Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

allaaamm nasıl bir anlatımdır öölee..hayran kaldım kayınçooo allaaammm sana geliyorum..
İlişki yumağımız çok karışıkmış muhtar , yarına bi şema hazırlasam fena olmayacak galiba , zira kendim bile şaşırmış durumdayım senin kayınçon oluşuma

itinayla insan gerdirilir

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi

Gerilince depresyon-mepresyon kalmadı Leylakım...Adrenalin tavan yaptı valla :18::18::18::18:
Hele ben , Karatay da yapmıyorum ...İşim-gücüm sululuk
Herşey güzel olacak diyelim , öyle de olsun

benim gündüzleri yogun bir tempom oluyor ama elimden geldiignce buralarda olmaya calisacagim hic bisey yapamasam en zaindan aksam gelip rapomuru bildiririm ins

çook karışık çookkkk.. yalan rüzgarı halt etmişş..nihat sırdar alem fm dinlermisin onun bi kayınço şarkısı var onu hediye ediyom sana.

kıss suss arada kaynıyon sen

Son düzenleme:

o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim

benim gündüzleri yogun bir tempom oluyor ama elimden geldiignce buralarda olmaya calisacagim hic bisey yapamasam en zaindan aksam gelip rapomuru bildiririm ins

burada olmak hepimizi motive ediyor canım..menü bildirim zorunluluğu da ondan..insan daha dikkatli oluyor ..sen kendine göre ayarla saati hiiç önemli değil..geç de olsa bildirim yap ki bizle birbirimizi uyarıyoruz ve dikkat ediyoruz..

bundan sonra ben de sana kayınço diycem kayınço..
aman kısa sürsün gülüm öslüyom ben senii

hepberaber vericiiz klocukları beyaa..

Kayınçonum ben senin , hohohohoho
Oyyyy canımsın , ben de seni öslüyorum

evet öyle,ben zaten daha önce gurplarla birlikte 20 kilo verip geri almis bir insanim :) karatay diyeti benim yasam tarzima uyuyor söyleki sürekli disarlarda olduugm icin fazla ögün tüketemiyorum zaten,tek sorun her hafta persembeleri sohbetim oluyor ve orda ikramlar oluyor ,elimden gelelnin fazlasini yapmaya calisicam kacamaksiz atlatabilmek icin

Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum

Benim eksiğim tembelliğim fazlam ise pko lu olmam :26:

çook karışık çookkkk.. yalan rüzgarı halt etmişş..nihat sırdar alem fm dinlermisin onun bi kayınço şarkısı var onu hediye ediyom sana.

kıss suss arada kaynıyon sen

Yok , yıllar var dinlemedim , dur buliim ben o başyapıt eseri de neymiş bi dinliiimmmm
Sustum ve kaynadım...

o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim

Evet Leylakım , sen benim Gerdiricim (Adeta bir Arnold Schwarzenegger film ismi gibi oldu kısss...Gerdiriciii...pek yakındaaaa) ol ve beni gerdir , lütfen bak , Allasennnnnn

Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum

o eksik bendede var ama bi yerden baslamak lazim yoksa-kendi adima- yuavrlanma yolunda ielrliyorum :)

anamm o perşembe çok sakat o zaman lakin kilo bildirim günümüz cuma..ama belki de iyi olur senin için ertesi gün ++ çıkarım korkusundan yemezsin fazla

yeni topiğimizde yeni bir başlangıç yapabilirsin o zaman..hoşgeldin

bak ölümü öp dinle şarkını kayınço lütfennn

gerim gerim gerdirilir ..gerdirici geldi hanımmmm

o eksik bendede var ama bi yerden baslamak lazim yoksa-kendi adima- yuavrlanma yolunda ielrliyorum :)

Bir ara 6 dan sonra yememek ile ve günde 45 dk yürüyüş ve zaman zaman ebru ile plates yaparak fıstık gibi olmuştum

sonra yavaş yavaş akşam yemelerim başladı,
yürüyüş azaltıldı
pilates bırakıldı
ve bildiğin siirt fıstığı gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…