Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..

kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım..sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım
son balıkları yiyelim diye yarım saat yağmur altında yürüdük tabe..

kahvaltım

tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
tulum ve ezine peyniri zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak

eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani
yemişim van kahvaltısını benim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi

sabahki menüm:2 yumurta peynir zeytin domates salatalık çay fındık
akşamı karar veremedim ev halkının ki hazırda ben düşünüce
bugün 2 öğün yemiş olucam
şu an fırında kekim pişmek üzere pazar günü için illa kaçamak oluyor arkadaşlar
piknik gibi yapıcaz kısır kek meyve falan yeriz herhalde 1 ci oldum diye yiyo sanmayın
arkadaşlar bizim pazarları böle oluyo ama gün içinde hiç kaçamak yapmıyorum
kurallara uyuyorum
hasta ameliyat olan ve ya bekleyen arkadaşlara şimdiden acil şifa diliyorum
bazen geç girdiğim için göremiyorum kusura bakmayın artıkkkk

tabiii canımmmm süpermiş masada bizede yer var mı

hamsileri actifraya koyayım artık acıkmaya başladık..sonra gelirim..

İnşallah canım. Haberini bekliyoruz

Hııırrrrrrrrr Kaynana hiç hasta olmamış heralde Neyse neyse yazılsın hepsi bir kenara Zayıflayıp git de kıskansın

Aaaa balıklar duygusaldır. Ha bide kincidir kıs erkekleri. Yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar. Aslında olması gereken bu. Biraz özgürlüklerine düşkünler evet. Çünkü benim babam da balık Kimse ona istemediği şeyi yaptıramaz bide Neyse Allah kolaylık versin valla zor. Ama uyumlu burç evet bence düzelir ya

Anasını niye arıyo hemen ya alla allaaaaa sana sorsun internetten baksın. Ben herşeyi internetten öğrendim valla. Annem çok uzun anlatır ve detaycıdır. Nasıl karıştırılcağını bile anlatır yani O yüzden hep netten bakıyorum. Sadece püf noktalarını anneme soruyorum

Güleryüz2011Artık buna bi dur deme zamanı gelmedi mi hani milad vardı hani 1 nisandı Yoksa şaka mı yaptın kıs

:124::124::124::124: Şarkı on numero

Kaçak mı dedi biri kaçamak mı :44: Ben peşinen çarpıştırıyım çantaları

Geçmiş olsun canım bahar aylarında bünye de biraz hassas dondurmları da yediyse oh mis :2:

Valla kahvaltıya diyecek söz bulamayacktım o derece mükemeldi kiiiiğğ sondaki o ballı kaymağı görünceye kadar Al buda hediyen olsun o zaman Ama pek güzel kahvaltıymış Afiyet ola

valla ne çektik çiğdemimsen hapşuruğu bana sor,8-9 yanında halt eder.gözlerim kapanıncaya kadar ard arda hapşuruyorum ben.gece uykumda bile bazen oluyoyüzüm her yerim kabarcıklarla dolar.allahtan çaresi var da geçiyo işte.allah çaresi olmayan hastalık vermesin yeter ki

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,tekrar geçmiş olsun

sana da geçmiş olsun canım
aynen benim de çam ağaçlarının o polenleri suratımı vücudumu kabarcıklarla dolduruyo.dr sıvı bişey ve krem veriyo bana da 1-2 haftada geçiyo allahtan..alerji böyle bişey canım bazı yıllar azıyo bazen de hiç olmuyo:44::44:

kıyamam yaa..neyse kocana yıkatmaya devam et canım sen balkonları..

canım faceden görüştük kısaca iyiyim dedi bana ..gelir yakında umarım

polenler gidene kadar o yıkayacak bebişim
iyi olmasına sevindim canım

geçmiş olsun kızına sersumum

sersumcum sağolasın canım ya soğan salatasını ço severdim eskiden ama ekmeksiz yiyince midemi ağrıtıyo yemiyom bende artık bu arada kıslar yemeğimi yedim
fırında tavuk 2 bardak ayran bugünü kapattım böylece yürüyüşe gidesim var ama hhavaa da yağmurlu

sağol canım..yemiştir dondurma yemez mii

1 lokma 1 çanta

kıyamam sanaa
ben de canım..
sağol leylakım

ben de akşam yemeğinde soğan sarımsak yediğimde reflüm kuduruyor..ama seviyorum kahratsin

2. öğünüm

tarhana çorbası
actifray da kızarmış bolca hamsi ve 3 hamsi kuşu:104::104:
booolll salata
3-4 süs biberi :18::18:
yarım çay bardağı şalgam suyu

şimdi nazlı kızımın isteği doğrultusunda ailecek indiana jones serisi izlemece:130::103:..sonra görüşürüz..

hmmmm demekki bu isin püf noktasi kacamak yok iki ögün zor olsa da yapiyorum insallah bozmam, trye gidene kadar gitmeli bu kilolar acaba o iki ileri-geri tok olmakla yada regl dönemiyle ilgili olabilir mi??? bi hedef kiloya ulasalim da zaten bi asagi bi yukari normaldir yaa

ah o dondurma..

at kendini dışarılara cicimm

akşam ha yoğurt ha ayran aynı şey canım..bişey olmaz

olur tabii neden olmasın..

