Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende çıkayım kızlar.yazdıklarıma bakmayın nolur bugün çok bunaldım ama sizlerle konuşunca geçti.benim için asla canınızı sıkmayın.yarın yeni bir gün.sersumumum da dediği gibi herşey güzel olacak
herkese iyi geceler bol leptinler canlarım

Gunaydın kızlar,
Bir kaç gundur giremedim.
menularimi yazamadım.
Bir gunaydın deyip kacacagım..:)
vakit cok fazla degil gene )
görüşürüz..

naapıyon beyaaa...çok yoğunsun gene gelemiyon 2 laf edemiyoz kıss.. özledim valla

pro-ser sunar..

sabah -yukarıda gördüğünüz üzre

ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3

günaydin herkeseeeee kahvaltimi yapip hemen size kosuyorum güzelleeerrrr

Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadı Kızlar siz nasıl yetişiyosunuz
Sonuçta gözüme çarpanlar :
- Sersumum : Çok geçmiş olsun canım , bugün daha iyice mi ?
- Öylesarhoşolsamkiii : Umuyorum nickinin hakkını vermişsindir...
- Adigegupse : Doktor ne dedi , herşey yolunda mı ?
- Leylakım : Üzme kendini be yawww , Allah herkese herşeyi vermiyo , ya da gecikmeli veriyo...Canınız sağolsun , illa çocuk diyosan ben size geliim bana bak bi süre..Sonuçta boyutlarım aynı (gerçi bu yıl yüzüm kırıştı , Pamuk Prenses ve 7 Cücelerdeki sinirli ve yaşlı cüceye benzedim) , korkutucu olmadığımı söylemek pek dürüstçe olmaz.Bi nev'i Chucky moddayım.Yine de amanın yeter ki çocuk olsun , isterse çamurdan olsun olsun diyosan haber ver , ibibikler öter ötmez ordayım

Valla gözümüm ucuna tüküreyim.Bi sürü şey okudum güya ama aklımda yine yeni yeniden hiçbişey kalmamış

Günaydın Regen.Almanca çok az biliyorum ama bildiklerimin içinde kulağıma en hoş gelen kelimelerden biri bu Regendir....
Bir de kursun ilk günü şunu öğrenmiştik ; Tageslichtprojektor (doğru mu yazmışım , 15 yıl olmuştur o ilk dersten bu yana )
Kızlar anlamı tepegöz , hani eskiden okullarda slayt gösterirlerdi ya , o makina.İlk ders için ne manyak bi kelime de mi Lakin bir o kadar da sofistike

günaydın hatunum..
iyi iyi maşallah 2 saat bilg. hakkını bile bitirdi teyzesi
yine sabah sabah güldürdün beni allam yareppim
mıhtar olarak ben bile kaçırıyom valla ne çene varmış bizde beyaa..

günaydın tatlım..

Eki Görüntüle 690929

pro-ser sunar..

sabah -yukarıda gördüğünüz üzre

ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3

afiyet olsun muhtarım,cumayı garantileyim diyosun yaniicanım parmağını kesmişsin geçmiş olsun...
Günaydın güzeller ,
Erkencisiniz bu sabah ...
sana da günaydın cicimhemen kaçmışsın

belli oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…