Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mıhtar emmi , ben bu topiğe ilk geldiğimde çizelge yapmak istemiş idim.Sonra doldurdum-doldurdum herşeyi ve "çizelge yap uleynnn" tuşuna bastım ve bana dedi ki " bu kiloyla yapamazsın"..Yani tam hatırlayamadım şimdi ama 48 mi 50 mi ne öyle bişeyin üstündeysen yapıyomuş.O bakımdan beni fasülyeden idare et Allasen :KK14::KK14::KK14:
Bi de liste yapma listesi belli oldu mu , geçmişte kaldı da ben mi görmedim acaba :KK14::KK14::KK14:
sen kayınçoluktan torpillisin çaktırma:KK19::KK19:
liste yapma sırasını ilk sayfaya ekledim bakabilirsiniz kızzlar.:KK23:.ayyy nekaa güzel her hafta yayınlamak zorunda olmamak..:KK52::KK52::KK52:ev sahibisi olmanın faideleri canımmm:KK9::KK9::KK9:

Valla çok heycanlıyım yarın neler olcek neler gerçi ben yemeklerimi hep geç yedim bu hafta ilaçtan dolayı + reglydim ama ama haftaya öyle bir sorunum olmayacak. Çünkü düzenledim. :KK16::KK16::KK16:

Artık 5 dedinmi yemeğim bitecek. En Büyük KK Akşam sağlam protein yemem lazım ama çünkü yoksa acıkırım kesin. Napim ayran mayran içerim bende amaaan hiç korkmuyom valla :KK9::KK9::KK9:
Bu arada ne hızlı ilerliyor ya sayfalar :21::21: Milletin dili şişmiş en çok da benim :KK52::KK52::KK52:
neler olacak neler neler olacak:KK24::KK24:
yaaa iste senden yemek isteyen biri olunca ne zor oluyor yaa diyete devam etmesi.. benim kocam da olmadik saatte tost felan ister..o meret de öyle güzel kokar ki burnuma :KK56:
offf bir güzel koktu ki bana da sormaa..:KK5::KK5:ama yemedimmmEn Büyük KKEn Büyük KK ..ayranım ve ben mutluyuzzz:nazar::nazar:
ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikom:KK16::KK16:evet asla karşılaşmamanız gereken ablam o:KK9::KK9:neyseki aranızda mesafe var canumcum:KK53::KK53:

kızım iki de bir hatırlatma şu aplanı:18::18: bak şok merak ediyo:18::18: alla sen tanışcaklar dünyanın sonu gelicek:KK30::KK30::KK30:

Canım Almanyada olanlar var aramızda baya. Onlar bulabiliyormuş. İletişime geçerseniz belki yakınsa falan bulablirsin. Birde isviçre ve Almanyanın köylerinde baya bu işlerle uğraşanlar var diye biliyorum. O taraflarda yaşayan akrabalarım da hep öyle yapıyordu :KK16:

tamam canim kizlarla karsilasinca sorarim.. isin kötü tarafi biz sehirdeyiz, köylerde oturanlar cok rahat buluyorlar... ya benim cevre köylere gitmem lazim ya da iste yumurtaci bayan gibi arabasiyla getirenlerden almam lazim ki onlar da pahali veriyorlar.. aman olsun bulayim da bi süte bir de yumurtaya üc bes kurus fazla vereyim nolcakki... sonucta sagligimiz söz konusu

Yaaaa ne güzel yerlerde yaşıyosunuz kıssss , o kadar özeniyorum ki valla ...Güle güle oturun hepiniz de ve kıymetini bilin valla...
Evet , Allahtan uzağız yoksa hepiniz açlıktan ölürdünüz :KK53::KK53::KK53: Ben şuan fıstık ve çekirdek yiyorum , ablan ne yiyo ki acaba :KK52::KK52::KK52:
Ve elbette "Allah kavuştursun"...

sağol canım...ben kıymetini biliyorum gerçekten,çook seviyorum buraları,egeyi:21::21:inşallah sende gelirsin birgün buralara birdycim:KK34::KK34:
ablam akşam aradı,dayanamıyorum ben kopuyorum dedi:KK60::KK60::KK60:zararlı ne varsa yemiş:KK53::KK53:burdaki o kaa yürüyüşler boşa gitti anlayacağın:KK53::KK53:

