Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Paylaşım için teşekkürler. Güzeldi.

Haklısın Çiğdem. İzin vermedim ben de. Başka film bulun dedim. Yaş 13 olunca ne çizgi filme gidebiliyor, ne bunlara:)

Ben de iyiyim leylakım. Özlemişim sizleri. Bir ara daha kötüydün sanki... Az kaldı, bahar geçince rahatlarsın inşallah.

Vermişsin ya işte Harikasın! Devam

Ben de İyiniyetlimi pek görmedim geldiğimden beri. Kaneel de yok. Türkiye'ye mi geldi ki???

anacım siz de ucuz atlatmışsınız:26:..Allah korumuşş..tekrar geçmiş olsun..senin bileğin nasıl düzeldi mi?

Sağol canım benim. İyiyim şimdi. Dikişler cumaya alınacak ama ağrım falan yok.

Ben de kocamla kavga ettim kızlar. O salonda, ben oturma odasındayım. Yalnız kızım da onunla oturuyor, gücüme mi gitti ne:)

Neyse... Bu işin iyi tarafı rahat rahat takılıyorum burda:))

rumuz:GÜLERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:75
bu hafta kilo:73.8
fark:1.2
yüzde: HESAPLAYAMADIM (((14:
toplam fark:-----1.200GR
beden:42-44
spor:SUANDA YOK

canumm ya harikasın

liste de süper herkesi tebrik ediyorum

Ben de kocamla kavga ettim kızlar. O salonda, ben oturma odasındayım. Yalnız kızım da onunla oturuyor, gücüme mi gitti ne:)

kavgaların en iyi tarafı da bu zaten :)))
üzülme canım nasılsa düzelir sen de bizlen ilgilen

ohh yürüyüşler iyi olmuş bravoss
pantolonu sabret biraz daha kilo ver öyle alırsın..ben 70 e düşene kadar pantolon almıycam..

kocan da zopalık kaynanan kazana atmalık tam

kızım için de sağol canım..

iki kurabiye 2 çanta

yerim senin için

çok doydum çookkk

menüler şahane..
sağol canım..

ah o ukalalıkları canımızdan bezdiriyorlar şekerim..

senin de menüler güzelmiş canım..

hee rahatlığını düşün gücüne falan gitmesin..benimki göz ucuyla hep bana bakıyo meselaaa
kavgaların en iyi tarafı da bu zaten :)))
üzülme canım nasılsa düzelir sen de bizlen ilgilen

çoook canım sıkılıyor yaaaaaa ben de picassadan resim düzenliyorum sürekli

iyi akşamlar kızlarbugün malesef kaçamak yapıp pasta yedim.mazeret değil ama moralim bozuk.ayrıca 5 km yürüdüm bugün ama diyet falan umrumda değildi ondan oldu.artık kaçamak olmayacak cumaya 60 lı rakamları yeniden görmek istiyorum

bosver canım ya 60 lı rakamı deyil 60 ı görmüş insansın bebişim

üzülme onun için bebeemm..önümüzdeki maçlara bakarız ..

neye moralin bozuldu bebişim..umarım kötü bişey yoktur..

sen isteyince yapamayacağın şey yok tatlım

Gecmisi okuyamadim. Umarim herkes iyidir.
Ben bugun sabah ilk once pazara gittim. yaklasik iki saat gezdim.
kahvaltimi 13.00 da yaptim
Ogluma ve esime gelirken borek aldim dayanamadim bende yedim.
cok degil ama birkac parca kiymali borek
1 yumurta
biraz badem.
Aksam uzeri yine alisverise ciktik. yaklasik 2 saat dolastik.
Eve geldigimde saat 8 oldu. Bende buyuk bir kase keten tohumlu yogurt yedim.
umarim gece acikmam.

bosver canım ya 60 lı rakamı deyil 60 ı görmüş insansın bebişim

üzülme onun için bebeemm..önümüzdeki maçlara bakarız ..

neye moralin bozuldu bebişim..umarım kötü bişey yoktur..

sen isteyince yapamayacağın şey yok tatlım

en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum

en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum
canım zaten midem ağrıyordu senin yazdığını okuyunca daha da taş oturdu sanki içime:106:

rabbim inşallah sana ve senin gb bebiş isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

kendimi çok tuhaf hissettim ilk defa ya

Canim ne zamandir bebek istiyorsun, saglik durumun nedir bilmiyorum ama uzulme sakin. Benim bir yakinim 35 yasinda evlendi, devaminda bir suru saglik sorunu vardi, bir cok doktor senin cocugun olmaz dedi ama o inandi tedavisine devam etti. 42 yasin anne oldu. simdi cok guzel kizi var. sakin umudunu yitirme. Bugun senin yasadigin duyguyu biliyorum yakinim onu butun arkadaslarinin hamileliginde dogumunda hep yasardi. cok uzulurdu. kiskanmadigini biliyordum. ama cok uzuluyordu. Allah cok buyuk. sakin umudunu yitirme. Allah zamani geldiginde herkese evlatlarin en tatlisini veriyor.

geçmiş olsun canım
amin canım inşallah...ayyy kötü olma benim yüzümden lütfen canım benim.bakmayın siz bana yarına bişeyim kalmaz...

1 yılı geçti canım,ama öncesinde de rahatsızlığım olduğu için bu yüzden sabırsızım sanırım...
inan o duyguyu yaşamak çok zor,ablam arkadaşlarım....bi evlat isteyip sahip olamamak çok zor bişey,allah kimseye yaşatmasın.
böyle anlarda umudumu yitiriyorum işte bende...demek ki doğru zaman değil,hayırlı olduğu bi vakitte gelecek diyorum bende.elimden başka bişey gelmiyo.

desteğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…