Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

biz walking dead izliyoz eşim Arow o kadar..:44:

iyi fikir ekleyeyim canım..

Son düzenleme:
Kızlar kızlar ölem mi yananızdan öpem mi diye bi girizgah yaptıktan kelli tekrar diyorum ki "ne çok yazmışınız"... Kısss hepsine bişey yazmak istiyorum ama o kadar çok ki gözümde büyüyo valla
Çiğdemim mandıranın ilk ürünü afiyet&sağlık olsun.Benim de vardı biraz , ben de yayla çorbasına koydum demin
Sersumum açık süt alıyosan dene.Ben tereyağını o şekilde yiyemem ama kocam kahvaltıda yiyor ve çok lezzetli olduğunu söylüyor.
FBMY ve ayran detoksu yapmayı düşünen tüm diğer dostlar ; Arkadaşlar n'olur yapmayın yawww , bayılıp kalıcaksınız bi yerlerde.Tüm gün ayranla geçer mi , günah canınıza...
Öylesarhoşolsamkiii ; Hoşgeldin yavlucum...
İğneoyası ; Mesajın orjinalini bulamadım ama Sersum'da gördüm."Nirvana'ya ulatın mı , Ommm dedin mi "diye bana sordun sanırım... Yok be bacım nerdeeeee...Bizim yogacı karılar telefonla girmişler derse.Ha bire telefon çaldı durdu.Tabii ki ben en sonunda hepsini bir güzel azarladım ve eşekten düşmüşten beter ettim.Allahın kıroları yaaa , anamızdan cep telefonuyla doğduk çünkü
Özlemkartal ; Sen bana bişey yazmamışın galiba.Sana da bunu söylemiş oliiiimmmm
Sersum ya ; valla akşam kanepeye bi uzandım , öylece yatmış-kalmışım.Film de bi saçma bi saçmaydı ki ...Ama o an mantıklı geldi demek ki bana

Kızlar tartıya hazır mısınız? Hatırlar mısınız benim reglim 2-3 gün sürmeye başlamıştı ve doktor bana "rahim duvarın incelmiş" deyip östrojen dayamıştı.Bacılarım o östrojen içimde adeta bir kale duvarı örmüş de benim haberim yokmuş.Bugün 6. gün ve hala ilk günkü heyecan ve coşkusuyla devam etmekte.Zaten bütün hafta da yedim-durdum malumunuz (bugün sadece 1 cornetle kapadım mevzuyu...) Diyeceğim o ki yarın için benim koltuk korkum yoktur.Şimdiden beni sonunculuğa yazabilirsiniz

Ne güsel zipor yapmışsın Sea Senin de şimdiden ellerine sağlık canım , afiyetle yiyin
iyi akşamlar kısslarben geldim
Nerdesin be yawww

açık süt alamıyom stop..burda inekler ot değil çöp yiyor stop

saçma maçma valla bizi uyuttun yürüyom diye

senin koltuk yerine çivilencek bu gidişle

Hoş geldin taklım nasıl gidiyor ablanla diyet maceran

Canım çok rahat verirsin ayda 4 kiloyu merak etme, müsliyi bile günde bi kaşık falan kullanarak krep yapabilirsin haftalık bulgur hakkına yada lahmacun hakkına sayarsın almanyada tereyağı zor olmazmı nerden bulcan taze sütü :26:

Valla çok heycanlıyım yarın neler olcek neler gerçi ben yemeklerimi hep geç yedim bu hafta ilaçtan dolayı + reglydim ama ama haftaya öyle bir sorunum olmayacak. Çünkü düzenledim.

Artık 5 dedinmi yemeğim bitecek. Akşam sağlam protein yemem lazım ama çünkü yoksa acıkırım kesin. Napim ayran mayran içerim bende amaaan hiç korkmuyom valla

Bu arada ne hızlı ilerliyor ya sayfalar Milletin dili şişmiş en çok da benim

9. kural eklenmiştir herkesin çizelgesi olmalı

Mıhtar emmi , ben bu topiğe ilk geldiğimde çizelge yapmak istemiş idim.Sonra doldurdum-doldurdum herşeyi ve "çizelge yap uleynnn" tuşuna bastım ve bana dedi ki " bu kiloyla yapamazsın"..Yani tam hatırlayamadım şimdi ama 48 mi 50 mi ne öyle bişeyin üstündeysen yapıyomuş.O bakımdan beni fasülyeden idare et Allasen
Bi de liste yapma listesi belli oldu mu , geçmişte kaldı da ben mi görmedim acaba

