Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar herkese günaydın ,
En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildim :KK60::KK60::KK60::KK60: TV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla :KK53::KK53::KK53: Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....

Nirvanaya ulaştın mı şekerim? Ommm dedin mi? Evrenle bir bütün oldun mu? Evrene iyi ve sevgi dolu mesajlar gönderdin mi?

Bunlar ne kadddar sosyetik hareketler:))))

Ben de evrene dileklerimi söylemek istiyorum ama çok uzun... Anlarsın ya:KK34: desem, işe yarar mı? Acele cevap.

Son düzenleme:
Haaa tevekkeli ben de akşam kanepede diyorum ki "bacaklarım çok ağrıyo" :KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz:nazar:okurken eğlendim,kafam dağıldı harikasınız...paylaşımlara standart getirmeye ne gerek var dimi..yaşadığımız hayatta her birimiz zaten çeşitli sebeplerle kasılıp geriliyoruz:KK37:bari burada kasmayalım yahu:KK76::KK76:yazacağım şeyler çoktu bu konuda ama bu kadar yeter,gerisini hayal gücünüze bırakıyorum:KK52::KK52:

Valla benimde hem elim hemde gözüm dağıldı toplayabilene aşkolsun :KK9::KK9::KK9::KK9: Neyse bi bakim dedim. Temizliğe devam. :KK37:

Menülerrrr:

7:30 1 muz, 1 avuçtan küçük tulum peyniri, domates, yeşillikler, çay, 10 zeytin, 1gr omega 3, c vit.

12:30 kıymalı 3 yumurta. yarım avuç boz fıstık. (antepten almış kocam. çok yoğun tadı ve kokusu var. güzel)

4km/45 dak yürüyüş.

En son dün akşam "yürüyüşe gidiyorum" deyip aranızdan ayrılmıştım ya , ancak ki kanepeye kadar yürüyebildim :KK60::KK60::KK60::KK60: TV de "Gökyüzünde Panik" isimli sayısız uçak filmlerinden biri vardı , yattıp kanepeye onu seyrettim valla :KK53::KK53::KK53: Seyrderken de çekirdek ve fıstık yedim , sonra acıktım biraz peynir-zeytin yedim , sonra da zıbarıp yattım. Bu sabah yoga vardı , oraya gittim , yeni geldim.Açım , dünden yaptığım karışık dolma var , bi de buğday haşlamıştım , yayla çorbası gibi yapıcam , hatta yapiim....

:KK52::KK52::KK52:kız Allah iyiliğini versin,tam yoğurdumu yerken giriş cümleni okuduğumda bilgisayara püskürtecektim:KK52::KK52:reva mı yani bu şimdi,akşama kadar herşeyi lüplet,biz o saatlerde aç bilaç sabahı beklerken sen bi de fıstık çekirdek ye:KK22:bi de ballandırıyo ki :KK35:yarın görücem ben seni ama:KK53:kilo aldım diye gelirsin..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Valla benimde hem elim hemde gözüm dağıldı toplayabilene aşkolsun :KK9::KK9::KK9::KK9: Neyse bi bakim dedim. Temizliğe devam. :KK37:
kolay gelsin canım,ev işi değişiklik olacak sana o zaman:KK52::KK52:
Menü Bildirimi

1. Öğün - 09:40 :
1 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım bardak sıcak su

1 kestane şekeri (haftalardır bir köşede boynu bükük benim yememi bekliyordu, bugün yemeye karar verdim :p )
2 az haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar karışık peynir
9 siyah zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 çay bardağı badem-ceviz-fıstık

4 omega-3
afiyet olsun kestane şekerine ben de bayılırıııımmmmm:KK53::KK53:
merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)
hoşgeldin canım,isabetli kararından ötürü tebrikler...
Nirvanaya ulaştın mı şekerim? Ommm dedin mi? Evrenle bir bütün oldun mu? Evrene iyi ve sevgi dolu mesajlar gönderdin mi?

Bunlar ne kadddar sosyetik hareketler:))))

Ben de evrene dileklerimi söylemek istiyorum ama çok uzun... Anlarsın ya:KK34: desem, işe yarar mı? Acele cevap.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Nasilsiniz kizlar ben hala tam bi ayar tuturamadim ne yapcam bilmiyorum ama ayvaliktan geleli 1.200 gr verdim söz var diye su börekleri, kadayif tatlilari, çikolatalar hava da ucunca yakaladim hepsini yedim ve sistim bu sabah tarti yuzumu guldurdu tek cesit yiyorum hafta 1 gun bulgur yiyecem dun o hakkimi da kullandiim komsum kisir yapmis o da bitti simdi ne yapcaz bilmiyorum 26 mayista nişan var kizkardesimin ve ben biraz da olsa kilo vermeliyim 2 cocukla nasil olacak birde emziriyorum bu arada bana yardimci olun .....

hoşbulduk:)
isabetli ama geçici olmaz inşallah
birkaç kez çok hevesle girişip bırakmışlığım oldu çünkü
umarım bu son olur

oyacım naber yaaa,senin avatar benim küçük kızın pek hoşuna gidiyo:KK1:

Yer onu teyzesiiii... Daha da değiştirmem avatarımı:)

Ben pazara gidiyorum. Gelince görüşürüz.

Alaçatıda da ot festivali başamış....

İzmirliler belki bilir, deniz börülcesi nasıl ayıklanır, nasıl pişirilir bilen var mı kızlar. Çooook seviyorum ama o içindeki dallar nasıl çıkartıır bilmiyorum. Sırf bunu yemek için balıkçıya gidip bi ton para veriyorum yav...

Nasilsiniz kizlar ben hala tam bi ayar tuturamadim ne yapcam bilmiyorum ama ayvaliktan geleli 1.200 gr verdim söz var diye su börekleri, kadayif tatlilari, çikolatalar hava da ucunca yakaladim hepsini yedim ve sistim bu sabah tarti yuzumu guldurdu tek cesit yiyorum hafta 1 gun bulgur yiyecem dun o hakkimi da kullandiim komsum kisir yapmis o da bitti simdi ne yapcaz bilmiyorum 26 mayista nişan var kizkardesimin ve ben biraz da olsa kilo vermeliyim 2 cocukla nasil olacak birde emziriyorum bu arada bana yardimci olun .....

Bu diyetle ilgili temel kaideleri ilk sayfada bulabilirsiniz. Tabi yasaklılar demek istemiyorum, daha doğru bir ifadeyle bize zararlı olan ve kilo aldırıcı şeyleri yemeye devam ettiğimiz sürece kilo vermemiz pek mümkün değil. Emzirmek zaten kilo götürüyor, bir yandan da Karatay Diyeti'ne uygun beslenirseniz kilo vermeniz neden mümkün olmasın. Hep şekerli, karbonhidratlı şeyleri yediriyorlar süt yapar diye malesef hiç biri doğru değil. Bunların süt yaptığını kim nereden çıkarmış bilmiyorum. Sütü artırmak için bol su içmek gerekiyor. Ayrıca Çiğdem arkadaşımız yazmıştı ısırgan çayı da sütün kalitesini artırıyormuş. Yani emziren annelerin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet. Tabi burada bilen arkadaşlar yardımcı oluyorlar ama kitapları okumak en baş sırada önerilen şey. Bilhassa ilk iki kitabı edinirseniz çok faydalanacağınızı düşünüyorum. Kolay gelsin.

slm kızlar bende ıkı gundur ayran detoksundayım ustune bıde reglı oldum cok zorlanıyorum oyzden cnm cok sey ıstıyor sıkıyorum dısımı dun 200 gr cık vermısım cok az geldı ayran corbasındanda mıgdem bulandı oyuzden bugun herzaman ayran corbası degıl sadece ayran ıcıyorum aralarda corba ıcecem ınsallah bır kılo barı verırım bu 66-67 lerde cok fazla takıldım kaldım 65 gormek ıstıyorum artık

merhaba canlar dün dolaşmaktan buraya gelemedim:KK9::KK55:
dün kü menü;
sabah;
kayınvalidem geldi kahvaltıya o yüzden fazla oldu..
peynir çeşitleri
zeytin
domates salatalık
kaşarlı menemen
sucuklu omlet(sucuklar kendi kasabımızda kendi kurbanlık etlerimizle işlenmemiş)
yergıstığı ve gün kurusu

akşam;
mercimek çorbası
izmir köfte ayran

dışarıda olmamıza rağmen ev yemekleri yapan yerleri tercih ediyoruz..
:KK56:

bugün;
kıymalı omlet
peynir zeytin
bugün çok midem bulanıyor anca bunları yedim..

zaten ceviz kayısı peynir hepsi bitti..şimdi işlerimi bitirip çarşıya inmem lazım..ama hava yağmurlu ya
:KK14:

akşam;
yayla çorbası
karnıyarık
ayran..
:KK56:

herkese bol enerjili günler şekerimm
:KK8:

slm kızlar bende ıkı gundur ayran detoksundayım ustune bıde reglı oldum cok zorlanıyorum oyzden cnm cok sey ıstıyor sıkıyorum dısımı dun 200 gr cık vermısım cok az geldı ayran corbasındanda mıgdem bulandı oyuzden bugun herzaman ayran corbası degıl sadece ayran ıcıyorum aralarda corba ıcecem ınsallah bır kılo barı verırım bu 66-67 lerde cok fazla takıldım kaldım 65 gormek ıstıyorum artık

:KK5::KK5::KK5: Al benden de o kadar. 2 haftadır kilom hiç değişmemişti. Hatta aldım. Kardeşim gelince. Şimdi işte yeni yeni vermeye başladım. Yarın cuma eteklerteki taşlar dökülecek :KK5:

17 GÜNÜM VAR :KK52: Her ayın 5 i miladım demiştim belki hatırlayanlar vardır. Bir miladdan diğerine 5 kilo vermiş olmam gerekiyor :KK53::KK53::KK53: Üstüne bir de almıştım ben neyseki birazını verdim. Daha şimdi yeni başlıyor 5 kiloluk maceram :KK3: Sıkıcam dişimi mecburen :KK51:

merhaba hanımlar bende karatay yapıyorum 2 gündür
kitabını geçen sene kendime yılbaşı hediyesi olarak almıştım
ama yapamamıştım diyeti
bu şekilde motive olacağımı düşünüyorum inşallah sizlerle zayıflarım:)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
yarım domates ve salatalık
6 tanede siyah zeytin yedim şekersiz çay ile
öğlen için bi fikrim yok henüz acıkmadım çünkü:)

Başaılar dilerim kahvaltıda 1 çb ceviz ,kavrulmamış fındık,badem,fıstık da tüketmeye çalış uzun süre tokluk hissi uyandırıyor faydalı karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor yanında da 2-3 gün kurusu yedinmi tatlı isteğine dur diyor.ya da 1-2 kuru incir.Çay yerine süt ve ya yoğurt tüketebilirsin...şekersiz çay yasak değil ancak yemeklerden 2 saat sonra öneriliyor demir emilimi açısından. Sağlıkla kal,hoşça kal...

o kadar yoğundukki öğlen menümü bile yazamadım.şimdi yazayım bariii

6-7 adet ızgara köfte
bol acılı salata
2 bardak ayran

akşama ne pişiricem hiçbir fikrim yok.akşam yorgun argın eve gidince insanın yemek yapası da gelmiyor.keşke akşamdan yapsaydım.ben yine akşama kadar düşüneyim.nihayet güneş bulutun köşesinden göründü ama hava hala kapalı

ah birdy ne kadar şanslısın.keşke ben de senin gibi olsaydım.o kadar yemene rağmen fazla kilo almıyorsun.ben biraz kaçırsam hemen yol-su-elektrik olarak bana geri dönüyor.imrendim bak şimdi....ha bi de şu valke miydi neydi tadını ben de merak ediyorum.reklamlarda gösteriyor çok güzel duruyor ye beni diyo. ama cıss nasıl yiycem ki offffffff

Kaçamaklar olmaazsa olmuyor işte ya başaramıyoruz. Demekki insülin direncimiz tam kırılmamış. Hala görünce canımız istiyor :KK5::KK5:

Kaçamaksız geçen günlerine :KK9::KK9:

Kaçamaklı geçen günlerine de :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: :KK57::KK57::KK57::KK57::95::95::KK4:

Aslında çok da canım istediği için başlamadım yemeye...
Davetteydik...
Amirlerim falan da vardı...
Yesen bir türlü yemesen başka türlü...
Yemeye başlayıncada gerisi geldi.Ertesi gün bile hafif kaçamaktan alamadım kendimi...

Amma velakin çarşambaya toparladım kendimi... Kaçamaklara elveda diyebildim...:KK19: Kendimle gurur duyuyorum...:KK52: :KK52: :KK52:

Son düzenleme:
Bu diyetle ilgili temel kaideleri ilk sayfada bulabilirsiniz. Tabi yasaklılar demek istemiyorum, daha doğru bir ifadeyle bize zararlı olan ve kilo aldırıcı şeyleri yemeye devam ettiğimiz sürece kilo vermemiz pek mümkün değil. Emzirmek zaten kilo götürüyor, bir yandan da Karatay Diyeti'ne uygun beslenirseniz kilo vermeniz neden mümkün olmasın. Hep şekerli, karbonhidratlı şeyleri yediriyorlar süt yapar diye malesef hiç biri doğru değil. Bunların süt yaptığını kim nereden çıkarmış bilmiyorum. Sütü artırmak için bol su içmek gerekiyor. Ayrıca Çiğdem arkadaşımız yazmıştı ısırgan çayı da sütün kalitesini artırıyormuş. Yani emziren annelerin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet. Tabi burada bilen arkadaşlar yardımcı oluyorlar ama kitapları okumak en baş sırada önerilen şey. Bilhassa ilk iki kitabı edinirseniz çok faydalanacağınızı düşünüyorum. Kolay gelsin.

merhaba canım beni bilgilendirdigin icin tesekkürler ama ben zaten eski karataycılardanım 6 kasım 2011 de karatayla tanıstım ve 11 mayıs 2012 gun hem dogum gunum olan gunde hamıle oldugumu ogrendim ve ara surecte 17 kilo vermıstim karatayla 71.100 gr ile basladım 54.2 ile hamile kaldım evet simdi kızım 3.5 aylık oldu bır de oglum var 3.5 yasında simdi uyuyorlarda bende pc actım genelde telefondan takip ediyorum.hamilelik surecinde ilk 5 ay 2-3 kilo almıstım taki ne zaman iştahım acıldı benım son aylar kilolar birikti simdilerde 71 ile 73 arası gidip geliyorum bi sisiyorum bi iniyorum dogum kilolarım gitti diyemem cogu kaldı ama karatayı ne zaman baksam tartı 75 dayanıyor onun icin ipleri sıkı tutmam lazım ve bu beni üzüyor :-(((:-)43::KK43::KK43::KK50::KK50:

Son düzenleme:
Aslında çok da canım istediği için başlamadım yemeye...
Davetteydik...
amirlerim falan da vardı...
Yesen bir türlü yemesen başka türlü...
Ymeye başlayıncada gerisi geldi.ertesi gün bile hafif kaçamaktan alamdım kendimi...

amma velakin çarşambaya toparladım kendimi... Kaçamaklara elveda diyebildim...:KK19: Kendimle guru duyuyorum...:KK52: :KK52: :KK52:

Hee şu mesele :KK19: Aman takma amiri memuru :KK17: Olan sana oluyor dokunuyor dersin eğer sorarlarsa :KK1:

Ama toplayabilmişsin bravossssssss :KK9::KK9::KK9:

X