Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..:KK37::KK37:

kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım.:KK34:.sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım :KK34:
son balıkları yiyelim diye:KK52::KK52: yarım saat yağmur altında yürüdük tabe..:KK8::KK8:

kahvaltım
:KK56::KK56:
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
tulum ve ezine peyniri zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak

eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani:KK1::KK1:
yemişim van kahvaltısını:KK37::KK37: benim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi:KK53::KK53:

:KK56:sabahki menüm:2 yumurta peynir zeytin domates salatalık çay fındık
akşamı karar veremedim ev halkının ki hazırda ben düşünüce
bugün 2 öğün yemiş olucam
şu an fırında kekim pişmek üzere pazar günü için illa kaçamak oluyor arkadaşlar
piknik gibi yapıcaz kısır kek meyve falan yeriz herhalde 1 ci oldum diye yiyo sanmayın
arkadaşlar bizim pazarları böle oluyo ama gün içinde hiç kaçamak yapmıyorum
kurallara uyuyorum
hasta ameliyat olan ve ya bekleyen arkadaşlara şimdiden acil şifa diliyorum
bazen geç girdiğim için göremiyorum kusura bakmayın artıkkkk:KK16::KK16:

dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..:KK37::KK37:

kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım.:KK34:.sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım :KK34:
son balıkları yiyelim diye:KK52::KK52: yarım saat yağmur altında yürüdük tabe..:KK8::KK8:

kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak

eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani:KK1::KK1:
yemişim van kahvaltısını:KK37::KK37: benim kahvaltım onu 5 e katlar vall

tabiii canımmmm süpermiş masada bizede yer var mı:KK52::KK52:

kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm

İnşallah canım. Haberini bekliyoruz :KK5:

aaa evet dogru ilac icin aliyordun sen dimi menülerinde görmüstüm.. tamam canim o zaman senin dedigin dogrudur, ha yogurt ha ayran ayni sey yani dimi :KK9::KK9:

esim balik burcu cigdemim yaaa :KK50: ben de akrep, aslinda en uyumlu iki burcuz ama bi türlü anlayamiyorum, yetistirilme tarzi galiba... hamile felan olsam bu bana canimin cektigi seyi de getirmez yaa, babasi gibi odun... hastayken bi corba bilem yapmadi anasini aradi :KK37: tabi kaynana bos durur mu, laf soka soka corba yapti gönderdi... amaaannn neyse yaziliyo bunlar kara kapli deftere :KK51::KK51::KK51:

tek kacamagim iste müsliydi canim, onu da ögünle yedim ara ögün felan yapmadim canim.. nasil mutlu oldum ama anlatamam yaaa :KK16::KK16: daha verilen nice kilolara hep birlikte :KK16::KK16::KK16: duamizi dogru edelim dimi, verilen nice kilo oldugunu belirtelim :KK9::KK9:

Hııırrrrrrrrr :KK47: Kaynana hiç hasta olmamış heralde :KK47::KK47: Neyse neyse yazılsın hepsi bir kenara:KK47: Zayıflayıp git de kıskansın :KK23::KK23:

Aaaa balıklar duygusaldır. Ha bide kincidir kıs erkekleri. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Aslında olması gereken bu. Biraz özgürlüklerine düşkünler evet. Çünkü benim babam da balık :KK53: Kimse ona istemediği şeyi yaptıramaz bide :KK53: Neyse Allah kolaylık versin valla zor. Ama uyumlu burç evet bence düzelir ya :KK37:

Anasını niye arıyo hemen ya alla allaaaaa sana sorsun internetten baksın. Ben herşeyi internetten öğrendim valla. Annem çok uzun anlatır ve detaycıdır. Nasıl karıştırılcağını bile anlatır yani :KK53: O yüzden hep netten bakıyorum. Sadece püf noktalarını anneme soruyorum :KK53::KK53::KK53:

