Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Valla benimki durup dururkende istiyor O yüzden öyle yani benimki

benimki de durup dururken istiyo ya özellikle et yemeklerinden sonra acayip bişi sanırım yıllarca asitli içeceklerle iiçtiğim için eti o yüzden oluyor ama yencez yencez ayrana da alışacak vücut

Canlar şimdi benim anladığım bu tatlı krizi dediğimiz şey var ya, işte o insülin direnci göstergesi. Vücudun resmen şeker istiyor, biliyorum o hissi. Ama bir yandan da Karatay Hoca'nın dediği gibi ailesel durumlar var. Yani alışkanlıklarımız. Bizim evde de her gün tatlı yapılırdı, her yemekten sonra tatlı birşeyler aranıyordum. Evlendikten sonra kendim de yapmayı sürdürdüm. Dolayısıyla bu alışkanlıklar da kolay kırılmıyor. Nefsin istemesi ile vücudun istemesi bence tamamen aynı yere çıkmıyor. Tabi bu ikisini tamamen de ayıramayız amma lakinki öyle değildir. Benim yorumlamam bu kadar.

Ayranı hiç içmedim yıllarca ya Haksızlık etmişim oysaki cildime ne kadar iyi geldi
Harbi mi? Kız benim yüzüm bi garipleşti bugünlerde nedense napıcam diye düşünüyorum. Ya bu ayranı ben seviyodum eskiden ama şimdi nedense ayran pek içemiyorum ama acayip yoğurt yiyorum. Aynı yere çıkmaz mı?

kizlar tekrar tesekkür ederim yardimci oldugunuz icin, birazdan ise gitcem kacayim ben, aksama gelirim yine ne yedigimi söylerim

hepinize hos sohbetler, aksama görüsürüz

benım sacım acık tonlarda ben cok acık kumralla acık kumralı karıstırıp boyuyorum
valla ne cekiyoruz bu saclardan be

aynı yere cıkar tabi ama ayranla sıvı alımın artmıs olur canımm

Sabırsızlığını çok iyi anlıyorum bacım. Hele insan verdikçe daha çok veresi geliyor kiloları. Ama bu diyette tamamen sabır gerekiyor. Öyle hızla kilo verebileceğin bir diyet değil, ki sağlıklı olan yol da bu. Yoksa boş yere moralini bozmuş olursun.

Bahsettiğin ekmek her ne kadar güzel dursa da (öyle ekmekleri çok severim ben, beyaz ekmek sevmem :) )ekmek yediğin sürece kilo veriş yavaşlar, belki de durur. Mesela kendine iki yumurta kaynatıp götürsen okula, bir kap içine, biraz peynir zeytin domates ve kuruyemişlerini koysan, bu şekilde de bence yiyebilirsin hem çocuklara da örnek olmuş olursun, olmaz mı? Ekmekle beraber yenen kuruyemişin faydası olmaz, kilo olurlar beraberce ona göre

Elektrik süpürgesi ortalıkta ben burdayım
Aksam olmadan süpüreyim bari evi

Bende yabancı memleketteyim sayılır burası da tr gibi değil valla Doğudayım O yüzden seni çok iyi anlıyorum çünkü sadece bütün akrabalarımla ylllık izinlerde görüşebiliyorum tabi arkadaşlarla da Bu yüzden bir de yeni evlenenlerin üstünde olur yaz gözler aaaaa ne kaa kilo almışsın hayırdır bebek mi var yoksa diye bi çarpcan bidaa çarpcan

Seninle paralel dertlerimiz var anlayacağın. Merak etme ben 1 ayda 4 kilo verdim. Bünyeden bünyeye değişiyor ama vereceğine inanıyorum. Bnce o müsliyi de eşin akşamları atıştırmalık olarak yesin. Hem kilo alır annesine dersin kilo aldırdım oğluna diye çaktırma

Kabızlık ilk başta özellikle ilk bir ay bende oldu ama sonra nedense heralde bünye alıştı olmamaya başladı. Belkide vucut toksin attı o dönem barsak içindeki taşlaşmış şeyleri attı
Sen yinede ona yardımcı ol. Ve yeşil çay falan iç. Sinemaki iç Yağlı yemeye başlaynca zaten o kendi kendine yardımcı oluyor E spor da varmış

Sandviç de ne demek Sabah erken kalkıp tam bir karatay kahvaltısı yaparsan zaten seni çok acıktırmayacak öğlen de madem ayaktasın kuruyemiş öğünün olsun. Sabah yeme onun yerine öğlen ye. Madem ayaktasın salatalık ye. Ayran iç. Yeter Zaten aşırı acıkmadığın için bunlar yeterli gelir sana. ya da çorba yap bardağın içinde tüket Bahane üretme sakın bak bir sürü seçenek koydum önüne

Çıkar sonuçta aynı madde tek fark ayran daha sıvı olduğu için sıvı alımın artmış olur.

​hyr canım kullanmıyordum. ne diyerek alıcaz onu eczaneden

Canım direk omega-3 diyerek alabilirsin. Hangi markayı alacağına karar ver, ona göre al. Buradaki arkadaşların çoğu Marincap diye bir marka kullanıyor. Karatay Hoca da Solgar 950 veya EFA S-1200 öneriyor.

canım vücüdün şeker ihtiyacı doğal şekerle kzrşılanıyor zaten kuru kaysı falan yiyoruz ya benim ki pis boğazlılığımdan kaynaklanıyor gibi geliyor bana

çıkar bence yoğurdu yedikten sonra üstüne 2 bardak da su içince olur sana ayran

tecrübeyle sabittir ben bu diyetten önce de kuruyemiş yerdim ama ekmekle birlikte ne oluyo bilmiyorum ama kilo aldırdığı kesin

canım hiç sorma o tepkileri bende memlekete gidince oluyo adana sana yaramış çarpcan ki ne çarpcan insanın siz aynaya bakıyo musunuz diye sorası geliyo kendisi filinta sanki onların

Kızlar herkese günaydın ,
En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildim TV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....

Menü Bildirimi

1. Öğün - 09:40 :
1 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım bardak sıcak su

1 kestane şekeri (haftalardır bir köşede boynu bükük benim yememi bekliyordu, bugün yemeye karar verdim )
2 az haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar karışık peynir
9 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 çay bardağı badem-ceviz-fıstık

4 omega-3

canım hiç sorma o tepkileri bende memlekete gidince oluyo adana sana yaramış çarpcan ki ne çarpcan insanın siz aynaya bakıyo musunuz diye sorası geliyo kendisi filinta sanki onların

Sinir oluyor insan Kendisi kaç kilo benim aldığım 15 kiloya nasıl dikkat ediyor nasıl Bana bak yalnız alt tarafı 3 -5 kilo sanki
Eşim de kilo aldı ama ooo ona iyi bakmışsın diyen yok. Hemen kilo mu verdin muhabbeti oluyor ne fenalar ya Bir dahakine zayıflatıp gidicem. Asıl şimdi iyi baktım yağlarından kurtuldu diyecem hepsi donsun kalsın

O da yürüyüş olsun biz seni dün topicçe yürüttük kesin kilo vermişssindir Mmmm yayla çorbasııığğğ Afiyet olsun canım.

neyse kızlar ben birazcık ders çlşım akşama gelrim artıkın yarın liste bende ssaat 2 gibi filan yayınlarım sanırsam o zamana kadar bildirirse herkes sevinirim şimdilik hoşçakalın öpüyorummm

neyse kızlar ben birazcık ders çlşım akşama gelrim artıkın yarın liste bende ssaat 2 gibi filan yayınlarım sanırsam o zamana kadar bildirirse herkes sevinirim şimdilik hoşçakalın öpüyorummm

Kolay gelsin bende gidiyorum ev temizlemece Ne çektik bee

merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)

Haaa tevekkeli ben de akşam kanepede diyorum ki "bacaklarım çok ağrıyo"

kızlar ne güzel muhabbet etmişsinizokurken eğlendim,kafam dağıldı harikasınız...paylaşımlara standart getirmeye ne gerek var dimi..yaşadığımız hayatta her birimiz zaten çeşitli sebeplerle kasılıp geriliyoruzbari burada kasmayalım yahuyazacağım şeyler çoktu bu konuda ama bu kadar yeter,gerisini hayal gücünüze bırakıyorum

sersumcan ben de bu hafta hiç yürüyemedimbakalım yarın ne olacaknedense çok acıktım ben bişeyler yiyip geleyim

Arkadaşlar yazmış gerçi ama ben de yazayım: Müsli işlenmiş gıda olduğu için yasak. Yumurtana yağ koysan daha iyi olur. Zeytin yemeyi unutma çünkü kabızlığa da iyi geliyor. Kabızlık için sabah günkurusu yemek iyi geliyormuş. Bir de hurma iyi geliyor demişti arkadaşlar. Emin olamadım ama... Sinameki tavsiye etmem. Bağırsaklarını tembelleştirir.

Öğün aralarını 5 saat yapmaya çalış. Çok acıkırsan ayran veya süt içersin. Öğlen çalışan arkadaşlar yanlarına ayran/yoğurt, kuruyemiş, haşlanmış yumurta falan alıyorlar. En azından Türkiyeye gelene kadar bir yol bul kendine. O zaman 5 kiloyu kesinlike verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…