Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tesekkür ederriiimmmm

aslinda biraz bilgim var, ilk sayfayi okuyorum.kitaplari da haziranda türkiyeye gidince kesinlikle alicam ama bildiginiz böyle ipuclari varsa söyleyin bana da lütfeneeennn, türkiyeye gitmeden bes kilo vermem lazim

100. sayfamızın serefine ben de bugun bir turlu giremedigim ve paylaşamadıgım menuyu yazayım..
daha nice 100 200, 500 1000. sayfalara hep beraber

sabah : guzel bir klasik karatay kahvaltı
oglen : iki ofis arası gezerken yogunluktan yemek saati kactı. Biraz badem, 1 bardak sut
ara: kaçamak 2 tane kucuk peynirli küçük pizza ( yiyecek başka bir sey bulamadım)
aksam: 1 bardak sut, az aysekadın fasulye, yogurt

şimdi de gece tekrar ofise gideceğim.
gece nöbetleri için hem tok tutacak hem de krize sokmayacak ne olur sizce?
süt mü? alternatif var mıdır?

herkese iyi geceler..

Öncelike bildiğin tüm diyet doğrularını sil kafandan. Önce resetle. Çünkü sabah 1 kaşık tereyağına 2 yumurta yiyerek zayıflıyoruz. Ara öğün ve kalori hesabı yapmıyor, peyniri tam yağlı yiyip, tüm light gıdalardan uzak duruyoruz.

Şimdilik kaçıyorum ben. Bizim menüleri de örnek alabilirsin. Kaçamak yaptığımızda yazıyoruz zaten veya yanına(X)koyuyoruz.

Tekrar hoşgeldin.

evet canim canan hocanin videolarini da izledim de gercekten bilinen her seyle ters düsüyor, ögülerim arasina 5 saat koyuyorum ama acliktan ölmüyorum ve en cok sevdigim nokta da bu...

tamam o zaman ben sabah yine ugrarim ise gitmedne, bi iki kücük sorum olcakti, kitabimi alana kadar beni de idare edersiniz aranizda artik tekrar tesekkür ederim...

Sabah 10:00
2 yumurta
Bir avuçiçi beyaz peynir
3 dilim pastırma
5 zeytin

Akşam 18:00

Bir porsiyon Zeytinyağlı taze fasulye
Bir tabak yoğurt

Akşam yemeğinden sonra 3 mil leslie

Kilo 49.9
Hedef 47

ne cektim valla ne cektim

ya srsum bende bugün sabah proteginle basladım öglen annemle
gelinimiz geldi kısır kek falan yaptık sadece ksır yedim proteginde güme gitti
fırsat bulup yeni girdim bi bakayım sersum ne yapmıs ,ekmiş gibi oldum
ama kalp kalbe karsuymıs demekki

ben kendi kendime motive olamadım diyetisyene gidicem yarın dün tahlil yapıldı yarn liste verilecek sanırım ama diyetisyen diyetlerine de güvenemiyorum karataya ters düşüyor ne yapcam kararsızım en kötü karar kararsızlıktan iyidir valla kararsız kaldığım her gün kendimi yemeğe veriyorum :)

menümü verip kaçayım..

sabah

peynirli omlet
peynir
yoğurt

öğlene görüşürüz anacım...

bu arada günaydın:)))
sabah:yarım muz,2 incir,peynir,zeytin,domates,salata,tere,mydanoz.herkese iyi günler bol güneşlerrrrrrrrr demek isterdim ama günese hasretiz valla