Sabah kahvaltim :KK56:
1domates
1salatalik
10 karisik zeytin
1buyuk dilim suzme peynir
Azicik helva offf tutamadim yine
2yumurtali omlet

Aksam misafirlilteydik ve ben biraz cissslardan yedim kendimi tutamadim 9:30 gibi yedim 1bohca , 1dilim etimek tatlisi, 3tane mercimek koftesi yedim sonrada agir geldimi ne zamandir bu saatte yemek yemegince mide bulantisida yapti ve pismanliklar sabaht tarti uzdu beni akillan guleryuz olmadi boyle dedim ne yarar yedikten sonra . Aksam yemeginde de etli turlu yemegi yemistim.

Güleryüz2011:KK20::KK20:Artık buna bi dur deme zamanı gelmedi mi hani milad vardı hani 1 nisandı :KK50: Yoksa şaka mı yaptın kıs:KK53::KK53:

Hepinize mutlu huzurlu 0 kaçamaklı bi hafta sonu diliyorum :KK16: Hasta olanlara veya ameliyat olan-olacaklara acil şifalar diliyorum.

Bundan sonra her cumartesi sabah tartılıp buraya yazcam kilomu yoksa raydan çıkıyorum bu sabah 64.5 çıktım.Bu akşam içkili yemek var o yüzden dün sıfır kaçamaklı geçirdim öğlen sadece yoğurt ve 2 kaşık yaban mersini yedim akşam da tarhana çorbası ve yerfıstığını erken yiyerek dükkanı kapattım bu sabah geç ama züpper bi karatay kahvaltısı yaptım akşama kadar bişe yemiycem ama akşam alkol alcam (efe yaş üzüm :KK53:) o yüzden haftaya sıkı bi karatayla ve yürüyüşle telafi ederim inşallah.Biraz önce çamaşır makinem tamir edildi sorun kapak kilidi bugüne kadar hiç değiştirilmemiş sudan nemden kir pas oluyomuş ilk defa duydum adamlarda bu kadar uzun zaman iyi dayanmış dedi (94 de evlenirken aldığımız Arçelik 2200 dür emektar ki eşyalarımın hepsi evlenirken alınanlar bi tek salon koltuklarımı değiştirmek zorunda kalmıştım emeklilikte kendi evim olunca işallah hepsini değiştirmek istiyorum ,75 tl servis ücretine pek sevindim yani :KK76:

Sersum bu akşam senin içinde iççem kulakların çınlarsa bilki seni anıyorum (meniere , tinnitus yada vertigo sanma yanee :KK53:) diyerek şu şarkıyla kapatiyim yazıyı. Öptüm seviyorum hepinizi :KK16: :KK16:

Kendime geldim geleli dostlar
Olamam kimseye düşman
Bi şüphem yok kefenim sağlam
İçerim ben bu akşam

Sesleri duydum duyalı dostlar
Yola çıktım yeni baştan
Acelem yok hedefim sağlam
İçerim ben bu akşam
'' '' '' ''
İçerim beeeeeeeeeeeeen
Ben burda bu akşam
'' '' '' ''
'' '' '' ''
Ben burda bu akşaaaaaaaaaam

:124::124::124::124: :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: Şarkı on numero :KK52:

Kaçak mı dedi biri kaçamak mı :44: :KK22::KK22::KK22: Ben peşinen çarpıştırıyım çantaları :KK19:

kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak

yemişim van kahvaltısını:KK37::KK37: benim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi:KK53::KK53:

Geçmiş olsun canım bahar aylarında bünye de biraz hassas dondurmları da yediyse oh mis :2:

Valla kahvaltıya diyecek söz bulamayacktım o derece mükemeldi kiiiiğğ sondaki o ballı kaymağı görünceye kadar :KK22: Al buda hediyen olsun o zaman :nazar: Ama pek güzel kahvaltıymış :21: Afiyet ola :KK23::KK23::KK23:

