İlişki yumağımız çok karışıkmış muhtar , yarına bi şema hazırlasam fena olmayacak galiba , zira kendim bile şaşırmış durumdayım senin kayınçon oluşuma
allaaamm nasıl bir anlatımdır öölee..hayran kaldım kayınçoooallaaammm sana geliyorum..
Gerilince depresyon-mepresyon kalmadı Leylakım...Adrenalin tavan yaptı valla :18::18::18::18:
itinayla insan gerdirilir
birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi
Hele ben , Karatay da yapmıyorum ...İşim-gücüm sululukcanım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber..hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..
Herşey güzel olacak diyelim , öyle de olsunyok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn
hadi insss
erken evlenmenin avantajlari iste :) cookk tesekür ederim Allahim utandirmasin ins
cok heyecanliyim cok :)
İyi akşamlarYeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün
İlişki yumağımız çok karışıkmış muhtar , yarına bi şema hazırlasam fena olmayacak galiba , zira kendim bile şaşırmış durumdayım senin kayınçon oluşuma
Hele ben , Karatay da yapmıyorum ...İşim-gücüm sululuk
Herşey güzel olacak diyelim , öyle de olsun
Gerilince depresyon-mepresyon kalmadı Leylakım...Adrenalin tavan yaptı valla :18::18::18::18:
Hele ben , Karatay da yapmıyorum ...İşim-gücüm sululuk
Herşey güzel olacak diyelim , öyle de olsun
benim gündüzleri yogun bir tempom oluyor ama elimden geldiignce buralarda olmaya calisacagim hic bisey yapamasam en zaindan aksam gelip rapomuru bildiririm ins
bundan sonra ben de sana kayınço diycem kayınço..
aman kısa sürsün gülüm öslüyom ben senii
hepberaber vericiiz klocukları beyaa..
o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim
burada olmak hepimizi motive ediyor canım..menü bildirim zorunluluğu da ondan. .insan daha dikkatli oluyor . .sen kendine göre ayarla saati hiiç önemli değil. .geç de olsa bildirim yap ki bizle birbirimizi uyarıyoruz ve dikkat ediyoruz..
MuMu85 Hangi ulke canim belki soyledin ben kacirdim ???????:18:
Yok , yıllar var dinlemedim , dur buliim ben o başyapıt eseri de neymiş bi dinliiimmmmçook karışık çookkkk..yalan rüzgarı halt etmişş..nihat sırdar alem fm dinlermisin onun bi kayınço şarkısı var onu hediye ediyom sana .
kıss suss arada kaynıyon sen
o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim
Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum
Benim eksiğim tembelliğimfazlam ise pko lu olmam :26:
karatay derdine derman olacaktir arkadasim . .Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum
anamm o perşembe çok sakat o zamanevet öyle,ben zaten daha önce gurplarla birlikte 20 kilo verip geri almis bir insanim :) karatay diyeti benim yasam tarzima uyuyor söyleki sürekli disarlarda olduugm icin fazla ögün tüketemiyorum zaten,tek sorun her hafta persembeleri sohbetim oluyor ve orda ikramlar oluyor ,elimden gelelnin fazlasini yapmaya calisicam kacamaksiz atlatabilmek icin
Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum
heee gererizz büzerizz depresyonu yenerizz...enemm bana da bulaştı kayınçodan
bende sizin komsu hollanda bende 3 yildir buradayim bende evlenip de geldim ..yok güzelim söylemedim almanyadayim ben 10 sene oluyor geleli evlenipte geldim :)
Yok , yıllar var dinlemedim , dur buliim ben o başyapıt eseri de neymiş bi dinliiimmmm
Sustum ve kaynadım...
Evet Leylakım , sen benim Gerdiricim (Adeta bir Arnold Schwarzenegger film ismi gibi oldu kısss...Gerdiriciii...pek yakındaaaa) ol ve beni gerdir , lütfen bak , Allasennnnnn
o eksik bendede var ama bi yerden baslamak lazim yoksa-kendi adima- yuavrlanma yolunda ielrliyorum :)