kızlar bu aralar kendimi iyice bakıma aldımçok deyil ama ufak tefek güneş lekelerim vardı doktora gittim kremler verdiler sabun baya iyi geldi bu ayın 24 de kontrole gideceğim
karatay kitabıyla birlikte buraya başladım bu da büyük bir gelişme dün de kuaföre gittim o ayrı bir macera oldu anlatıca şimdide saç bakımı yapıyorum yılan yağı fıs fıslı bir marka dün saçıma uyguladım inanıl mazdı çok iyiy geldi bu kadar beklemiyordum saçı da uzatıyormuş benim saçım küt şu anda uzatıyorum da kızımla sürmeye devam edeceğiz
gelelim kuaför macerama istediğim olmadı
biraz uzun olacak sabır gösterirsiniz artıkın
ben saçlarımı hep röfleli kullandım güzeldi hep sonra koyultmak istedim kumral istiyordum hani bebeklerin kural saçı gibi ne koyu ne de açık sonra kendim boyamaya başladım 2 ay kadar boyadım sonra hep akıyordu ortaya en nefret ettğim renkler çıktı turuncu kızıl gibi kumral biraz sarı böyle bişey oldu bende bir karar verdim kuaföre gittimbu saçı kapatayım o dediğim kumralı yaptırayım buraya dikkat edin arkadaşlar olay burda bitiyo kuralın üzerine genç kızlarda olduğu gibi gölge deyilde pilatin çota ince deyil kalında deyil aralara paket attırayım dedim çok sevdiğim sade ama kuaför elinden çıkmış bir saç olcaktı amaaaaaa
gittim saçımı açık olduğu için koyu kumrala boyadı 15 gün devamlı yıkamalısın dedi aksın diye benimde bilgim var tabi çok kuaföre gittiğim için dediğin uydum sonra akan aktı kız çok iyi kuaför ama hergün yıkamama rağmen çok açılmadı iyi kapatmış sonra bi daha kumrala boyadı birazdaha açık istediğim gibi her şey normal balyaj mı röflemi dedi bende balyaj dedim aralarda çok olmasın anlattım işte kız bana balyajı yaptı saçımı fön bile çektirmeden acelem vardı çocuğun okuluna yetişcektim başıma kapşonu çektim çocuğa yetiştim eve bi gittim saçıma bir baktım söylediğim saçtan eser yok sarışın bir hatun olmuşum moral bozuldu tabi allahtan sarışınlığa yabancı değildim eşimde şaşırdı dediğin olmamış eskisi gibi olmuş dedi meğerse arkadaşlar paketmiş onun adı ben balyaj deyince böle oldu ama o kadar tarif ettim sade dedim yinede anlamalıydı o paket demeliydi diye düşünüyorum
ayyyy sabah sabah çenem düştü dertleşeyi dedim
saçlarım çok yıprandı yılan yağı harika saçlarım ilk yapışta bile kendine geldi vaz geçmicem dedimi yaptıracağım kızlar ben böle çok kullandım onun için istemiyorum ama renkler harika yapmış pilatin olmuş saçlarımın dibi çıkınca rahatsız edecek kadar tekrar kumral ve paketi yaptıracağım işte böyle başınızı ağrıttım menümü bildireyim
sabah
karatay kahvaltı
öğlen
2 tane dolma yoğurt düşünüyorum kızı dersaneye götürcem
akşamı düşünmedim akşam yazarım
şimdide süt almaya pazara gidicem kızlar bana musade

Günaydın kıslar yine güneşsiz yağmurlu bir güne uyandık.her gün yağmur yağıyor.içimi kasvet bastı.100. sayfamız hayırlı olsun daha yine 100 leri beraber deviricez inşallah.dilerim ki ben de dahil herkes gönlündeki kiloya incecik bellere kavuşsun.kıs ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi.omega 3 e başladım akşam.leslie bacımla 1 milde yaptım.umarım faydası olur da bu durağanlıktan kurtulurum.gelmişken sabah menümü yazayım

2kk yumurta
1 çay bardağından biraz az ceviz
yerli peynir,acılı çökelik
4-5 tane yeşil zeytin
salatalık,maydanoz
3 gün kurusu kayısı
çayyy

kıs sersum tereyi biberi anladım da bu menekşe benim bildiğim çiçek menekşe değil demi nasıl bir menekşe bu ilk defa duydum yeniyor mu saksılarını nerden aldın öyle hazır mı satılıyor

merhaba herkese yeni birine yer var mi???