İlaçlar ilaçlarrrr :KK37: Ne çektik leylakcım ne çektik :KK37: Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun dicem ama benim allerjimin neye olduğu bile belli değil. Ard arda 8-9 kez hapşururum. Bahar aylarında bundan dolayı yorgun oluyorum :KK5:

valla ne çektik çiğdemim:KK1::KK1:sen hapşuruğu bana sor,8-9 yanında halt eder.gözlerim kapanıncaya kadar ard arda hapşuruyorum ben.gece uykumda bile bazen oluyo:KK53::KK53:yüzüm her yerim kabarcıklarla dolar.allahtan çaresi var da geçiyo işte.allah çaresi olmayan hastalık vermesin yeter ki:KK34::KK34:

kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,tekrar geçmiş olsun:KK16::KK16:

ya benimde alerjim var çama hiç sorma o yeşil tozlara en son hastanelik olmuştum çok pis bişey serum veriyorlar sonra da eve iyne suratıma falan her yerimi kaplıyo dudak yamılıyo ayyyyyyyy kötü oldum 2 senedir olmuyorum niyekine neyse böle işte seni anlayan biri var merak etme

sana da geçmiş olsun canım:KK16::KK16:
aynen benim de çam ağaçlarının o polenleri suratımı vücudumu kabarcıklarla dolduruyo.dr sıvı bişey ve krem veriyo bana da 1-2 haftada geçiyo allahtan..alerji böyle bişey canım bazı yıllar azıyo bazen de hiç olmuyo:44::44:

kıyamam yaa..neyse kocana yıkatmaya devam et canım sen balkonları..:KK34::KK34:

canım faceden görüştük kısaca iyiyim dedi bana ..gelir yakında umarım:KK34::KK34:

polenler gidene kadar o yıkayacak bebişim:KK1::KK1:
iyi olmasına sevindim canım:KK16::KK16:

kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak

geçmiş olsun kızına sersumum:KK16::KK16:

sersumcum sağolasın canım ya soğan salatasını ço severdim eskiden ama ekmeksiz yiyince midemi ağrıtıyo yemiyom bende artık bu arada kıslar yemeğimi yedim
fırında tavuk 2 bardak ayran bugünü kapattım böylece yürüyüşe gidesim var ama hhavaa da yağmurlu :KK50:

İ

Geçmiş olsun canım bahar aylarında bünye de biraz hassas dondurmları da yediyse oh mis :2:

Valla kahvaltıya diyecek söz bulamayacktım o derece mükemeldi kiiiiğğ sondaki o ballı kaymağı görünceye kadar :KK22: Al buda hediyen olsun o zaman :nazar: Ama pek güzel kahvaltıymış :21: Afiyet ola :KK23::KK23::KK23:
sağol canım..yemiştir dondurma yemez mii:KK53::KK53:

1 lokma 1 çanta:KK1::KK1:

valla ne çektik çiğdemim:KK1::KK1:sen hapşuruğu bana sor,8-9 yanında halt eder.gözlerim kapanıncaya kadar ard arda hapşuruyorum ben.gece uykumda bile bazen oluyo:KK53::KK53:yüzüm her yerim kabarcıklarla dolar.allahtan çaresi var da geçiyo işte.allah çaresi olmayan hastalık vermesin yeter ki:KK34::KK34:

polenler gidene kadar o yıkayacak bebişim:KK1::KK1:
iyi olmasına sevindim canım:KK16::KK16:

geçmiş olsun kızına sersumum:KK16::KK16:
kıyamam sanaa:KK19::KK19:
ben de canım..:KK34:
sağol leylakım:KK16::KK16:

sersumcum sağolasın canım ya soğan salatasını ço severdim eskiden ama ekmeksiz yiyince midemi ağrıtıyo yemiyom bende artık bu arada kıslar yemeğimi yedim
fırında tavuk 2 bardak ayran bugünü kapattım böylece yürüyüşe gidesim var ama hhavaa da yağmurlu :KK50:

ben de akşam yemeğinde soğan sarımsak yediğimde reflüm kuduruyor.:KK36:.ama seviyorum kahratsin:KK14::KK14::KK14:

