Buradan görünce aklıma geldi, paylaşayım istedim sizinlede.
Şimdi, Haberleri Veriyoruz!: Prof Karatay: Okullarda şekerli içecekler yasaklasın!
anım biliyorsun o film seri halinde muhtemelen 5 e gidecekler . Müstehçen derken sonuçta orda geçen evli bir çift ve ailesinin yaşadığı bir serüven anlatılıyor. Ama iç çamaşırıyla falan görünüyor. Şimdi o konu da kişiden kişiye değişir yani ne kadar müstehçen olduğuBende ondan çok korku içeriyor olması kötü.Çocuklar O TÜR FİLMLERİ izleyince bilinç altına yerleşebiliyor. Malum hayal güçleri de çok geniş. Yani evde yalnız kalmaktan ya da gece falan uyurken zorlanabilirler sonrasında. Bizzat denenmiştir.
Canım ben iyiyim sen nasılsın? Döndüğüne çok sevindim datlum
Alerjimi sormuşsun... İlacı kullanmyorum bu aralar.ama nefes alamadığım zamanlarda spreyimi kullanıyorum rahatlatıyo biraz.işin komik tarafı evin önü çam ağacı doluve benim onların polenlerine alerjim var balkonlar yemyeşil polenden dolayı.sağolsun balkonları eşim yıkıyo ama yine de rahatsız ediyo işte....
Ayyy ne dertliymişim bu konudaaa
ben sabah dayanamadim bi tartilayim dedim, yani kilo ayni yada bikac yüz gram cok ciksa bile moralimi bozmamaya karar vererek tartiya ciktim veeeeeeeeeeeee bir de ne gördüm 69.0 aman allaaahhhiiiimmmmmgözlerime inanamadim daha üc gün önce 69.7 idim yaaaa.... 700 gr gitmisssss acaba tartida mi sorun var diye diger tartiyi getirdim ama yok yine yakin bi sonuc cikti
ya olabilir mi gercekten 700 gr eksilmis midir 3 günde???
Kıslar herkese tünaydın iyi haftasonları
Bugün rüyamda iyiniyetlimi gördüm. Kuşadasında tatilde karşılaşmışız, ay ne muhabbet ettik ne muhabbet. Sanki yıllardır konuşmayan iki dost gibi konuşuyoduk.bu arada çok da zayıftı hani:)
İnşallah iyidir bu aralar gelmiyo pek
anacım siz de ucuz atlatmışsınız:26:..Allah korumuşş..tekrar geçmiş olsun..senin bileğin nasıl düzeldi mi?
rumuz:GÜLERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:75
bu hafta kilo:73.8
fark:1.2
yüzde: HESAPLAYAMADIM((( 14:
toplam fark:-----1.200GR
beden:42-44
spor:SUANDA YOK
Ben de kocamla kavga ettim kızlar. O salonda, ben oturma odasındayım. Yalnız kızım da onunla oturuyor, gücüme mi gitti ne:)
Neyse... Bu işin iyi tarafı rahat rahat takılıyorum burda:))
ohh yürüyüşler iyi olmuş bravossyürüdüm geldim canim iki saat hic oturmadan.. ayakkabi baktim kendime bulamadim. ama bi bi pantolon gördüm oooofffffffffffff, baktim da 38i bana oluyor biraz esnek oldugu icin, ama yine de almadim simdi rahatima gelir pantolon kilo vermemiyi yapmisim dimi???
bu arada gecmis olsun canim dikkat et kuzucuklarina
kaynanam zaten kilo veriyorum diye gecen sene basti bize hamur isini kizartmayi, trye gelmeden önce 4 kilo aldimtatilde sahile vurmus balina gibi hissediyordum onun yüzünden.. cagirdi bizi sabah aksam yemege, gitsen yemeklerinde tad yok tuz yok töbe hasa, basiyo margarini dayiyo hamuru iste aldim kilolari, e gitmesek bu sefer de kavga dövüs hic cekemem
cok acayip canim kocam yaa bi türlü idare edemiyorum, ben acik ve net olmayi severim o ise küser oturur.. iste bi kisim özelliklerini de sen anlattinama kinci tarafini görmedim henüz.. bazi olaylar oldu düsünüyorum da onun yerinde ben olsam, karsidakileri düsman gibi görürdüm ama o hiiicccc tinn yaniii
kuzum evde o ara hazir corba da vardi, kiiii anlattim nasil yapacagini.. o ara da bi kötüydüm ki sorma, günlerce kalkamadim.. dolaptaki yemekler felan bozuldu ama hiiccc kalkip da onlari bile toplucak halde degildim düsün.. ben hastayken bu pasa dolabi aciyo yemek cikarmak icin, yemek de bozulmus.. gelmis beni fircaliyo bi görseennnbeni ölü gibi yatiyorum hastayim, anasinin yolladigi corbadan baska bir sey icemiyorum, bir de kalkmis hesap soruyo.. amaaannnn
iki kurabiye 2 çanta:
Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye:92: :83:
Nazlı kızını yesinler
Valla menünü çok beğendim şekerim
menüler şahane..bugünkü menüm:
kahvalti (09.00):
2 yumurta ve kasarli omlet + domates + salatalik + yesil cay + bir elme + yarim cb findik(hepsini bitiremedim)
aksam yemegi (06.30):
2 tabak kuru fasülye + salata + cacik + yarim cay bardagi findik
birazdan da iki üc kasik yogurt yerim belki...
