Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hoşgeldin kayınço , valla sen ideal kilona gelmiş bile olabilirsin çünkü ben gördüğümde dahi zayıf idin.Ayrıca bir cenne şanühü (bunun yazılışı bööle mi ki ) de sana kayınço ...Daha gençsin-güzelsin...Gerek yok o kadar zahmete.Ben şanslı bi insan olduğum için beraber gideriz Hindistan'a , böylece hem uçak düşmez , hem paran cebinde kalır , hem de Ganj da doyasıya yıkanırsın hatta ben de sana kıyak yapar kese atarım bi de :KK52::KK52::KK52:

Oyyyy kısssımm ne iyi ettin bu topiği açtın da...Manyak eğleniyorum valla :KK53::KK53::KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60:aynen oy ki ne oyyy...:KK60::KK60::KK60::KK60:

iyi ki fikrim gelmiş değil mi kayınço:KK53::KK53::KK53:

ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)
iyi geceler canım..sağol:KK16::KK16:

Hoşgeldin kayınço , valla sen ideal kilona gelmiş bile olabilirsin çünkü ben gördüğümde dahi zayıf idin.Ayrıca bir cenne şanühü (bunun yazılışı bööle mi ki ) de sana kayınço ...Daha gençsin-güzelsin...Gerek yok o kadar zahmete.Ben şanslı bi insan olduğum için beraber gideriz Hindistan'a , böylece hem uçak düşmez , hem paran cebinde kalır , hem de Ganj da doyasıya yıkanırsın hatta ben de sana kıyak yapar kese atarım bi de :KK52::KK52::KK52:

Oyyyy kısssımm ne iyi ettin bu topiği açtın da...Manyak eğleniyorum valla :KK53::KK53::KK53:

şansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü:KK53::KK53:

ben simdilik kaciyorum kizlar,size hayirli aksamlar olsun ins,yarin tartiya ciktiginizda mutluluktan 32 disiniz sayilsin :)

iyi geceler canım:KK16::KK16:iamiiinnnn:KK1:

ewet canim.
Ilk yil biraz zor gecti ama sonra istesende istemesende alisiyorsun.. Dili de ogrendikten sonra hersey daha da kolay oldu ..
Suan cocugum yok , yasimda genc oldugu icin durmadim dil okullarina devam ettim sonra bana uygun bir okul secip egitime devam ettim hersey yolunda ve iyi gitti 3 yilda bayaaaaa yol katettim .. Buradakiler bile 3 yilda nasil boyle konusabildigime yazabildigime halaaaa sasiriyorlar .. Naapcan ogreniyor insan

:nazar::KK8:

ikinci ise glince hemen hemen herkezin boyle bir tecrubesi var mesela benim ben15 yasinda 120
:emir_bebek:kilodan 80 e dustum evlendim 6 yil 80 den ne indim ne ciktim sonra 21 yasimda evlendim evlilik yaradi 95 :emir_bebek:( boyum uzun oldugu icin cok fzla kilomu gostermiyorum 1.72) oldum sonra karatay ile tanistim 25 yasindayim 70 im insallah 65 i gorursem kilo verme seruvenim sona erecek .. 1 yildr esimde bende karatay yapiyoruz .. artik bu bizim icin bir diyet degil yasam bicimi .. hocaya duaciyiz :KK16::nazar:

Kaneelcim sen ne çok kilo macerası yaşamışsın öyle...Ben bu kadarını bilmiyodum...120 kilodan 80'e düşmek ne demek :KK53::KK53::KK53: Valla çoook çok tebrikler...3 yıllık maceran için de ayrıca tebrikler...Bazı insanların dile yatkınlığı olur , sen de öylesin demek ki :KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60:aynen oy ki ne oyyy...:KK60::KK60::KK60::KK60:

iyi ki fikrim gelmiş değil mi kayınço:KK53::KK53::KK53:

iyi geceler canım..sağol:KK16::KK16:

Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş :KK14::KK14::KK14::KK14:

iyi geceler kizlar ..
ilk gunumuzu sakin ve huzurlu gecirdik yarin patlama beklemiyorum degil ..

Ben bildirim yapamayacagim neden ? cunku yarin erken ise gidebilirim mail bekliyorum.. insallah gelmez ... opuyorum sizleri kendinize eyice bakin .. byesbyes
:kk77::79:

iyi geceler kizlar ..

