Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

valla fırçanın hertürlüsü mevcuttur..ona göre..

bu arada şekerim sen de çizelge yap bence..ilk sayfada nasıl yapılacağı ayrıntılı yazıyor..motive eder seni.

Oyyyy canımsın , Allahım hepimize mutlu ömürler versin inşallah
Eşyalar toplanmışşşş her biri bir yerde....
Özlediğim o koku yok artık bu evde.....
Ayyyyy hepimiz Ege'de buluşuruz inşallah

Fıkra çok saçma ya , ondan çok komik geliyo galiba
Kısss ben çok yoğun çalıştığım dönemde o kadar bunalıyodum ki sırf güliiim diye fıkra yazıyodum...Bu fıkraları da çok geyik bi bankacı arkadaş vardı (Recep) , ona yolluyodum , manyak gibi gülüyoduk...."Bize de yaz" dediğini duyar gibiyim ama unutmuşum valla muhtarım , lakin belki Recep hatırlıyo olabilir

Ye-iç-eğlen , bi daha mı gelicez dünyaya ...Şimdiden iyi eğlenceler canımcım , öptüm seni
Yemişin fırçayı , rahatladın mı bari
ben çok acıktım yaw:84::84::84:en son 2:30 da yemek yemiştimevde de taze yapraktan sarılmış 1 tencere sarma var
2.30 Ne kadar insan üstüsün kısss
Cevat Kelle bilinmez mi be yawww
Ekmekkkkk mmmmmmmmmmmm ...

iyi geceler canikom

hani benim recebim recebim
sari lira verecegim
almazsan karakola gidecegim

Kızmak ne kelime sersem etces ki bida yeme

Tüy siklet çizelge

ben çok acıktım yaw:84::84::84:en son 2:30 da yemek yemiştimevde de taze yapraktan sarılmış 1 tencere sarma var
sakııınnnn döğeriiimmm çok fena....git benim gibi ayran iç bakem..kıss ben de 3.30 da yedimdi..bak bakk..neler yaparım sana söyleyemiyom bile..
oyyyyyyyyyyy canim o cantali smile degil de su smile daha uygun patlat böyle böyle... ama cok vurma olur mu aptal olmayim
ben bayılırım o smile le daha çok çizelgede kilo alanlara yapıyom çok hoşuma gidiyor..sadist miyim nee
ah bebemmm benim de bi rakı balık yapasım varrrr..ama sabrediyom...benim için de iç..ama çok içme yine de
oy oy inşallah..
recebin muratlarla tanışıklığı var midur..lakin tehlikeli olabilir bizim için:18:..fıkra dinleyelim derken bulut kek de yemiyelim:18::18::18:

rahatladim da saplaklarin yeri aciyo yaaa

valla fırçanın hertürlüsü mevcuttur..ona göre..

bu arada şekerim sen de çizelge yap bence..ilk sayfada nasıl yapılacağı ayrıntılı yazıyor..motive eder seni.

tamam yapayim hemen, cizelge yerinden oynamazsa utandirici olur hem dimi, kurallara uymadigim acikga cikar

ooooo sucun agirligina göre diyosun yani tamam mesaj alinmistir

oyyyyyyyyyyy canim o cantali smile degil de su smile daha uygun patlat böyle böyle... ama cok vurma olur mu aptal olmayim

Banane ne geçerse elime ondan sürterim yüzüne fırçaları Yime bidaa

Alışkanlık yapmasın sonra fırçalanmak çok mu yüklendik ne Sersum ne diyosun Bu arada bende bi arkadaşımdan öğrendim canım

Yime yime arın yirsin gündüz Pişman olursun valla. Git ayran iç.

:13::13::13:

tam teşekküllü kameraman cevat kelle gibi diyosun..küçükler bilmez ama bizim nesil bilir değil mi birdy öylesarhoşolsamki...

İsmi hiç yabancı değil ama

bende çıkıyorum kısslar çok yorgunum bugün...herkese iyi geceler bol bol leptinlersabah tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

rahatladim da saplaklarin yeri aciyo yaaa

tamam yapayim hemen, cizelge yerinden oynamazsa utandirici olur hem dimi, kurallara uymadigim acikga cikar
hee disiplin için gerekli hepimize..

Öptüm cümleten

ooooo sucun agirligina göre diyosun yani tamam mesaj alinmistir
evet ayynen..
iyi geceler datlum

yok kıss yemem bu saatte,ama sabaha ne kadar yerim allah bülürrrr

Alışkanlık yapmasın sonra fırçalanmak çok mu yüklendik ne Sersum ne diyosun Bu arada bende bi arkadaşımdan öğrendim canım

İsmi hiç yabancı değil ama
valla ilk günden dövdük kısı..ama hoca misali..testiyi kırmadan iyi olur..

levent kırcanın bi karakteriydi canım..

sersum da kaçar kızlar...yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün..iyi geceler bol leptinler..

kizlar hepinize iyi geceler, ben de kacayim, daha dus alcam yarin cok isim, yarin tartilariniz size güzel sonuclar versin insallah, haftaya ben de bildirim veririm heralde kullariniz ne derse artik... hadi tekrardan iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…