sağol canım..Sersum geçmiş olsun kızına
akşam
sulu köfte sadece köftelerini aldımyogurtlu semizotu 1 çatalcık tatlı yedim dayanamadım
bu kızlar evde oluncada hep cıss mamalar oluyor ya birde ukalalarki sormayın kendileri çıtırlar bende onlar kadar olacakmışım
senin de menüler güzelmiş canım..sabah kahvaltımı yazmıştım aynı be yaaaa
2 öğün yedim akşam
eşim ve kızım dürüm yediler
bende kaşarlı mantarlı yumurtalı omlet yedim
1 kase yoğurt domates salatalık maydanoz limon sıktım
çay çerezolmadı ama idare edin kızlar
yürüyüş olarak pazara gittim sadece
bol leptinli geceler
hee rahatlığını düşün gücüne falan gitmesinBen de kocamla kavga ettim kızlar. O salonda, ben oturma odasındayım. Yalnız kızım da onunla oturuyor, gücüme mi gitti ne:)
Neyse... Bu işin iyi tarafı rahat rahat takılıyorum burda:))
kavgaların en iyi tarafı da bu zaten :)))
üzülme canım nasılsa düzelir sen de bizlen ilgilen
iyiniyetli mi bende bayadır görmedim nerelerde acep
iyi akşamlar kızlarbugün malesef kaçamak yapıp pasta yedim.mazeret değil ama moralim bozuk.ayrıca 5 km yürüdüm bugün ama diyet falan umrumda değildi ondan oldu.artık kaçamak olmayacak cumaya 60 lı rakamları yeniden görmek istiyorum
iyi akşamlar kızlarbugün malesef kaçamak yapıp pasta yedim.mazeret değil ama moralim bozuk.ayrıca 5 km yürüdüm bugün ama diyet falan umrumda değildi ondan oldu.artık kaçamak olmayacak cumaya 60 lı rakamları yeniden görmek istiyorum
bosver canım ya 60 lı rakamı deyil 60 ı görmüş insansın bebişim
üzülme onun için bebeemm..önümüzdeki maçlara bakarız ..
neye moralin bozuldu bebişim..umarım kötü bişey yoktur..
sen isteyince yapamayacağın şey yok tatlım
en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum
en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum
canım zaten midem ağrıyordu senin yazdığını okuyunca daha da taş oturdu sanki içime:106:
rabbim inşallah sana ve senin gb bebiş isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
kendimi çok tuhaf hissettim ilk defa ya
Canim ne zamandir bebek istiyorsun, saglik durumun nedir bilmiyorum ama uzulme sakin. Benim bir yakinim 35 yasinda evlendi, devaminda bir suru saglik sorunu vardi, bir cok doktor senin cocugun olmaz dedi ama o inandi tedavisine devam etti. 42 yasin anne oldu. simdi cok guzel kizi var. sakin umudunu yitirme. Bugun senin yasadigin duyguyu biliyorum yakinim onu butun arkadaslarinin hamileliginde dogumunda hep yasardi. cok uzulurdu. kiskanmadigini biliyordum. ama cok uzuluyordu. Allah cok buyuk. sakin umudunu yitirme. Allah zamani geldiginde herkese evlatlarin en tatlisini veriyor.
[
1 yılı geçti canım,ama öncesinde de rahatsızlığım olduğu için bu yüzden sabırsızım sanırım...
inan o duyguyu yaşamak çok zor,ablam arkadaşlarım....bi evlat isteyip sahip olamamak çok zor bişey,allah kimseye yaşatmasın.
böyle anlarda umudumu yitiriyorum işte bende...demek ki doğru zaman değil,hayırlı olduğu bi vakitte gelecek diyorum bende.elimden başka bişey gelmiyo.
desteğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız