yaaa valla siz onay verdikce daha mutlu oluyorum demek ki dogru yapiyorumbugün de iki ögün yapcam, o yüzden esim ise gidince ev isi yapip kendimi sokaga atcam yoksa evde bos bos aklima gelen tek sey yemek, tv de yok binanin yayin sisteminde sorun var, türk kanalim zaten yok oooof off
dimi yaaa ayran olmustur o :26: sonradan pisman oldum ama yaaa... iki haftadir fistik gibi diyet yapiyorum masallah bana ve tabiki hepimize
ooooo canim benim, normalde bi evlilikte naz yapan, surat asan, yeri geldi mi simaran kadindir ya, bizde tam tersibosver onu, sabahlara kadar konussak bile bitmez benim kocamin halleri, görmemezlikten geliyorum artik
Canım ben iyiyim sen nasılsın? Döndüğüne çok sevindim datlum
Alerjimi sormuşsun... İlacı kullanmyorum bu aralar.ama nefes alamadığım zamanlarda spreyimi kullanıyorum rahatlatıyo biraz.işin komik tarafı evin önü çam ağacı doluve benim onların polenlerine alerjim var balkonlar yemyeşil polenden dolayı.sağolsun balkonları eşim yıkıyo ama yine de rahatsız ediyo işte....
Ayyy ne dertliymişim bu konudaaa
kizlar bu arada hepinize günaaaaayyydddiiiiiiiiinnnnnn
havamiz cok güzel bugün burda, cok mutluyum yaa allah bozmasin
ben sabah dayanamadim bi tartilayim dedim, yani kilo ayni yada bikac yüz gram cok ciksa bile moralimi bozmamaya karar vererek tartiya ciktim veeeeeeeeeeeee bir de ne gördüm 69.0 aman allaaahhhiiiimmmmmgözlerime inanamadim daha üc gün önce 69.7 idim yaaaa.... 700 gr gitmisssss acaba tartida mi sorun var diye diger tartiyi getirdim ama yok yine yakin bi sonuc cikti
ya olabilir mi gercekten 700 gr eksilmis midir 3 günde???
Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa sürede, en iyi şekilde atlatacak küçüğüm. Dualarım sizinle.
geçmiş olsun arkadaşım ...İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur yeğenin......
cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Korkmaz mı kıssss , Türk erkeklerinin pipisi ne kadar kıymetli bilmiyo musunÜzülme sakın , herşey yolunda gidecek ve oğlumuz hiiiç sorunsuz atlatacak.Cerrahlarımız harika , baksana neler neler yapıyolar , sıkma hiç canını.Bizlere de müjdeli haberi vermeyi unutma canım...
Cok gecmis olsun canim, Allah yardimciniz olsun.
Yooo yoğurt da yenebiliyorBen gece 12 de ilaç içiyorum ve yapabileceğim tek şey suan için yoğurt yemek Hatta tarçınlı yoğurt yiyorum
Eşin koç ya da yay burcu mudeme ya o kadar mı nazlı bizi anlat şükretsin sana
İlaçlar ilaçlarrrrNe çektik leylakcım ne çektik Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun dicem ama benim allerjimin neye olduğu bile belli değil. Ard arda 8-9 kez hapşururum. Bahar aylarında bundan dolayı yorgun oluyorum
Niye olmasın canım. Hiç kamak yapmadıysan tabisi olurDarısı daha daha aşağı kilolara Valla bende hergün tartılıyorum sabah kalkınca wcden sonra Napim o kadar sabredemiyorm
kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm
Hoşgeldin güleryüz, bebişler de iyidir inşallah
Ben de sonradan olma acıcıyım, eskiden hiç sevmezdim, şimdi dozunu giderek arttırıyorum
kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm
tekrar geçmiş olsun canım fazla giremedim o yüzden inş sağlığına kavuşur tez zamanda
ya benimde alerjim var çama hiç sorma o yeşil tozlara en son hastanelik olmuştum çok pis bişey serum veriyorlar sonra da eve iyne suratıma falan her yerimi kaplıyo dudak yamılıyo ayyyyyyyy kötü oldum 2 senedir olmuyorum niyekine neyse böle işte seni anlayan biri var merak etmeCanım ben iyiyim sen nasılsın? Döndüğüne çok sevindim datlum
Alerjimi sormuşsun... İlacı kullanmyorum bu aralar.ama nefes alamadığım zamanlarda spreyimi kullanıyorum rahatlatıyo biraz.işin komik tarafı evin önü çam ağacı doluve benim onların polenlerine alerjim var balkonlar yemyeşil polenden dolayı.sağolsun balkonları eşim yıkıyo ama yine de rahatsız ediyo işte....