2. öğünüm
tarhana çorbası
actifray da kızarmış bolca hamsi ve 3 hamsi kuşu:104::104:
booolll salata
3-4 süs biberi :18::18:
yarım çay bardağı şalgam suyu

şimdi nazlı kızımın isteği doğrultusunda ailecek indiana jones serisi izlemece:130::103:..sonra görüşürüz..:KK23::KK23::KK23::KK55::KK55:

tebrik ederim canım olur tabi sen kaçamak yapma bak daha neler olur ben ilk ay tam 6 kilo vermiştim ama ne oldu sonra kaçamklar başladı ve hala 6 kilo çizelgde çünlkü 2 ileri bi geri oluyo genelde :KK1::KK1:

afiyet olsun cicim güzel menü bende tavık pişiyo fırında onu yiycem akşama bu ara gıdaklama ya da mööleme sesi duyarsanız benden geliyordur :KK53::KK53:bir gün et bir gün tavuk yiyom :KK39:

kaçamak :KK22::KK22::KK22::KK22:kaldığın yerden sporla devam :KK76:anca ööle gider uyediklerin canım :KK16::KK16:

hmmmm demekki bu isin püf noktasi kacamak yok :KK9: iki ögün zor olsa da yapiyorum insallah bozmam, trye gidene kadar gitmeli bu kilolar :KK8::KK8: acaba o iki ileri-geri tok olmakla yada regl dönemiyle ilgili olabilir mi??? bi hedef kiloya ulasalim da zaten bi asagi bi yukari normaldir yaa :KK31:

ah o dondurma..:KK31::KK31:

at kendini dışarılara cicimm:KK8::KK8::KK8:

akşam ha yoğurt ha ayran aynı şey canım..bişey olmaz

olur tabii neden olmasın..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK16:

yürüdüm geldim canim iki saat hic oturmadan.. ayakkabi baktim kendime bulamadim. ama bi bi pantolon gördüm oooofffffffffffff, baktim da 38i bana oluyor biraz esnek oldugu icin, ama yine de almadim simdi rahatima gelir pantolon kilo vermem :KK19: iyi yapmisim dimi??? :KK9:

bu arada gecmis olsun canim dikkat et kuzucuklarina :KK16::KK16::KK16:

İnşallah canım. Haberini bekliyoruz :KK5:

Hııırrrrrrrrr :KK47: Kaynana hiç hasta olmamış heralde :KK47::KK47: Neyse neyse yazılsın hepsi bir kenara:KK47: Zayıflayıp git de kıskansın :KK23::KK23:

Aaaa balıklar duygusaldır. Ha bide kincidir kıs erkekleri. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Aslında olması gereken bu. Biraz özgürlüklerine düşkünler evet. Çünkü benim babam da balık :KK53: Kimse ona istemediği şeyi yaptıramaz bide :KK53: Neyse Allah kolaylık versin valla zor. Ama uyumlu burç evet bence düzelir ya :KK37:

Anasını niye arıyo hemen ya alla allaaaaa sana sorsun internetten baksın. Ben herşeyi internetten öğrendim valla. Annem çok uzun anlatır ve detaycıdır. Nasıl karıştırılcağını bile anlatır yani :KK53: O yüzden hep netten bakıyorum. Sadece püf noktalarını anneme soruyorum :KK53::KK53::KK53:

kaynanam zaten kilo veriyorum diye gecen sene basti bize hamur isini kizartmayi, trye gelmeden önce 4 kilo aldim :KK53: tatilde sahile vurmus balina gibi hissediyordum onun yüzünden.. cagirdi bizi sabah aksam yemege, gitsen yemeklerinde tad yok tuz yok töbe hasa, basiyo margarini dayiyo hamuru iste aldim kilolari, e gitmesek bu sefer de kavga dövüs hic cekemem :KK31::KK31::KK31:

