çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun haplarını kullanırken yoğurt süt içmesen daha iyi olur nedeni hapın etkisini gideriyormuş annem beni hep uyarır hani ufak zehirlenmelerde yoğurt yedirirler bilgine canımBende bugun 100 sayfa şerefine 5 mil yapıcam + hiç kaçamak yapmıcam bugun kendimi baştan şartladım.Bu arada ilacımı 3 e çıkardım. 16 mg lıktan alıyorum 3*1kullanıcam. Sanki daha etkili olucak gibi ya bakalım saat 16:00 da ikinci ilacımı içiciiim ve 3. yü de 00:00 de içiciiim. Bu yüzden ilaçlarımı yoğurt+ tarçınla alıyorum Başka çaresi yok
Sende bendensin bende hep son günlerde çalışıyorum ya oldum olası oturup da harıl harıl test çözmedim. Aynen ama bende o irade yok en fazla 1 saatte sıkılıyorum dersten. Daha önce girmiştin yanılmıyorsan sınava o zaman şöyle yap bence ösymnin sayfasından kendi sayfana girip cevap anahtarını görüntüle sonra hangi soruları yapamamışsın bak ve yeniden çözmeye çalış onları doğru cevapları da veriliyor zaten sitede. Bunları çıkardınmı sonra git göz at kitapların içine hanngi soru tipleri senin bilemediklerinle örtüşüyorsa onu al ki o soru tiplerinden daha fazlla soru çözme imkanın olsun. Bir de son 5 yılın çıkmış sorularını indir sonra fotokopi ya da kitap şeklinde olan varsa al. Nasılsa hepsi aynı sonuçta çıkmış sorular. Ben gecen sene tasarı akademi mi ne almıştımSınava 15 gün kala bi tek o kalmıştı çünkü kırtasiyede Konu anlatımlıya gerek yok bence , 80 küsür aldım diyorsun muhtemelen hız problemin var benim gibi. Mesela ben mat 2 bölümünün 15 tanesine bakamamıştım bile. Yani çözdüğün doğru oluyor ama soruları yetiştiremiyorsan bence kesinlikle soru bankası almalısın. Dha çok soru senin işini halledecektir. Tıpkı benim olduğum gibi
evet canım çok iyi anladın valla bide kuaför anlasaydıbenim saclarda rofle sariydi uzun sure kullandiktan sonra biktim 6 aydir saclarim acik kullu kumral boyuyorum... Kuaforum karistiriyo biseyler 1-2 yikamadan sonra tamda istedigim renk oluyor.Sanirim senin istediginde boyle bisey....
yok yok yemem çiğdemcim,sabaha yumurta yemem onun yerine götürürüm sarmaları
rumuz:sersum (Regl son günleri)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.7 kg
bu hafta kilo: 77.1 kg
haftalık yüzde:++%0.521
fark:++400
toplam fark:7.9kg
beden:42-44
spor:yok
valla hiiiç üzülmedim ++ yım diye..lakin biliyorsunuz haftasonu Van maceramdan ++1100 gr dı ...şimdi ++400 ve ben regl yim..
haftaya çook iyi bir sonuç bekliyorum..tartı hepinize --- olsun inşallah..öpüldünüz..
Makbuşş kolay gelsin cicimm...
dün akşamı verememiştim
dışardaydım
1 buçuk porsiyon köfte
3 bardak ayran
piyaz ekmek yemedim ama
canım çok çekti 2top dondurma
herkezin elinde canımız çekiyo yahuuuuuuu
şimdi klasik karatay kahvaltıı yapıyom.canım sıkıldı veremedim diye.ama hakettim hiç spor yapmadımkendi çantamı kendim yerim:)
bu arada haftasonu evde olmayacağım pazartesi görüşürüz.öptüm sizi özliycemgelince kilo çizelgesini de öğretirsiniz artıkın bye bye
canım bilgilerin için teşekkürler ben la roche pusay kullanıyorum bu doktor verdi 50 ml az oluyo 2 çeşiti var biri fondetenli aynı zamanda diğeri beyaz 2 sinide almıştım ben fondetenli lekeleri kapattığı için özenli biyere giderken iyi oluyo diğeri her zaman hafif ilaç kokusu var güzel bir ürün bembeyaz maske gibi durmuyo zaten yediriyorsun dene bence önce kullandığımıda başka doktor vermişti onuda yazayım solante oda fena deyil doktorlar verdiği için daha kaliteliler ama ben seninde yazmış olduğunu daha çok beğenirsin gibi geliyor teşekkürlerrrrr
tebrik ediyorum arkadaşım seni azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış.....
Tüm Karatay güzellerine günaydınlar olsun , güzel&güneşli Cumalar olsun
Makbuşum , rakibem , durumum aşağıdaki gibidir :
rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.8 kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: - 0.9 kg (kızlar dün bahsettiğim Çin Seddinden mütevellit reglimin 7. zafer gününü kutluyorum)
yüzde: - %2 (OEEHHHH)
toplam fark: + 0.9 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga
Bu arada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kilo vermeme yardımcı olan Muratlara , Annemlere ve de hafta boyunca yaptığım pırasalı börek , un kurabiyesi ve ebegümeceli gözlemeler nedeniyle kendime teşekkürü bir borç bilirim.Kafama takıldı ; Yoksa hamurişi zayıflatıyor mu ? Yoksa tüm dünya bir yanılsama içinde mi
çiğdemcim öncelikle geçmiş olsun haplarını kullanırken yoğurt süt içmesen daha iyi olur nedeni hapın etkisini gideriyormuş annem beni hep uyarır hani ufak zehirlenmelerde yoğurt yedirirler bilgine canım
Kızlar kalkiim de evi topliiim bi...Sonra da banyo yapiim , saçlarım rasta gibi olmuş valla
İnşallah herkes tartıda güzel sonuçlar alır , sonra yine gelir bakarım...
evet canım çok iyi anladın valla bide kuaför anlasaydıolsun ya sabır beklicez çok sarışın oldum yahuuuu tam zıttı
çok teşekkür edrim canım notumu aldım araştıracağımcanım özelden yazamıyorum henüz buraya yazayım valensey yılan yağlı saç bakım yağı sarılı bir kutu ama içindeki şişe pilastik beyaz fıs fıslı umarım yardımcı olmuşumdur
kız ben senle nasıl yarışayımTüm Karatay güzellerine günaydınlar olsun , güzel&güneşli Cumalar olsun
Makbuşum , rakibem , durumum aşağıdaki gibidir :
rumuz:Birdy
baş.tarih:bilinmiyor...
baş.kilo: 43 kg
geçen hafta kilo: 44.8 kg
bu hafta kilo:43.9 kg
fark: - 0.9 kg (kızlar dün bahsettiğim Çin Seddinden mütevellit reglimin 7. zafer gününü kutluyorum)
yüzde: - %2 (OEEHHHH)
toplam fark: + 0.9 kg
boy : 1.5 m
beden:34
spor: yürüyüş , yoga
Bu arada hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak kilo vermeme yardımcı olan Muratlara , Annemlere ve de hafta boyunca yaptığım pırasalı börek , un kurabiyesi ve ebegümeceli gözlemeler nedeniyle kendime teşekkürü bir borç bilirim.Kafama takıldı ; Yoksa hamurişi zayıflatıyor mu ? Yoksa tüm dünya bir yanılsama içinde mi
tşk ederim canım oooo o da regl in şişkinliğidirrumuz:sersum (Regl son günleri)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.7 kg
bu hafta kilo: 77.1 kg
haftalık yüzde:++%0.521
fark:++400
toplam fark:7.9kg
beden:42-44
valla hiiiç üzülmedim ++ yım diye..lakin biliyorsunuz haftasonu Van maceramdan ++1100 gr dı ...şimdi ++400 ve ben regl yim..
haftaya çook iyi bir sonuç bekliyorum..tartı hepinize --- olsun inşallah..öpüldünüz..