Hoş geldin taklım nasıl gidiyor ablanla diyet maceran

Canım çok rahat verirsin ayda 4 kiloyu merak etme, müsliyi bile günde bi kaşık falan kullanarak krep yapabilirsin haftalık bulgur hakkına yada lahmacun hakkına sayarsın almanyada tereyağı zor olmazmı nerden bulcan taze sütü :26:

açık süt alamıyom stop..burda inekler ot değil çöp yiyor stop

saçma maçma valla bizi uyuttun yürüyom diye

senin koltuk yerine çivilencek bu gidişle

Valla burda da ne yediği pek belli diil ama sonuçta mamül olarak süt çıkıyo memesinden.Ha bunu deyince aklıma bi fıkra geldi ;
Çok zengin bi adamın çok salak bi oğlu varmış.Adam çocuğa kaç tane iş kurduysa çocuk hepsini batırmış.En sonunda "ööle bi iş buliim ki batıramasın salak" demiş ve bir makina almış."Bak oğlum demiş , iş çok basit.Makinanın bu tarafından öküz sokucan , diğer tarafından sosis çıkacak , hepsi bu".
Bizim salak sormuş " E peki diğer taraftan sosis soksam burdan öküz çıkmaz mı"
Adam oğluna bakmış bakmış ve " çıkmaz oğlum , o teknoloji sadece ananda var demiş" Ben bu fıkraya çok gülüyorum niyeyse
Kısss adam arabadaydı , uçak da havadaydı.Sonra bi baktım adam o uçakta ve üstelik de uçağı kullanıyo Ne kadar denişik bir senaryo
Film çekicem"Koltuğum ve Ben" diye ama seyredip seyredip ağlama otobüslerde

ablamdan dolayı kaçaktım bebişim,ama ablam gitti özgürlüğüme kavuştum

ablamla diyet iyiydi canımama tartıda ne kadar farkeder bilmiyorum

Ablan uzakta mı oturuyo canikom ? Allah kavuştursun bu arada...Ve de bu ablan benimle asla tanıştırmaman gereken ablan mıydı ?

tamaaaammm müslimi de öyle degerlendirim tesekkür ederim tatli krep olur ama olsun süper fikir burda lahmancun zaten yok, evde kendim yapicam da yiyecem... bulguru da ben sevmyior, en son kizlara mercimek köftesi yaptigimda onun icinde yemisimdir, yoksa hic aramam..

yaaa evet taze süt bulamam ki, tereyagi icin de taze süt lazim kutu sütler olmaz dimi.. onlarla yogurt bile tutmuyor, offf yaaa yine gicik oldum almanyaya

ama dogal yumurta satanlar var, bi ara yumurtami onlardan aliyordum, markete göre epeyce pahali ama taze bio yumurta, kadin kapina kadar da getiriyor arabasiyla.. alsinda ben yine yumurtalarimi ondan almaya baslayim, bir de ona sorayim süt satiyorlar mi??? o zaman belki bulurum süt, yogurt da yaparim, tereyagi da

bizimkiler acıkmışş..bi sandviç yapsana diyolar..kendime de ayran

yaaa iste senden yemek isteyen biri olunca ne zor oluyor yaa diyete devam etmesi.. benim kocam da olmadik saatte tost felan ister..o meret de öyle güzel kokar ki burnuma

Ablan uzakta mı oturuyo canikom ? Allah kavuştursun bu arada...Ve de bu ablan benimle asla tanıştırmaman gereken ablan mıydı ?

ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikomevet asla karşılaşmamanız gereken ablam oneyseki aranızda mesafe var canumcum

Canım Almanyada olanlar var aramızda baya. Onlar bulabiliyormuş. İletişime geçerseniz belki yakınsa falan bulablirsin. Birde isviçre ve Almanyanın köylerinde baya bu işlerle uğraşanlar var diye biliyorum. O taraflarda yaşayan akrabalarım da hep öyle yapıyordu

ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikomevet asla karşılaşmamanız gereken ablam oneyseki aranızda mesafe var canumcum

Yaaaa ne güzel yerlerde yaşıyosunuz kıssss , o kadar özeniyorum ki valla ...Güle güle oturun hepiniz de ve kıymetini bilin valla...
Evet , Allahtan uzağız yoksa hepiniz açlıktan ölürdünüz Ben şuan fıstık ve çekirdek yiyorum , ablan ne yiyo ki acaba
Ve elbette "Allah kavuştursun"...

Ufff kesinlikle çok lezzetli oluyii Blanderı da şeyyapalım ya napalım
Öğrenci de değilim ev hanımı da Doğru biliyorsun canım Ne halt etcen spor etcen :101:

Hönk zipormu o ne

biz walking dead izliyoz eşim Arow o kadar..:44:

iyi fikir ekleyeyim canım..

eski güzel diziler duruyor halen sitelerde isteyen baksın belki seveceğiniz bişey vardır

Hoş buldum da birazdan çıkmak zorundayım anacım , ama gece geç satte özelleri cevaplıciim bilginize

9. kural eklenmiştir herkesin çizelgesi olmalı

Oleey .27:

Ciddenmi?!:26: ne saçmaymış BKI na göre olması gerekmezmi yani bkı 17 den küçükse kabul etmesin gibi

ablamdan dolayı kaçaktım bebişim,ama ablam gitti özgürlüğüme kavuştum

ablamla diyet iyiydi canımama tartıda ne kadar farkeder bilmiyorum

Senin meşhuur yürüyüşlerin çok fark ettirir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…