Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sen kayınçoluktan torpillisin çaktırma
liste yapma sırasını ilk sayfaya ekledim bakabilirsiniz kızzlar..ayyy nekaa güzel her hafta yayınlamak zorunda olmamak..ev sahibisi olmanın faideleri canımmm

neler olacak neler neler olacak
yaaa iste senden yemek isteyen biri olunca ne zor oluyor yaa diyete devam etmesi.. benim kocam da olmadik saatte tost felan ister..o meret de öyle güzel kokar ki burnuma
offf bir güzel koktu ki bana da sormaa..ama yemedimmm ..ayranım ve ben mutluyuzzz
ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikomevet asla karşılaşmamanız gereken ablam oneyseki aranızda mesafe var canumcum

kızım iki de bir hatırlatma şu aplanı:18::18: bak şok merak ediyo:18::18: alla sen tanışcaklar dünyanın sonu gelicek

tamam canim kizlarla karsilasinca sorarim.. isin kötü tarafi biz sehirdeyiz, köylerde oturanlar cok rahat buluyorlar... ya benim cevre köylere gitmem lazim ya da iste yumurtaci bayan gibi arabasiyla getirenlerden almam lazim ki onlar da pahali veriyorlar.. aman olsun bulayim da bi süte bir de yumurtaya üc bes kurus fazla vereyim nolcakki... sonucta sagligimiz söz konusu

sağol canım...ben kıymetini biliyorum gerçekten,çook seviyorum buraları,egeyiinşallah sende gelirsin birgün buralara birdycim
ablam akşam aradı,dayanamıyorum ben kopuyorum dedizararlı ne varsa yemişburdaki o kaa yürüyüşler boşa gitti anlayacağın

Senin meşhuur yürüyüşlerin çok fark ettirir eminim

regl çok yakın canım ya,o yüzden umutlu değilim pek

eveeeettttt karatayimiz ve biz gayet de mutluyuz.. cevredeki caydirici gücler olmasa daha iyi olcak ama napalim

ablam aydın da oturuyo birdycim,sağol canikomevet asla karşılaşmamanız gereken ablam oneyseki aranızda mesafe var canumcum

Tamam hayatım , gece bakarım , ayyy çok Midnight Express gördüm kendimi
Ne biliim ki , mesela aynı şey kan vermekte de var.50 kg nin altındakilerden kan almıyolar (gerçi ben bi kere Çapa'da vermiştim) , oysa ki bence de mühim olan BKİ ama kaç defa zorlamama rağmen almadılar başka yerlerde...

kizlar ben aksam ne yedigimi yazayim size:

bi tabak kavurma, kendi yaginda ama ve iki dilim börek tamam biliyorum börek kesinlikle yasak ama kavurma pisene kadar götürdüm arada yaa kizcak misiniz bana :18::18::18:

Y
Evet , Allahtan uzağız yoksa hepiniz açlıktan ölürdünüz Ben şuan fıstık ve çekirdek yiyorum , ablan ne yiyo ki acaba
:18::18: allam allam tanışmasınlar lütfen..süpaneke dinimiz amin:18::18:

minnacık ufacık hatunum diye hava mı atıyon üleennn...tüy siklet çizelge bölümü yapmak ilazım sana

Di mi ya , kayınçoyum ben
Sandviç neliydi ki koktu muhtar?

İnşallah geliriz bebişim
Hah adam işte hatta adamın dibi .Saygılarımı ilet ablana lütfen

Beni çok güldürüyorsun, çok eğleniyorum yazılarını okurken gerçekten anlık laflar ve espirileri nerden buluyorsun helal olsun sana allah gani gani mutlu ömürler versin kuşum

Beni bekle canım emekli oliim inşallah bizde egede biyerlerden yer alıp komşi oluciiiz,mangal yapıp izmir marşıyla başlayıp Tanjuyla devam edip, dönülmez akşamın ufkuyla biten fasıl yapcez inşallah

ben de gülerim bu fıkraya..ayyyy...fenalık geldiii

söz veremiyorum..bu diyarlarda olduğum sürece seni ve koltuğunu gördükçe de ağlayabilirim

eveeeettttt karatayimiz ve biz gayet de mutluyuz.. cevredeki caydirici gücler olmasa daha iyi olcak ama napalim
kesinlikle

bi tabak kavurma, kendi yaginda ama ve iki dilim börek tamam biliyorum börek kesinlikle yasak ama kavurma pisene kadar götürdüm arada yaa kizcak misiniz bana :18::18::18:

kızcaz tabii.. ilk aşamada hiiiç kaçamak yapmamalısınsonra üzülen sen olursun

Bence git köye toptan herşeyini al süt vs falan peynir falan da bulursun. Yımırta mımırta da olur 2 haftada bir gitsen bile olur. At buzluğa fazla gelenleri sonra çıkar kullan. Sütü de 1 ltlik şişelere koyup saklayabilirsin buzlukta. Tam doldurma patlayıverir şişen Çıkarıp sonra çözdürüp kullanırsın bozulmamış olur. Hem de sık sıkgitmemiş olursun

Ben yiyenlere değil yemeyenlere kızıyorum canım.Ama öteki azalar fenadır , bilesin

minnacık ufacık hatunum diye hava mı atıyon üleennn...tüy siklet çizelge bölümü yapmak ilazım sana

Ayyy tam kafama göre bi insan ama karşılaşmamız çok riskli çokkkkkk
Puhahaha , harbiden ha , adamdan saymıyolar beni kısss...

Kızmak ne kelime sersem etces ki bida yeme

Tüy siklet çizelge

evet yaa haklisiniz henüz toksinleri felan atmadan kacamak yaparsam isim var benim ama iki haftadir ilk defa oldu yaa.. ben böyle her yedigimi paylasayim ki yasaklilari yiyince ifrcalayin beni

buzlukta bozulmuyorsa, alabilecegim bir yer bulursam dedigin gibi yaparim yaa süper fikir ayyy neler biliyosunuz siz öyle masallah benimle de paylastiginiz icin tesekkür ederim

olsun canim yaaa arada fircalanmak iyi oluyor.. simdi ben yarin bir sey yemeye kalkarsam bu fircalar gelir aklima ve yemem yarin öglen güzel bi ögle yemegi yiyeyim bakalim aksama kadar acikcak miyim

ben çok acıktım yaw:84::84::84:en son 2:30 da yemek yemiştimevde de taze yapraktan sarılmış 1 tencere sarma var

Di mi ya , kayınçoyum ben
Sandviç neliydi ki koktu muhtar?

İnşallah geliriz bebişim
Hah adam işte hatta adamın dibi .Saygılarımı ilet ablana lütfen
:13::13::13:

ekmek tazeydi miss gibi içine de elime ne geldiyse tıktım..

birdy 1 birdy 2

tam teşekküllü kameraman cevat kelle gibi diyosun..küçükler bilmez ama bizim nesil bilir değil mi birdy öylesarhoşolsamki...

çok fenayızdır..dövdüm bile ilk günden

Kızlar kaçtım ,bi daha cumartesi gündüz bakacağım inşallah akşam yemek var ve ben yılbaşından beri alkol almamıştım cumartesi almayı düşünüyom , kaçamaksız günlerden sonra rahat rahat içecektim güya anlıycanız benim gidişat fena.içmesen olmaz mı diyenlere OLMAZ MÜMKÜN değil diyerek cümlenize iyi lakırdıların arkasından bol leptinli uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…