Olma mıııı? Tabi var... Hoşgeldin. Karatay hakkında fikrin var mı? Yoksa eğer, ilk sayfaları okuyup başlayabilirsin. Bu arada kitaplardan birini okursun. Takıldığın yerlerde de biz elimizden geldiğince yardım ederiz.
kızlarr ben de kaçıyomyarın sabahçıyım kalkamam sonra ..öpüldünüzz..
tesekkür ederriiimmmm
aslinda biraz bilgim var, ilk sayfayi okuyorum.kitaplari da haziranda türkiyeye gidince kesinlikle alicamama bildiginiz böyle ipuclari varsa söyleyin bana da lütfeneeennn, türkiyeye gitmeden bes kilo vermem lazim
Öncelike bildiğin tüm diyet doğrularını sil kafandan. Önce resetle. Çünkü sabah 1 kaşık tereyağına 2 yumurta yiyerek zayıflıyoruz. Ara öğün ve kalori hesabı yapmıyor, peyniri tam yağlı yiyip, tüm light gıdalardan uzak duruyoruz.
Şimdilik kaçıyorum ben. Bizim menüleri de örnek alabilirsin. Kaçamak yaptığımızda yazıyoruz zaten veya yanına(X)koyuyoruz.
Tekrar hoşgeldin.
bugün son sabahım bundan sonra öğleden sonraları buradayım..ama sabah da güzel oluyor du beyaa..neyse 2-3 gün sabahım var ama aralıklı..
sabah menüm
peynirli omlet
tulum ve ezine peyniri
zeytun
maydanoz
iran domatesi
ceviz ve 2 günkurusu
bugün protein yapacaktım ama iş arkadaşlarım öğlen kısır partisi var dediler onlara uymak zorunda kaldım.o kokuyu duyunca yemeden duramam çünkü..yarın söz yapıciimm..
omegam da bitmiş almalıyım bugün..işşte böyle..
özlemimm hoşgeldin beyaaa
sevindim canım teftişinin iyi geçmesine..gözünaydın..menüler harika
amiinnn
Eki Görüntüle 687710
teyzeleri gördüğünüz üzre terelerim başlarını çıkardı yanında tatlı kıl biberlerim ve menekşelerim hala toprak altında..
sanırım haftaya onlar da gün yüzüne çıkarlar..ilk fotolarını paylaşayım dedim..
merhaba herkeseyeni birine yer var mi???
100. sayfamızın serefine ben de bugun bir turlu giremedigim ve paylaşamadıgım menuyu yazayım..
daha nice 100 200, 500 1000. sayfalara hep beraber
sabah : guzel bir klasik karatay kahvaltı
oglen : iki ofis arası gezerken yogunluktan yemek saati kactı. Biraz badem, 1 bardak sut
ara: kaçamak2 tane kucuk peynirli küçük pizza ( yiyecek başka bir sey bulamadım)
aksam: 1 bardak sut, az aysekadın fasulye, yogurt
şimdi de gece tekrar ofise gideceğim.
gece nöbetleri için hem tok tutacak hem de krize sokmayacak ne olur sizce?
süt mü? alternatif var mıdır?
herkese iyi geceler..
Canım valla başladım başlıyalı ilk defa fıstık alıyorum. O kaa fıstık muhabbetinin üstüne yemiyeydim ayıp olurduSen de söyle sabah yerik. Akşamları fazla yememeye çalışıyorum kuruyemiş.
Bu arada Allah hepinize gönlünüzden geçeni hayırla versin, sınav sonuçları, işler güçler, çocuklar. süpaneke dinimiz amin.
evet canim canan hocanin videolarini da izledim de gercekten bilinen her seyle ters düsüyor, ögülerim arasina 5 saat koyuyorum ama acliktan ölmüyorum ve en cok sevdigim nokta da bu...
tamam o zaman ben sabah yine ugrarim ise gitmedne, bi iki kücük sorum olcakti, kitabimi alana kadar beni de idare edersiniz aranizda artiktekrar tesekkür ederim...
Sabah 10:00
2 yumurta
Bir avuçiçi beyaz peynir
3 dilim pastırma
5 zeytin
Akşam 18:00
Bir porsiyon Zeytinyağlı taze fasulye
Bir tabak yoğurt
Akşam yemeğinden sonra 3 mil leslie
Kilo 49.9
Hedef 47
ben kendi kendime motive olamadım diyetisyene gidicem yarın dün tahlil yapıldı yarn liste verilecek sanırım ama diyetisyen diyetlerine de güvenemiyorum karataya ters düşüyor ne yapcam kararsızım en kötü karar kararsızlıktan iyidir valla kararsız kaldığım her gün kendimi yemeğe veriyorum :)
menümü verip kaçayım..
sabah
peynirli omlet
peynir
yoğurt
öğlene görüşürüz anacım...
bu arada günaydın:)))
sabah:yarım muz,2 incir,peynir,zeytin,domates,salata,tere,mydanoz.herkese iyi günler bol güneşlerrrrrrrrr demek isterdim ama günese hasretiz valla