Hoşgeldin kayınço , valla sen ideal kilona gelmiş bile olabilirsin çünkü ben gördüğümde dahi zayıf idin.Ayrıca bir cenne şanühü (bunun yazılışı bööle mi ki ) de sana kayınço ...Daha gençsin-güzelsin...Gerek yok o kadar zahmete.Ben şanslı bi insan olduğum için beraber gideriz Hindistan'a , böylece hem uçak düşmez , hem paran cebinde kalır , hem de Ganj da doyasıya yıkanırsın hatta ben de sana kıyak yapar kese atarım bi de
Oyyyy kısssımm ne iyi ettin bu topiği açtın da...Manyak eğleniyorum valla
iyi geceler canım..sağolben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)
ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)
Hoşgeldin kayınço , valla sen ideal kilona gelmiş bile olabilirsin çünkü ben gördüğümde dahi zayıf idin.Ayrıca bir cenne şanühü (bunun yazılışı bööle mi ki ) de sana kayınço ...Daha gençsin-güzelsin...Gerek yok o kadar zahmete.Ben şanslı bi insan olduğum için beraber gideriz Hindistan'a , böylece hem uçak düşmez , hem paran cebinde kalır , hem de Ganj da doyasıya yıkanırsın hatta ben de sana kıyak yapar kese atarım bi de
ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)
şansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü
[/B][/I]
siz eniyisi kara yoluyla gidin yavaştan yavaştan..
ewet canim.
Ilk yil biraz zor gecti ama sonra istesende istemesende alisiyorsun.. Dili de ogrendikten sonra hersey daha da kolay oldu ..
Suan cocugum yok , yasimda genc oldugu icin durmadim dil okullarina devam ettim sonra bana uygun bir okul secip egitime devam ettim hersey yolunda ve iyi gitti 3 yilda bayaaaaa yol katettim .. Buradakiler bile 3 yilda nasil boyle konusabildigime yazabildigime halaaaa sasiriyorlar .. Naapcan ogreniyor insan
ikinci ise glince hemen hemen herkezin boyle bir tecrubesi var mesela benim ben15 yasinda 120kilodan 80 e dustum evlendim 6 yil 80 den ne indim ne ciktim sonra 21 yasimda evlendim evlilik yaradi 95 ( boyum uzun oldugu icin cok fzla kilomu gostermiyorum 1.72) oldum sonra karatay ile tanistim 25 yasindayim 70 im insallah 65 i gorursem kilo verme seruvenim sona erecek .. 1 yildr esimde bende karatay yapiyoruz .. artik bu bizim icin bir diyet degil yasam bicimi .. hocaya duaciyiz
aynen oy ki ne oyyy...
iyi ki fikrim gelmiş değil mi kayınço
iyi geceler canım..sağol
ya da hiç gitmeyin,istanbulda bi derede yıkanın anacım
tamam canım iyi geceler..iyi geceler kizlar ..
ilk gunumuzu sakin ve huzurlu gecirdik yarin patlama beklemiyorum degil ..
Ben bildirim yapamayacagim neden ? cunku yarin erken ise gidebilirim mail bekliyorum.. insallah gelmez ... opuyorum sizleri kendinize eyice bakin .. byesbyes:79:
Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş
iyi geceler kizlar ..
Ben bildirim yapamayacagim neden ? cunku yarin erken ise gidebilirim mail bekliyorum.. insallah gelmez ... opuyorum sizleri kendinize eyice bakin .. byesbyes:79:
sanursam bu daha iyi bi fikür..
Çok doğru Leylakım , haklısınşansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü
iyi geceler canımiamiiinnnn
Karayoluyla 1 ayda falan gideriz kısmetse :18::18::18::18:
siz eniyisi kara yoluyla gidin yavaştan yavaştan..
İyi fikir , Melexin, Ataköy-Ayamama Deresi uygun mudur kayınçom ?ya da hiç gitmeyin,istanbulda bi derede yıkanın anacım
O kadar tadilat bile evimdeki kapalı yüzme havuzumu bozduramadı yani.Herkülüm her daim görevine devam edecek.Yanarım yanarım .hortumumu atmıştım ,ona yanarım işte.Hoş zaten o olsada (balkondaki çeşmemizi süper zeka mimarımız yok etmiş olduğundan )işime yaramazdı artık :2:sorma depent taksaydım keşke..özlemişiz kıss...enemm herkül duruyoo yaşasın..iyi saklamışın kız kocandan eferimm..
yok be cicim seni izinli yazdıydım ben yarın listedesin..
aile arasında söylediğin iyi oldu bu sigorta işini lakin kimseler duymasın..
allah korusun kıss..daha itfaiye getirip camını yıkatıcaz durr
.
olur kıss..yeni sıra da yapalım demii.. geç olsun güç olmasın onayladım mührü bastım..
oh beee kese atcan dimi
evet canım di mi risk yokşansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü
iyi geceler canımiamiiinnnn
iyi geceler kizlar ..
tesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yaniiKaneelcim sen ne çok kilo macerası yaşamışsın öyle...Ben bu kadarını bilmiyodum...120 kilodan 80'e düşmek ne demekValla çoook çok tebrikler...3 yıllık maceran için de ayrıca tebrikler...Bazı insanların dile yatkınlığı olur , sen de öylesin demek ki
Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş
Çok doğru Leylakım , haklısın
İyi fikir , Melexin, Ataköy-Ayamama Deresi uygun mudur kayınçom ?
tamam canım iyi geceler..
hissettim ben zaten de ondan fikrim gelmişşş
Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...
Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin
ayy çok güldüm annene ilahiitesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yanii
Dil konusuna gelince belki de oyle biraz yatkinligim var
Bu konuda annemden bilimsel bir aciklama ; Biz Selanikten gelmeyiz ya ondan oluyormus bu dil yatkinligi( sigmund freudun annesi ile filoloji )
Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...
Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin
herkesin içi şişmiş valla sersumum, bugünü bekliyomuş içindekileri yazıp gülmek için