- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
levent kırcanın bi karakteriydi canım..
merhaba canım beni bilgilendirdigin icin tesekkürler ama ben zaten eski karataycılardanım 6 kasım 2011 de karatayla tanıstım ve 11 mayıs 2012 gun hem dogum gunum olan gunde hamıle oldugumu ogrendim ve ara surecte 17 kilo vermıstim karatayla 71.100 gr ile basladım 54.2 ile hamile kaldım evet simdi kızım 3.5 aylık oldu bır de oglum var 3.5 yasında simdi uyuyorlarda bende pc actım genelde telefondan takip ediyorum.hamilelik surecinde ilk 5 ay 2-3 kilo almıstım taki ne zaman iştahım acıldı benım son aylar kilolar birikti simdilerde 71 ile 73 arası gidip geliyorum bi sisiyorum bi iniyorum dogum kilolarım gitti diyemem cogu kaldı ama karatayı ne zaman baksam tartı 75 dayanıyor onun icin ipleri sıkı tutmam lazım ve bu beni üzüyor :-(((43:
Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm
Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:
Zaten sonrada buzlukta unuttum
Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.
Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle
Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık
Artık miptelaaasssı olacağım bu işin
iyi o zamanamaç gaz vermek zaten..devam boş yere gaz vermem ama kaçamak olursa döverim de
ah o saçlar..ben de çok çektim o renk tutturma olayından. .ensonunda burada kendi rengine bıraktım dinlendiriyorum. .çok şükür öyle çok beyazım da yok..yaza kadar saldım çayıra mevlam kayıra
burası da aynı..pöfffinşallah
menü gayet güzel
koçtaştan aldım canım ama geçenyıl ektiklerimden iyi sonuç alamadım..bu yıl kılbiber ve bahçemenekşesinin tohumunu ayrı alıp diktim..
menekşeler bahçe menekşesi canım..büyüyünce resmini koyarım..
kolay gelsin..biz de yoğunuz işte..
sen de kahvaltıyı benim gibi yapıyorsun..bazen ben de 3 öğün yaptığımda sabahı kuruyemiş ve sütle geçiştiriyorum..ama yumurta eksiğimi akşam öğünümde tamamlıyorum genelde..
he he he Pro-Ser başka türlü toparlamıyor benim bünye naapalım..
valla protein bayıyor ama işe de yarıyor bebişim..
dedim ya bana sınav mınav öööğğğ...sen bu işi çiğdem aplanla hallet. .bizden geçmiişşş..bis sadece başarılar dileriz cicim
hoşgeldin aramıza..bu diyette sağlıklı yağlardan korkma bol bol ye. .herşeyin doğalı yağlısı daha ne olsun başarılar..
ayran içilmez miiii
bende de insülin direnci yok eminim..çünkü hocamızın demesiyle insülin direncinin olması için sık acıkıyor olmalıyız ki ben çok şükür artık 5-6 bazen 7 saat bile acıkmıyorum..
ama söylediklerine katılıyorum..nefsimize hakim olamadığımız için canımız istiyor. .o da tamamen geçmez ben de çünkü seviyorum yaaa napayım seviyorum ..karatay sayesinde tutabiliyorum kendimi o kadar..
valla 100. sayfa falan değil hızla 1000. saifeye doğru hızla gideceğiz bu çeneyle bizz.
oku cevapla bitmedi..
gelelim günüme..tabii dünki grev burnumuzdan fitil fitil geldi..tabir caizse geberdik.. neyse ki yarım gün..
eşim de nöbet izninde.onu da çıkışıma çağırdım hazır izinliyken balkon masası 1 çuval da patates aldım bizimkilere..ama ben yemiyorum dikkatinizi çekerim..kış başı aldığım patatesi eşimle kızım bitirdi..özellikle haftasonu kahvaltısında actifrayda kızartmasına bayılıyorlar..
