Günaydın Filiz. Öncelikle bahsettiğin renk küllü sarı. Ama şuan saçın platinmiş her hengi direk yansıtacktır ve fazla duracağını sanmam üstünde hiç saç boyamadım ama saçtan anlarım. Çok arkadaşımın macerasını dinledim çünkü
Kolestonun boyaları gerçek tondan bir ton koyu çıkıyor o yüzden istersen bir süre bakım yaptıktan sonra bu boya dda biraz akınca kendin boya. İnsan kendisinin kuaförü olmalı bence. Hem saçta hem makyajda. Çünkü cidden ne kadar profesyonel bile olsa illaki bi süre kötü dolaşabiliyorsun
Anladım seni doğal tonlarda olmak istiyorsun şöyle göz yormayanından. Ama beyaz tenliysen dikkat et makyajlı dolaşman lazım sürekli küllü renkler cildin mükemmel değilse hasta gibi gösteriyor seni çünkü. Senin de cilt lekelerin varmış. Bunlar karatayla bir nebze de olsa gidiyormuş tabi dıardan destek almak da çok önemli. Bende dediğin gibi bakıma aldım kendimi. Haziranda memlekete gidicez bambaşka bir çiğdem görsünler istiyorum. Evlendikten sonra kilo aldım. 50 derece güneşte de haliyle lekelerim çıktı.
O yüzden canım. Gece yatarken nemlendiricinin içinde bile güneş koruma faktörü olsun. Gündüz zaten 50+ kullan kalkar kalkmaz uyanır uyanmaz yüzünü yıkayıp hemen yüzüne sür. Ben böyle yaparak birazcık azalttım. Ama güneş kremimden memnun değilim araştırıyorum şimdi hem cildi yağlandırıp parlatmayacak hemde kurutmayacak bişey bakınıyorum. La roche pusay duydum ama kullanmadım henüz