimdi farkettim ki ben de kaçamamışım ama kaçıyorum lakin ;
Melexin ; Yavrucum hortumu dert etme , ev hediyesi olarak ben sana 25m hortum getiricem , uzunluğu uygun mudur?
Kurbağaları dert etme , bir nev'i adak gibi düşün , yeter ki senin bahtın açılsın...
Muhtar ; Rüyamdasın , şartladım bilinçaltımı...
Leylakım ; Tamam çocuk tifo olmuş olabilir ama bahtı açılmadı mı , günahlarından arınmadı mı sonuçta ...Yani bir tifonun ne önemi olabilir bu kadar kazanca karşılık ....

Kızlar valla görmüyorum artık , kaçtım derhal , öptüm çoook çoook

benim de hala o mesajı aklıma geliyo çok gülüyom sersumum

kız aklıma getirdiniz var ya ölüyom gülmekten ,Ayyyyyyyyy Allahım ne günlerdi beee.Bakalım yakında tadilatlı bu evimde maceralarım başlar.Beni takip edin anacığımmm

Selam kızlar öncelikle hayırlı olsun yeni topik çok şükür sonuçları temiz çıktı hepinize çok teşekkürler

karataya uymaya çalıştım ama ne kadar uydum oda meçhul

kilo bildiriminde varım bende

valla sasirma canim .. beyaz ekmek yiyordum , cignemeden lop lop gidiyordu annemde magrifetli kadindi .. hamur isi falan derken ben hep ucunu kaciriyordum .. ve yaninda hergun mutlaka annemden babamdan gizli kola ... sonra bu 2,5 luklar cikti onlara baslamistim .. durduramiyordum kendimi.. lisedeydim bir gun kuzenim ile tartilalim dedik o 40 kilo idi ben 120 o gun karar verdim .. nasil o kiloya gelmistim aradaki sayilari nasil atlamistim hic farkinda bile degildim .. iyiki o karari vermisim .. cok kisa bir surede 3 ay icinde bol spor ekmeksiz kolasiz bir yasam ile 80 e dustum 5 yil ayni kiloda kaldim yine bu sure icinde ekmek yemedim .. sonraaaaaaa evlendim .. evliligin verdigi heyecan .. yemek yapma ese begendirme gayreti ve ben yemek bilmiyordum hepsini bir anda ogreneyim dedim her aksam davet sofralari kurunca hoooop 2 yilda oldummu 95 dedim kendine gel bacim ... geldim bir gece haber turk de hocamizi dinledim ismini not aldim arastirdim diyete basladim 84 oldugumdaa kitaplarini siparis ettim kadinlar klubune uye oldum .. hikayem bu yani insallah simdi 65 olup artik bu kilomu koruyacagim .. Insallah

bak giderayak altıma ettirdin sağol kayınço..

gozun aydin canim .......... ve aramiza hos geldin ........

kız aklıma getirdiniz var ya ölüyom gülmekten ,Ayyyyyyyyy Allahım ne günlerdi beee.Bakalım yakında tadilatlı bu evimde maceralarım başlar.Beni takip edin anacığımmm
seni takip etmemiz mümkün mü gülümmm..ben de çok güldüm ayyyy bayılcam..
hoşgeldin canım..ohh çok sevindim tahlillerin iyi çıkmasına maşallah canım

canımsın seninki çok büyük bir başarı öyküsü valla..o cola yok mu bağımlı yapıyor resmen..tekrar tebrik canım..

allahım sana geliyorummm

merakla bekliyorum canım

gözünüzaydın canım çok sevindim,allah başka sıkıntı vermesin

bak giderayak altıma ettirdin sağol kayınço..

benim de

vallahi ettim bu sefer altıma.Benim kız gülmeme gelmiş 'anne ne oldu ' diye soruyor.Allahım Allahım yaaa.Sersumum siz gelene kadar camlarım kurşun geçirmez ,hAva ,güneş ,ısı geçirmez hale gelebilir.Siz gelince itfaiyeciler haftasına denk getiririz tüm itfaiyeleri geçit töreninden çağırırız.
birdyim ,ince düşünüşlü arkadaşım benim 25 m yeterlidir bacım emmeee bizim mimar son moda etrafa su sıçratan cinsinden bataryalar takmış.Onların ağzına hortum girmez.O nedenle tağrak musluğuna uygunlardan alıver.Sana zahmet birde herkülümle takım olması anlamında rengini biliyorsun gri olsun lütfennnn.

Teşekkürler kızlar maşallahınız var ne kadar yazmışsınız oku oku bitmez bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…