cok acayip canim kocam yaa bi türlü idare edemiyorum, ben acik ve net olmayi severim o ise küser oturur.. iste bi kisim özelliklerini de sen anlattin :KK9: ama kinci tarafini görmedim henüz.. bazi olaylar oldu düsünüyorum da onun yerinde ben olsam, karsidakileri düsman gibi görürdüm ama o hiiicccc tinn yaniii :KK50:

kuzum evde o ara hazir corba da vardi, kiiii anlattim nasil yapacagini.. o ara da bi kötüydüm ki sorma, günlerce kalkamadim.. dolaptaki yemekler felan bozuldu ama hiiccc kalkip da onlari bile toplucak halde degildim düsün.. ben hastayken bu pasa dolabi aciyo yemek cikarmak icin, yemek de bozulmus.. gelmis beni fircaliyo bi görseennn :KK47::KK47::KK47: beni ölü gibi yatiyorum hastayim, anasinin yolladigi corbadan baska bir sey icemiyorum, bir de kalkmis hesap soruyo.. amaaannnn :KK51:

nerelerdesiniz kizlar yaaa cumartesinin rahatligina kapilip da yemekleri götürmüyorsunuz degil mi??? :KK9::KK9::KK9:

bu gun yediklerim

kahvalti saat 10.00 2 yumurtali peynirli omlet 1cb kavrulmamis findik,domates,salatalik,zeytin 5 tane

arada yogurt tarcinli ,keten tohumlu

saat 19.00 1 tabak bugdayli corba 5 kofte ,salata herkese guzel bir haftasonu dileklerimle by

:KK5::KK5::KK5: Seninki resmen allerji :KK52: Ben şuan halime şükrettim :KK30: Aman canım dikkat et vala kıyamam ya :KK5: Amiiiiin Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah :nazar:

sağol canım..yemiştir dondurma yemez mii:KK53::KK53:

1 lokma 1 çanta:KK1::KK1:

Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye :110::92::KK67::83:

2. öğünüm
tarhana çorbası
actifray da kızarmış bolca hamsi ve 3 hamsi kuşu:104::104:
booolll salata
3-4 süs biberi :18::18:
yarım çay bardağı şalgam suyu

şimdi nazlı kızımın isteği doğrultusunda ailecek indiana jones serisi izlemece:130::103:..sonra görüşürüz..:KK23::KK23::KK23::KK55::KK55:

Nazlı kızını yesinler :KK14:

Valla menünü çok beğendim şekerim :KK14:

kaynanam zaten kilo veriyorum diye gecen sene basti bize hamur isini kizartmayi, trye gelmeden önce 4 kilo aldim :KK53: tatilde sahile vurmus balina gibi hissediyordum onun yüzünden.. cagirdi bizi sabah aksam yemege, gitsen yemeklerinde tad yok tuz yok töbe hasa, basiyo margarini dayiyo hamuru iste aldim kilolari, e gitmesek bu sefer de kavga dövüs hic cekemem :KK31::KK31::KK31:

cok acayip canim kocam yaa bi türlü idare edemiyorum, ben acik ve net olmayi severim o ise küser oturur.. iste bi kisim özelliklerini de sen anlattin :KK9: ama kinci tarafini görmedim henüz.. bazi olaylar oldu düsünüyorum da onun yerinde ben olsam, karsidakileri düsman gibi görürdüm ama o hiiicccc tinn yaniii :KK50:

kuzum evde o ara hazir corba da vardi, kiiii anlattim nasil yapacagini.. o ara da bi kötüydüm ki sorma, günlerce kalkamadim.. dolaptaki yemekler felan bozuldu ama hiiccc kalkip da onlari bile toplucak halde degildim düsün.. ben hastayken bu pasa dolabi aciyo yemek cikarmak icin, yemek de bozulmus.. gelmis beni fircaliyo bi görseennn :KK47::KK47::KK47: beni ölü gibi yatiyorum hastayim, anasinin yolladigi corbadan baska bir sey icemiyorum, bir de kalkmis hesap soruyo.. amaaannnn :KK51:

Ayyyyyy :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: Aynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal :KK23::KK23: Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında :KK9::KK9:

Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. Şımarırlar bence :63: Sen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. Üzüyosa üz. Anlasın :KK47::KK47::KK47: Kıl oldum kaynanana :KK47::KK47: Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. :KK47: Anlar en kısa zamanda inşallah değerini :KK47:

:KK5::KK5::KK5: Seninki resmen allerji :KK52: Ben şuan halime şükrettim :KK30: Aman canım dikkat et vala kıyamam ya :KK5: Amiiiiin Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah :nazar:

Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye :110::92::KK67::83:

Ayyyyyy :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: Aynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal :KK23::KK23: Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında :KK9::KK9:

Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. Şımarırlar bence :63: Sen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. Üzüyosa üz. Anlasın :KK47::KK47::KK47: Kıl oldum kaynanana :KK47::KK47: Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. :KK47: Anlar en kısa zamanda inşallah değerini :KK47:

amaaannn canim valla dedigin gibi yaptim, mesela o küsünce ben de ayagimi geri cekmedim, onu nazlandirmadim. anaaaaaaaaaaa bi görseydin, sen de bi hafta ben diyim 10 gün konusmadik resmen :KK53: kisss cok inatci bi görsen öyle böyle degil, dedigi olursa iyi olmazsa ayvayi yedim ben... neyse bosvereyim ben kocami anasini felan, derin mevzular :KK51::KK51::KK51:

valla canim, gecen kaynanam yemege cagirdi yine, yapmis böregi poacayi... ben karatay kahvaltimi yaptim valla, onlardan erken kahvalti yapiyorum zaten erken uyandigim icin, ama yine de gittim esim orda yedi, yaaa bi israr bi israr ye allah yeee :KK47: bilerek yapiyo artik eminim... cünkü gecen sene trye 4 kilo almis olarak gittim, gelene kadar 1-2 kilo verdim, gelince de verdim 2 kg daha.. kaynanama da adam gibi dedim, anne baksen hamur isini cok güzel(!) yapiyorsun ama bana iyi gelmiyor, yemedigim zaman alinma diye... ayyy benim ne hastaligimi koydu, ne bilmediki ne desin.... yok benim de nasil bünyem varmis da, yiyiomusum ..........miyomusum da (wc ye cikmanin kaba tabiri), onlar niye kilo almiyomus da offfff bosver :KK31::KK31::KK31: ay ne dertliymisim ben de :KK9::KK9::KK9:

bugünkü menüm:

kahvalti (09.00):
2 yumurta ve kasarli omlet + domates + salatalik + yesil cay + bir elme + yarim cb findik(hepsini bitiremedim)

aksam yemegi (06.30):
2 tabak kuru fasülye + salata + cacik + yarim cay bardagi findik

birazdan da iki üc kasik yogurt yerim belki...

Sersum geçmiş olsun kızına

akşam

sulu köfte sadece köftelerini aldım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yogurtlu semizotu 1 çatalcık tatlı yedim dayanamadım :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

bu kızlar evde oluncada hep cıss mamalar oluyor ya birde ukalalarki sormayın kendileri çıtırlar bende onlar kadar olacakmışım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bence doğru söylüyosun çiğdemcim bir küser iki küser toparlar kendini sonuçta senle yaşamak zorunda sen idare etme o seni idare etsin:KK16:

sabah kahvaltımı yazmıştım aynı be yaaaa
2 öğün yedim akşam:KK56:
eşim ve kızım dürüm yediler
bende kaşarlı mantarlı yumurtalı omlet yedim
1 kase yoğurt domates salatalık maydanoz limon sıktım
çay çerez:KK50:olmadı ama idare edin kızlar
yürüyüş olarak pazara gittim sadece
bol leptinli geceler:KK55::KK55:

X