Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

levent kırcanın bi karakteriydi canım..

Tamam hatırladım şimdi

Hepücüğünüze toptan eyi geceler

Çiğdem de kaçar Yarın erkenden gelir bildirim yaparım. aaaaa ben bugun ne yediklerimi paylaşmadım dimiiğ. Hemen paylaşıyorum. Sonra da gidiyorum.

AYH yavaş kızlar yavaş okuyamadım valla ben okuyorum sayfa bi tarardan ilerliyo en son dayanamadım geldim son sayfaya

hatırladıklarım çiğdemcim ve birdycim çok hamaratsınız canlar güle güle kullanın yağcıklarınızı

birdy kız nerden buluyon bu kadar espiriyi okurken gülmekten yarılıyorum

kaçamaklar vardı bi kaç vurmadan geçemicem tüm kaçamak yapanlara gelsin

yarın tartı herkesin yüzünü güldürsün
ha bu arada akşam 4-5 parça biftekle 2 parca da tavuk yedim nasıl doydum anlatamam içtiğim ayranı en son boğazımda hissettim bıraktım bu nasıl bir iştah ya şu iştahsız olanlara hayranım bu arada sersumun birdy için bulduğu çizelgeye de bayıldım adını hatırlayamadım

iyi geceler

08:00 ilaç

1 kase Tarçınlı yoğurt

13:00 Kahvaltı

10 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peyniri
yarım çay bardağı ceviz içi + antep fıstığı karışık
3 fincan yeşil çay

16:00 İlaç

1 kase Tarçınlı yoğurt

19:30 Akşam yemeği

4 tavuk but
3 tavuk kanat ikisini de actifry de pişirdim
1 kase tarhana çorbası
3 tane çeri domates
yarım çay bardağından daha az antep fıstığı

00:00 ilaç

1 kase tarçınlı yoğurt

Bugun az su içtim ya Gece yatana kadar içeyim biraz daha

Iyi akşamlar arkadaşlar.. Diğer konuyu tam takip etmeye başlamıştımki, burayı açtınız ve burayı takip etmeye başladım.. Bugün 8 gün oldu karatay'a başlayalı. Cepten girdiğim için sürekli takip edemiyorum ama cok bilgileniyorum. Yarın inşallah herkes tartıda istediğini görür ve tabi bende.. 1 haftada 2 kiloya yakın verdim, inşallah devamıda gelir... Ayrıca REGEN beni hatırladınmııı

Selam kızlar hepinize

Maşallah sayfalar çok hızlı, nice 100 sayfalara

Bu ara gelmeye pek fırsatım olmadı, Karatay da hak getire

Önce bi kendimi iyileştireyim, tekrar devam, gözümden uyku akıyor ama boğaz uyutmadı, zencefil ve bal karışımı yaptım, bu arada size bakayım dedim

merak etme canım sen kiiiiiiii 70 lerden 5 li rakanmlara düşmüş insansın basarırsıın

tereyagını biriktirdiginiz de küp küp dograyın
kullancagınız kısım dolapta kullanmadıgınız buzlukta kalsın
küp küp oldugu için buzluktan alıp direk kullanması da basit oluyor

saglık personelinin işi cok zor ablam usg de calısıyor hergün agrı kesici kullanıyor
cogu zaman aglayarak geliyor eve ,insanlarımız cok bilinçsiz malesef

rumuz:sersum (Regl son günleri)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.7 kg
bu hafta kilo: 77.1 kg
haftalık yüzde:++%0.521
fark:++400
toplam fark:7.9kg
beden:42-44
spor:yok

valla hiiiç üzülmedim ++ yım diye ..lakin biliyorsunuz haftasonu Van maceramdan ++1100 gr dı ...şimdi ++400 ve ben regl yim..
haftaya çook iyi bir sonuç bekliyorum..tartı hepinize --- olsun inşallah..öpüldünüz..

Makbuşş kolay gelsin cicimm...

dün akşamı verememiştim
dışardaydım
1 buçuk porsiyon köfte
3 bardak ayran
piyaz ekmek yemedim ama
canım çok çekti 2top dondurma
herkezin elinde canımız çekiyo yahuuuuuuu

rumuz:elifce (Regl öncesi hafta)
başlangıç tarihi:
başlangıç kilo:67,5
geçen haftaki kilo:65,8 kg
bu hafta kilo: 65,8 kg
haftalık yüzde:0
fark:0
toplam fark:1,7kg
beden:38-40
spor:bu hafta yokspor yapmazsam böyle olur tabi

şimdi klasik karatay kahvaltıı yapıyom.canım sıkıldı veremedim diye.ama hakettim hiç spor yapmadım kendi çantamı kendim yerim:)
bu arada haftasonu evde olmayacağım pazartesi görüşürüz.öptüm sizi özliycemgelince kilo çizelgesini de öğretirsiniz artıkın bye bye

rumuz:filiztoprak
başlangıç tarihi: 07 /mart/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6 kg
bu haftaki kilo: 73 kg
haftalık yüzde: 0.0469
fark: 3.6
toplam fark: 5 kg
boy: 1.60
beden: 42
spor: yürüyüş +leslie

doğal yoğurda ekledim canım kaçarmı teşekkür

günaydın çıtırık hatunlarr

evet bildirim zamanı:18:

rumuz:teremm
başlangıç tarihi:26.03.2013
başlangıç kilo:89.7
geçen haftaki kilo:86.2
bu haftaki kilo:85.5
haftalık yüzde:%0.8120
toplam fark:4200gr
boy:1.72
beden:44-46
hedef:62
spor:3 gün yürüyüş
gram gram da olsa vermişim şükür

canım bilgilerin için teşekkürler ben la roche pusay kullanıyorum bu doktor verdi 50 ml az oluyo 2 çeşiti var biri fondetenli aynı zamanda diğeri beyaz 2 sinide almıştım ben fondetenli lekeleri kapattığı için özenli biyere giderken iyi oluyo diğeri her zaman hafif ilaç kokusu var güzel bir ürün bembeyaz maske gibi durmuyo zaten yediriyorsun dene bence önce kullandığımıda başka doktor vermişti onuda yazayım solante oda fena deyil doktorlar verdiği için daha kaliteliler ama ben seninde yazmış olduğunu daha çok beğenirsin gibi geliyor teşekkürlerrrrr

Cumartesi ortanca kızımın arkadaşları gelecek onlara yapacaklarıma bunu da ekleyeyim diyorum çocuklar yerler ben de acıcık ucundan 1 çatal tadına bakayım neme lazım nefsim körelir hiç değilse.1 aydır ağzıma hiç kaçamak koymadım eskiden pastalar börekler havada uçardı bizim evde.her akşam tatlı ya da tuzlu bir şey yapardım mutlaka.sabaha kadar da gidip gelip tırtıklardım o yüzden şimdi bazen özlüyorum alışkanlık.ama kiloları verdiğim içinde seviniyorum neyse biraz daha sabır hepsi gidince accık yemeye başlarım.çünkü leslie bacımla da anlaşma yaptık her akşam düzenli yapıyorum yapabildiğim kadar.gidicek bu kilolar başka yolu yokkkkk

tebrik ediyorum arkadaşım seni azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış.....

canım özelden yazamıyorum henüz buraya yazayım valensey yılan yağlı saç bakım yağı sarılı bir kutu ama içindeki şişe pilastik beyaz fıs fıslı umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…