Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hepinize iyi pazarlar canlar

dün 1 tabak dolusu kısır dışında fena değildi menüm.....kızımın voleybol maçını izlicez diye erkenden kalktım..sabah 9 da klasik kahvaltımızı yaptım,öğle 2 de 1 tabak kurufasulye,2 kaşık yoğurt ve salata yedim akşamüstü kuruyemiş atıştırıp günü kapatmıştım..ama saat tam 8 de eşim kısır istedi..yaptım ..geç oldu diye acele de ettim ama malesef dayanamayıp 8.30 da yedimspor da yapamadım 10 saat dışarda olunca çok yorulmuşum..haftaya regl olucam iştahım açılmaya başladı sanırım ondan irade gösteremedim
bugün sabah eşim hazırlamış kahvaltıyı
kasap sucuğu(sersumunki kadar)
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
3 kuru kayısı,3 ceviz yedim,çayımı aldım geldim

sana da iyi pazarlar..

kısırı düşünme 30 dk çok kötü sayılmaz..hafta içi sporla eritirsin.. senin eşin en azından yasak olmayan bişey istemiş şekerim..benimki ya tost ya sandviç isterdi ya da makarna

bu hafta 1/2 kilo kıymayla sucuk yapıp buzluğa atıcam..hazır olsun her seferinde yapmaya üşeniyorum..

sağol tatlım..he bugünden başlayayım dedim.. elime ufak bi kaza oldu geçti canım..

sen nasılsın..keyifler nasıl

hamdolsun iyiyim canım...ben de pro yapsam güzel olurdu dünkü kısırdan ötürü ama et türlerini pek sevmediğimden zor oluyo yapamıyorumbugün bol su içmeliyim..
evi temizlicem spor yapamam heralde..bantta yürüyemiyorum..çok sıkılıyorum artık..

et yemesen de olur kıss..çılbır çok güzel oluyor mesela...

ben temizlik işini cuma günü hallettim..ohhh rahatım ama yarın yine süpürge açarım heralde 2 günde halloluyor ev durmuyor..tozz kıll iiğğğğ bıktım beyaaa

öyle şeyleri direk kendi yapar yer tatlım,kısırı yapamadığı için benden istedievet haftaiçi yürüyüşlerime başlamak istiyorum artııkkkıss ne beceriklisin maşallahbenim elimden pek öyle şeyler gelmez,üşenirim bi de..valla sizleri gördükçe kendimden utanıyombi ara paylaşsana canım uscuk yapımını..

çarşamba tartılıcam,görüntü memnun etmezse 2 gün pro yaparım yeterben pazar dip köşe yapıp sonra günaşırı süpürerek halletmeye çalışıyorum..malum evde 3 kız var kıl tüy bitmiyo

bi kahve yapıp kocişle içiciiizz sana da yapayım mı fıstığım

benim ki üşenir yapmaya yalvarır bana ben de kıyamam yaparım..

kıss olur muu sen de hamaratsın bacıımm..sucuk yapmakla ne hamaratlık olucak..

ben de yürüyüşe başlasam hatta bugün başlasam iyi olacak

annemden öğrendim canım kolay kii..yazayım hemen..

ev yapımı sucuk

orta yağlı kıyma
sarımsak
kimyon
kırmızı toz biber
isteğe bağlı kıymaya az kuyruk yağı da eklenebilir..
karabiber
tuz

hepsini güzelce yoğuruyorsun..miktarlar damak tadına göre ayarlanıyor canım..
ben minik köfteler şeklini verip yağda pişiriyorum..afiyet olsunn..

çarşamba perşembe pro yapar cumaya hazır olurum diyosun..benim takdiğim..

offf o saçlar..bana 1 tanesi yetiyor seninkileri düşünemiyorum bile..

içerim cicim sağol..

kavgaların en iyi tarafı da bu zaten :)))
üzülme canım nasılsa düzelir sen de bizlen ilgilen

hee rahatlığını düşün gücüne falan gitmesin..benimki göz ucuyla hep bana bakıyo meselaaa

Kızlar dün kocamla kavga ettim, rahat rahat sizinle takılıyorum derken ve ağız tadıyla size kocamı çekiştirirken elektrikler gitti. Bakakaldım ekrana...

Hacının laneti!

Oysa daha Hacıyı kazığa dikecek, Taksim meydanında salandıracaktım... İçimde kaldı:))

en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum

Duyguların yüzünden kendine yüklenme bari...
Daha 1 yıl olmuş hayatım ya... Doktorlar 1 yıldır deniyoruz, daha çocuğumuz olmadı diyenleri kapıdan gönderiyor, daha erken diye...

Çok seviyorum seni... İnşallah sana benzeyen bir kızın our

naapıyon beyaaa...çok yoğunsun gene gelemiyon 2 laf edemiyoz kıss.. özledim valla

Pampiş Residence sezonu açtı herhal... Gerçi hiç kapatamadı ya...

