Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aynen oy ki ne oyyy...

iyi ki fikrim gelmiş değil mi kayınço

ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)
iyi geceler canım..sağol

şansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü

ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)

iyi geceler canımiamiiinnnn

Kaneelcim sen ne çok kilo macerası yaşamışsın öyle...Ben bu kadarını bilmiyodum...120 kilodan 80'e düşmek ne demek Valla çoook çok tebrikler...3 yıllık maceran için de ayrıca tebrikler...Bazı insanların dile yatkınlığı olur , sen de öylesin demek ki
aynen oy ki ne oyyy...

iyi ki fikrim gelmiş değil mi kayınço

iyi geceler canım..sağol

Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş

iyi geceler kizlar ..
ilk gunumuzu sakin ve huzurlu gecirdik yarin patlama beklemiyorum degil ..

Ben bildirim yapamayacagim neden ? cunku yarin erken ise gidebilirim mail bekliyorum.. insallah gelmez ... opuyorum sizleri kendinize eyice bakin .. byesbyes
:79:

tamam canım iyi geceler..
Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş

hissettim ben zaten de ondan fikrim gelmişşş

Son düzenleme:
şansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü

Çok doğru Leylakım , haklısın

siz eniyisi kara yoluyla gidin yavaştan yavaştan..
Karayoluyla 1 ayda falan gideriz kısmetse :18::18::18::18:
ya da hiç gitmeyin,istanbulda bi derede yıkanın anacım
İyi fikir , Melexin, Ataköy-Ayamama Deresi uygun mudur kayınçom ?

O kadar tadilat bile evimdeki kapalı yüzme havuzumu bozduramadı yani.Herkülüm her daim görevine devam edecek.Yanarım yanarım .hortumumu atmıştım ,ona yanarım işte.Hoş zaten o olsada (balkondaki çeşmemizi süper zeka mimarımız yok etmiş olduğundan )işime yaramazdı artık :2:

oh beee kese atcan dimi yalnız ne olur ne olmaz ayrı uçaklarla gidelim.Kıyamam ben sana yahu.Risk alamam .Bildiğin üzere benim banyo zatii hala havuz vazifesi görüyor.

evet canım di mi risk yok

Son düzenleme:

İyi geceler güzellik...
Valla ben galiba regl olucam ve tersine bi patlama bekliyorum kilo olarak

tesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yanii

Dil konusuna gelince belki de oyle biraz yatkinligim var

Bu konuda annemden bilimsel bir aciklama ; Biz Selanikten gelmeyiz ya ondan oluyormus bu dil yatkinligi ( sigmund freudun annesi ile filoloji )

Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...

Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin

tamam canım iyi geceler..

hissettim ben zaten de ondan fikrim gelmişşş

herkesin içi şişmiş valla sersumum, bugünü bekliyomuş içindekileri yazıp gülmek için

geç olsun güç olmasın melexinim kurtulsun bu illetten de bak yine bilgisayar gitti heralde..

büyük mü küçük mü tam hatırlamıyom hangisiydi çekmece gölünde yeşil kıvamlı oluşumlar çıkmıştı orası da olabilüürr..zannımca ganj kadar kirlidir..etkisi aynı olacaktır..eşimin arkadaşını zorla sokmuşlar ganj a adam tifo olmuştuu

Son düzenleme:
ayy çok güldüm annene ilahii
Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...

öptüm kayınçoo rüyanda beni gör emii..

Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin
kıss dedim yine bozuldu bilg..gelmişin

herkesin içi şişmiş valla sersumum, bugünü bekliyomuş içindekileri yazıp gülmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…