tebrik ederim canım olur tabi sen kaçamak yapma bak daha neler olur ben ilk ay tam 6 kilo vermiştim ama ne oldu sonra kaçamklar başladı ve hala 6 kilo çizelgde çünlkü 2 ileri bi geri oluyo geneldekizlar bu arada hepinize günaaaaayyydddiiiiiiiiinnnnnn
ben sabah dayanamadim bi tartilayim dedim, yani kilo ayni yada bikac yüz gram cok ciksa bile moralimi bozmamaya karar vererek tartiya ciktim veeeeeeeeeeeee bir de ne gördüm 69.0 aman allaaahhhiiiimmmmmgözlerime inanamadim daha üc gün önce 69.7 idim yaaaa.... 700 gr gitmisssss acaba tartida mi sorun var diye diger tartiyi getirdim ama yok yine yakin bi sonuc cikti
afiyet olsun cicim güzel menü bende tavık pişiyo fırında onu yiycem akşama bu ara gıdaklama ya da mööleme sesi duyarsanız benden geliyordur08:00 ilaç
1 Kase tarçınlı yoğurt
11.30 1. öğünüm
10 tane çizik yeşil zeytin
1 kk ezine peyniri
4 çeri domates
yarım çay bardağı tuzsuz fıstık
1 su bardağı ayvalı ıhlamur
16:00 2. öğünüm
1 tabak kuru patlıcan yemeği (dünden)
1 kase yayla çorbası
00:00 ilaç
1 kase tarçınlı yoğurt
Gün içinde toplam 2 lt su+ 1/2 lt limonlu su
kaçamakSabah kahvaltim
1domates
1salatalik
10 karisik zeytin
1buyuk dilim suzme peynir
Azicik helva offf tutamadim yine
2yumurtali omlet
Aksam misafirlilteydik ve ben biraz cissslardan yedim kendimi tutamadim 9:30 gibi yedim 1bohca , 1dilim etimek tatlisi, 3tane mercimek koftesi yedim sonrada agir geldimi ne zamandir bu saatte yemek yemegince mide bulantisida yapti ve pismanliklar sabaht tarti uzdu beni akillan guleryuz olmadi boyle dedim ne yarar yedikten sonra . Aksam yemeginde de etli turlu yemegi yemistim.
Afiyet olsun canım en soyutundan madensuyunun tadı da başka olur
:
ohhh afiyet olsun..İyi akşamlar kızlar
sabah klasik karatay kahvaltısı
akşam annemdeydik kardeşimlerde geldiler mangal vardı doyasıya yedik
anacım siz de ucuz atlatmışsınız:26:..Allah korumuşş..tekrar geçmiş olsun..senin bileğin nasıl düzeldi mi?Geçen ctesi de bizim öyle oldu. Kayınvalidem banyoda düştü. Heryeri mosmor. Ve bu kadın 1,5 yıl önce beyin kanaması geçirip ameliyat oldu. Ödümüz kopuyor kafasını biryere vuracak diye... Görümcem trafik kazası yaptı, ben de bileğimi kestim dikiş atıldı. Alacakaranlık kuşağı gibiydi
Sersum, bacım sen mecburen okuyacaksın her satırı... Sorumluluk bilinci ile... Yapacak bişey yok...Malum... Mıhtar sensin
kızlar belki de hayatımda nadir yaptığım bişiyi yaptım ve tam 4 saattir ara vermeden ders çalıştımvalla yazdıklarınızı okudum bazılarına alıntı yapıp cevap veresim geldi ama o kadar yoruldum ki artık yarın görüşürüz birdy kıs ne komiksin ya çiğdem valla bilmiyom ya ama protein yapcam yarından itibaren kararlıyım umarım karar yarına kadar sürmez
herkese iyi geceler sizi seviyoomm:
erkenci güzel..maşallahın var..Karatay güzelleri herkese günaydın canlarım ;
İstanbul'da hava kapalı ve serin.Ben kalktım sabah 7.00 de.Kahvaltı ettim , gazeteleri okudum , 2 bölüm Avrupa Yakası seyrettim , şimdi de günün ilk mesajını yazıyorum...
