desteğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız[/B][/I]
üzülme canım rabbim hayırlısını bilir vakti zamanı vardır
sen de iyi ki varsın canım..iyi geceler tatlı rüyalar. .yarın görüşürüz..
en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum
iyi geceler canım görüşürüz
herkese iyi geceler gideyim tüneyim ben de :))
10 dakikaya takıldım anladın sen onu..
bende çıkayım kızlar.yazdıklarıma bakmayın nolur bugün çok bunaldım ama sizlerle konuşunca geçti.benim için asla canınızı sıkmayın.yarın yeni bir gün.sersumumum da dediği gibi herşey güzel olacak
herkese iyi geceler bol leptinler canlarım
günaydin herkeseeeeekahvaltimi yapip hemen size kosuyorum güzelleeerrrr
günaydın hatunum..Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadıKızlar siz nasıl yetişiyosunuz
Sonuçta gözüme çarpanlar :
- Sersumum : Çok geçmiş olsun canım , bugün daha iyice mi ?
- Öylesarhoşolsamkiii : Umuyorum nickinin hakkını vermişsindir...
- Adigegupse : Doktor ne dedi , herşey yolunda mı ?
- Leylakım : Üzme kendini be yawww , Allah herkese herşeyi vermiyo , ya da gecikmeli veriyo...Canınız sağolsun , illa çocuk diyosan ben size geliim bana bak bi süre..Sonuçta boyutlarım aynı (gerçi bu yıl yüzüm kırıştı , Pamuk Prenses ve 7 Cücelerdeki sinirli ve yaşlı cüceye benzedim) , korkutucu olmadığımı söylemek pek dürüstçe olmaz.Bi nev'i Chucky moddayım.Yine de amanın yeter ki çocuk olsun , isterse çamurdan olsun olsun diyosan haber ver , ibibikler öter ötmez ordayım
Valla gözümüm ucuna tüküreyim.Bi sürü şey okudum güya ama aklımda yine yeni yeniden hiçbişey kalmamış
günaydin herkeseeeeekahvaltimi yapip hemen size kosuyorum güzelleeerrrr
afiyet olsun muhtarım,cumayı garantileyim diyosun yaniiEki Görüntüle 690929
pro-ser sunar..
sabah -yukarıda gördüğünüz üzre
ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3
sana da günaydın cicimGünaydın güzeller ,
Erkencisiniz bu sabah ...
Kızlar asgari ücretle bi eleman tutucam kendime.Tek görevi var ; sabahtan akşama kadar bu topiği okuyacak ve bana devamlı olarak geçmişi güncelleyecek.Yoksa ben geçmişten koptum gidiyorum anacım...Valla n'olur kimse kusura bakmasın , dönüp dönüp 10-15 sayfa okuyamıyorum , çok üşeniyorum.O bakımdan bana bişey yazıp da cevabını alamayan dostlarım varsa bilin ki ; Birdy geçmişi okuyamadı:
afiyet olsun muhtarım,cumayı garantileyim diyosun yaniicanım parmağını kesmişsin geçmiş olsun...
: