tabiii canımmmm süpermiş masada bizede yer var mıdün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..
kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım..sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım
son balıkları yiyelim diyeyarım saat yağmur altında yürüdük tabe..
kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
tulum ve ezine peyniri zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak
eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani
yemişim van kahvaltısınıbenim kahvaltım onu 5 e katlar vall
tabiii canımmmm süpermiş masada bizede yer var mı
kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm
aaa evet dogru ilac icin aliyordun sen dimi menülerinde görmüstüm.. tamam canim o zaman senin dedigin dogrudur, ha yogurt ha ayran ayni sey yani dimi
esim balik burcu cigdemim yaaaben de akrep, aslinda en uyumlu iki burcuz ama bi türlü anlayamiyorum, yetistirilme tarzi galiba... hamile felan olsam bu bana canimin cektigi seyi de getirmez yaa, babasi gibi odun... hastayken bi corba bilem yapmadi anasini aradi tabi kaynana bos durur mu, laf soka soka corba yapti gönderdi... amaaannn neyse yaziliyo bunlar kara kapli deftere
tek kacamagim iste müsliydi canim, onu da ögünle yedim ara ögün felan yapmadim canim.. nasil mutlu oldum ama anlatamam yaaadaha verilen nice kilolara hep birlikte duamizi dogru edelim dimi, verilen nice kilo oldugunu belirtelim
Sabah kahvaltim
1domates
1salatalik
10 karisik zeytin
1buyuk dilim suzme peynir
Azicik helva offf tutamadim yine
2yumurtali omlet
Aksam misafirlilteydik ve ben biraz cissslardan yedim kendimi tutamadim 9:30 gibi yedim 1bohca , 1dilim etimek tatlisi, 3tane mercimek koftesi yedim sonrada agir geldimi ne zamandir bu saatte yemek yemegince mide bulantisida yapti ve pismanliklar sabaht tarti uzdu beni akillan guleryuz olmadi boyle dedim ne yarar yedikten sonra . Aksam yemeginde de etli turlu yemegi yemistim.
Hepinize mutlu huzurlu 0 kaçamaklı bi hafta sonu diliyorumHasta olanlara veya ameliyat olan-olacaklara acil şifalar diliyorum.
Bundan sonra her cumartesi sabah tartılıp buraya yazcam kilomu yoksa raydan çıkıyorum bu sabah 64.5 çıktım.Bu akşam içkili yemek var o yüzden dün sıfır kaçamaklı geçirdim öğlen sadece yoğurt ve 2 kaşık yaban mersini yedim akşam da tarhana çorbası ve yerfıstığını erken yiyerek dükkanı kapattım bu sabah geç ama züpper bi karatay kahvaltısı yaptım akşama kadar bişe yemiycem ama akşam alkol alcam (efe yaş üzüm) o yüzden haftaya sıkı bi karatayla ve yürüyüşle telafi ederim inşallah.Biraz önce çamaşır makinem tamir edildi sorun kapak kilidi bugüne kadar hiç değiştirilmemiş sudan nemden kir pas oluyomuş ilk defa duydum adamlarda bu kadar uzun zaman iyi dayanmış dedi (94 de evlenirken aldığımız Arçelik 2200 dür emektar ki eşyalarımın hepsi evlenirken alınanlar bi tek salon koltuklarımı değiştirmek zorunda kalmıştım emeklilikte kendi evim olunca işallah hepsini değiştirmek istiyorum ,75 tl servis ücretine pek sevindim yani
Sersum bu akşam senin içinde iççem kulakların çınlarsa bilki seni anıyorum (meniere , tinnitus yada vertigo sanma yanee) diyerek şu şarkıyla kapatiyim yazıyı. Öptüm seviyorum hepinizi
Kendime geldim geleli dostlar
Olamam kimseye düşman
Bi şüphem yok kefenim sağlam
İçerim ben bu akşam
Sesleri duydum duyalı dostlar
Yola çıktım yeni baştan
Acelem yok hedefim sağlam
İçerim ben bu akşam
'' '' '' ''
İçerim beeeeeeeeeeeeen
Ben burda bu akşam
'' '' '' ''
'' '' '' ''
Ben burda bu akşaaaaaaaaaam
dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..
kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım..sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım
kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak
eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani
yemişim van kahvaltısınıbenim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi
İlaçlar ilaçlarrrrNe çektik leylakcım ne çektik Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun dicem ama benim allerjimin neye olduğu bile belli değil. Ard arda 8-9 kez hapşururum. Bahar aylarında bundan dolayı yorgun oluyorum
kızlar çok saolun. dün 3,5 saat sürmüş ameliyatı. baya kalabalık bir ekip girmiş ameliyatına da. bizimkide maş. ameliyattan çıkınca da hiç ağlamamış ama narkozun etkisi baya uzun sürmüş. ameliyatın nasıl geçtiği yada tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bugn saat 4 gbi doktorun muayenesiyle belli olacak. bakalım inş iyi haberler gelir. bende yine size güzel haberler veririm
ya benimde alerjim var çama hiç sorma o yeşil tozlara en son hastanelik olmuştum çok pis bişey serum veriyorlar sonra da eve iyne suratıma falan her yerimi kaplıyo dudak yamılıyo ayyyyyyyy kötü oldum 2 senedir olmuyorum niyekine neyse böle işte seni anlayan biri var merak etme
kıyamam yaa..neyse kocana yıkatmaya devam et canım sen balkonları..
canım faceden görüştük kısaca iyiyim dedi bana ..gelir yakında umarım
dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..
kahvaltım
tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak
yemişim van kahvaltısınıbenim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi
sağol canım..yemiştir dondurma yemez miiİ
Geçmiş olsun canım bahar aylarında bünye de biraz hassas dondurmları da yediyse oh mis :2:
Valla kahvaltıya diyecek söz bulamayacktım o derece mükemeldi kiiiiğğ sondaki o ballı kaymağı görünceye kadarAl buda hediyen olsun o zaman Ama pek güzel kahvaltıymış Afiyet ola
kıyamam sanaavalla ne çektik çiğdemimsen hapşuruğu bana sor,8-9 yanında halt eder.gözlerim kapanıncaya kadar ard arda hapşuruyorum ben.gece uykumda bile bazen oluyo yüzüm her yerim kabarcıklarla dolar.allahtan çaresi var da geçiyo işte.allah çaresi olmayan hastalık vermesin yeter ki
polenler gidene kadar o yıkayacak bebişim
iyi olmasına sevindim canım
geçmiş olsun kızına sersumum
sersumcum sağolasın canım ya soğan salatasını ço severdim eskiden ama ekmeksiz yiyince midemi ağrıtıyo yemiyom bende artık bu arada kıslar yemeğimi yedim
fırında tavuk 2 bardak ayran bugünü kapattım böylece yürüyüşe gidesim var ama hhavaa da yağmurlu
tebrik ederim canım olur tabi sen kaçamak yapma bak daha neler olur ben ilk ay tam 6 kilo vermiştim ama ne oldu sonra kaçamklar başladı ve hala 6 kilo çizelgde çünlkü 2 ileri bi geri oluyo genelde
afiyet olsun cicim güzel menü bende tavık pişiyo fırında onu yiycem akşama bu ara gıdaklama ya da mööleme sesi duyarsanız benden geliyordurbir gün et bir gün tavuk yiyom
kaçamakkaldığın yerden sporla devam anca ööle gider uyediklerin canım
ah o dondurma..
at kendini dışarılara cicimm
akşam ha yoğurt ha ayran aynı şey canım..bişey olmaz
olur tabii neden olmasın..
İnşallah canım. Haberini bekliyoruz
HııırrrrrrrrrKaynana hiç hasta olmamış heralde Neyse neyse yazılsın hepsi bir kenara Zayıflayıp git de kıskansın
Aaaa balıklar duygusaldır. Ha bide kincidir kıs erkekleri. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Aslında olması gereken bu. Biraz özgürlüklerine düşkünler evet. Çünkü benim babam da balıkKimse ona istemediği şeyi yaptıramaz bide Neyse Allah kolaylık versin valla zor. Ama uyumlu burç evet bence düzelir ya
Anasını niye arıyo hemen ya alla allaaaaa sana sorsun internetten baksın. Ben herşeyi internetten öğrendim valla. Annem çok uzun anlatır ve detaycıdır. Nasıl karıştırılcağını bile anlatır yaniO yüzden hep netten bakıyorum. Sadece püf noktalarını anneme soruyorum
valla ne çektik çiğdemimsen hapşuruğu bana sor,8-9 yanında halt eder.gözlerim kapanıncaya kadar ard arda hapşuruyorum ben.gece uykumda bile bazen oluyo yüzüm her yerim kabarcıklarla dolar.allahtan çaresi var da geçiyo işte.allah çaresi olmayan hastalık vermesin yeter ki
sağol canım..yemiştir dondurma yemez mii
1 lokma 1 çanta
2. öğünüm
tarhana çorbası
actifray da kızarmış bolca hamsi ve 3 hamsi kuşu:104::104:
booolll salata
3-4 süs biberi :18::18:
yarım çay bardağı şalgam suyu
şimdi nazlı kızımın isteği doğrultusunda ailecek indiana jones serisi izlemece:130::103:..sonra görüşürüz..
kaynanam zaten kilo veriyorum diye gecen sene basti bize hamur isini kizartmayi, trye gelmeden önce 4 kilo aldimtatilde sahile vurmus balina gibi hissediyordum onun yüzünden.. cagirdi bizi sabah aksam yemege, gitsen yemeklerinde tad yok tuz yok töbe hasa, basiyo margarini dayiyo hamuru iste aldim kilolari, e gitmesek bu sefer de kavga dövüs hic cekemem
cok acayip canim kocam yaa bi türlü idare edemiyorum, ben acik ve net olmayi severim o ise küser oturur.. iste bi kisim özelliklerini de sen anlattinama kinci tarafini görmedim henüz.. bazi olaylar oldu düsünüyorum da onun yerinde ben olsam, karsidakileri düsman gibi görürdüm ama o hiiicccc tinn yaniii
kuzum evde o ara hazir corba da vardi, kiiii anlattim nasil yapacagini.. o ara da bi kötüydüm ki sorma, günlerce kalkamadim.. dolaptaki yemekler felan bozuldu ama hiiccc kalkip da onlari bile toplucak halde degildim düsün.. ben hastayken bu pasa dolabi aciyo yemek cikarmak icin, yemek de bozulmus.. gelmis beni fircaliyo bi görseennnbeni ölü gibi yatiyorum hastayim, anasinin yolladigi corbadan baska bir sey icemiyorum, bir de kalkmis hesap soruyo.. amaaannnn
Seninki resmen allerji Ben şuan halime şükrettim Aman canım dikkat et vala kıyamam ya Amiiiiin Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah
Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye:92: :83:
Nazlı kızını yesinler
Valla menünü çok beğendim şekerim
AyyyyyyAynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında
Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. Şımarırlar benceSen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. Üzüyosa üz. Anlasın Kıl oldum kaynanana Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. Anlar en kısa zamanda inşallah değerini
bence doğru söylüyosun çiğdemcim bir küser iki küser toparlar kendini sonuçta senle yaşamak zorunda sen idare etme o seni idare etsinSeninki resmen allerji Ben şuan halime şükrettim Aman canım dikkat et vala kıyamam ya Amiiiiin Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah
Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye:92: :83:
Nazlı kızını yesinler
Valla menünü çok beğendim şekerim
AyyyyyyAynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında
Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. Şımarırlar benceSen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. Üzüyosa üz. Anlasın Kıl oldum kaynanana Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. Anlar en kısa zamanda inşallah değerini