Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tüm Karatay güzellerine günaydınlar olsun , güzel&güneşli Cumalar olsun
Makbuşum , rakibem , durumum aşağıdaki gibidir :

rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.8 kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: - 0.9 kg (kızlar dün bahsettiğim Çin Seddinden mütevellit reglimin 7. zafer gününü kutluyorum )
yüzde: - %2 (OEEHHHH)
toplam fark: + 0.9 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga

Bu arada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kilo vermeme yardımcı olan Muratlara , Annemlere ve de hafta boyunca yaptığım pırasalı börek , un kurabiyesi ve ebegümeceli gözlemeler nedeniyle kendime teşekkürü bir borç bilirim.Kafama takıldı ; Yoksa hamurişi zayıflatıyor mu ? Yoksa tüm dünya bir yanılsama içinde mi

çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun haplarını kullanırken yoğurt süt içmesen daha iyi olur nedeni hapın etkisini gideriyormuş annem beni hep uyarır hani ufak zehirlenmelerde yoğurt yedirirler bilgine canım

Kızlar kalkiim de evi topliiim bi...Sonra da banyo yapiim , saçlarım rasta gibi olmuş valla
İnşallah herkes tartıda güzel sonuçlar alır , sonra yine gelir bakarım...

benim saclarda rofle sariydi uzun sure kullandiktan sonra biktim 6 aydir saclarim acik kullu kumral boyuyorum... Kuaforum karistiriyo biseyler 1-2 yikamadan sonra tamda istedigim renk oluyor.Sanirim senin istediginde boyle bisey....
evet canım çok iyi anladın valla bide kuaför anlasaydı olsun ya sabır beklicez çok sarışın oldum yahuuuu tam zıttı

selam bırdyım ve butun kıslar hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum.bırdyım okumam gereken 30 sahıfelık bır gecmıs var ama gozum yemıyo az kopya versene kıs varmı onemlı bır havadıs

yok yok yemem çiğdemcim,sabaha yumurta yemem onun yerine götürürüm sarmaları

Bencede öyle yap oh

Vandan dolayı az vermişsin şeker. Olsun bence hiç üzülünecek bir tarafı yok Hem keyif hem kilo vermek oh mis Haftaya regl şişliğin de gider tadından yenmez

dün akşamı verememiştim
dışardaydım
1 buçuk porsiyon köfte
3 bardak ayran
piyaz ekmek yemedim ama
canım çok çekti 2top dondurma
herkezin elinde canımız çekiyo yahuuuuuuu

Offf sorma koornettooo koornetttoooo aşşşkımlaaaa eriirmisiiinnn

Bizden gelmeyecek sanma Görüşürüz canım yap sporlarını madem gelecek hafta

Tam benlik işte. Artık makyaj yapmak istemiyorum ya sıkıldım Sende diğer kullanıcılar gbi çok memnunsun aliciiim bende eczaneden aldım heralde sen. Fiyat göremedim nette yav. Ne kaaa fiyatı var :89:

tebrik ediyorum arkadaşım seni azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış.....

Teşekkürler canım. Valla çok sevindim bende minnacık bide yeni doğmuş bebek gibi

Regl 7. günmüü maşallah kale duvarı örmüş östrojene bak sen

Yanılsama olsa da dalsam böreklere çöreklere

Makbuşun koltuğu sallantıda

çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun haplarını kullanırken yoğurt süt içmesen daha iyi olur nedeni hapın etkisini gideriyormuş annem beni hep uyarır hani ufak zehirlenmelerde yoğurt yedirirler bilgine canım

Doktor arkadaşa bi sorim canım ya da reçeteye bakıyım metabolize olma, emilim şekline falan. Belki fikir verrir. Kimin kocası aile hekimiydi yaa bide o soruverse ya eşcaaazına Kafama takıldı şimdi :44: İyiki söyledin

Kızlar kalkiim de evi topliiim bi...Sonra da banyo yapiim , saçlarım rasta gibi olmuş valla
İnşallah herkes tartıda güzel sonuçlar alır , sonra yine gelir bakarım...

Rasta gibi Eyü işte accık da öyle gez Nolcek yani :89:

evet canım çok iyi anladın valla bide kuaför anlasaydı olsun ya sabır beklicez çok sarışın oldum yahuuuu tam zıttı

Sen bence küllü sarıya boya kendin canım. Rahatlayınca saçların doresiz renklere boyat. Çünkü içinde dore bulunanlar sarı yapar saçını. Küllü renkler de daha dediğin renge yakın yapar. İçinde mavi ve yeşiller var çünkü

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72500
geçen hafta kilo: 68600
bu hafta kilo:67100
fark:---1500 gr
yüzde:---%2.18
toplam fark: 5400
beden:38-40
spor: Arada sırada leslie

Eeeevettt şoklardayım :89:
Reglimin son günü bugun Ve yinede bu hafta kilo vermişim. Geçen hafta aldıklarımı verdim bence Olsun o da bişii. Yerleşemedin kış dedim onlaraa
Haftaya her gün en azından 1 mil de ekleyim. Kulak toparlanırsa inşallah 2 yaparım. Şu yoğurt işi kafama takıldı ne yicem ben yaa

​Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen haftaki kilo :65,100 gr
Bu hafta kilo :65,900 gr
Fark : + 800 gr :18::18::18:( reglimden dolayı mıdır ; yoksa tartının pillerini değiştirdim ondan dolayı mıdır :44:Bende bir suç yok ben masumummmmm )
Fark yüzdesi : + %1,228
Toplam fark :-14,400 gr
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma ( günde enaz 3 kere )
Boy:1,59 cm
Beden : Galiba :44:40 bedenim

canım özelden yazamıyorum henüz buraya yazayım valensey yılan yağlı saç bakım yağı sarılı bir kutu ama içindeki şişe pilastik beyaz fıs fıslı umarım yardımcı olmuşumdur
çok teşekkür edrim canım notumu aldım araştıracağım

kız ben senle nasıl yarışayım vallahi bilmem keşke beni de zayıflatsa şu hamurlar denersem sondan 1. liği korurum çoook tebrikler canım

tşk ederim canım oooo o da regl in şişkinliğidir

rumuz:makbule007
başlangıç tarihi:125 ocak 2013
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:65.0(annemin baskül)
bu hafta kilo: 65.2(benim baskül)

haftalık yüzde:0.28
fark:+200
toplam fark:6.1 kg
beden:38-40
spor:yok

vallahi bende hiç üzgün değilim çünkü kendi baskülüme göre -800

Tebrikler canım 100 gram olsa da tebrik ederdim.Sonuçta gitti bişeyler. -800 gayet iyi bence bu hafta protein yap o verdiklerini iyice sabitle. Bide buna ek kilo ver oh mis.

canım % deyi doğru hesapladığına emin misin 3.6 kg vermişsin 1 haftada benim hesaplarımca 4.69 oluyor kız nasıl verdin bu kadar kiloyu maaşşalllaaahh

Tebrikler canım 100 gram olsa da tebrik ederdim.Sonuçta gitti bişeyler. -800 gayet iyi bence bu hafta protein yap o verdiklerini iyice sabitle. Bide buna ek kilo ver oh mis.
inşallah canım inşallah sen bildirim yapmadın daha herhalde yoksa gözden mi kaçırdım

Wuhuuuuuu Çok tebriks Önünde eğilinir valla

Güzel arkadaşlarıma Günaydınlar dilerim Ben bu hafta kilo almış gözükmekteyim.Amma velakin bende anlamadım. Karatayıma ihanet etmedim.Tam tersine annemin sayesinde halis muhlis köy kahvaltısı , köy tavukları ve yumurtalarıyla beslendim.Omega 3 ve E vitaminimi hiç aksatmadım.Son 3 gündür akşam yemeği yiyemedim (çok yoğundum.Yorgunluktan ve de vakitsizlikten yemek yemeği ya unuttum yada vakit bulamadım)Sebebi ya regl olmam veya tartımın pilleri bitmişti onu değiştirdim; o sebepten olabilir.Birşeyi de itiraf edeyim ;6-7 kez tartıldım en düşük bu çıktı Cinlik yaptım bunu yazdım.Kendimi kandırayım biraz Ne yapalım artıkın ;önümüzdeki maçlara bakacağız
Evettt sırada benim yaptıklarım ve yapacaklarıma geçelim.Ben bu hafta proje koşuşturmacası içinde idim.Bu sabaha karşı 4 de Rus misafirlerimi karşıladım ( 23 Nisan için gelen misafir çocuklarım )Kızlar çok tatlılar.Kikir kikir kikirdiyorlar (leylakım gibi)1 hafta benim misafirim olacakları için topiğime yine gerekli özeni gösteremeyebilirim
Şimdi sırada sizler varsınız.Sizler benim canım oldunuz.Herbiriniz kızkardeşim ,ablam oldunuz.Sizin bıdığınızı yerim ben (o ne demek diye sormayın ama ben şu anlamda kullanıyorum :SİZİ ÇOKKK SEVİYORUM )
Kilo verdiniz ,veremediniz,aldınız,satamadınız,tartı bozuldu,regl oldunuz, koştunuz,koşamadınız,terlediniz,yıkanamadınız.....vs; her ne yaptıysanız sonuçta bir çaba sarfettiniz ya işte ben onun için sizleri tebrik ediyorum.Önce kendinizi sevin.Siz özel ve de güzelsiniz.Sizden bir tane daha yok.Siz teksiniz.Ona bakacak olan sizsiniz.Sevgiyle bakın kendinize.Sağlıkla kalın

işte yakaladım canım maşallah barekallah çok güzel 5 kilo olcek mi ne bu ay hadi bakalım

kız önce tartılıp sonra değiştireydin ya pilleriondan olmuştur canım biz seni biliyoruzayyy ne güzel demek çocuklar var misafirlerin ne güzel kıs bu arada bizde seni seviyosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…