Ben bildirim yapamayacagim neden ? cunku yarin erken ise gidebilirim mail bekliyorum.. insallah gelmez ... opuyorum sizleri kendinize eyice bakin .. byesbyes
tamam canım iyi geceler..:KK54::KK16::KK16:
Sen ne diyosun muhtar , ölüyomuşuz biz de haberimiz yokmuş :KK14::KK14::KK14::KK14:

hissettim ben zaten de ondan fikrim gelmişşş:KK28::KK28:
:KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
şansına o kaa güvenme birdyim,yanında melexin varken uçak direkt ganj nehrine de düşebilüüü:KK53::KK53:

Çok doğru Leylakım , haklısın :KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK60::KK60::KK60::KK60:

siz eniyisi kara yoluyla gidin yavaştan yavaştan..:KK60::KK60::KK60::KK60:
Karayoluyla 1 ayda falan gideriz kısmetse :18::18::18::18:
ya da hiç gitmeyin,istanbulda bi derede yıkanın anacım:KK9::KK9:
İyi fikir , Melexin, Ataköy-Ayamama Deresi uygun mudur kayınçom ?

sorma depent taksaydım keşke..özlemişiz kıss...enemm herkül duruyoo yaşasın..iyi saklamışın kız kocandan eferimm..
yok be cicim seni izinli yazdıydım ben yarın listedesin..:KK34::KK34:
aile arasında söylediğin iyi oldu bu sigorta işini lakin kimseler duymasın..:KK53::KK53:
allah korusun kıss:KK53::KK53:..daha itfaiye getirip camını yıkatıcaz durr:KK53::KK53:

.

olur kıss.:KK34:.yeni sıra da yapalım demii..:KK34::KK34: geç olsun güç olmasın onayladım mührü bastım..:KK14::KK14:
O kadar tadilat bile evimdeki kapalı yüzme havuzumu bozduramadı yani.Herkülüm her daim görevine devam edecek.Yanarım yanarım .hortumumu atmıştım ,ona yanarım işte.Hoş zaten o olsada (balkondaki çeşmemizi süper zeka mimarımız yok etmiş olduğundan )işime yaramazdı artık :2:

oh beee kese atcan dimi :KK9:yalnız ne olur ne olmaz ayrı uçaklarla gidelim.Kıyamam ben sana yahu.Risk alamam .Bildiğin üzere benim banyo zatii hala havuz vazifesi görüyor.

evet canım di mi risk yok :nazar::KK19::KK45:

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar ..

İyi geceler güzellik...
Valla ben galiba regl olucam ve tersine bi patlama bekliyorum kilo olarak :KK53::KK53::KK53:

Kaneelcim sen ne çok kilo macerası yaşamışsın öyle...Ben bu kadarını bilmiyodum...120 kilodan 80'e düşmek ne demek :KK53::KK53::KK53: Valla çoook çok tebrikler...3 yıllık maceran için de ayrıca tebrikler...Bazı insanların dile yatkınlığı olur , sen de öylesin demek ki :KK9::KK9::KK9::KK9:

tesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yanii
:KK9:
Dil konusuna gelince belki de oyle biraz yatkinligim var
:KK23:
Bu konuda annemden bilimsel bir aciklama ; Biz Selanikten gelmeyiz ya ondan oluyormus bu dil yatkinligi:KK51: ( sigmund freudun annesi ile filoloji ):KK52::KK52:

Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...

Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin :KK9:

tamam canım iyi geceler..:KK54::KK16::KK16:

hissettim ben zaten de ondan fikrim gelmişşş:KK28::KK28:
:KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:

herkesin içi şişmiş valla sersumum, bugünü bekliyomuş içindekileri yazıp gülmek için:KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

geç olsun güç olmasın:KK14::KK14: melexinim kurtulsun bu illetten de:KK53::KK53: bak yine bilgisayar gitti heralde..:KK53::KK53:

büyük mü küçük mü tam hatırlamıyom hangisiydi çekmece gölünde yeşil kıvamlı oluşumlar çıkmıştı orası da olabilüürr..zannımca ganj kadar kirlidir..etkisi aynı olacaktır.:KK53::KK53:.eşimin arkadaşını zorla sokmuşlar ganj a adam tifo olmuştuu:KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
tesekkur ederim canim evet kilo konusunda baya baya macera yasadim .. her diyeti en ayrintisina ka .. biliyorum .. o nedenle 120 iken de 10 yil oncede ben ekmek yemeyerek kilo vermistim.. yine bu sekilde verdim .. tek ise yarayan tek cozum yolu bu .. benim yolum bu .. yanii
:KK9:
Dil konusuna gelince belki de oyle biraz yatkinligim var
:KK23:
Bu konuda annemden bilimsel bir aciklama ; Biz Selanikten gelmeyiz ya ondan oluyormus bu dil yatkinligi:KK51: ( sigmund freudun annesi ile filoloji ):KK52::KK52:
ayy çok güldüm annene ilahii:KK60::KK60::KK60::KK60:
Kıssslar , gözlerim pörtledi benim , kaçıyorum artık...
Hepinizi öpüyorum , yarın için booolll booolll şans diliyorum...
Yeni topik çok yaşa ...
En Büyük KKEn Büyük KK
öptüm kayınçoo rüyanda beni gör emii..:KK34::KK16::KK16::KK54:

Uygundur.Yalnız deredeki tüm kurbağaların katli söz konusu.Zavallıların benden sonra nesli tükenmesin :KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60: kıss dedim yine bozuldu bilg..gelmişin :KK1::KK1:

herkesin içi şişmiş valla sersumum, bugünü bekliyomuş içindekileri yazıp gülmek için:KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK53::KK53::KK53::KK19::KK16::KK16:

X