Makbuşş kolay gelsin cicimm...
rumuz:makbule007
başlangıç tarihi:125 ocak 2013
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:65.0(annemin baskül)
bu hafta kilo: 65.2(benim baskül)
haftalık yüzde:0.28
fark:+200
toplam fark:6.1 kg
beden:38-40
vallahi bende hiç üzgün değilim çünkü kendi baskülüme göre -800
rumuz:filiztoprak
başlangıç tarihi: 07 /mart/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6 kg
bu haftaki kilo: 73 kg
haftalık yüzde: 0.0469
fark: 3.6
toplam fark: 5 kg
boy: 1.60
beden: 42
spor: yürüyüş +leslie
inşallah canım inşallah sen bildirim yapmadın daha herhalde yoksa gözden mi kaçırdımTebrikler canım 100 gram olsa da tebrik ederdim.Sonuçta gitti bişeyler. -800 gayet iyi bence bu hafta protein yap o verdiklerini iyice sabitle. Bide buna ek kilo ver oh mis.
inşallah canım inşallah sen bildirim yapmadın daha herhalde yoksa gözden mi kaçırdım
rumuz:filiztoprak
başlangıç tarihi: 07 /mart/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6 kg
bu haftaki kilo: 73 kg
haftalık yüzde: 0.0469
fark: 3.6
toplam fark: 5 kg
boy: 1.60
beden: 42
spor: yürüyüş +leslie
rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72500
geçen hafta kilo: 68600
bu hafta kilo:67100
fark:---1500 gr
yüzde:---%2.18
toplam fark: 5400
beden:38-40
spor: Arada sırada leslie
Eeeevettt şoklardayım :89:
Reglimin son günü bugunVe yinede bu hafta kilo vermişim. Geçen hafta aldıklarımı verdim bence Olsun o da bişii. Yerleşemedin kış dedim onlaraa
Haftaya her gün en azından 1 mil de ekleyim. Kulak toparlanırsa inşallah 2 yaparım. Şu yoğurt işi kafama takıldı ne yicem ben yaa
işte yakaladım canım maşallah barekallahKaçırdınn
Güzel arkadaşlarıma Günaydınlar dilerimBen bu hafta kilo almış gözükmekteyim.Amma velakin bende anlamadım. Karatayıma ihanet etmedim.Tam tersine annemin sayesinde halis muhlis köy kahvaltısı , köy tavukları ve yumurtalarıyla beslendim.Omega 3 ve E vitaminimi hiç aksatmadım.Son 3 gündür akşam yemeği yiyemedim (çok yoğundum.Yorgunluktan ve de vakitsizlikten yemek yemeği ya unuttum yada vakit bulamadım)Sebebi ya regl olmam veya tartımın pilleri bitmişti onu değiştirdim; o sebepten olabilir.Birşeyi de itiraf edeyim ;6-7 kez tartıldım en düşük bu çıktı Cinlik yaptım bunu yazdım.Kendimi kandırayım biraz Ne yapalım artıkın ;önümüzdeki maçlara bakacağız
Evettt sırada benim yaptıklarım ve yapacaklarıma geçelim.Ben bu hafta proje koşuşturmacası içinde idim.Bu sabaha karşı 4 de Rus misafirlerimi karşıladım ( 23 Nisan için gelen misafir çocuklarım )Kızlar çok tatlılar.Kikir kikir kikirdiyorlar (leylakım gibi)1 hafta benim misafirim olacakları için topiğime yine gerekli özeni gösteremeyebilirim
Şimdi sırada sizler varsınız.Sizler benim canım oldunuz.Herbiriniz kızkardeşim ,ablam oldunuz.Sizin bıdığınızı yerim ben (o ne demek diye sormayın ama ben şu anlamda kullanıyorum :SİZİ ÇOKKK SEVİYORUM )
Kilo verdiniz ,veremediniz,aldınız,satamadınız,tartı bozuldu,regl oldunuz, koştunuz,koşamadınız,terlediniz,yıkanamadınız.....vs; her ne yaptıysanız sonuçta bir çaba sarfettiniz ya işte ben onun için sizleri tebrik ediyorum.Önce kendinizi sevin.Siz özel ve de güzelsiniz.Sizden bir tane daha yok.Siz teksiniz.Ona bakacak olan sizsiniz.Sevgiyle bakın kendinize.Sağlıkla kalın