2. öğünüm
10 tane köfte
yoğurt
maydanoz
şalgam suyu
yağmur dindi eşimi kandırabilirsem şööle hafif tempolu bir yürüyüş tertip etmeyi planlıyorum
fıcansım selam canım yazdıgını sımdı okudum ben ıyıyım sagol, sen nasılsın nasıl gıdıyor.....
doğal yoğurda ekledim canım kaçarmı teşekkürbugün bi uğradı..ama yazmadı..:44:iyi olduğunu yazdı bana..
birdy yürüyo ya da dujj da dır
afiyet olsun..çilekli yoğurt işlenmiş gıda olduğu için yasak canım..tabii doğal yoğurda çilek eklediysen olur canım
Günaydın Filiz. Öncelikle bahsettiğin renk küllü sarı. Ama şuan saçın platinmiş her hengi direk yansıtacktır ve fazla duracağını sanmam üstünde hiç saç boyamadım ama saçtan anlarım. Çok arkadaşımın macerasını dinledim çünküKolestonun boyaları gerçek tondan bir ton koyu çıkıyor o yüzden istersen bir süre bakım yaptıktan sonra bu boya dda biraz akınca kendin boya. İnsan kendisinin kuaförü olmalı bence. Hem saçta hem makyajda. Çünkü cidden ne kadar profesyonel bile olsa illaki bi süre kötü dolaşabiliyorsun Anladım seni doğal tonlarda olmak istiyorsun şöyle göz yormayanından. Ama beyaz tenliysen dikkat et makyajlı dolaşman lazım sürekli küllü renkler cildin mükemmel değilse hasta gibi gösteriyor seni çünkü. Senin de cilt lekelerin varmış. Bunlar karatayla bir nebze de olsa gidiyormuş tabi dıardan destek almak da çok önemli. Bende dediğin gibi bakıma aldım kendimi. Haziranda memlekete gidicez bambaşka bir çiğdem görsünler istiyorum. Evlendikten sonra kilo aldım. 50 derece güneşte de haliyle lekelerim çıktı. O yüzden canım. Gece yatarken nemlendiricinin içinde bile güneş koruma faktörü olsun. Gündüz zaten 50+ kullan kalkar kalkmaz uyanır uyanmaz yüzünü yıkayıp hemen yüzüne sür. Ben böyle yaparak birazcık azalttım. Ama güneş kremimden memnun değilim araştırıyorum şimdi hem cildi yağlandırıp parlatmayacak hemde kurutmayacak bişey bakınıyorum. La roche pusay duydum ama kullanmadım henüz
Canımsın , çok yemiyorum ben de yawww ...Yani kapasitemle yediklerimin miktarı arasında ciddi bir fark var...Ama canım bişey yemek isterse de yiyorum , kendime işkence etmeyi sevmiyorum.İşte bööle bööle idare ediyorum canım....İşte o Volke mi neyse , kakaolusundan yapmışlardan , gerçekten çok leziz ve çok hafif.Fakat şöyle bir durum var ; sonuçta içinde muhtelif katkı maddeleri olduğu için sanırım , koca bir dilim yememe rağmen hiç yememiş gibi hissettim.Yani ev yapımı bi kekten o koca dilimi yeseydim çok daha tatminkar olurdu.Bulut gibi hafif bu hakikaten."Sen alır yapar mısın" dersen , yok almam çünkü bir anda yenir biter koca kek.Evde kalabalıksanız al yap bi kez , herkes birer dilim yer biter , aklında kalıcağına midende dursun hayatım
Tereyağımı yapmayı başarabildimmmmmmmmm
Ama karatay hocanın yapmamızı önerdiği şekilde yapmaya çalıştım çok uzun sürdü :18::18::18:
Zaten sonrada buzlukta unuttum
Neyse bozulmaması için buzu çözüldükten sonra karıştırıp dolaba koydum.
Bugun hemen işe koyuldum tbi mikserle
Kulağıma bamuk tıkadım ve sardım ve elimle kapattım. Ama yinede blander içine etti. Olsuuunnn ama benim tereyağım var ki artık
Artık miptelaaasssı olacağım bu işin
canım üzüldüm saçının istediği gibi olmayışınaama kökü sende di mi uzar nasılsa tekrar yaptırısın bende de daha bu yaşta çok az saç var ya bu yılan yağını kullansam mı ki markasını bana özelden yollayabilir misin benim saçım hem dökülüyor hem de çok yavaş uzuyor hiç sevmiyorum saçlarımı
afiyet leptin olsun canım leslie mutlaka düzenli yaparsan faydasını göreceksin
pazartesi salıyaçarşamba ve bu sabah kaçmaksız olduğu için