- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
sen kayınçoluktan torpillisin çaktırmaMıhtar emmi , ben bu topiğe ilk geldiğimde çizelge yapmak istemiş idim.Sonra doldurdum-doldurdum herşeyi ve "çizelge yap uleynnn" tuşuna bastım ve bana dedi ki " bu kiloyla yapamazsın"..Yani tam hatırlayamadım şimdi ama 48 mi 50 mi ne öyle bişeyin üstündeysen yapıyomuş.O bakımdan beni fasülyeden idare et Allasen
Bi de liste yapma listesi belli oldu mu , geçmişte kaldı da ben mi görmedim acaba
liste yapma sırasını ilk sayfaya ekledim bakabilirsiniz kızzlar..ayyy nekaa güzel her hafta yayınlamak zorunda olmamak..ev sahibisi olmanın faideleri canımmm
neler olacak neler neler olacakValla çok heycanlıyım yarın neler olcek neler gerçi ben yemeklerimi hep geç yedim bu hafta ilaçtan dolayı + reglydim ama ama haftaya öyle bir sorunum olmayacak. Çünkü düzenledim.
Artık 5 dedinmi yemeğim bitecek. Akşam sağlam protein yemem lazım ama çünkü yoksa acıkırım kesin. Napim ayran mayran içerim bende amaaan hiç korkmuyom valla
Bu arada ne hızlı ilerliyor ya sayfalar Milletin dili şişmiş en çok da benim
offf bir güzel koktu ki bana da sormaa..ama yemedimmm ..ayranım ve ben mutluyuzzzyaaa iste senden yemek isteyen biri olunca ne zor oluyor yaa diyete devam etmesi.. benim kocam da olmadik saatte tost felan ister..o meret de öyle güzel kokar ki burnuma
ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikomevet asla karşılaşmamanız gereken ablam oneyseki aranızda mesafe var canumcum
kızım iki de bir hatırlatma şu aplanı:18::18: bak şok merak ediyo:18::18: alla sen tanışcaklar dünyanın sonu gelicek