yürüdüm geldim canim iki saat hic oturmadan.. ayakkabi baktim kendime bulamadim. ama bi bi pantolon gördüm oooofffffffffffff, baktim da 38i bana oluyor biraz esnek oldugu icin, ama yine de almadim simdi rahatima gelir pantolon kilo vermem iyi yapmisim dimi???

bu arada gecmis olsun canim dikkat et kuzucuklarina

kaynanam zaten kilo veriyorum diye gecen sene basti bize hamur isini kizartmayi, trye gelmeden önce 4 kilo aldim tatilde sahile vurmus balina gibi hissediyordum onun yüzünden.. cagirdi bizi sabah aksam yemege, gitsen yemeklerinde tad yok tuz yok töbe hasa, basiyo margarini dayiyo hamuru iste aldim kilolari, e gitmesek bu sefer de kavga dövüs hic cekemem

cok acayip canim kocam yaa bi türlü idare edemiyorum, ben acik ve net olmayi severim o ise küser oturur.. iste bi kisim özelliklerini de sen anlattin ama kinci tarafini görmedim henüz.. bazi olaylar oldu düsünüyorum da onun yerinde ben olsam, karsidakileri düsman gibi görürdüm ama o hiiicccc tinn yaniii

kuzum evde o ara hazir corba da vardi, kiiii anlattim nasil yapacagini.. o ara da bi kötüydüm ki sorma, günlerce kalkamadim.. dolaptaki yemekler felan bozuldu ama hiiccc kalkip da onlari bile toplucak halde degildim düsün.. ben hastayken bu pasa dolabi aciyo yemek cikarmak icin, yemek de bozulmus.. gelmis beni fircaliyo bi görseennn beni ölü gibi yatiyorum hastayim, anasinin yolladigi corbadan baska bir sey icemiyorum, bir de kalkmis hesap soruyo.. amaaannnn

nerelerdesiniz kizlar yaaa cumartesinin rahatligina kapilip da yemekleri götürmüyorsunuz degil mi???

bu gun yediklerim

kahvalti saat 10.00 2 yumurtali peynirli omlet 1cb kavrulmamis findik,domates,salatalik,zeytin 5 tane

arada yogurt tarcinli ,keten tohumlu

saat 19.00 1 tabak bugdayli corba 5 kofte ,salata herkese guzel bir haftasonu dileklerimle by

Seninki resmen allerji Ben şuan halime şükrettim Aman canım dikkat et vala kıyamam ya Amiiiiin Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah

sağol canım..yemiştir dondurma yemez mii

1 lokma 1 çanta

Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye :92::83:

Nazlı kızını yesinler

Valla menünü çok beğendim şekerim

Ayyyyyy Aynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında

Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. Şımarırlar bence Sen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. Üzüyosa üz. Anlasın Kıl oldum kaynanana Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. Anlar en kısa zamanda inşallah değerini

amaaannn canim valla dedigin gibi yaptim, mesela o küsünce ben de ayagimi geri cekmedim, onu nazlandirmadim. anaaaaaaaaaaa bi görseydin, sen de bi hafta ben diyim 10 gün konusmadik resmen kisss cok inatci bi görsen öyle böyle degil, dedigi olursa iyi olmazsa ayvayi yedim ben... neyse bosvereyim ben kocami anasini felan, derin mevzular

valla canim, gecen kaynanam yemege cagirdi yine, yapmis böregi poacayi... ben karatay kahvaltimi yaptim valla, onlardan erken kahvalti yapiyorum zaten erken uyandigim icin, ama yine de gittim esim orda yedi, yaaa bi israr bi israr ye allah yeee bilerek yapiyo artik eminim... cünkü gecen sene trye 4 kilo almis olarak gittim, gelene kadar 1-2 kilo verdim, gelince de verdim 2 kg daha.. kaynanama da adam gibi dedim, anne baksen hamur isini cok güzel(!) yapiyorsun ama bana iyi gelmiyor, yemedigim zaman alinma diye... ayyy benim ne hastaligimi koydu, ne bilmediki ne desin.... yok benim de nasil bünyem varmis da, yiyiomusum ..........miyomusum da (wc ye cikmanin kaba tabiri), onlar niye kilo almiyomus da offfff bosver ay ne dertliymisim ben de

bugünkü menüm:

kahvalti (09.00):
2 yumurta ve kasarli omlet + domates + salatalik + yesil cay + bir elme + yarim cb findik(hepsini bitiremedim)

aksam yemegi (06.30):
2 tabak kuru fasülye + salata + cacik + yarim cay bardagi findik

birazdan da iki üc kasik yogurt yerim belki...

Sersum geçmiş olsun kızına

akşam

sulu köfte sadece köftelerini aldım yogurtlu semizotu 1 çatalcık tatlı yedim dayanamadım

bu kızlar evde oluncada hep cıss mamalar oluyor ya birde ukalalarki sormayın kendileri çıtırlar bende onlar kadar olacakmışım

bence doğru söylüyosun çiğdemcim bir küser iki küser toparlar kendini sonuçta senle yaşamak zorunda sen idare etme o seni idare etsin

sabah kahvaltımı yazmıştım aynı be yaaaa
2 öğün yedim akşam
eşim ve kızım dürüm yediler
bende kaşarlı mantarlı yumurtalı omlet yedim
1 kase yoğurt domates salatalık maydanoz limon sıktım
çay çerezolmadı ama idare edin kızlar
yürüyüş olarak pazara gittim sadece
bol leptinli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…