Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK53::KK53:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

allaaamm nasıl bir anlatımdır öölee..hayran kaldım kayınçooo:KK60::KK60::KK60: allaaammm sana geliyorum..
İlişki yumağımız çok karışıkmış muhtar , yarına bi şema hazırlasam fena olmayacak galiba , zira kendim bile şaşırmış durumdayım senin kayınçon oluşuma :KK53::KK53::KK53::KK53:

itinayla insan gerdirilir:KK9::KK9::KK9:

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi:KK52::KK52:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Gerilince depresyon-mepresyon kalmadı Leylakım...Adrenalin tavan yaptı valla :18::18::18::18:
canım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber.:KK34::KK16:.hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..:KK8::KK8::KK8::KK52::KK52::KK52:
Hele ben , Karatay da yapmıyorum ...İşim-gücüm sululuk :KK14::KK14::KK14::KK14:
yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)

anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn

hadi insss

erken evlenmenin avantajlari iste :) cookk tesekür ederim Allahim utandirmasin ins
cok heyecanliyim cok :)
Herşey güzel olacak diyelim , öyle de olsun :KK16::KK16::KK16:

benim gündüzleri yogun bir tempom oluyor ama elimden geldiignce buralarda olmaya calisacagim hic bisey yapamasam en zaindan aksam gelip rapomuru bildiririm ins

İlişki yumağımız çok karışıkmış muhtar , yarına bi şema hazırlasam fena olmayacak galiba , zira kendim bile şaşırmış durumdayım senin kayınçon oluşuma :KK53::KK53::KK53::KK53:

çook karışık çookkkk..:KK60::KK60::KK60: yalan rüzgarı halt etmişş..nihat sırdar alem fm dinlermisin onun bi kayınço şarkısı var onu hediye ediyom sana:KK53::KK53:.

kıss suss arada kaynıyon sen:KK53::KK53::KK51::KK51:

:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:

Gerilince depresyon-mepresyon kalmadı Leylakım...Adrenalin tavan yaptı valla :18::18::18::18:

o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim:KK53::KK53:

benim gündüzleri yogun bir tempom oluyor ama elimden geldiignce buralarda olmaya calisacagim hic bisey yapamasam en zaindan aksam gelip rapomuru bildiririm ins

burada olmak hepimizi motive ediyor canım:KK16:..menü bildirim zorunluluğu da ondan.En Büyük KK.insan daha dikkatli oluyor .En Büyük KK.sen kendine göre ayarla saati hiiç önemli değil.:KK34::KK34:.geç de olsa bildirim yap ki bizle birbirimizi uyarıyoruz ve dikkat ediyoruz..:KK34:

burada olmak hepimizi motive ediyor canım:KK16:..menü bildirim zorunluluğu da ondan.En Büyük KK.insan daha dikkatli oluyor .En Büyük KK.sen kendine göre ayarla saati hiiç önemli değil.:KK34::KK34:.geç de olsa bildirim yap ki bizle birbirimizi uyarıyoruz ve dikkat ediyoruz..:KK34:

evet öyle,ben zaten daha önce gurplarla birlikte 20 kilo verip geri almis bir insanim :) karatay diyeti benim yasam tarzima uyuyor söyleki sürekli disarlarda olduugm icin fazla ögün tüketemiyorum zaten,tek sorun her hafta persembeleri sohbetim oluyor ve orda ikramlar oluyor ,elimden gelelnin fazlasini yapmaya calisicam kacamaksiz atlatabilmek icin

Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum

Benim eksiğim tembelliğim :KK4: fazlam ise pko lu olmam :26:

çook karışık çookkkk..:KK60::KK60::KK60: yalan rüzgarı halt etmişş..nihat sırdar alem fm dinlermisin onun bi kayınço şarkısı var onu hediye ediyom sana:KK53::KK53:.

kıss suss arada kaynıyon sen:KK53::KK53::KK51::KK51:

:KK16::KK16::KK16::KK16:
Yok , yıllar var dinlemedim , dur buliim ben o başyapıt eseri de neymiş bi dinliiimmmm :KK37::KK37::KK37:
Sustum ve kaynadım...

o zaman sen depresyona gireceğin zaman söyle de seni eccük gerelim, kalmasın depresyon falan birdyim:KK53::KK53:

Evet Leylakım , sen benim Gerdiricim (Adeta bir Arnold Schwarzenegger film ismi gibi oldu kısss...Gerdiriciii...pek yakındaaaa) ol ve beni gerdir , lütfen bak , Allasennnnnn :KK1::KK1::KK1:

Benimde tekrar kilo vermeye incelmeye ihtiyacım var, karatay ın önerilerini de beğeniyorum

o eksik bendede var ama bi yerden baslamak lazim yoksa-kendi adima- yuavrlanma yolunda ielrliyorum :)

evet öyle,ben zaten daha önce gurplarla birlikte 20 kilo verip geri almis bir insanim :) karatay diyeti benim yasam tarzima uyuyor söyleki sürekli disarlarda olduugm icin fazla ögün tüketemiyorum zaten,tek sorun her hafta persembeleri sohbetim oluyor ve orda ikramlar oluyor ,elimden gelelnin fazlasini yapmaya calisicam kacamaksiz atlatabilmek icin
anamm o perşembe çok sakat o zaman:KK53::KK53: lakin kilo bildirim günümüz cuma..ama belki de iyi olur senin için ertesi gün ++ çıkarım korkusundan yemezsin fazla:KK1::KK1::KK1:

yeni topiğimizde yeni bir başlangıç yapabilirsin o zaman..hoşgeldin:KK34::KK16::KK16:

Yok , yıllar var dinlemedim , dur buliim ben o başyapıt eseri de neymiş bi dinliiimmmm :KK37::KK37::KK37:
Sustum ve kaynadım...

Evet Leylakım , sen benim Gerdiricim (Adeta bir Arnold Schwarzenegger film ismi gibi oldu kısss...Gerdiriciii...pek yakındaaaa) ol ve beni gerdir , lütfen bak , Allasennnnnn :KK1::KK1::KK1:

bak ölümü öp dinle şarkını kayınço lütfennn:KK1::KK1::KK1:

gerim gerim gerdirilir :KK53::KK53:..gerdirici geldi hanımmmm:KK60::KK60::KK60:

o eksik bendede var ama bi yerden baslamak lazim yoksa-kendi adima- yuavrlanma yolunda ielrliyorum :)

Bir ara 6 dan sonra yememek ile ve günde 45 dk yürüyüş ve zaman zaman ebru ile plates yaparak fıstık gibi olmuştum

sonra yavaş yavaş akşam yemelerim başladı,
yürüyüş azaltıldı
pilates bırakıldı
ve bildiğin siirt fıstığı gibi oldum :KK24:

X