Senin meşhuur yürüyüşlerin çok fark ettirir eminim :KK34:

regl çok yakın canım ya,o yüzden umutlu değilim pek:KK19::KK19:

liste yapma sırasını ilk sayfaya ekledim bakabilirsiniz kızzlar.:KK23:.ayyy nekaa güzel her hafta yayınlamak zorunda olmamak..:KK52::KK52::KK52:ev sahibisi olmanın faideleri canımmm:KK9::KK9::KK9:

offf bir güzel koktu ki bana da sormaa..:KK5::KK5:ama yemedimmmEn Büyük KKEn Büyük KK ..ayranım ve ben mutluyuzzz:nazar::nazar:

kızım iki de bir hatırlatma şu aplanı:18::18: bak şok merak ediyo:18::18: alla sen tanışcaklar dünyanın sonu gelicek:KK30::KK30::KK30:

eveeeettttt karatayimiz ve biz gayet de mutluyuz.. cevredeki caydirici gücler olmasa daha iyi olcak ama napalim :KK31::KK31::KK31:

ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikom:KK16::KK16:evet asla karşılaşmamanız gereken ablam o:KK9::KK9:neyseki aranızda mesafe var canumcum:KK53::KK53:

Hönk zipormu o ne
:KK50:

eski güzel diziler duruyor halen sitelerde isteyen baksın belki seveceğiniz bişey vardır

Hoş buldum :KK3: da birazdan çıkmak zorundayım anacım :KK31:, ama gece geç satte özelleri cevaplıciim bilginize :KK34:

Oleey :KK52: .27:

Ciddenmi?!:26: ne saçmaymış BKI na göre olması gerekmezmi yani bkı 17 den küçükse kabul etmesin gibi :KK47:

Senin meşhuur yürüyüşlerin çok fark ettirir eminim :KK34:

Tamam hayatım , gece bakarım , ayyy çok Midnight Express gördüm kendimi :KK51::KK51::KK51:
Ne biliim ki , mesela aynı şey kan vermekte de var.50 kg nin altındakilerden kan almıyolar (gerçi ben bi kere Çapa'da vermiştim) , oysa ki bence de mühim olan BKİ ama kaç defa zorlamama rağmen almadılar başka yerlerde...

kizlar ben aksam ne yedigimi yazayim size:

bi tabak kavurma, kendi yaginda ama ve iki dilim börek :KK17: tamam biliyorum börek kesinlikle yasak ama kavurma pisene kadar götürdüm arada yaa :KK17: kizcak misiniz bana :18::18::18:

Y
Evet , Allahtan uzağız yoksa hepiniz açlıktan ölürdünüz :KK53::KK53::KK53: Ben şuan fıstık ve çekirdek yiyorum , ablan ne yiyo ki acaba :KK52::KK52::KK52:
:18::18: allam allam tanışmasınlar lütfen..süpaneke dinimiz amin:18::18:
Mıhtar emmi , ben bu topiğe ilk geldiğimde çizelge yapmak istemiş idim.Sonra doldurdum-doldurdum herşeyi ve "çizelge yap uleynnn" tuşuna bastım ve bana dedi ki " bu kiloyla yapamazsın"..Yani tam hatırlayamadım şimdi ama 48 mi 50 mi ne öyle bişeyin üstündeysen yapıyomuş.O bakımdan beni fasülyeden idare et Allasen :KK14::KK14::KK14:
:

minnacık ufacık hatunum diye hava mı atıyon üleennn..:KK47::KK47:.tüy siklet çizelge bölümü yapmak ilazım sana:KK60::KK60:

Di mi ya , kayınçoyum ben :KK51::KK51::KK51::KK51:
Sandviç neliydi ki koktu muhtar?

sağol canım...ben kıymetini biliyorum gerçekten,çook seviyorum buraları,egeyi:21::21:inşallah sende gelirsin birgün buralara birdycim:KK34::KK34:
ablam akşam aradı,dayanamıyorum ben kopuyorum dedi:KK60::KK60::KK60:zararlı ne varsa yemiş:KK53::KK53:burdaki o kaa yürüyüşler boşa gitti anlayacağın:KK53::KK53:

regl çok yakın canım ya,o yüzden umutlu değilim pek:KK19::KK19:

İnşallah geliriz bebişim :KK14::KK14:
Hah adam işte hatta adamın dibi .Saygılarımı ilet ablana lütfen :KK53::KK53::KK53:

Valla burda da ne yediği pek belli diil ama sonuçta mamül olarak süt çıkıyo memesinden.Ha bunu deyince aklıma bi fıkra geldi ;
Çok zengin bi adamın çok salak bi oğlu varmış.Adam çocuğa kaç tane iş kurduysa çocuk hepsini batırmış.En sonunda "ööle bi iş buliim ki batıramasın salak" demiş ve bir makina almış."Bak oğlum demiş , iş çok basit.Makinanın bu tarafından öküz sokucan , diğer tarafından sosis çıkacak , hepsi bu".
Bizim salak sormuş " E peki diğer taraftan sosis soksam burdan öküz çıkmaz mı"
Adam oğluna bakmış bakmış ve " çıkmaz oğlum , o teknoloji sadece ananda var demiş" :KK52::KK52::KK52::KK52: Ben bu fıkraya çok gülüyorum niyeyse :KK52::KK52::KK52::KK52:
Kısss adam arabadaydı , uçak da havadaydı.Sonra bi baktım adam o uçakta ve üstelik de uçağı kullanıyo:KK53::KK53::KK53: Ne kadar denişik bir senaryo :KK37::KK37::KK37::KK37:
Film çekicem"Koltuğum ve Ben" diye ama seyredip seyredip ağlama otobüslerde :KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60:Beni çok güldürüyorsun, çok eğleniyorum yazılarını okurken gerçekten anlık laflar ve espirileri nerden buluyorsun helal olsun sana allah gani gani mutlu ömürler versin kuşum :KK19:

Yaaaa ne güzel yerlerde yaşıyosunuz kıssss , o kadar özeniyorum ki valla ...Güle güle oturun hepiniz de ve kıymetini bilin valla...
Ve elbette "Allah kavuştursun"...

Beni bekle canım emekli oliim inşallah bizde egede biyerlerden yer alıp komşi oluciiiz,mangal yapıp izmir marşıyla başlayıp Tanjuyla devam edip, dönülmez akşamın ufkuyla biten fasıl yapcez inşallah :nazar:

Valla burda da ne yediği pek belli diil ama sonuçta mamül olarak süt çıkıyo memesinden.Ha bunu deyince aklıma bi fıkra geldi ;
Çok zengin bi adamın çok salak bi oğlu varmış.Adam çocuğa kaç tane iş kurduysa çocuk hepsini batırmış.En sonunda "ööle bi iş buliim ki batıramasın salak" demiş ve bir makina almış."Bak oğlum demiş , iş çok basit.Makinanın bu tarafından öküz sokucan , diğer tarafından sosis çıkacak , hepsi bu".
Bizim salak sormuş " E peki diğer taraftan sosis soksam burdan öküz çıkmaz mı"
Adam oğluna bakmış bakmış ve " çıkmaz oğlum , o teknoloji sadece ananda var demiş" :KK52::KK52::KK52::KK52: Ben bu fıkraya çok gülüyorum niyeyse :KK52::KK52::KK52::KK52:
Kısss adam arabadaydı , uçak da havadaydı.Sonra bi baktım adam o uçakta ve üstelik de uçağı kullanıyo:KK53::KK53::KK53: Ne kadar denişik bir senaryo :KK37::KK37::KK37::KK37:
Film çekicem"Koltuğum ve Ben" diye ama seyredip seyredip ağlama otobüslerde :KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60: ben de gülerim bu fıkraya..ayyyy...fenalık geldiii:KK9::KK9:

söz veremiyorum.:KK14::KK14:.bu diyarlarda olduğum sürece seni ve koltuğunu gördükçe de ağlayabilirim:KK53::KK53:

eveeeettttt karatayimiz ve biz gayet de mutluyuz.. cevredeki caydirici gücler olmasa daha iyi olcak ama napalim :KK31::KK31::KK31:
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKkesinlikle

bi tabak kavurma, kendi yaginda ama ve iki dilim börek :KK17: tamam biliyorum börek kesinlikle yasak ama kavurma pisene kadar götürdüm arada yaa :KK17: kizcak misiniz bana :18::18::18:

kızcaz tabii..:KK22::KK22: ilk aşamada hiiiç kaçamak yapmamalısın:KK20::KK20:sonra üzülen sen olursun:KK34::KK34:

tamam canim kizlarla karsilasinca sorarim.. isin kötü tarafi biz sehirdeyiz, köylerde oturanlar cok rahat buluyorlar... ya benim cevre köylere gitmem lazim ya da iste yumurtaci bayan gibi arabasiyla getirenlerden almam lazim ki onlar da pahali veriyorlar.. aman olsun bulayim da bi süte bir de yumurtaya üc bes kurus fazla vereyim nolcakki... sonucta sagligimiz söz konusu