Herkese çok güzel ve çok uzun bir Cumartesi diliyorum...
Herkese sevgiler
Sagol sersumum,inşallah
n
valla o tip filmlerde oluyor sahneler bazen ama bilemiycem..:44::44:Günaydın canlarım,
Menüm:
Sabah 7:30 10 zeytin, 1 dilim keçi tulumu, 1 yumurta, domates, roka, taze nane, maydonoz.
Dün yürüyüş yapmadım. Vaktim pek yoktu ama işin gerçeği canım yürüyüş yapmak istedi mi, gün içinde biryerlere muhakkak sıkıştırıyorum. Dün tembellik ettim galiba. Bugün yürürüm inşallah.
Sabah 7:00 de kalktım ben de... Kızımı dersanenin yaptığı bir sınav varmış, oraya götürüp geldim. Çıkışta 2 kardeş sinemaya gitmek istiyorlar. Korkunç Bir Film'e... İçinde müstehcen sahneler var mı acep, bilen-seyreden var mı? Ne dersiniz?
tebrikler canım..Kızlar, Karatay diyeti gerçekten çok işe yarıyo.
Ben bu diyeti keşfedene kadar, asla üst üste 3 gün diyet yapamamıştım.
Canan Karatay'ın kitabını alıp okudum ve kendi kendime uyguladık eşimle birlikte.
Eşim 13 kilo ben 5 kilo verdik toplam 3 ayda. 60tan 55e düştüm.
Karatay, rafine şekeri yasaklıyo. ekmek yememeye çok alıştık biz.ara sıra kaçamak yaptığımızda bile miğdemiz bulanıyo.
Buradan görünce aklıma geldi, paylaşayım istedim sizinlede.
Şimdi, Haberleri Veriyoruz!: Prof Karatay: Okullarda şekerli içecekler yasaklasın!
çizelgen hayırlı olsun canım..Tşk sersumcuğum.çizelgem vardı tlf girdiğim için uğraşamadım . Ama yaşasın kk
proteinde maydanoz roka tere serbest canım..baharat ve ot olarak geçtikleri için hatta akşam yemeğinde kuru soğanlı maydanoz salatası bile yiyebilirsin..soğan da abartmamak şartıyla serbestne güzel çok tebrik ederim bu diyet gerçekten bir harikabu da benim sloganım mı olsa
evet canım bu hafta hiç kaçamksız protein yapcam inşallah kahvaltım hazır 2 yumurta 1kk peynir 2 dilim kaşar az maydanoz (bu protein yaparken uygun mu maydanos bilemedim ama ot ya ne olur ki ondan
Sabah menümü bildireyim
Ama önce naAaaaAssssssıllllsınız.mutluluğu hep birlikte çok ama çok hakediyoruz.
Sabah-10.30
Bir yumurta
Yarım bardK süt
DomaTes salatalık nane maysanoz taze soğan ve 6-7 kaşık yoğurt
Afiyet olsun hepinize.
ah o dondurma..siz naptiniz aksam gezmesine ciktiniz mi?? ben öyle yürüyüse cikinca hele de hava güzel aklima ilk gelen sey dondurma yaa... ne zamandir yemiyorum canim da cekmiyor degil dogrusu :131::131:
dimi yaa??? yogurt yemiyoruz ama ayran icebiliyoruz degil mi?? ayran süt insülini etkilemiyor diye duymustum canan hocanin videosunda..
yaaa valla siz onay verdikce daha mutlu oluyorum demek ki dogru yapiyorumbugün de iki ögün yapcam, o yüzden esim ise gidince ev isi yapip kendimi sokaga atcam yoksa evde bos bos aklima gelen tek sey yemek, tv de yok binanin yayin sisteminde sorun var, türk kanalim zaten yok oooof off
dimi yaaa ayran olmustur o :26: sonradan pisman oldum ama yaaa... iki haftadir fistik gibi diyet yapiyorum masallah bana ve tabiki hepimize
:
kıyamam yaa..neyse kocana yıkatmaya devam et canım sen balkonları..Canım ben iyiyim sen nasılsın? Döndüğüne çok sevindim datlum
olur tabii neden olmasın..kizlar bu arada hepinize günaaaaayyydddiiiiiiiiinnnnnn
canım faceden görüştük kısaca iyiyim dedi bana ..gelir yakında umarımKıslar herkese tünaydın iyi haftasonları
Bugün rüyamda iyiniyetlimi gördüm. Kuşadasında tatilde karşılaşmışız, ay ne muhabbet ettik ne muhabbet. Sanki yıllardır konuşmayan iki dost gibi konuşuyoduk.bu arada çok da zayıftı hani:)
İnşallah iyidir bu aralar gelmiyo pek
papadiya ve leylak benim bildiğim birde kaneel..Arkadaşlar Bu karatay diyetiyle gül63 den sonra ençok veren kimler ? ben takip edemedimde
günaydın şekerler..maşallah çenenize sağlık
bugün menüm;
sabah;
karatay kahvaltısı
öğlen;
dışarda annemle olucağım..çorba yada ızgara tavuk yada köfte yiyebilirim..
