Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kendimi tanitayim

28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss

BURDAYIZ MUHTAR , BURDAYIZ
anladim canim,siz tanisiyonuz tabi ben biraz fransiz kaldim ama olsun zamanla kaynasiriz ins :)
Kaynaşırız tabi ki ...Alınma olur mu , biz kışın o kadar çok muhabbet ettik ki eski topikte , akraba gibi olduk artık...
Mesela Leylakım benim baldızım olur , ben Sersum'un kayınçosuyum , Melexin Leylakım'ın görümcesi ...falan bu şekildeyiz şuan...Yawww nalet olsun içimdeki bu espiritüel yaratığa

tesekür ederim canim,sen bu kiloyu karataylami verdin,ne kadar zamanda ?

evet karatayla verdim canım,benim durum biraz karışık ama 60 kiloya düşmüştüm yaklaşık 10 ayda.sonra ilaç+ kaçamak olunca 10 kg ı geri geldi malesef

kendimi tanitayim

28 yasinda 2 oglan annesiyim,yurt disinda yasiyorum,suan ev hanimiyim amma Allah izin verirse bu sene Üniveriste ögrencisi olucam inssssssss

memnun oldum canım..ben 38 yaşındayım ve hakkaride yaşıyorum..(geçici olarak.)ve karataya çook güveniyorum.hadi hayırlısı..

kendimi tanitayim

Ooooo genç annesin , maaşallah
Üniversite için de bol şans sana...

allaaamm nasıl bir anlatımdır öölee..hayran kaldım kayınçooo allaaammm sana geliyorum..

anlayarak da gerilinir anlamadan da

kızım senin depresyon bir gitti pirr gitti maşallah

evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar..ama dedim ya herkese kapımız açık..

itinayla insan gerdirilir

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi

Canım benim bende geldim sonunda Ama şu teknoloji beni yedi .Kızın ipadinden yazıyorum.Devamlı takılıyor .Sitede mi yoğunluk var yoksa benim şansım mı deli oldum yahuu. Bir cümle yazacağım diye göbeğim çatlıyor.Şimdi benim kızı spor Salonu'ndan almaya gidiyorum.Bekleyin beni

anlayarak da gerilinir anlamadan da

kızım senin depresyon bir gitti pirr gitti maşallah

evet canım bu ekip hepsi tecrübeli ve eski karataycılar..ama dedim ya herkese kapımız açık..

Gerilim olsun da çamurdan olsun diyosssuuuunnn
Çok pis çıktım muhtar , yandınız valla ...Dedim ama benimki kısa sürer diye

tiklamadan girdim zati

canım bu başlığı atmamızdaki neden bu muhabbetlerimizi rahatça yapabilmek..bizz karataya tutkun ama muhabbeti ve eğlenmeyi de seven bir gurubuz kaynaşırız hepberaber..hem eğlenelim hem zayıflayalım şekerim..

yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
evet karatayla verdim canım,benim durum biraz karışık ama 60 kiloya düşmüştüm yaklaşık 10 ayda.sonra ilaç+ kaçamak olunca 10 kg ı geri geldi malesef
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn
memnun oldum canım..ben 38 yaşındayım ve hakkaride yaşıyorum..(geçici olarak.)ve karataya çook güveniyorum.hadi hayırlısı..
hadi insss
Ooooo genç annesin , maaşallah
Üniversite için de bol şans sana...
erken evlenmenin avantajlari iste :) cookk tesekür ederim Allahim utandirmasin ins
cok heyecanliyim cok :)

kendimi tanitayim

ayy ne güzel 28 yaşında 2 tane çocuğun var allah bağışlasınüniversitede de şimdiden başarılar canım

ne demek istediigni sanirim anliyorum canim,sanirim sizin caniniz konu disi mesajlara gelen uyarilardan SIKILMIS biraz :)

İyi akşamlarYeni topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlaryarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün

itinayla insan gerdirilir

birdynin depresyonu ateş almaya gelmiş,hemen gidiverdi

Gerilim olsun da çamurdan olsun diyosssuuuunnn
Çok pis çıktım muhtar , yandınız valla ...Dedim ama benimki kısa sürer diye
bundan sonra ben de sana kayınço diycem kayınço..
aman kısa sürsün gülüm öslüyom ben senii

yok canim niye alinayim,ben buralarin cok eski üyesiyim :) bilirim kaynasmalari :)
anladim canim,demekki yanilmamaisim cünkü hatirladigim kadariyla eski topikten senin kiloalri veridigindi,sen tecrübelisin masallah yine veririsn

hepberaber vericiiz klocukları beyaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…