100. sayfa hediyesi oldun Hoşgeldin :119:

Öncelikle karatay ile ilgili ilk sayfadaki yazıları okumanı tavsiye ederim sonralıkla da bizim liste bildirimlerimizi takip et ve sende liste bildir. Sonra biz sana hatalı olan yiyecekleri bildirelim he bu aradan neden ne kadar yediğini yazmayı da unutma

Sonralıkla spor yapma imkanın varsa spor yap sonralıkla da 2.5 lt su tüket. Bunun 1 ltsi limonlu su olursa daha iyi olur. Karatay hocanın önerisi bu yonde

Kitapları alma imkanın varsa çok yararlı olacağından eminim.

He bide bu bir sağlıklı beslenme diyeti. Bu da zamanla vucudumuza zararlı olan gereksiz yağ toksin ne varsa atmamızı sağlıyor

Karatay diyeti ile kilolarından kurtulsan bile bu beslenme biçimini kavrayınca bir daha bırakamayacağına eminim.

Şimdilik bu kadar

günaydın kızçeler

Kaç gündür geliyorum , sizleri takipteyim ancak bir türlü yazmaya vaktim olmadı.Bu ay işyerinde o kadar yoğunuz ki afedersin tuvalete gitmeye fırsat yok...

Cumartesi pazarım hiç kaçamaksız çok güzel geçti. Pazartesi akşam tam bir fiyasko karatay harici ne varsa fazla fazla yedim. Salı az kaçamaklı oldu.

Çarşamba:
Sabah:
1 bardak süt, 1 avuç çiğ kuruyemiş, 2 omega 3, 1 vitamin

Öğle:çorba, kavurma, ayran

Akşam:
sadece 1 tabak pırasa yemeği

Bu sabah:
2 avuç çiğ kuruyemiş, 1 bardak süt, 2 omega 3, 1 vitamin,

Tarçınlı yoğurt Tok tutuyor. Şeker isteğini de azaltıyor. İlaç içerken ne içsem derken arkadaşlardan deneyen de vardı yanılmıyorsam aklıma dştü denedim işe yaradı

Amiiiiiinn

Valla bugun yöre pazarından gidip kuruyemiş falan almam lazım. Hiç birşey kalmamış evde bana göre

Ya tabiki idare etmek ne demek elimizden geldiğince

Sabah 10:00
2 yumurta
Bir avuçiçi beyaz peynir
3 dilim pastırma
5 zeytin

Akşam 18:00

Bir porsiyon Zeytinyağlı taze fasulye
Bir tabak yoğurt

Akşam yemeğinden sonra 3 mil leslie

Kilo 49.9
Hedef 47

Menün gayet güzel :128:

Canım motive oluyorsan git ama diyetisyenler ara öğün veriyor. Şöyle yapabilirsin yediklerini yemediklerini yaz götür diyetisyene sana onlara göre 1000 kalorinin altında olmayan kilo verdirebilecek bir diyet versin. Yani yasaklıları götür ama ben karatay yapıyorum bunlar bana yasak deme. Ben bunları yemiyorum ve kesinlikle listemde istemiyoum de Çünkü sevmezler başka başka fikirleri

menümü verip kaçayım..

sabah

peynirli omlet
peynir
yoğurt

öğlene görüşürüz anacım...

Lakabın protein sersum kalacak Afiyet olsun canım

bu arada günaydın:)))
sabah:yarım muz,2 incir,peynir,zeytin,domates,salata,tere,mydanoz.herkese iyi günler bol güneşlerrrrrrrrr demek isterdim ama günese hasretiz valla

Ohhhh menüye bak Hem yasaksız hem paşa sofrası

Bol güneş olmasa bile güzel geçsin günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…