akşam;
köfteli bezelye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
dün eşimle buz gb havaya rağmen 4km yürüyüş yaptık..bide egzersiz yaptık süperdi..
bugünde annemle yürürüm.çünkü hafta sonları eşim çok yorgun oluyor yaaaaa offf
canım çokşükür ameliyet bitmiş..umarım birdaha tekrarlamaz..geçmiş olsun tekrar acil şifalar dilerim
topla kendini güleryüzüm..kaçamak yokSabah kahvaltim
1domates
1salatalik
10 karisik zeytin
1buyuk dilim suzme peynir
Azicik helva offf tutamadim yine
2yumurtali omlet
Aksam misafirlilteydik ve ben biraz cissslardan yedim kendimi tutamadim 9:30 gibi yedim 1bohca , 1dilim etimek tatlisi, 3tane mercimek koftesi yedim sonrada agir geldimi ne zamandir bu saatte yemek yemegince mide bulantisida yapti ve pismanliklar sabaht tarti uzdu beni akillan guleryuz olmadi boyle dedim ne yarar yedikten sonra . Aksam yemeginde de etli turlu yemegi yemistim.
bence de iyi olur kilo takibi yapman canım..Hepinize mutlu huzurlu 0 kaçamaklı bi hafta sonu diliyorumHasta olanlara veya ameliyat olan-olacaklara acil şifalar diliyorum.
Bundan sonra her cumartesi sabah tartılıp buraya yazcam kilomu yoksa raydan çıkıyorum bu sabah 64.5 çıktım.Bu akşam içkili yemek var o yüzden dün sıfır kaçamaklı geçirdim öğlen sadece yoğurt ve 2 kaşık yaban mersini yedim akşam da tarhana çorbası ve yerfıstığını erken yiyerek dükkanı kapattım bu sabah geç ama züpper bi karatay kahvaltısı yaptım akşama kadar bişe yemiycem ama akşam alkol alcam (efe yaş üzüm) o yüzden haftaya sıkı bi karatayla ve yürüyüşle telafi ederim inşallah.Biraz önce çamaşır makinem tamir edildi sorun kapak kilidi bugüne kadar hiç değiştirilmemiş sudan nemden kir pas oluyomuş ilk defa duydum adamlarda bu kadar uzun zaman iyi dayanmış dedi (94 de evlenirken aldığımız Arçelik 2200 dür emektar ki eşyalarımın hepsi evlenirken alınanlar bi tek salon koltuklarımı değiştirmek zorunda kalmıştım emeklilikte kendi evim olunca işallah hepsini değiştirmek istiyorum ,75 tl servis ücretine pek sevindim yani
Sersum bu akşam senin içinde iççem kulakların çınlarsa bilki seni anıyorum (meniere , tinnitus yada vertigo sanma yanee) diyerek şu şarkıyla kapatiyim yazıyı. Öptüm seviyorum hepinizi
Kendime geldim geleli dostlar
Olamam kimseye düşman
Bi şüphem yok kefenim sağlam
İçerim ben bu akşam
Sesleri duydum duyalı dostlar
Yola çıktım yeni baştan
Acelem yok hedefim sağlam
İçerim ben bu akşam
'' '' '' ''
İçerim beeeeeeeeeeeeen
Ben burda bu akşam
'' '' '' ''
'' '' '' ''
Ben burda bu akşaaaaaaaaaam
sana da geçmiş olsun canım..ya benimde alerjim var çama hiç sorma o yeşil tozlara en son hastanelik olmuştum çok pis bişey serum veriyorlar sonra da eve iyne suratıma falan her yerimi kaplıyo dudak yamılıyo ayyyyyyyy kötü oldum 2 senedir olmuyorum niyekine neyse böle işte seni anlayan biri var merak etme