Bence git köye toptan herşeyini al süt vs falan peynir falan da bulursun. Yımırta mımırta da olur :KK9: 2 haftada bir gitsen bile olur. At buzluğa fazla gelenleri sonra çıkar kullan. Sütü de 1 ltlik şişelere koyup saklayabilirsin buzlukta. Tam doldurma patlayıverir şişen :KK9::KK9::KK9: Çıkarıp sonra çözdürüp kullanırsın bozulmamış olur. Hem de sık sıkgitmemiş olursun :KK53::KK53:

Ben yiyenlere değil yemeyenlere kızıyorum canım.Ama öteki azalar fenadır , bilesin :KK53::KK53::KK53:

minnacık ufacık hatunum diye hava mı atıyon üleennn..:KK47::KK47:.tüy siklet çizelge bölümü yapmak ilazım sana:KK60::KK60:

Ayyy tam kafama göre bi insan ama karşılaşmamız çok riskli çokkkkkk :KK14::KK14::KK14:
Puhahaha , harbiden ha , adamdan saymıyolar beni kısss...:KK37::KK37::KK37:

:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: Kızmak ne kelime sersem etces ki bida yeme :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: Tüy siklet çizelge

:KK60::KK60::KK60: ben de gülerim bu fıkraya..ayyyy...fenalık geldiii:KK9::KK9:

söz veremiyorum.:KK14::KK14:.bu diyarlarda olduğum sürece seni ve koltuğunu gördükçe de ağlayabilirim:KK53::KK53:

En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKkesinlikle

kızcaz tabii..:KK22::KK22: ilk aşamada hiiiç kaçamak yapmamalısın:KK20::KK20:sonra üzülen sen olursun:KK34::KK34:

evet yaa haklisiniz henüz toksinleri felan atmadan kacamak yaparsam isim var benim :KK30: ama iki haftadir ilk defa oldu yaa.. ben böyle her yedigimi paylasayim ki yasaklilari yiyince ifrcalayin beni :KK1:

Bence git köye toptan herşeyini al süt vs falan peynir falan da bulursun. Yımırta mımırta da olur :KK9: 2 haftada bir gitsen bile olur. At buzluğa fazla gelenleri sonra çıkar kullan. Sütü de 1 ltlik şişelere koyup saklayabilirsin buzlukta. Tam doldurma patlayıverir şişen :KK9::KK9::KK9: Çıkarıp sonra çözdürüp kullanırsın bozulmamış olur. Hem de sık sıkgitmemiş olursun :KK53::KK53:

buzlukta bozulmuyorsa, alabilecegim bir yer bulursam dedigin gibi yaparim yaa süper fikir :KK28: ayyy neler biliyosunuz siz öyle masallah :nazar: benimle de paylastiginiz icin tesekkür ederim :KK16:

Ben yiyenlere değil yemeyenlere kızıyorum canım.Ama öteki azalar fenadır , bilesin :KK53::KK53::KK53:

Ayyy tam kafama göre bi insan ama karşılaşmamız çok riskli çokkkkkk :KK14::KK14::KK14:

olsun canim yaaa arada fircalanmak iyi oluyor.. simdi ben yarin bir sey yemeye kalkarsam bu fircalar gelir aklima ve yemem :KK9: yarin öglen güzel bi ögle yemegi yiyeyim bakalim aksama kadar acikcak miyim :KK31:

ben çok acıktım yaw:84::84::84:en son 2:30 da yemek yemiştim:KK14::KK14:evde de taze yapraktan sarılmış 1 tencere sarma var:KK37::KK37:

Di mi ya , kayınçoyum ben :KK51::KK51::KK51::KK51:
Sandviç neliydi ki koktu muhtar?

İnşallah geliriz bebişim :KK14::KK14:
Hah adam işte hatta adamın dibi .Saygılarımı ilet ablana lütfen :KK53::KK53::KK53:
:13::13::13:

ekmek tazeydi miss gibi içine de elime ne geldiyse tıktım..:KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9: birdy 1 birdy 2 :KK9::KK9:

tam teşekküllü kameraman cevat kelle gibi diyosun:KK53:..küçükler bilmez ama bizim nesil bilir değil mi birdy öylesarhoşolsamki...:KK53::KK53::KK9::KK9:

çok fenayızdır..dövdüm bile ilk günden :KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:

Kızlar kaçtım :KK55: ,bi daha cumartesi gündüz bakacağım inşallah akşam yemek var ve ben yılbaşından beri alkol almamıştım cumartesi almayı düşünüyom , kaçamaksız günlerden sonra rahat rahat içecektim güya :KK53: anlıycanız benim gidişat fena.içmesen olmaz mı diyenlere OLMAZ MÜMKÜN değil diyerek cümlenize iyi lakırdıların arkasından bol leptinli uykular :KK55:

X