Sersum sen nasılsın canım? Parmaktaki kapak yerine yapıştı mı? Kızın daha iyiymiş, sevindim.

valla da hacının laneti olmuşş ben de 2 dakkada nereye kayboldu bu hatun dediydim

çok acımasızsın korktum

barış yapıldı mı

pampişş o evi değiştirip tüm ahaliyle ilişiğini keserse belki kapanır birsüre oteli

kapak yerleşti..senin bilek nasıl..bu arada geçmişte kaldı yazdıklarım siz de sondurak faciası yaşamışsınız bacım..geçmiş olsun..Allah korumuş.:26:

İçimde bir yerlerde bir sadist yaşıyor... Hacı da bunun farkına Dexter seyrettiğim sırada varmış:)))

Pampişim misafirlerini o kadar rahat ettiriyor ki, gelenin bi daha gelesi oluyor:)

Barış mı? Şöyle oldu... O salonda tv seyrediyordu. Ben oturma odasında pc başındaydım. Elektrik gidince ikimiz de kös kös yatakta buluştuk. Birbirimize bi tarafımızı dönüp uyuduk:)) Sabah da hafif serin rüzgarla başladı, bişey olmamış gibi devam etti. Genelde o haksız olduğunda böyle yapar, konuyu kapatır ve bişey olmamış gibi davranır. Ben sinir olurum. Bu sefer ben öyle yaptım. Çünkü davamda haklı ve fekat tavrımda haksızdım. Son durum: Unutuldu gitti... Bir de bugün çok önem verdiği bir toplantısı var. Ne zaman benle kavgalı olsa işleri ters gidiyormuş. Böyle bir inancı var... Benim de işime geliyor. Belki de o yüzden uzatmadı... Yemedi yane

Menümü de yazayım bari:

Sabah 9:30 2 yumurta ile peynirli omlet, yarım sucuk, taze nane, maydonoz, roka, 1 dilim keçi peyniri, domates, 7 tane zeytin, çeyrek simit(X).

boğaz sözkonusu olunca üşenmez benimkieh işte idare etcek kadar..kolaymış gerçekten kıss...arada yaparım ben bunu..
çarşamba perşembe pro yapar cumaya hazır olurum diyosun..benim takdiğim..

offf o saçlar..bana 1 tanesi yetiyor seninkileri düşünemiyorum bile..

içerim cicim sağol..
muhtarını takip et oynuyorumartık eve normal şampuan almıyorum,hep dökülmeyi önleyici şampuanlar alıyorum ki tüy dökme oranı azalsınal canım sana da bi sade kaaave,afiyet olsun

günaydın oyacımdemek Hacının laneti haa çok güldüm valla

leylakım alıntı yapmıştım çıkmamış ben de başka konulara dalmışım..canım oyamın dediği gibi daha erken..sen de farkındasın zaten..bugün daha iyi hissettiğini düşünüyorum...en güzel zamanda gelecek bebişin annesi,sırasını bekliyo şimdi ve sana tatlı tatlı gülümsüyo biyerlerden

Birazdan Remzi Kitabevine gidicem çocuklarla. Bana bi kitap tavsiye etsenize... En son Livanelinin Leylanın Evi kitabını okudum. Bir arkadaştan almıştım. Şöyle rahat okuncak, lay lay lom bir kitap olsun demiştim ama bu da pek hafif oldu. Konu güzel de sanki çok yüzeysel anlatılmış gibi... Ben de ne istediğimi bilmiyorum be

çok tehlikelisin çok..sen testereyi de seviyosundur kesin

benim ki de hafiften yanaşıp sululuk yapar ben daha çok sinirlenirim işş uzar en son ben giderim uzatmayalım derim..benim sinirim saman alevi gibi kızz..
bazen kızıma kızdığımı unutuyom hiçbirşey olmamış gibi davranıyom tabii kızım da cadı bundan çok fena faydalanıyor..bazen saff benim unuttuğumu unutup anne ben cezalı değil miydim diyo..anasının kızı

güzel bir inanç senin lehinde devam etsin enişte böyle

Menümü de yazayım bari:

Sabah 9:30 2 yumurta ile peynirli omlet, yarım sucuk, taze nane, maydonoz, roka, 1 dilim keçi peyniri, domates, 7 tane zeytin, çeyrek simit(X).

o cısstan biz vandan getirdiydik..dolapta duruyor bu sbah gittim gittim geldim..sonunda buzluğa attım kurtuldum 75 kiloyu görene kadar buzlukta hapis kendileri

Hadi ben kaçtım. Yağmurlu bir İstanbul Pazarında Firuzeyi dışarı çıkarasım olmuyor ama elden başka bişey gelmiyor...

Görüşürüz canlarım.

debbie macomberin mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim canım..ben son 2 kitabını da aldım okuyucam..

biz kadınlar genelde davamızda haklıyızdır ama tavrımız maksadını aşabiliyo zaman zaman...o da infialden kaynaklanıyo,isyan duygusu yaşıyoruz,çünkü fedakar ve cefakar taraf çoğunlukla biz olduğumuzdan eşimizin haksız davranışında çok incinebiliyoruz..uzatmamak en güzeli tabii...biraz sosyolojik buldum kendimikızlar ben telefondaki okey oyununu oynamaya gidiyorum dünden beri fena sardısonra temizlik yemek ve ütü olayına giriciiimm,görüşürüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…