Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

$48064_438883166205801_90987305_n.jpg

özgür tavukların isyanı:KK60::KK60::KK60::KK60:

bende çıkayım kızlar.yazdıklarıma bakmayın nolur bugün çok bunaldım ama sizlerle konuşunca geçti.benim için asla canınızı sıkmayın.yarın yeni bir gün.sersumumum da dediği gibi herşey güzel olacak:KK16::KK16:
herkese iyi geceler bol leptinler canlarım:KK54::KK54:

Gunaydın kızlar,
Bir kaç gundur giremedim.
menularimi yazamadım.
Bir gunaydın deyip kacacagım..:)
vakit cok fazla degil gene )
görüşürüz..

naapıyon beyaaa..:KK3:.çok yoğunsun gene gelemiyon 2 laf edemiyoz kıss..:KK48::KK48: özledim valla:KK19::KK19:

$532328_10200501614355372_1448003173_n.jpg

pro-ser sunar..:KK1::KK1:

sabah -yukarıda gördüğünüz üzre
:KK56::KK56:
ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3

Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Kızlar siz nasıl yetişiyosunuz :KK53::KK53::KK53:
Sonuçta gözüme çarpanlar :
- Sersumum : Çok geçmiş olsun canım , bugün daha iyice mi ?
- Öylesarhoşolsamkiii : Umuyorum nickinin hakkını vermişsindir...
- Adigegupse : Doktor ne dedi , herşey yolunda mı ?
- Leylakım : Üzme kendini be yawww , Allah herkese herşeyi vermiyo , ya da gecikmeli veriyo...Canınız sağolsun , illa çocuk diyosan ben size geliim bana bak bi süre..Sonuçta boyutlarım aynı (gerçi bu yıl yüzüm kırıştı , Pamuk Prenses ve 7 Cücelerdeki sinirli ve yaşlı cüceye benzedim) , korkutucu olmadığımı söylemek pek dürüstçe olmaz.Bi nev'i Chucky moddayım.Yine de amanın yeter ki çocuk olsun , isterse çamurdan olsun olsun diyosan haber ver , ibibikler öter ötmez ordayım :KK37::KK37::KK37:

Valla gözümüm ucuna tüküreyim.Bi sürü şey okudum güya ama aklımda yine yeni yeniden hiçbişey kalmamış :KK14::KK14::KK14:

günaydin herkeseeeee :KK3::KK3::KK3::KK3: kahvaltimi yapip hemen size kosuyorum güzelleeerrrr :KK55::KK55::KK55:

Günaydın Regen.Almanca çok az biliyorum ama bildiklerimin içinde kulağıma en hoş gelen kelimelerden biri bu Regendir....
Bir de kursun ilk günü şunu öğrenmiştik ; Tageslichtprojektor (doğru mu yazmışım , 15 yıl olmuştur o ilk dersten bu yana )
Kızlar anlamı tepegöz , hani eskiden okullarda slayt gösterirlerdi ya , o makina.İlk ders için ne manyak bi kelime de mi :KK60::KK60::KK60::KK60: Lakin bir o kadar da sofistike :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Kızlar siz nasıl yetişiyosunuz :KK53::KK53::KK53:
Sonuçta gözüme çarpanlar :
- Sersumum : Çok geçmiş olsun canım , bugün daha iyice mi ?
- Öylesarhoşolsamkiii : Umuyorum nickinin hakkını vermişsindir...
- Adigegupse : Doktor ne dedi , herşey yolunda mı ?
- Leylakım : Üzme kendini be yawww , Allah herkese herşeyi vermiyo , ya da gecikmeli veriyo...Canınız sağolsun , illa çocuk diyosan ben size geliim bana bak bi süre..Sonuçta boyutlarım aynı (gerçi bu yıl yüzüm kırıştı , Pamuk Prenses ve 7 Cücelerdeki sinirli ve yaşlı cüceye benzedim) , korkutucu olmadığımı söylemek pek dürüstçe olmaz.Bi nev'i Chucky moddayım.Yine de amanın yeter ki çocuk olsun , isterse çamurdan olsun olsun diyosan haber ver , ibibikler öter ötmez ordayım :KK37::KK37::KK37:

Valla gözümüm ucuna tüküreyim.Bi sürü şey okudum güya ama aklımda yine yeni yeniden hiçbişey kalmamış :KK14::KK14::KK14:
günaydın hatunum..:KK19:
iyi iyi maşallah :nazar:2 saat bilg. hakkını bile bitirdi teyzesi:KK14::KK14:
yine sabah sabah güldürdün beni allam yareppim:KK60::KK60::KK60::KK60:
mıhtar olarak ben bile kaçırıyom valla ne çene varmış bizde beyaa..:KK53::KK53:

günaydin herkeseeeee :KK3::KK3::KK3::KK3: kahvaltimi yapip hemen size kosuyorum güzelleeerrrr :KK55::KK55::KK55:

günaydın tatlım..:KK16:

Eki Görüntüle 690929

pro-ser sunar..:KK1::KK1:

sabah -yukarıda gördüğünüz üzre
ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3
afiyet olsun muhtarım,cumayı garantileyim diyosun yanii:KK23::KK23:canım parmağını kesmişsin geçmiş olsun...
Günaydın güzeller ,
Erkencisiniz bu sabah ...
sana da günaydın cicim:KK16:hemen kaçmışsın:KK55:
Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadı :KK43::

belli oluyo canım:KK53:

X